- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.841
Tesekkur ederim canim. Cok sukur bugun ciktim tuvalete. Tekrar olmamak icin bir daha muzu abartmayacam :) gecen hafta dislerim agriyor diye muzu abartmistim biraz. Zaten normalde bir muz beni kabiz yapar. Bu sefer nerdeyse 2 kilo muzu 2 gunde tek basima yedim. Tam da olgunlasmamisti. Sebebini bildigim icin doktora gitmedim. Bir daha dikkatli olacagim.Ssedmikraska Kızıma hamileyken çok sorun yaşamıştım doktorum toz magnezyum vermişti ölçüsünü biraz fazla kaçırınca ishal yapıyor :) Ben kabız olduğum zamanlatda öyle çözüm bulmuştum zararıda yok diye biliyorum
Canım benimde plesanta rahmi kapatmış. Perinatoloğa gidiyorum. Antalya da da iki tane varmış. Bende birini seçtim ona gidiyorum. Gelmeyi düşünürsen isim yazabilirim.
Günaydın
Bende aynıyım gece sağa sola dönmekten büyülü rahat uyuyamıyorum bu saatlerde anca uyanabiliyorum o yüzden oğlum anaokuluna gitmemiş olsa 11 de hala uyuyo olurum
Benim de hangi tarafa yatsam o tarafım tutuluyor ağrı oluyor bacaklarımda o aşrı ile uyanıyorum . Çok yorgun hissediyorum son günlerdeGünaydın hanımlar bende gece doğru dürüst uyuyamayanlar gurubundan sanki son aylarlarda gibiyim hangi tarafa yatıyosam o tarafımdaki kalça kemiklerim ağrıyo varmı benim gibi bide tuvalete gitttt gelllll
Dün gerçekten baya yoğurt sütten sonra kasılmam hiç olmadı diyebilirimBenim dr magnezyum falan da verince kalsiyum ilacını kesti. Kalsiyumu yediklerinden al dedi. Özellikle yoğurt.
Geçen hafta kontrolüm vardı. 17.haftadayım.detaylı ultrasonda bakıp söyledi. Takip edeceğiz dedi. İlk haftadan itibaren kendisine gidiyorum muayeneye. Tavsiye üzerine gitmiştim, kendisiyle devam etmeye karar verdik. Prof Dr İnanç Mendilcioğlu.kendi sayfası var,inceleyebilirsin.İsim yazarsan çok sevinirim canım
Bu durum yani Rahmi kapatmış olmasi ne zaman ve nasıl ortaya çıktı ?
Sanırım hepimiz aynıyızGünaydın hanımlar bende gece doğru dürüst uyuyamayanlar gurubundan sanki son aylarlarda gibiyim hangi tarafa yatıyosam o tarafımdaki kalça kemiklerim ağrıyo varmı benim gibi bide tuvalete gitttt gelllll
Aynen öyleyim gecen3-5 defa kalkıyorum nöbetçi gibiyimGünaydın hanımlar bende gece doğru dürüst uyuyamayanlar gurubundan sanki son aylarlarda gibiyim hangi tarafa yatıyosam o tarafımdaki kalça kemiklerim ağrıyo varmı benim gibi bide tuvalete gitttt gelllll
Ben de fiyatlarigoedukce bayilacak gibi oluyorumKızlar kızlar kızlar bebek mağazasına girdim aman yarabbiii öylemi güzeller düşüp bayılacaktım
Bebek arabasını abartmıyım diyodum ama casual ve pierre cardin bayıldım özellikleri şahane beşikler şahanee ayy doğsun bu hemen
Benim de şiddetli bel ağrım vardı kanamadan önceki iki gün ama bel fitigim hortladı herhalde yorgunluktan dedim demekki bel agrisini da hafife almamak gerekiyormuşBenimkide sebep soylemedi. Dedigin gibi tatmin olamiyosun. Icine sinmiyosa doktorun git ama bu kanama olayi cogu kiside sebepsiz olabiliyo doktorlarinda tecrubesi biyere kdr gercekten hamilelik kisiye ozel bisey. Insallah birdaha yasamayiz diyelim. Tekrar kontrole ne zaman cagirdi seni. Benim zaten kanama oncesi bel agrim olmustu. Simdide ayakta kalirsam hemen basliyo bel agrisi.
Canım yusuf nasıl josef şekliyle yurt dışında da kullanılırYavuz beyi bekleyemedim burda bi doktora gittim :)
Canım muzu her gün düzenli bir iki tane yersen lifli bile kabızlık yapmıyor ama yemeyip arada bir yiyince kabızlık yapıyor tabi sen abartmisin birazTesekkur ederim canim. Cok sukur bugun ciktim tuvalete. Tekrar olmamak icin bir daha muzu abartmayacam :) gecen hafta dislerim agriyor diye muzu abartmistim biraz. Zaten normalde bir muz beni kabiz yapar. Bu sefer nerdeyse 2 kilo muzu 2 gunde tek basima yedim. Tam da olgunlasmamisti. Sebebini bildigim icin doktora gitmedim. Bir daha dikkatli olacagim.
Benim de hangi tarafa yatsam o tarafım tutuluyor ağrı oluyor bacaklarımda o aşrı ile uyanıyorum . Çok yorgun hissediyorum son günlerde
Sanırım hepimiz aynıyız
Aynen öyleyim gecen3-5 defa kalkıyorum nöbetçi gibiyimağırlığım gece çok artıyor son aylarda kendimi düşünemiyorum
Aynen çok pahalılar yaaBen de fiyatlarigoedukce bayilacak gibi oluyorum
Aynen oyle bende bel agrisini umursamazdim. Karin agrisi daha sıkıntılı diye düşünürdüm ama oyle degilmis. Cok yormayalim kendimizi iyisimi.Benim de şiddetli bel ağrım vardı kanamadan önceki iki gün ama bel fitigim hortladı herhalde yorgunluktan dedim demekki bel agrisini da hafife almamak gerekiyormuş
Ya ben hareket degilde vajina kisminda sızı, boyle batma o tarz seyler hissediyorum. Bide ne tarafima yatsam ordaki yumurtaligima sanci giriyoKızlar ben bebeğin hareketlerimi aşağıda hissediyorum sancım falan yok kızımda bu haftalarda nerde hissediyordum hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?