2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
B
Normal canım daha okadar güçlü değiller inanki ben 26 haftalık doğum yaptım 26 haftalık bebek nekadar bi bilseniz şoka girersiniz bu nasıl oynuyo nasıl hareket edebiliyor diye ben 12gün izledim yavrumu inanki Ayy Rabbim buna canı vermiş oynatıyorsun diye hep hayret ettim parmakları kürdan çöpünden inceydi... Pramatüre bebek bezi boynuna değiyordu içinde kaybolmuştu düşünün yani aslında çoook hareketliler gerçekten ama biz hissetmiyoruz bence zaten hissetsek inanki oturamayız heralde hiç kıpır kıpır

Kızlar bu ayrıntılı ultrasonda hani yüzünün fotosunu veriyorlar ya genelde yani hep öyle gördüm. Bu tüm ayrıntılı ultrasonlar için geçerli mi?
Yani renkli olması şart değil sanırım değil mi?
Çektirdiğimiz yerin cihazı ile ilgili mi yoksa her ayrıntılı ultrason çeken cihazda oluyor mu bu özellik?

Bir de ben bugün bebişin resmen ayağı yada eliyle ittiğini hissettim. Sabah öyle bir şey hissetmiştim ciddiye almadım yanlış anlamışımdır diye.
Ama akşam da oldu aynı şey. Saniyelik bir şey. İçerden Etimin itildiğini hissettim çok acayip birseydi yaaa

benimde aynısı oluyor hiç kötuye dusunmedim ben. Özellikle sırt üstü yatarken hissediyorum daha çok
Alın benden de o kadar. Bende aynı şekildeyim. Aslında kötüye yormak değil ama evham yapıyorum işte ne bileyim. Sanki dünyada tek hamile benmişim gibi davranabiliyorum farkındayım ama sanırım ilk gebeliğim ve iki yıl beklemenin ardından kavuştuğum için sanırım

Yaşadıklarınız zor olmuştur sizin için ama şimdi siz anlatınca hak verdim açıkçası. edindiğim bilgilere göre evet minnacık henüz. cm ve gr gibi birimlerden bahsediyoruz ki bizim koca cüssemize nazaran o minnak hareketleri bile hissetmemiz gerçekten mucize. birde tutup minnağımı strese sokuyorum kendi kendime niye hissetmiyorum diye düşünerek.

Rabbim her isteyen herkese nasip etsin inşallah. Düşününce saçmaladığımı anladım... Onlar minik mucizeler... Rabbim korusun hepsini.

Benimkide gce hiç durmuyor hatta dün gece iki de eşimi uyandırdım bak tekmeliyo diye ama o tam elini koyuyo bizim yaramaz duruyor adamın da uykusunu böldüm

Benimkide gce hiç durmuyor hatta dün gece iki de eşimi uyandırdım bak tekmeliyo diye ama o tam elini koyuyo bizim yaramaz duruyor adamın da uykusunu böldüm
Ay evet yaaa...artık dışarıdan fark ediliyor değil mi??? Oğlum 2 kere yakaladı güm güm...eşim elimi karnıma koyar koymaz duruyor hiç kıpırdamadan

benim 3 ayda olmuştu doktora sormuştum parol kullanabilirsin demişti.
Ve peri masali evet kizlar parol zararsiz diye ictim. Ya ben boyle bas agrisi gormedim. Kafami duvarlara vuracaktim Allah kimseye yasatmasin.
Kizlar cartersin urunleri nasil? Indirimdeki urunleri yenidogan bebisler icin pahalimi sizcce? Bide bizim bebekler nasipse zamaninda dogarlarsa yazin cok kucuk olucaklar yazlik kiyafetle usumezlermi. Ben yazlik hic dusunemedim o yuzden

burda bi kaç arkadaş bana GOP yeni yüzyıl fiyatı sormuslardi bugün sordum 2020normal doğum 3750 sezeryanmis baska bi hastaya da 5000demisler analmadim ayrıca medikal park Gaziosmanpaşa normal SSK fiyatı vermedi ben özel sigorta miyim bana 1750 normal doğum 2300sezeryan dedi ama bunu bi belirtelim herkese farklı fiyat veriyorlar anladığım kadarıyla ...

Bende aynısını yaptım, eşimin elini koydum durdu, çekiyo başlıyor kıpraşmaya. Sonra eli varken oynadı ama eşim hissetmedim dedi. Daha dışardan hissedilmiyor demekki. Ama öyle hoşuma gidiyorkii. Bazen acaba bu kadar çok normalmi diyorum ama normalmiş .

Gözün aydın canım ilk tekmeyi hissetmişsin bnde ilk hissettiğimde emin olamamıştım ğst üste iki kere vurmuştu sonra gün boyu vurmaya başladı hatta sanki sabki bi anlık nabzın duruyo gbi yada nefes alışın kesiliyomyş gbi oluyo çok değişik .bu arada ben radyoloji uzmanına baktırdım ayrıntılıyı benimki renkli foto veremiyor hastaneyle aşakalı galiba ama bebişin yüzünü renkli gösterdi tabi bizim kuz rahim duvarının arkasına saklanmıştı hiç görenedik o yüzden ben foto cekmedim

Eki Görüntüle 2081975
Kizlar ben cok aceleci davranip kizima ciciler aldim.cok pismanim.Evde cok sklyorum bunlara sardim .
Ben de yavaştan alışverişe başladım. Bizim bebekler 6 aylıkken baya kısa denk geliyor.onu hesaplayıp Carters dan 2 tulum aldım indirimden.biraz daha pahali digerlerinden ama baya guzeller:)

Er-rahman çekiyoruz cnm
Bende aliyim 1000 tane nezamana kadar
Ayy
Ayyy çook tatlılar yaaa Allah giydirmek nasip etsin inş ahh bende alıcam da az daha zaman kendimi zor tutuyorum
Amin canim ben kaptiriyorum kendimi
peri masali Tam yemelik ciciler almışsın annesi güle güle giysin yavrucun
Tesekkur ederim canim begenmene sevindim :)
Can'ım bu dediğim yer outlet büyük mağaza. Eski sezonlar falan oluyor hep. Normalde öyle yani. Bir de badi zıbın alt vs her zaman kullanılan seyler sonuçta. Vardır diye düşünüyorum. Yani inş vardır
Iyi fikirmis ozaman
Canim bende merak ediyorum ayrintiliyi istemedi doktorum ikili olana bakti .bu durumda bizim oyle fotomuz olmicak sanirim.
Canım gule güle giysin bebisin , niye pismansin anlamadım
Tesekkur ederim cok
Cok erken diyorlar cevremdekiler .Haklilarda ama ne bilim otur otur netten almak kolay oluyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…