2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aminn inşallah canım benim. Şöyle bir 28 30 kar deseydim bi rahatlıcam. Aynen dikiş atıldı ama yine de tebdiri elden bırakmıyorum. Enfeksiyona ve yerimden kalkmamaya dikkat ediyorum. Sadece tuvalet için kalkıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn. Yaşayan biliyor işte acısını endişeleniyorsun. Güzel haberleri veririz inşallah birbirimize

Dün gece mide ağrısıyla uyandım ve ishaldim ama midem bulanmıyor hala bağırsaklarım çok hareketli neden olmuş olabilir

Dün gece mide ağrısıyla uyandım ve ishaldim ama midem bulanmıyor hala bağırsaklarım çok hareketli neden olmuş olabilir
Salgın var kusma ishal...herkeste farklı etkileyebilir...tekrarlarsa doktora git bence sıvı kaybı iyi olmaz bizim için...serum falan verebilirler

Gunaydin guzel anneler benimde bugun kontrolum vardi cok sukur keyfi yerinde kucugumun. Bagdas kurmus elleri basina koymus biseyler dusunuyordu heralde :) Doktor "Aaahhh annee" diyor dedi
Tetanoz asisini sordum 20. haftadan sonrami yoksa 18. de olurmu bana 18. de verdiler randevu dedim. Fark etmiyor onemli degil dedi. Kan hapi yazdi ama 1 hafta sonra baslamami soyledi.
Umarim hepberaber sag salim evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz, herzaman dualarimdasiniz

Geçmiş olsun canım. Çok salgın var dikkat et bende geçen hafta oldum ölüyodum mide ağrısından. Serum verdiler bebek olduğu için böbrek safra hep incelediler. Şükür geçti. Antibiyotik kullanımından oldu benim ki sanırım. Üşütmüşündür belki tiksinerek bişey yemişindir. Sarı leblebi var ya canım onu hafif tavada kavuruyor gibi yaptık sıcak sıcak yedim midem rahatladı. Muz patates haşlaması mide koruyucu şurup falan 2günden kendime geldim. Geçmiş olsun sanada canım

Çok teşekkür ederim canım

kızlar bana 12. haftada ve 15. haftada erkek dediler. her hafta kontrole gidiyorum fakat sonrasında bir daha açmadı bacaklarını ya emin olalım diyor doktor fakat benim sıpa bacaklarını bir türlü ayırmıyor ya . . . perşembe tekrar gidicem inşallah bu sefer açar

Selamlar... ilk defa yaziyo olsamda buralarin gediklisiyimben habersizce hamile kalip yaklasik 3 ay bir bunalima giren biri olarak arada sizleri okuyorum.. zira yaklasik 5 aylik bor oglusum var uken tekrar hamilr kalmak ve sezeryanli olmak cok zor bi psikoloji.. tabu bitanede dunyalar yakisijlisi 4 yasinda oglum var.. ikisi ile hayat zor iken okadar tedbire ragmen nasil hamile kaldim bilmeden yasiyorum gercekten cok zor bir surec.. buarada 3. Bebegim de erkek .. 3 erkek annesi olucam yakinda insallah.. sizin yaIlarinizi okudukca ilk oglumdaki heyecanlarim geliyo gunler gecmek bilmezdi ne gorsem almak isterdim kendimi cok fazla dinler ayy keain bisey oldu diyip doktora kosardim halbuki amac bebegi gormek .. en zoruda zaman gecmezdi.. simdi anladim ki herkes bu surecleri yaaiyo hemde aynisini.. simdi 3 . Oglum ve buarada tansiyon hastasiyim doktor vucudun kendini toplamadan hamile oldugun icin tansiyon cok fena olmus diguma kadar yasarsan ne ala dedi.. daha bircok sey dedi haklida zira tansiyonum 17/10 ... size birsey soylemek istiyorum ufak seylere takilip uzulmeyin inanin gelede ilk bebekte cok cok rahatsiniz tadini cikarin bol bol aserin bol bol naz yapin ... tek oldugunuz icin hasta olmak bile keyifli inanin bana.. beb hasta bile olamiyorum cunku bebeklerim kucuk yakinimda kimse yok .. ohhhh yatin dinlenin yatakta yuvarlanin battaniye orun ... sakin caninizi biseye sikmayin
.. hayirli dogumlariniz olsun..

Genelde kiz dediklerinde degisebiliyp ama erkek bebek degismiyo benim bildigim hayirli olsun bebegin

Evetttttt ben çok oncelerde bir rüya görmüştüm. Padişahlarin kabirlerini ziyaret ettim vede kabirlerini temizliyordum. Yorumunda hamile ise bebegin erkek olacağı yazıyordu.
Bugün doktordan geldim büyük ihtimalle erkek dedi.
İnşallah ilk bebegim olucak kucağımizda görmek nasip olur.
Haftaya tekrar gidicem o zaman belli olur büyük ihtimalle.

Kızlar bugün oğlumun tuvalet eğitimine başladım. lazimliga tuvalete oturmuyor. 3 yaşında herşeyin farkında. az önce anne ben çiş yapicam dedi lazimliga oturtamadım ve o an altına yaptı napicam bilmiyorum çok inatçı. bundan 6 ay önce denemiştik 5. Gün pes etmiştim. yine oturtamamıştık. Bu defa vazgeçmek istemiyorum. Kardeş gelince iyice zorlaşacak

7. ay civarı gelebiliyor da şimdiden gelir mi bilemiyorum. Azıcık göğsünün ucuna damla seklinde geldiyse sorun olmaz bence.
Evet damla şeklinde öyle akmiyor yani

Lazımmış benim.oglumda oturmamış ti direk tuvalete oturtmakla alistirdim ben alkisladik güle güle dedik neler yaptık kolay alıştı çok şükür inşallah sende kısa zamanda alistirirsin birde onun söylemesini bekleme saat başı sen götür tuvalete olsa da olmasa da

Kizlar bana bi crvap verin lutfen. Az once wc ye gittim. Sildigimde oyle bi akinti gelmis ki. Hep seffaf olurdu seffaf degil. Sut rengi ama koyu kivamli bayada fazla gelmis. Boyle mat beyaz akinti yasayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…