- 16 Aralık 2015
- 323
- 368
- 103
- 46
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.461
Canım çok sevindim, inşallah darısı bizlere. Güzel haberler duymak iyi geliyor :)Canim benim de plasentam rahim agzina yapisikti kanamam olmustu hatirlarsan on gundur yatiyordm dun kontrole gittik doktor plasentanin 1.7 cm yukari ciktigini rahim agzindan soyledi kanama olmaz ins daha da cikacaktir dedi cok sevindim insallah seninki de bu sorunu yasayan herkesinki de cikar yukari ve duzelir. Moralini yuksek tut canim
Çok sevindim canım Rabbim bağışlasın İnş yavrularımızıCanim benim de plasentam rahim agzina yapisikti kanamam olmustu hatirlarsan on gundur yatiyordm dun kontrole gittik doktor plasentanin 1.7 cm yukari ciktigini rahim agzindan soyledi kanama olmaz ins daha da cikacaktir dedi cok sevindim insallah seninki de bu sorunu yasayan herkesinki de cikar yukari ve duzelir. Moralini yuksek tut canim
Ne yapacan çaresizlik bazen saçmalatıyor :) inşallah güzel haberler alırız bende hafta içi gidecem sanırımGaliba oyle bisey oldu. Hic sorma ya gecen ay mesela bazi donemler akintilarim artiyodu bicak saplanmalarimda oluyodu o donem. Acaba diyorum nasildi o zamanki bicak saplanmalarim hangi bölgedeydi. Daha gecen ayı unutmusum. Cok normal diger hamileligini unutman. Benim kontrolum cumartesi plasenta yukari cikmismi diye bakicak ama 24e kdr fln cikabiliyomus. Insallah cikar. Bazen acaba plasenta yukari cikiyo ondanmi agrim oluyo diyorumsacmaliyorum cokca yani
Yok canım ya içmeyin diyor rahatsızlanan çok fazla oluyorankaranın suyu iyidir cnm biz ege bölgesinde mecburen hazır su kullanuyoruz
Geçmiş olsun Allah'ın izniyle temiz cikicak hiç iş fln yapma yat dinlenMerhaba kızlar aminiyosentezden geldim hafif bir bel ağrım var o kadar . Doktor çoo büyük bir ihtimal temiz çıkacak sonuçlar dedi . İşallah temiz çıkacak çok çok amin :) Cinsiyeti kesin erkek dedi :) Hepinizi öperiz
Tesekkur ederim canim, amin insallah sizinki de yukari cikacaktir %80 inde yukari cekiyormus bebek buyuyup kilo aldikca insallah tez zamanda olur da rahat bir hamilelik geciririz hepimiz.Canım çok sevindim, inşallah darısı bizlere. Güzel haberler duymak iyi geliyor :)
Gecmis olsun canim, icini ferah tut insallah temiz cikacak, bol bol dinlenmeye bak sen simdi hayirlisiyla iyi haberlerini alacagizMerhaba kızlar aminiyosentezden geldim hafif bir bel ağrım var o kadar . Doktor çoo büyük bir ihtimal temiz çıkacak sonuçlar dedi . İşallah temiz çıkacak çok çok amin :) Cinsiyeti kesin erkek dedi :) Hepinizi öperiz
Allah razi olsun canim, amin insallah cumlemizin yavrulariyla saglikli, mutlu, uzun omurlu yillari olur insallah.Çok sevindim canım Rabbim bağışlasın İnş yavrularımızı
Merhaba kızlar aminiyosentezden geldim hafif bir bel ağrım var o kadar . Doktor çoo büyük bir ihtimal temiz çıkacak sonuçlar dedi . İşallah temiz çıkacak çok çok amin :) Cinsiyeti kesin erkek dedi :) Hepinizi öperiz
Ayy cok sevindim. Insallah yaaa. Benim doktorum olcu molcu vermiyom bakalim detayliyi bekliyorum dort gozle.Canim benim de plasentam rahim agzina yapisikti kanamam olmustu hatirlarsan on gundur yatiyordm dun kontrole gittik doktor plasentanin 1.7 cm yukari ciktigini rahim agzindan soyledi kanama olmaz ins daha da cikacaktir dedi cok sevindim insallah seninki de bu sorunu yasayan herkesinki de cikar yukari ve duzelir. Moralini yuksek tut canim
Bende yazicaktim benimde iki haftadir bicak saplanmasi fln oluyo rahim kisminda. Ve biraz ayakta kaliyim hemen bel agrim oluyo. Bebegin buyuklugunden agirligindan olamaz. Var mi kizlar bel agrisi olanMerhaba kızlar hepinizden gÜzel haberler gelsin inşallah. Ben de 16 haftalik hamileyim karnımda bazen belimde saniyelik kramplar olmaya başladı. Yemek filan yaparken belim ağrıyor normal mi acaba bunlar
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun iyi dilek ve dualarınız için... İlk başta yine şoku atlatana kadar sarsıldım şimdi biraz daha iyim kasılmam iğne ile azaldı progestan da kullanıyorum Rabbime emanet... Ne yaparsak yapalım nasibimizi görcez biliyorum. Biz dua edip dikkat edip Allaha bırakcaz... Bazı arkadaşlardan güzel haberler gelmişş çook sevindim maşallah onlara... Buarada bizimki yatmıştı oturuyordu herşey meydanda tabii... Kızçemin
Benim bel ağrım çok oluyor. özellikle gün içinde yorulduysam o gece ağrıdan uyanıyorum sürekliBende yazicaktim benimde iki haftadir bicak saplanmasi fln oluyo rahim kisminda. Ve biraz ayakta kaliyim hemen bel agrim oluyo. Bebegin buyuklugunden agirligindan olamaz. Var mi kizlar bel agrisi olan
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların daMerhaba kızlar aminiyosentezden geldim hafif bir bel ağrım var o kadar . Doktor çoo büyük bir ihtimal temiz çıkacak sonuçlar dedi . İşallah temiz çıkacak çok çok amin :) Cinsiyeti kesin erkek dedi :) Hepinizi öperiz
Dediklerinin aynısı bende de oluyor öğretmenim o yüzden hep ayaktayım ona bağlıyorum evde dinlenmeye çalışıyorum ama nerde evde de yemekti bulasikti ilerki haftalarda napicaz acabaBende yazicaktim benimde iki haftadir bicak saplanmasi fln oluyo rahim kisminda. Ve biraz ayakta kaliyim hemen bel agrim oluyo. Bebegin buyuklugunden agirligindan olamaz. Var mi kizlar bel agrisi olan
Sagolasin canim amin insallah herkes mutlu gecirsin hamileligini 've saglikla kucagina alsin bebegini.Fonetik cim gözün aydın darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.
Detaylin ne zaman, ben en az bir ay falan surer diyordum plasentanin yukari cikmasi da bebegin buyumesi lazim demisti cunku doktor. On gunde 1.7 cm cikmis cok az olsa da cikabilecegine umut oldu bana, %80 i cikiyomus yukari .hic canini sikma ama cok yorulmayip tedbiri elden birakmamaliyiz canim. Hayirli haberlerini bekliyorum insAyy cok sevindim. Insallah yaaa. Benim doktorum olcu molcu vermiyom bakalim detayliyi bekliyorum dort gozle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?