2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aliexpress ten aldık su anda marka olarak bilmiyorum ama bakarım.
Bu arada biz neredeyse 2.5 sene önce aldık o zaman dolar daha uygundu.
Ben de suan ordan almayi dusunuyorum ates olceri. En cok ailaris edilenlerde var bir urun. 40 kusur liraya geliyor. Yorumlari olumlu. Sanirim oyle bir sey alacagim.

Hiç bilmiyorum ki canım ya

çiğ kabak artırmamıştır o vücuttan atılmasını sağlamıştır.sabah aç karna ye kabak çekirdeğini hatta bir parça peynirle beraber ye. Yemek yemek için bi yarım saat bekle.aç karna olunca daha çok işe yarıyormuş.peynirde etkisini artırıyormuş.bunu 2 3 hafta aralıklarla yap

Üstünden 3 saat geçmiş canım nolacak bu konuda çok pirpirikli olmama rağmen artık 3-4 saat geçtimi gönül rahatlığıyla içiyorum
Saol canım içimi rahatlattın gece boyu uyuyamiycaktim normalde bende takmam ama şimdi bebek zehirlenirmi diye korktum inşallah dediğin gibi bişey olmaz

Saol canım içimi rahatlattın gece boyu uyuyamiycaktim normalde bende takmam ama şimdi bebek zehirlenirmi diye korktum inşallah dediğin gibi bişey olmaz
Balık bayat olsa zaten kusmaya başlardın şimdiye...merak etme bence...zaten balık ve süt yoğurt birlikte zehirler diye bir şey yokmuş...önemli olan balığın bayat olmaması ve ağır metal barındıracak büyük dip balıklarından olmaması...

Arkadaşlar bebek odası almaya karar verdim . Kızıma park yatak almıştım. Bunda da büyüyebilen beşikli oda takımı almak istedim, dönüşümlü kullanırlar zamanla, var mı alıcak olan . Araştıran oldu mu hiç ,

Kızlar ben detaylı ultrasonu zeynep kamil de yaptırcam nereye randevu alabilirim ve Dr um benden fetal eko istedi onuda orda yaptırmamı istedi önceden randevu almak mı lazım
Canim muhane olmadan direk detayli randevu vermiyolar bende yarin muhane olup detayli icin randevu isticem ama buyuk ihtimal yer kalmamis olacak benim icin vakit kaybetmeden git gun al detaylida bakiyolar bebegin kalbi felan bende zeynep kamil cogu seyi umraniye tasindigi icin umraniyeye gidecegim.

Ben bayiliyorum bazi takimlara boyle ustlugunu eldiven gibi kivirip kullanabiliyorsn boylece eldiven gibide cikmiyor o takimdan almistim ikinci dusugume

Kizlar dun e bebek gittim yarim saatligine tam kendimi kaybetmis delice kiyafet almaya baslarken esim yanima geldi ve kizimda cinsiyet sonradan farkli dedikleri icin acele etmemi soyledi. Dayanamayip bi tane aldim. Ama pahali e bebekden civil cok daha uygun. Yarin insallah net bi cinsiyet ogrenirim.

Merhaba güzel anneler :)
dün gece ilk karampımı yasamıs bulunmaktayım. uyurken bacagıma girdi kramp. Kalsiyum eksikliğinde oluyor sanırım bu iş. tavsiyeleriniz var mı?

Aynı fikirdeyim, arapça isim zaten kesinlikle koymam. Yurtdışında kolay telaffuz edilen isim aradım ve bulduk, her iki isim de belli bizim şu an :) kız olursa arya o kesin, erkek olursa ata veya ayaz. Ata yı atatürkten dolayı istiyorum, ayazı da çok beğendim, daha erkeğe tam karar verebilmiş değilim. Neyse cinsiyetimiz belli olsun da :)
Bu arada ay ile başlayanlar iphone çağrıştırır fikrine de karşıyım. Benim ismim ayça ve amerika firmasında çalışıyorum. Hem avrupa hem amerikaya işim dolayısıyla çok sık gidiyorum. İsmimin en kolay telaffuz edilen türk isimlerinden olduğunu belirttiler hep, hiç de yanlış söylenmedi, ç harfi olmasına rağmen :) ay ile başlayan isimlerden korkmanıza gerek yok.

Ben baktım. Büyüten beşik iyi güzel de sallanmıyor. Aldığıma pişman olur muyum ki. Normal sallanan besikle idare edip baza sistemine geçemez miyiz

Kızlar süt ve balık muhabbeti olmuş deneyim yaşayan biriyim 2. Oğlumda içtim zehirlendim Allah tan yavruma bişey olmadı ama 4 gün serumla beslendim hastanede yattım İnş arkadaşıma bişey olmaz tazedir ama herzaman şanslı olmaya biliriz yoğurt bişey yapmaz ama süt zehirliyor bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…