2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tesekkur ederim canim. Cok sukur bugun ciktim tuvalete. Tekrar olmamak icin bir daha muzu abartmayacam :) gecen hafta dislerim agriyor diye muzu abartmistim biraz. Zaten normalde bir muz beni kabiz yapar. Bu sefer nerdeyse 2 kilo muzu 2 gunde tek basima yedim. Tam da olgunlasmamisti. Sebebini bildigim icin doktora gitmedim. Bir daha dikkatli olacagim.

Canım benimde plesanta rahmi kapatmış. Perinatoloğa gidiyorum. Antalya da da iki tane varmış. Bende birini seçtim ona gidiyorum. Gelmeyi düşünürsen isim yazabilirim.

İsim yazarsan çok sevinirim canım
Bu durum yani Rahmi kapatmış olmasi ne zaman ve nasıl ortaya çıktı ?

tired canım sende kabini alır ertesi gün sabah evde yapar götürürsün. Illa o gün vericen diye bi kural yok

Günaydın
Bende aynıyım gece sağa sola dönmekten büyülü rahat uyuyamıyorum bu saatlerde anca uyanabiliyorum o yüzden oğlum anaokuluna gitmemiş olsa 11 de hala uyuyo olurum

Günaydın hanımlar bende gece doğru dürüst uyuyamayanlar gurubundan sanki son aylarlarda gibiyim hangi tarafa yatıyosam o tarafımdaki kalça kemiklerim ağrıyo varmı benim gibi bide tuvalete gitttt gelllll
Benim de hangi tarafa yatsam o tarafım tutuluyor ağrı oluyor bacaklarımda o aşrı ile uyanıyorum . Çok yorgun hissediyorum son günlerde

ANNONA K Karanfil78 Dilaraginosss Kızlar bende dün gece uyuyamadım sanırım sebebini da biliyorum dub öğle ezanı çıktım evden akşam ezanı girdim alışveriş yaptım bahçede kurumuş yapraklar doluydu bahçeyi supurdum eve geldiğimde bel ve kasik agrisindan cok cektim. Ve gece de ağrıdan uyuyamadım. Bugün de yataktan kalkamıyorum agrilarin yaninda baş dönmesi ve aşırı yorgunluk hali sanırım kendimi çok yordum farkında değildimo kadar zamanın geçtiğinin
Yarına kendimi toparlarım inşallah diye dua ediyorum.

Birde bugün öyle canım sıkılırken hamilelik ile ilgili hurafelere bakayım dedim nerden desiysem. Adi üstünde hurafe ama işte aklıma takıldı. Dün bahçeyi süpürürken gülün de yaprakları dökülüyordu diye elledim. Sonra boynum kaşındın ama hangi elle kaldığımı hatırlamıyorum. Bugün hurafeleri okurken gül koklayan yada gülü elleyip vücudunu elleyen hamilenin bebeğinin de vücudunun ayni yerinde gül şekli cikar diye. Canim sikildi. Sanirim canim sikilsin diye de ariyorum.

Kizlar benim karnimin ust tarafi agriyor yatarken. Nasil desem boyle birden bire cok agir is yapariz da kaslarimiz hamlar ya. Sanki karin kaslarim hamladi. Olur mu boyle seyler normAl mi? Yani doktora gidip ne desem bilmiyorum. Boyle mide boslugumda kas agrisi gibi dusunun. Mide agrisi yanmasi vs.. degil. Ama midenin oldugu yerde bi agri var. Dedigim gibi hamlama agrisi gibi ayni. Ama hamlayacak hicbir is yapmadim.

Kızlar kızlar kızlar bebek mağazasına girdim aman yarabbiii öylemi güzeller düşüp bayılacaktım
Bebek arabasını abartmıyım diyodum ama casual ve pierre cardin bayıldım özellikleri şahane beşikler şahanee ayy doğsun bu hemen

İsim yazarsan çok sevinirim canım
Bu durum yani Rahmi kapatmış olmasi ne zaman ve nasıl ortaya çıktı ?
Geçen hafta kontrolüm vardı. 17.haftadayım.detaylı ultrasonda bakıp söyledi. Takip edeceğiz dedi. İlk haftadan itibaren kendisine gidiyorum muayeneye. Tavsiye üzerine gitmiştim, kendisiyle devam etmeye karar verdik. Prof Dr İnanç Mendilcioğlu.kendi sayfası var,inceleyebilirsin.

Günaydın hanımlar bende gece doğru dürüst uyuyamayanlar gurubundan sanki son aylarlarda gibiyim hangi tarafa yatıyosam o tarafımdaki kalça kemiklerim ağrıyo varmı benim gibi bide tuvalete gitttt gelllll
Aynen öyleyim gecen3-5 defa kalkıyorum nöbetçi gibiyim ağırlığım gece çok artıyor son aylarda kendimi düşünemiyorum

Ben de fiyatlarigoedukce bayilacak gibi oluyorum

Benim de şiddetli bel ağrım vardı kanamadan önceki iki gün ama bel fitigim hortladı herhalde yorgunluktan dedim demekki bel agrisini da hafife almamak gerekiyormuş

Canım muzu her gün düzenli bir iki tane yersen lifli bile kabızlık yapmıyor ama yemeyip arada bir yiyince kabızlık yapıyor tabi sen abartmisin biraz

Kızlar yarın kontrolüm var bir ay sonra nihayet bu ağrıların sebebini sorcam kalsiyum eksikliği falan olabilir çok heyecanlıyım ayrıca henüz cinsiyetinide öğrenemedim
Benim de hangi tarafa yatsam o tarafım tutuluyor ağrı oluyor bacaklarımda o aşrı ile uyanıyorum . Çok yorgun hissediyorum son günlerde

Sanırım hepimiz aynıyız

Aynen öyleyim gecen3-5 defa kalkıyorum nöbetçi gibiyim ağırlığım gece çok artıyor son aylarda kendimi düşünemiyorum

Benim de şiddetli bel ağrım vardı kanamadan önceki iki gün ama bel fitigim hortladı herhalde yorgunluktan dedim demekki bel agrisini da hafife almamak gerekiyormuş
Aynen oyle bende bel agrisini umursamazdim. Karin agrisi daha sıkıntılı diye düşünürdüm ama oyle degilmis. Cok yormayalim kendimizi iyisimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…