- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.061
Ellerine saglik canim harika gozukuyor gule gule kullansin .pancoda cok tatli.olurkizlar hirka ordum nasil olmus bide panco ormeyi dusunuyrm yapabilirsemEki Görüntüle 2082039
Aynen bende hesap yaptim oyle aldim hem miyomlar hem ben kilolu hamile kaldim .7 aydan sonra nasil yururum alisveriste bilmiyorum.Ben de yavaştan alışverişe başladım. Bizim bebekler 6 aylıkken baya kısa denk geliyor.onu hesaplayıp Carters dan 2 tulum aldım indirimden.biraz daha pahali digerlerinden ama baya guzeller:)
Can'ım bana da bazen öyle oluyor. Sanki böyle zorlasam ıkınsam dışarı çıkacak gibi :))
Bazen göbeğimi alttan tutup yukarı doğru çeker gibi yapıyorum. Sanki aşağı düşer gibi :) ama normal sanırım bunlar.
Yeni doğan 3-4 takım alsak yeter öyleyse sanırım.
Senin rakam kaç arkadaşım bilmiyorum ama rekoru kimselere vermem..ben 107 kg..Kizlar merak ettim en siskonuz benmiyim
Bayrak bende sanirim
Maşallah kızlar ne güzel.. ben hala hiç bir şey hissetmiyorum.. birde eskisine oranla fazla da zorlanmiyorum oturup kalkarken, 10 gündür yürüyüş yapmaya başladım ondan mı acaba diyorum rahatlamam..evham yapmak da istemiyorum..Farkediliyo valla bn cok bet hissediyorum çok güzel bi duygu yaa
tsk ederim cnmEllerine saglik canim harika gozukuyor gule gule kullansin .pancoda cok tatli.olur
Merhaba, carters Türkiye de fiyatlar çok uçuk malesef, amerikada tanıdık vs varsa o nu devreye sokun 3/1 fiyatı çünkü. dün trendyola gelmişti, bende 1 adet hastane çıkışı aldım kargo dahil 63,80'e denk geldi. Çok arastırdım herkes çok kaliteli oldugunu yazmıs, 2. bebek yada 3. bebek gibi bir fikriniz varsa unisex alabilirsiniz. tabi durumunuz varsa hiç bunlara takılmayın derim zira çok güzel ürünleri var :) unutmadan cartersin bedenleri LCW.HM ye göre dar oluyormus. 0-3 yerine 3-6 almakta fayda varVeperi masali evet kizlar parol zararsiz diye ictim. Ya ben boyle bas agrisi gormedim. Kafami duvarlara vuracaktim Allah kimseye yasatmasin.
Kizlar cartersin urunleri nasil? Indirimdeki urunleri yenidogan bebisler icin pahalimi sizcce? Bide bizim bebekler nasipse zamaninda dogarlarsa yazin cok kucuk olucaklar yazlik kiyafetle usumezlermi. Ben yazlik hic dusunemedim o yuzden
ya hepsi çok güzellerrEki Görüntüle 2081975
Kizlar ben cok aceleci davranip kizima ciciler aldim.cok pismanim.Evde cok sklyorum bunlara sardim .
78 e vurdu kilom boyum 165Kizlar merak ettim en siskonuz benmiyim
Bayrak bende sanirim
Doğrudur canım itmiştir bıdık kaburgalara kadar bi çıksınlar itmeyi görcezKızlar bu ayrıntılı ultrasonda hani yüzünün fotosunu veriyorlar ya genelde yani hep öyle gördüm. Bu tüm ayrıntılı ultrasonlar için geçerli mi?
Yani renkli olması şart değil sanırım değil mi?
Çektirdiğimiz yerin cihazı ile ilgili mi yoksa her ayrıntılı ultrason çeken cihazda oluyor mu bu özellik?
Bir de ben bugün bebişin resmen ayağı yada eliyle ittiğini hissettim. Sabah öyle bir şey hissetmiştim ciddiye almadım yanlış anlamışımdır diye.
Ama akşam da oldu aynı şey. Saniyelik bir şey. İçerden Etimin itildiğini hissettim çok acayip birseydi yaaa
Hepimiz aynıyiz. Ufacık bişey de telaş yapıyoruz. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dileyen isteyen herkese de hayırlısıyla tez zamanda versin.Alın benden de o kadar. Bende aynı şekildeyim. Aslında kötüye yormak değil ama evham yapıyorum işte ne bileyim. Sanki dünyada tek hamile benmişim gibi davranabiliyorum farkındayım ama sanırım ilk gebeliğim ve iki yıl beklemenin ardından kavuştuğum için sanırım
Ayy edebiyat mı bayılırım... Ama oğlum bu sene lise 1 de ve en kötü sınavı edebiyat nasıl toplarlar bilmiyorum çok üzgünüm barajı geçemezse malum okulu çok uzak zırt bırt gidemiyorum... Geçen toplantı vardı meğer yanındaki arkadaşlar bozmuş çocuğu öğretmenleri fark etmiş hemen ayırdık İnş toparlar kara kuzum..... Liseye gidiyor ama sanki hala minnak benim için... Gerçi okulda da enminik oymuş öğretmenlerde öyle dediEdebiyatciyim canım :)
Çok güzel kayın validem bu ipten şapka örmüş bayıldım çok güzel duruyorkizlar hirka ordum nasil olmus bide panco ormeyi dusunuyrm yapabilirsemEki Görüntüle 2082039
Merhaba, heyecan sizi de sarmıs :) benim fikrimi ileteyim,yanlışşa lütfen düzeltin çünkü benim ilk bebeğim tecrübesizlik çoook :)Kızlar günaydın.
Bir şey sormak istiyorum :)
Bu bebek kıyafetlerinin bazılarında yenidoğan yazıyor aynı zamanda 0-3 ay var.
Biz hangisini almalıyız. Ne farkı var bu ikisinin?
İnternetten bir seyler bakıyorum ama emin olamıyorum.
Bir de biçim bebişler zamanında gelirse Mayıs bebeği olacak. Aldığınız badileri vs daha çok nasıl alıyorsunuz? Uzun kollu bacaklı falan mı ? Ne çok şey var.
Bu arada sanki @weryew uzun zamandır yazmıyor. Bana mı öyle geldi acabaİyisindir umarım Can'ım.
Şimdi baktım da dün akşam yazmışsın :) gözümden kaçmış sanırım.
Amiin inşallah. İsteyen herkesin.kucağını doldursun Rabbim.Hepimiz aynıyiz. Ufacık bişey de telaş yapıyoruz. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dileyen isteyen herkese de hayırlısıyla tez zamanda versin.
Kızlar bu ayrıntılı ultrasonda hani yüzünün fotosunu veriyorlar ya genelde yani hep öyle gördüm. Bu tüm ayrıntılı ultrasonlar için geçerli mi?
Yani renkli olması şart değil sanırım değil mi?
Çektirdiğimiz yerin cihazı ile ilgili mi yoksa her ayrıntılı ultrason çeken cihazda oluyor mu bu özellik?
Bir de ben bugün bebişin resmen ayağı yada eliyle ittiğini hissettim. Sabah öyle bir şey hissetmiştim ciddiye almadım yanlış anlamışımdır diye.
Ama akşam da oldu aynı şey. Saniyelik bir şey. İçerden Etimin itildiğini hissettim çok acayip birseydi yaaa
tsk ederim cnmÇok güzel kayın validem bu ipten şapka örmüş bayıldım çok güzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?