2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın hanımlar bende gece doğru dürüst uyuyamayanlar gurubundan sanki son aylarlarda gibiyim hangi tarafa yatıyosam o tarafımdaki kalça kemiklerim ağrıyo varmı benim gibi bide tuvalete gitttt gelllll
Canim aynen kalca kemiklerim inanilmaz agriyor.Acaba dedim sut faln mi az iciyorum da kemiklerim zayifladi dedim.doktora gidince soracagim bunu.agri ve gerilmeler basladi.

Kızlar bebeklerinize ne tür kıyafetler kaçar tane ve kaç aylık almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişinde bulunalım ben yavaş yavaş bir liste oluşturmak istiyorum kuzımdan kalanlarım var birkaç parça ama eksikler var tabi.birde bekleyen bazı kıyafetlerde sandık lekesi denilen sarılıklar olmuş onlar çıkıyormu bilginiz varmı

Ben bugün baktım ilk bebeğim ve aklım çok karıştı

Yenidoğan takımlarını çok fazla.almayin cok çabuk buyuyolar yaza denk geldiği içinde bir zibinla geçirilebilir günler :) tabi 40 çıktıktan sonra bol bol zıbın alabilirsiniz fazlasıyla kullanılıyor bide tulum pek.onermem boyları uzadıkça.rahat hareket edemiyolar alt üst takımlar en kullanislilari

Dun gece esimin sirket partisi vardi. Topuklu ayakkabiyla 4-5 saat ayakta kaldim. Esimde ekibinin pesinde partinin oldugu yerde bir oraya bir buraya yuruttu beni. En son isyan edip Ben onlardan ayrilip bir yere oturdum ama belim be ayak tabanlarim simdi cok agriyor.

Bizde yurtdisinda kullanilabilecek erkek isminden korkuyoruz, zor bulunuyor.
Kaan ( burda arkadaslarimin bebeginim adi), Deniz ( onlarin Denis ismi gibi ),
Bu arada cok Kabul edilen kolay soylenenlerden Emre, Mert, Bora gibi isimler
Bu isimlerden uzak durmakta fayda var kotu cagrisim yapabilir yabancilar icin: Ufuk, Cihat, Cumhur gibi.
Birde Ayten mesela iPhone 10 gibi cagrisim yapabilir o yuzden Ay ile baslayan isimleri biz eledik. Komik olabilir ileride diye.
Sizin ne kadar dindar oldugunuza da bagli ama arapca erkek isimliler genelde avrupa ve amerikaya girerken daha cok sorgulaniyorlar. Yine de arapca isimleri koyacaksaniz, ozellikle soyadiniz yaygin olan bir soyadiysa ismini baya nadir bir isim secinki ayni isimde baska bir kisi ile karistirip kapida iki saat sorgulamasinlar.

off cook korkunc. Iyice inceleyin siz. Daha onceden de olmustu demistiniz. Kesin emin olup eminim diye doktora soyleyin. Belli ornek istemez.

Canım peki Perinatoloğa gitmek için kadın doğum doktorunun yönlendirmesi mi gerekiyor Yani ben direkt bu doktordan randevu alabilir miyim Bir düşüğüm var zaten çok tedirginim ve bu kanama olayi da beni daha da tedirgin birisi yaptı Ama bunlar beni riskli gebelik kategorisine sokuyor mu

Dr un kendi muayenesi var, özel. Benim daha önce iki düşük bir kimyasal gebeliğim var. Son kürtajımı da inanç bey yaptı. Benimde düşük hikayem olduğu için pozitifi görünce inanç bey e devam etmek istedim. Antalya da en iyi ultrason un kendisinde olduğu söyleniyor. Şimdi bu durumdan dolayıda artık başka doktora güvenip geçemem. O yüzden nasip olursa sonuna kadar kendisiyle devam etmeyi düşünüyoruz.

Ben hicbir sey almadim. Heralde subata marta kadar da almam. Giyim cok almayi dusunmuyorum. Cocuk gormeye gelenler hep getirir biliyorsunuz. Bir de yaza geliyor bebisler. Rahat rahat atletle zibinda dururlar evde. Hastane cikisini teyzem alirim diyordu. Cikis almam heralde. Bir iki tane yenidogan takimi alirim sapkali eldivenli yeter bana. Ben daha cok biberondu emzikti ates olcer vs... arastirmasi yapiyorum.

Kızlar ben detaylı ultrasonu zeynep kamil de yaptırcam nereye randevu alabilirim ve Dr um benden fetal eko istedi onuda orda yaptırmamı istedi önceden randevu almak mı lazım

ANNONA ya kesinlikle katılıyorum. Çevreniz genişse gözün aydına gelenler de kıyafet getiriyorlar ve çoğunu giydiremiyorsunuz bile çünkü ilk aylar çok hızlı kilo aliyorlar. Tulumlar çok güzeller ama çok çabuk kuculuyorlar.
Alt üst ikili takımlar çok kullanışlı Ozellikle kendinden eldivenli olanlar. Eldiven çıkıyor ve bebiş kendini cizebiliyor ama o takımlarda böyle bir sorun olmuyor.

Ateşölçer olarak kızımda braunun kulaktan ölçenini aldık çok memnunum çocuk drumuz tavsiye etmişti

Ssedmikraska Ben atesolcer ve görüntülü bebek kamerasını yurtdışından aldım. Kamerayı çok hor kullandık çok düştü. Çalışıyor ama sarj olmuyor.
Atesolcerden de memnunum

Kızlar akşam 8 gibi balık yedim az oncede unutup bı bardak süt içtim bebeğime bişey olurmu içime şüphe düştü balık tazemi bilmiyorum dün balık çarşısından almıştık emin olamadım

Ssedmikraska Ben atesolcer ve görüntülü bebek kamerasını yurtdışından aldım. Kamerayı çok hor kullandık çok düştü. Çalışıyor ama sarj olmuyor.
Atesolcerden de memnunum
Yaa ben de yurt disi sitelerinden almayi dusunuyorum cok daha uyguna geliyor. Bana yazar misin nerden aldiniz ve markalari ney? Burdan yasaksa mesaj atmanizi isterim :)

Üstünden 3 saat geçmiş canım nolacak bu konuda çok pirpirikli olmama rağmen artık 3-4 saat geçtimi gönül rahatlığıyla içiyorum

Yaa ben de yurt disi sitelerinden almayi dusunuyorum cok daha uyguna geliyor. Bana yazar misin nerden aldiniz ve markalari ney? Burdan yasaksa mesaj atmanizi isterim :)

Aliexpress ten aldık su anda marka olarak bilmiyorum ama bakarım.
Bu arada biz neredeyse 2.5 sene önce aldık o zaman dolar daha uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…