2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın hanımlar. Bizde biseyler almaya başladık. Civilde indirim vardı park yatak aldık. Ortak bir renk aldık kardeş nasip ederse inşallah ondada kullanırız diye. Bebek deterjanlarıni aldık. Banyo malzemelerini aldık kova küvet vs. Allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah. Daha hiç kıyafet almadık tam ne almam gerektiğini araştırıyorum. 10 lu takımdan bir tane almak yeterlimi? Her markanın aynı mı içinde ki ürün çeşidi.

Bana aşı için dedi ki sağlık ocağı 20.haftada gel daha doğrusu bebeği ne zaman hissedersen ozaman gel ama 20.haftadan önce yaptırmam

Bende 20. haftada biliyorum ama yaklasik 18. haftada gidecem ben insallah sorun olmaz :işsiz: 1 ay sonra 2.ci doz vurulacakmis.

Benim ilk gebeligimdenkaydım var di zaten hamile olduğumu söyledim. 1 kere kan tahlili ve genel kontrol gelmen için aradı. Ben hastanede yaptırdığım için tahlili gitmedim. Telden hallettik. Ve kontrol günlerini istedim gecenlerde ebem gönderdi. Sizde sorun gebe izlem ve kontrol tarihlerini verir

Canım marka hatırlamıyorum ama ben organik denilen takımları seviyorum. Böyle sadece dikişle birkaç şekil üzerinde olanları. Onlardan aldım bir 5 li bir tane 10 lu 5 lisini sanırım doğum yaptigimda hemen hemşirelere vermiştik. Diğerini de çok beğendiğim için almıştım papyonlu falandı. Onuda bayagi kullandim. Rengarenk takimlar cok boyali geliyor vep bebegin cildine zarar vericekmis hissi yaratiyor bende
Zaten yenidogan kiyafeti fazla almadim daha çok 3-6 veya 0-6 ay arası kıyafet almıştım. Yenidoğanlar ve tulumlar çok çabuk küçülüyor. Bazen 1 bazen de hic giydiremiyorsunuz. Hele etrafiniz genisse giyilmeden kaldirilan kıyafetler çok oluyor :KK66:
teşekkürler. :)

Ben tatanoz aşımı az önce oldum ve 5.dozu tamamlamış oldum birdaha tatanoz vurulmcam :)

Günaydın bayanlar 16. haftam bitti, normalde açık kumrala boyardım saçlarımı , 4 aydır boyatamadığım için diplerim geldi, beyazlarda var boyamayı düşünüyorum , varmı saçını kendi boyayan bitkisel boya markası tavsiye edecek. Açık renk tutacağını sanmıyorum düz renk kumral yapayım diyorum yada kuaförde boyatacağım

bende çalışıyorum.büyük ihtimalle 8 ay gibi başlarım işe.kıyafet çok almayın diyorlar.başkada aklıma bilet gelmedi almak için
Çamaşırlarını yıkamak için sabun tozu deterjan, ya da bakım seti bebe yağı şampuan ıslak pamuk, fileli küvet, puset ya da ana kucağı tarzı bir şey, müslin bez, battaniye şimdilik aklıma gelenler...

Kızlar bebek çamaşırları için hangi deterjanı kullanmayı dusunuyodunuz oğlumda Dalan kullanmıştım bunda ne alicam gene Dalan mi alsam acaba

banada 5.ayında gel demısti onlarda aramadı bende aramadım bi daha o haftaları beklıyorum bakalım:anneadayı:

Ebemin bana whatsapp dan gönderdiği ekran görüntüsü aslında herkes aynı haftaya denk gelmesi lazım ama benim asi doğru hesapladıysam 22 hafta ya denk geliyor:110:

Eklentiler

• IMG-20171127-WA0001.webp
    IMG-20171127-WA0001.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 69
Ben sadece bir yere baktım daha erken diye alışveriş yapmak istemiyorum. Her şeyden 2 tane alacağım için yer problemim olur diye düşünüyorum. Şu an ki çocuk odası 2 büyüyen beşiğe müsait değil. Ikisi beraber yatıracağım ilk 6 ay inş. Küçük beşik mantıklı geliyor

Bir de beşiği büyüttüğünde tekrar yatak almam lazım değil mi
Cnm senin ikiz miydi?

Kızlar bebeklerinize ne tür kıyafetler kaçar tane ve kaç aylık almayı düşünüyorsunuz fikir alışverişinde bulunalım ben yavaş yavaş bir liste oluşturmak istiyorum kuzımdan kalanlarım var birkaç parça ama eksikler var tabi.birde bekleyen bazı kıyafetlerde sandık lekesi denilen sarılıklar olmuş onlar çıkıyormu bilginiz varmı
Oğlumun kıyafetlerinde de sarı lekeler oluşmuş. Beyaz sabunu rendeleyip bir leğende sıcak suyun içinde 1 gece beklettim. sabah 60 derecede makineye attım. çoğu çıktı

Benim kontrolüm de perşembe, ne cinsiyetini öğrenebildim ne hissedebildim daha :KK43: nasıl hissedebiliyorsunuz? Ben neden hissedemiyorum :KK43:
Bende bendeeee bende hissedemedim henuz 18-20 hafta diyolar bakalim insallah tez zamanda hissederiz. Sirf bunun icin surekli cikolata yiyorum aksamlari o da zarar yememem lazim :). Hayirlisiyla dogsunlarda sonra hissedelim

2. Bebegi dogacaklara bi sorum var kizlar. Benim gordugum butun bebekler yeni dogdugunda uzerlerindeki kiyafetler buyuk gelio. Yani hastane cikis setleri bile boyle buyuk mu oluyo anlamadim valla. Zaten az alicam 0 1 ay olanlari ama onlarla tam otursun ustune diyorum.

Canim gunumuz seninle ayni :)
Beni kayit yaptirmadigim icin aramislardi gelmemi ve kayit yapmami soylediler. Gittigimde kayit yaptik ve tetanoz asisi icin bana randevu verdiler. 2 hafta sonra asi zamanim var sende bu hafta bi ugra asi icin randevunu ayarla bence?
Beni de hiç aramadılar. Bi vitamin verip gönderdiler, onu da hiç kullanmadım zaten. Tetanoz aşısı mı olmamız gerekiyor? Hangi haftalarda? Benimki geçmedi inşallah 16+3 üm

Back
X