2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok sevindim, inşallah darısı bizlere. Güzel haberler duymak iyi geliyor :)

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun iyi dilek ve dualarınız için... İlk başta yine şoku atlatana kadar sarsıldım şimdi biraz daha iyim kasılmam iğne ile azaldı progestan da kullanıyorum Rabbime emanet... Ne yaparsak yapalım nasibimizi görcez biliyorum. Biz dua edip dikkat edip Allaha bırakcaz... Bazı arkadaşlardan güzel haberler gelmişş çook sevindim maşallah onlara... Buarada bizimki yatmıştı oturuyordu herşey meydanda tabii... Kızçemin

Çok sevindim canım Rabbim bağışlasın İnş yavrularımızı

Ne yapacan çaresizlik bazen saçmalatıyor :) inşallah güzel haberler alırız bende hafta içi gidecem sanırım

ankaranın suyu iyidir cnm biz ege bölgesinde mecburen hazır su kullanuyoruz
Yok canım ya içmeyin diyor rahatsızlanan çok fazla oluyor

Geçmiş olsun Allah'ın izniyle temiz cikicak hiç iş fln yapma yat dinlen

Gecmis olsun canim, icini ferah tut insallah temiz cikacak, bol bol dinlenmeye bak sen simdi hayirlisiyla iyi haberlerini alacagiz

Geçmiş olsun canım
Inşallah sonucunda temiz çıkacak.

Merhaba kızlar hepinizden gÜzel haberler gelsin inşallah. Ben de 16 haftalik hamileyim karnımda bazen belimde saniyelik kramplar olmaya başladı. Yemek filan yaparken belim ağrıyor normal mi acaba bunlar

Ayy cok sevindim. Insallah yaaa. Benim doktorum olcu molcu vermiyom bakalim detayliyi bekliyorum dort gozle.

Merhaba kızlar hepinizden gÜzel haberler gelsin inşallah. Ben de 16 haftalik hamileyim karnımda bazen belimde saniyelik kramplar olmaya başladı. Yemek filan yaparken belim ağrıyor normal mi acaba bunlar
Bende yazicaktim benimde iki haftadir bicak saplanmasi fln oluyo rahim kisminda. Ve biraz ayakta kaliyim hemen bel agrim oluyo. Bebegin buyuklugunden agirligindan olamaz. Var mi kizlar bel agrisi olan

Canım sen sancın olduğunu hissedip doktora mı gittin yoksa orda rutin muayenede mi fark edildi?
Geçmiş olsun bu arada Progestan ben de kullanıyorum

Bende yazicaktim benimde iki haftadir bicak saplanmasi fln oluyo rahim kisminda. Ve biraz ayakta kaliyim hemen bel agrim oluyo. Bebegin buyuklugunden agirligindan olamaz. Var mi kizlar bel agrisi olan
Benim bel ağrım çok oluyor. özellikle gün içinde yorulduysam o gece ağrıdan uyanıyorum sürekli

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların da

Dediklerinin aynısı bende de oluyor öğretmenim o yüzden hep ayaktayım ona bağlıyorum evde dinlenmeye çalışıyorum ama nerde evde de yemekti bulasikti ilerki haftalarda napicaz acaba

Ayy cok sevindim. Insallah yaaa. Benim doktorum olcu molcu vermiyom bakalim detayliyi bekliyorum dort gozle.
Detaylin ne zaman, ben en az bir ay falan surer diyordum plasentanin yukari cikmasi da bebegin buyumesi lazim demisti cunku doktor. On gunde 1.7 cm cikmis cok az olsa da cikabilecegine umut oldu bana, %80 i cikiyomus yukari .hic canini sikma ama cok yorulmayip tedbiri elden birakmamaliyiz canim. Hayirli haberlerini bekliyorum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…