2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet güzelmiş ama pahalı geldi banada. tabi ki karar senin içine sinmesi önemli olan. Bende uygun buldugumu indirime girenleri degerlendirmeye çalışıyorum.

Alisveriş konusulmaya baslamıs benim gibi kk.daki forumları gezenler icin iyi bir kaynak oluyor bu sohbetler

Ben henüz hiçbir şey almadım ayrıntılı USG den sonra almayı düşünüyorum cinsiyet konusunda çok şeyler okudum çünkü :)
Valla ben alıyorum hiç birinin fişini atmıyorum cinsiyet değişirse hemen değiştiririm diye :) çünkü dayanamıyorum gördükce o minicik kıyafetleri :)

herkese gunaydin. kizlar demir ilaci beni kabiz yapti cok su icmeme ragmen.kayisi suyu fayda etmedi.baska ne yapa bilirim.

canim.ilk 1 ay bebekler cok.hizli buyuyor

herkese gunaydin. kizlar demir ilaci beni kabiz yapti cok su icmeme ragmen.kayisi suyu fayda etmedi.baska ne yapa bilirim.
Günaydın. Geçen bir arkadaş yazmıştı burda turşu suyu diye banada iyi geldi. Bol bol lifli taze meyveler. Cennet hurması çok iyi geldi. Aklıma gelenler cnm umarım faydalı olur Geçmiş olsun

Rabbim budefa giydirmeyi nasip etsin canım bizlerede İnş.. Malum bende sen gibi elim şuan bişeye varmıyor 34 haftayı doldurursun İnş ondan sonra senin serklaj vardı sanırım erken açılıyordun... Budefa aynı şeyleri yaşamıcaz... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar günaydın..Birkaç gündür karnım aşırı geriliyor. Hem rahim büyüyor hem de işe gidip gelirken üşütüyorum sanırım. Ayrıntılı ultrasonu yaklaşan var mı? Merak ediyorum baya yorumları fotoları:)

geçmiş olsun, trbzon hurması, bamya, semiz otu, şalgam bana iyi geliyor. bir de ilacı sabah kahvaltıdan bir saat önce içiyorum gün içinde de süt yoğurt kefir tüketince kabız olmadım.

Günaydın kızlar, benim de iki gündür ağrım oluyor. Rahim genişlediği içindir umarım. Sizlerde durum ne? Rahim de ağrısı sızısı olan var mı

Günaydın kızlar, benim de iki gündür ağrım oluyor. Rahim genişlediği içindir umarım. Sizlerde durum ne? Rahim de ağrısı sızısı olan var mı
Yalnız canım sana cevap yazınca açıklamada aynen şu yazıyordu:)

Rahim genişlemesini destekleyen bağlardan dolayı sırt ve karın ağrıları yaşayabilirsiniz. Ağrınızı azaltmak için yataktan veya sandalyeden kalkarken dizlerinizi birbirinden açık ve geniş tutun.

Demek ki bu haftalarda daha da artıyor:::)

Canım çok sağol için rahatladı valla :)

Günaydın canım. Kan ilacı beni de kabız yaptı çok kötü oldum ya. O kadar da dikkat ettim olmayayım diye.
Korkudan zorlayamadım da tabi. Ben ilacı bıraktım maalesef. Aç karnına keçi boynuzu pekmezine başladım. İnş sıkıntı olmaz. Yarın aile hekimine gidicem. Sorucam devam et derse ilaca hiç başlamam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…