- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.881
Ben de suan ordan almayi dusunuyorum ates olceri. En cok ailaris edilenlerde var bir urun. 40 kusur liraya geliyor. Yorumlari olumlu. Sanirim oyle bir sey alacagim.Aliexpress ten aldık su anda marka olarak bilmiyorum ama bakarım.
Bu arada biz neredeyse 2.5 sene önce aldık o zaman dolar daha uygundu.
Evet canm 3 uzCanım seninki üçüzmü
Bizde yurtdisinda kullanilabilecek erkek isminden korkuyoruz, zor bulunuyor.
Kaan ( burda arkadaslarimin bebeginim adi), Deniz ( onlarin Denis ismi gibi ),
Bu arada cok Kabul edilen kolay soylenenlerden Emre, Mert, Bora gibi isimler
Bu isimlerden uzak durmakta fayda var kotu cagrisim yapabilir yabancilar icin: Ufuk, Cihat, Cumhur gibi.
Birde Ayten mesela iPhone 10 gibi cagrisim yapabilir o yuzden Ay ile baslayan isimleri biz eledik. Komik olabilir ileride diye.
Sizin ne kadar dindar oldugunuza da bagli ama arapca erkek isimliler genelde avrupa ve amerikaya girerken daha cok sorgulaniyorlar. Yine de arapca isimleri koyacaksaniz, ozellikle soyadiniz yaygin olan bir soyadiysa ismini baya nadir bir isim secinki ayni isimde baska bir kisi ile karistirip kapida iki saat sorgulamasinlar.
Dindarlıkla ilgisi yok ben özellikle arapça isim istemiyorum.. ben kısa bi süre yurtdışında yaşadım şimdi temelli yerleşme durumumuz var yaşanan zorlukları biliyorum çocuğum yaşasın istemiyorum.. ama türkiye de de yaşasam arapça isim istemem eski türk isimlerinden istiyorum araştırmalarım devam ediyo kız olsa alternatif çok ama kulağıma hoş gelen eski türk ismi bulamazsam rahat kullanılacak bi isim bakıcam neyse ki vaktimiz bol :)
Hiç bilmiyorum ki canım ya
Saol canım içimi rahatlattın gece boyu uyuyamiycaktim normalde bende takmam ama şimdi bebek zehirlenirmi diye korktum inşallah dediğin gibi bişey olmazÜstünden 3 saat geçmiş canım nolacak bu konuda çok pirpirikli olmama rağmen artık 3-4 saat geçtimi gönül rahatlığıyla içiyorum
Balık bayat olsa zaten kusmaya başlardın şimdiye...merak etme bence...zaten balık ve süt yoğurt birlikte zehirler diye bir şey yokmuş...önemli olan balığın bayat olmaması ve ağır metal barındıracak büyük dip balıklarından olmaması...Saol canım içimi rahatlattın gece boyu uyuyamiycaktim normalde bende takmam ama şimdi bebek zehirlenirmi diye korktum inşallah dediğin gibi bişey olmaz
Yaa öyle mi :) ben de bu c.tesi gidicem 17. Haftaya girmiş oluyorum muhtemelen söyler mi acaba :)Yavuz beyi bekleyemedim burda bi doktora gittim :)
Görürse söyler herhalde.. bende önümüzde ki hafta gitcem bakalım ne dicek.. bi de kız diyomuş :))Yaa öyle mi :) ben de bu c.tesi gidicem 17. Haftaya girmiş oluyorum muhtemelen söyler mi acaba :)
Canim muhane olmadan direk detayli randevu vermiyolar bende yarin muhane olup detayli icin randevu isticem ama buyuk ihtimal yer kalmamis olacak benim icin vakit kaybetmeden git gun al detaylida bakiyolar bebegin kalbi felan bende zeynep kamil cogu seyi umraniye tasindigi icin umraniyeye gidecegim.Kızlar ben detaylı ultrasonu zeynep kamil de yaptırcam nereye randevu alabilirim ve Dr um benden fetal eko istedi onuda orda yaptırmamı istedi önceden randevu almak mı lazım
@ANNONA ya kesinlikle katılıyorum. Çevreniz genişse gözün aydına gelenler de kıyafet getiriyorlar ve çoğunu giydiremiyorsunuz bile çünkü ilk aylar çok hızlı kilo aliyorlar. Tulumlar çok güzeller ama çok çabuk kuculuyorlar.
Alt üst ikili takımlar çok kullanışlı Ozellikle kendinden eldivenli olanlar. Eldiven çıkıyor ve bebiş kendini cizebiliyor ama o takımlarda böyle bir sorun olmuyor.
Aynı fikirdeyim, arapça isim zaten kesinlikle koymam. Yurtdışında kolay telaffuz edilen isim aradım ve bulduk, her iki isim de belli bizim şu an :) kız olursa arya o kesin, erkek olursa ata veya ayaz. Ata yı atatürkten dolayı istiyorum, ayazı da çok beğendim, daha erkeğe tam karar verebilmiş değilim. Neyse cinsiyetimiz belli olsun da :)Dun gece esimin sirket partisi vardi. Topuklu ayakkabiyla 4-5 saat ayakta kaldim. Esimde ekibinin pesinde partinin oldugu yerde bir oraya bir buraya yuruttu beni. En son isyan edip Ben onlardan ayrilip bir yere oturdum ama belim be ayak tabanlarim simdi cok agriyor.
Bizde yurtdisinda kullanilabilecek erkek isminden korkuyoruz, zor bulunuyor.
Kaan ( burda arkadaslarimin bebeginim adi), Deniz ( onlarin Denis ismi gibi ),
Bu arada cok Kabul edilen kolay soylenenlerden Emre, Mert, Bora gibi isimler
Bu isimlerden uzak durmakta fayda var kotu cagrisim yapabilir yabancilar icin: Ufuk, Cihat, Cumhur gibi.
Birde Ayten mesela iPhone 10 gibi cagrisim yapabilir o yuzden Ay ile baslayan isimleri biz eledik. Komik olabilir ileride diye.
Sizin ne kadar dindar oldugunuza da bagli ama arapca erkek isimliler genelde avrupa ve amerikaya girerken daha cok sorgulaniyorlar. Yine de arapca isimleri koyacaksaniz, ozellikle soyadiniz yaygin olan bir soyadiysa ismini baya nadir bir isim secinki ayni isimde baska bir kisi ile karistirip kapida iki saat sorgulamasinlar.
off cook korkunc. Iyice inceleyin siz. Daha onceden de olmustu demistiniz. Kesin emin olup eminim diye doktora soyleyin. Belli ornek istemez.
Arkadaşlar bebek odası almaya karar verdim . Kızıma park yatak almıştım. Bunda da büyüyebilen beşikli oda takımı almak istedim, dönüşümlü kullanırlar zamanla, var mı alıcak olan . Araştıran oldu mu hiç ,
Ben bekonun kullandım çok memnunum hala sapasağlam duruyorYaa ben de yurt disi sitelerinden almayi dusunuyorum cok daha uyguna geliyor. Bana yazar misin nerden aldiniz ve markalari ney? Burdan yasaksa mesaj atmanizi isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?