2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de yavaştan alışverişe başladım. Bizim bebekler 6 aylıkken baya kısa denk geliyor.onu hesaplayıp Carters dan 2 tulum aldım indirimden.biraz daha pahali digerlerinden ama baya guzeller:)
Aynen bende hesap yaptim oyle aldim hem miyomlar hem ben kilolu hamile kaldim .7 aydan sonra nasil yururum alisveriste bilmiyorum.

Yenidogan aslinda ikide yeter gibi gerisi 03 ay al bak bebegin aslinda dogum kilosuna gorede degisiyor yenodogan kiyafeti benim kizim 03 ay di cogu kiyafeti 3 bucuk kilo dogdugu icin buyuk gelmedi oyle ama tabi 4 kiloda dogan var 2 kiloda son aylar yicez muzu benim kizimda kilo alamiyomu diye 29 hafyada damarlarin bakildi cok korktum arastirdim her gun bi tane muz yedim 3 bucuk kilo oldu. saglikli dogsunlar yeterkide. yani dogum kilosuda kiyafeti etkiler kuzenimin bebegi o kadar minikdiķi ben bile korktum tutmaya kizim o kadar zayif degildi hepden parmak bal bebekdi simdi kizimin iki kati.

Farkediliyo valla bn cok bet hissediyorum çok güzel bi duygu yaa
Maşallah kızlar ne güzel.. ben hala hiç bir şey hissetmiyorum.. birde eskisine oranla fazla da zorlanmiyorum oturup kalkarken, 10 gündür yürüyüş yapmaya başladım ondan mı acaba diyorum rahatlamam..evham yapmak da istemiyorum..

Merhaba, carters Türkiye de fiyatlar çok uçuk malesef, amerikada tanıdık vs varsa o nu devreye sokun 3/1 fiyatı çünkü. dün trendyola gelmişti, bende 1 adet hastane çıkışı aldım kargo dahil 63,80'e denk geldi. Çok arastırdım herkes çok kaliteli oldugunu yazmıs, 2. bebek yada 3. bebek gibi bir fikriniz varsa unisex alabilirsiniz. tabi durumunuz varsa hiç bunlara takılmayın derim zira çok güzel ürünleri var :) unutmadan cartersin bedenleri LCW.HM ye göre dar oluyormus. 0-3 yerine 3-6 almakta fayda var

Eki Görüntüle 2081975
Kizlar ben cok aceleci davranip kizima ciciler aldim.cok pismanim.Evde cok sklyorum bunlara sardim .
ya hepsi çok güzellerr güzel günlerde kullanın annesi :) benimde yarın belli olacak nasipse, detaylı ultrason var. Kız ise bu berelerden bende istiyorummm, nerden aldıgınızı paylaşabilir misiniz :)

Doğrudur canım itmiştir bıdık kaburgalara kadar bi çıksınlar itmeyi görcez

Hepimiz aynıyiz. Ufacık bişey de telaş yapıyoruz. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dileyen isteyen herkese de hayırlısıyla tez zamanda versin.

Edebiyatciyim canım :)
Ayy edebiyat mı bayılırım... Ama oğlum bu sene lise 1 de ve en kötü sınavı edebiyat nasıl toplarlar bilmiyorum çok üzgünüm barajı geçemezse malum okulu çok uzak zırt bırt gidemiyorum... Geçen toplantı vardı meğer yanındaki arkadaşlar bozmuş çocuğu öğretmenleri fark etmiş hemen ayırdık İnş toparlar kara kuzum..... Liseye gidiyor ama sanki hala minnak benim için... Gerçi okulda da enminik oymuş öğretmenlerde öyle dedi

Merhaba, heyecan sizi de sarmıs :) benim fikrimi ileteyim,yanlışşa lütfen düzeltin çünkü benim ilk bebeğim tecrübesizlik çoook :)
yenidoğan dedikleri ortlama 50cm oluyor ve bebekler en fazla 2-3 hafta giyebiliyormus, diyorsanız ki ben büyük sevmiyorum tam olsun vs ozaman en az 2 adet yenidoğan almanızı tavsiye ederim.
0-3 ay dedikleri 62 cm oluyor, haliyle bu kıyafetleride ilk doğdugu andan temmuz ayına kadar giyebilir.
simdi biz bebeğin kilosunu vs bilmediğimiz için temmuz agustos aylarındaki kıyafetlerini almasak iyi etmiş oluruz çok sıcak olacak zaten, belki bir body yeterli olacak.
ben
3yenidoğan zıbın
3yenidoğan patikli pijama
1 hastane çıkışı aldım.
geri kalanlarıda nasip olursa 3-6 , 6-9 ay tulum alcam. tulunmlarını giyebilir büyük olsada :)
bide ebebekte 6 tlye zıbınlar var, onlardan bolca almayı düşünüyorum, çünkü lekelenmeler çok oluyormus günde 5-6 kere değiştirmemiz gerekecek belkide, buyüzden bol olsun hergün makine çalıştırmam.

Bende gezdiğim yerlerde bi kaç şeyi yazdım kafama uğur böcekli. Tüllü takım gördüm onu alıcam İnş muhakkak kuzuma... Ayrıntılı atlatıp 7. Ayı göreyim İnş alırım herşeyi

Hepimiz aynıyiz. Ufacık bişey de telaş yapıyoruz. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dileyen isteyen herkese de hayırlısıyla tez zamanda versin.
Amiin inşallah. İsteyen herkesin.kucağını doldursun Rabbim.

Evet çok acayip değil mi. ben hala alışamadım doğrusu :) yatarken daha çok hissediyorum. Hatta öyle ki elimi koyunca bile dışardan elimle hissedebiliyorum bazı güçlü tekmelerini. Henüz çok minikler. Rabbim incitmesin onları kucağımuza versin cümleten sağsalim

Arkadaşlar ben dün ayrıntılı ultrasona girdim, doktor sonuçlar için normal dedi. Darısı tüm ayrıntılıya gireceklere olsun. Benimki kontrol sırasında bir türlü dönmedi tam üç kez kalkıp biraz yürüyüp birşeyler yeyip tekrar oturdum ama nafile. En sonunda doktor alttan bakmak zorunda kaldı. Ona göre siz de hazırlıklı olun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…