- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.961
Ayy çok tatlı :)
Eğer maddi ve yer durumun uygunsa baza yerine ilerde montessorileri de düşünebilirsin. Çok tatlı yanyana iki yatak yapıyorlar. Ben baya beğendim
Bebeğin boyuna kilosuna göre değişir 0-3 aylıkların bile kendi içinde farklı kalıbı boyu bedeni var aslında...oğlum 4 kiloydu bi arkadaşım tulum ve 2li takım getirmişti 10 günlükken falan, ben onları hiç giydiremedim çok küçüktü
Anladim kizlar o zmn bi tane en miniginden almak yeterli hastamede ustune tam olsun diye :). Onun disinda sizler aldiginiz listeleri paylastikca ekran goruntusu alip kopya cekicem :)Azcik bol oluyor ama soyle dusun bi ayda hemen 1 kilo aliyolar yani cok hizli toparliyor. Herseyleri cok cabuk kuculuyor ilk 6 ay cok hizli buyuyup kilo aliyor cogu seyini hic giydiremiyorsn bile kizimin hic giyemedigi tulumlari var oysa tulumda 5 alti tane felandi yani alt ust tulumdan daha cok gidyor
Canım benim bu çook geç oynadı diğerleri 12 13 haftalıkken pıt pıt atardı hu zor hala günde 1 veya 2 defa oda zor hissediyorum her bebek aynı değil sanırım... Tecrübe falan ilgili değilBenim kontrolüm de perşembe, ne cinsiyetini öğrenebildim ne hissedebildim dahanasıl hissedebiliyorsunuz? Ben neden hissedemiyorum
Canım vurdular mı tetenoz aşını 17 haftadamı vuruyorlar bunu benimde 1.5 haftam var 18 den gün almış olucam bakalım banada mı gidince vurur haftaya pazartesiBen tatanoz aşımı az önce oldum ve 5.dozu tamamlamış oldum birdaha tatanoz vurulmcam :)
Canım dar olması giydirme için zor olur zaten insan korkuyor ufacık heryeri bide göbüş bağı var 15 güne kadar düşer genelde oyuzden serbest serbest daha rahat2. Bebegi dogacaklara bi sorum var kizlar. Benim gordugum butun bebekler yeni dogdugunda uzerlerindeki kiyafetler buyuk gelio. Yani hastane cikis setleri bile boyle buyuk mu oluyo anlamadim valla. Zaten az alicam 0 1 ay olanlari ama onlarla tam otursun ustune diyorum.
Birde bebek var bebek var benim gibi 2 kilo doğurana herşey büyük millet 5 kilo doğuruyor ama şuda bi gerçek çok kilo demek çok sağlıklı anlamında değil Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrularımızı bağışlasın2. Bebegi dogacaklara bi sorum var kizlar. Benim gordugum butun bebekler yeni dogdugunda uzerlerindeki kiyafetler buyuk gelio. Yani hastane cikis setleri bile boyle buyuk mu oluyo anlamadim valla. Zaten az alicam 0 1 ay olanlari ama onlarla tam otursun ustune diyorum.
Evet 17 de yapılmaya basliyo dedi ebeCanım vurdular mı tetenoz aşını 17 haftadamı vuruyorlar bunu benimde 1.5 haftam var 18 den gün almış olucam bakalım banada mı gidince vurur haftaya pazartesi
Ücanımbenim deumda 20den önce yaptırmamamı söyledi erken doğumu tetikleyebiliyor dedi eğer ararlarsa drum erken yaptırmamı istemiyor dersin dedi bende 20nin içindeyken yada doldurunca gitcemKızlar benim sağlık ocağında aşı için hesaplamamı hemşire yaparken tam 20. hafta dolduğunda yapılıyor dedi. Hatta önce 15 aralık dedi sonra ben çıkınca aradı 22 aralıkta geleceksin 1 hafta erken vuramayız 20. haftanın dolması lazım yanlış hesaplamışız dedi ve 22 aralık olarak belirledik. Erken olanlarda bir araştırsın yada sorsun acaba erken olmasında bir sıkıntı olabilir mi
Ücanımbenim deumda 20den önce yaptırmamamı söyledi erken doğumu tetikleyebiliyor dedi eğer ararlarsa drum erken yaptırmamı istemiyor dersin dedi bende 20nin içindeyken yada doldurunca gitcem
Oyyy maşallah canım ya. Tarifi imkansız bir duygu olsa gerek içinde 3 tane can. Allah sağ sağlim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.Evet canm 3 uz
Kizlar dun e bebek gittim yarim saatligine tam kendimi kaybetmis delice kiyafet almaya baslarken esim yanima geldi ve kizimda cinsiyet sonradan farkli dedikleri icin acele etmemi soyledi. Dayanamayip bi tane aldim. Ama pahali e bebekden civil cok daha uygun. Yarin insallah net bi cinsiyet ogrenirim.
Ayy aynen ya ben de kız der umuduyla bekliyorumGörürse söyler herhalde.. bende önümüzde ki hafta gitcem bakalım ne dicek.. bi de kız diyomuş :))
weryew cim kızın yemek yemiyor diye sıkılma o senin stresini hissediyor ve yemiyor. Kızlar narin olur zaten oglum 26 aylık ve 12 kilo civarı. Komsumuzun oğlu 9 aylık iken 10 kg idi. 14 ay sadece anne sütü aldı. Ek gıdaya geçemedim bi türlü hiç birşey yemiyor diye çok ağladım. Doktora götürdüğümde bebeğin sağlıklı demek ki anne sütü yetiyor yetmese birşeyler yemek ister dedi sen onun peşinden koşarsan oyun haline getirir yemek yemek ihtiyaç rahat bırak yemiyorsa kaldır ama sakın ve sabırlı ol. Emin ol eninde sonunda yiyecek.
Evet çok zor gözüküyor ama birkaç gün dayansan yeter. Oğlum ekmek yemez bende zorlamam. Bu sabah kahvaltı etmek istemedi. Sadece 3-5 çatal tahin helvası yedi. O kadar birazdan ben kuruyemiş ve armut yicem oda bana eşlik eder ama zorlamam. Hatta yeniyorsan kaldırıyorum derim ve kaldırırım ben yedirmem kaşığını tabağını önüne koyarım. Dün akşam sadece yoğurt yemek istedi ve ustubasi yüzü gözü ile beraber yoğurt yediler :) ve 1 yaşından beri kendi kendine yemek yer. Sadece kendisi bana yedir derse yediririm. Çorba sulu yemek tarzlarını kendisi yedirmem ister. Çünkü kaşığı ağzına götüreme kadar kasıkta çorba kalmaz o yüzden.
Eğer kızın sağlıklıysa vitaminsiz değilse kafana takma. Biraz sabret dediğim gibi yap bebek doğduğundan daha da zorlanirsin.
Anladim kizlar o zmn bi tane en miniginden almak yeterli hastamede ustune tam olsun diye :). Onun disinda sizler aldiginiz listeleri paylastikca ekran goruntusu alip kopya cekicem :)
Fiyatlar çok farklı park yataklarda. Ben herseyde olduğu gibi gidip en pahalılarından birini beğendimoh maşallah ne güzel. Evet aldık civilde indirim vardı ordan aldık babyforce kaliteli görünüyor ama kullanımda belli olacak tabiki. Bizimde bebek arabası ablamın iki taneymis kanz marka birini bize verecek
weryew ne zaman kesinleşti kızınızda cinsiyet merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?