- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.861
Benim de şiddetli bel ağrım vardı kanamadan önceki iki gün ama bel fitigim hortladı herhalde yorgunluktan dedim demekki bel agrisini da hafife almamak gerekiyormuş
Canim aynen kalca kemiklerim inanilmaz agriyor.Acaba dedim sut faln mi az iciyorum da kemiklerim zayifladi dedim.doktora gidince soracagim bunu.agri ve gerilmeler basladi.Günaydın hanımlar bende gece doğru dürüst uyuyamayanlar gurubundan sanki son aylarlarda gibiyim hangi tarafa yatıyosam o tarafımdaki kalça kemiklerim ağrıyo varmı benim gibi bide tuvalete gitttt gelllll
Ben bugün baktım ilk bebeğim ve aklım çok karıştıKızlar bebeklerinize ne tür kıyafetler kaçar tane ve kaç aylık almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişinde bulunalım ben yavaş yavaş bir liste oluşturmak istiyorum kuzımdan kalanlarım var birkaç parça ama eksikler var tabi.birde bekleyen bazı kıyafetlerde sandık lekesi denilen sarılıklar olmuş onlar çıkıyormu bilginiz varmı
Bizde yurtdisinda kullanilabilecek erkek isminden korkuyoruz, zor bulunuyor.Merhaba kızlar
Ben hep kızım olur diye hayal ettim sanırım kafamdaki isimler hep kız isimleriydi.. şimdi oğluma isim bulamıyorumbana böyle evrensel yurtdışında da kolayca kullanabileceği bi isim önerebilir misinizn?
off cook korkunc. Iyice inceleyin siz. Daha onceden de olmustu demistiniz. Kesin emin olup eminim diye doktora soyleyin. Belli ornek istemez.Kızlar ben tuvalette uzun beyaz yassı ip gibi şeyler gördüm ama fazla bi kaşıntı yok bende...kurt mu acaba bu...ben doktora gidip de gaita tahlili veremem şu anda o kadar ıkına sıkına yapamam yani...ve acıkıyorum yiyorum ama kilo da alıyorum kıl kurdu falan olsa kilo alamamam gerekmez mi? Doğal yollarla bir çare bulamaz mıyım ben buna, var mı bir fikriniz???
Geçen hafta kontrolüm vardı. 17.haftadayım.detaylı ultrasonda bakıp söyledi. Takip edeceğiz dedi. İlk haftadan itibaren kendisine gidiyorum muayeneye. Tavsiye üzerine gitmiştim, kendisiyle devam etmeye karar verdik. Prof Dr İnanç Mendilcioğlu.kendi sayfası var,inceleyebilirsin.
Dr un kendi muayenesi var, özel. Benim daha önce iki düşük bir kimyasal gebeliğim var. Son kürtajımı da inanç bey yaptı. Benimde düşük hikayem olduğu için pozitifi görünce inanç bey e devam etmek istedim. Antalya da en iyi ultrason un kendisinde olduğu söyleniyor. Şimdi bu durumdan dolayıda artık başka doktora güvenip geçemem. O yüzden nasip olursa sonuna kadar kendisiyle devam etmeyi düşünüyoruz.Canım peki Perinatoloğa gitmek için kadın doğum doktorunun yönlendirmesi mi gerekiyor Yani ben direkt bu doktordan randevu alabilir miyim Bir düşüğüm var zaten çok tedirginim ve bu kanama olayi da beni daha da tedirgin birisi yaptı Ama bunlar beni riskli gebelik kategorisine sokuyor mu
Kızlar bebeklerinize ne tür kıyafetler kaçar tane ve kaç aylık almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişinde bulunalım ben yavaş yavaş bir liste oluşturmak istiyorum kuzımdan kalanlarım var birkaç parça ama eksikler var tabi.birde bekleyen bazı kıyafetlerde sandık lekesi denilen sarılıklar olmuş onlar çıkıyormu bilginiz varmı
Canım seninki üçüzmüCanm ikizlere erkek dedi yuzde 90 tek kesede olanada erkege benziyo ama emin knusmcam haftaya bakalim ddi bekliyoruz bakalim:)
3 gun falan etti wc dışında hiç kalkmadan yattım hafifledi baya bugün dolandm evde biraz hemen ağrıdı gene ayakta durmaya gelmiyor benimkiKanamadan sonra devam etti mi peki
Ateşölçer olarak kızımda braunun kulaktan ölçenini aldık çok memnunum çocuk drumuz tavsiye etmiştiBen hicbir sey almadim. Heralde subata marta kadar da almam. Giyim cok almayi dusunmuyorum. Cocuk gormeye gelenler hep getirir biliyorsunuz. Bir de yaza geliyor bebisler. Rahat rahat atletle zibinda dururlar evde. Hastane cikisini teyzem alirim diyordu. Cikis almam heralde. Bir iki tane yenidogan takimi alirim sapkali eldivenli yeter bana. Ben daha cok biberondu emzikti ates olcer vs... arastirmasi yapiyorum.
Yaa ben de yurt disi sitelerinden almayi dusunuyorum cok daha uyguna geliyor. Bana yazar misin nerden aldiniz ve markalari ney? Burdan yasaksa mesaj atmanizi isterim :)Ssedmikraska Ben atesolcer ve görüntülü bebek kamerasını yurtdışından aldım. Kamerayı çok hor kullandık çok düştü. Çalışıyor ama sarj olmuyor.
Atesolcerden de memnunum
Daha uygun fiyatli seyler ariyorum ya. Malesef o kadar durumumuz yok.Ateşölçer olarak kızımda braunun kulaktan ölçenini aldık çok memnunum çocuk drumuz tavsiye etmişti
Üstünden 3 saat geçmiş canım nolacak bu konuda çok pirpirikli olmama rağmen artık 3-4 saat geçtimi gönül rahatlığıyla içiyorumKızlar akşam 8 gibi balık yedim az oncede unutup bı bardak süt içtim bebeğime bişey olurmu içime şüphe düştü balık tazemi bilmiyorum dün balık çarşısından almıştık emin olamadım
Yaa ben de yurt disi sitelerinden almayi dusunuyorum cok daha uyguna geliyor. Bana yazar misin nerden aldiniz ve markalari ney? Burdan yasaksa mesaj atmanizi isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?