- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.081
Kizlar merak ettim en siskonuz benmiyim
Bayrak bende sanirim
Senin rakam kaç arkadaşım bilmiyorum ama rekoru kimselere vermem..ben 107 kg..
İlk doğanlar bencede yazlık olmaz cnm haziran bile olsa kücükler hemen ısınmıyo hava 3-6 aylıklar yazlık olabilir temmuz ağustosa denk gelsin diyeVe @peri masali evet kizlar parol zararsiz diye ictim. Ya ben boyle bas agrisi gormedim. Kafami duvarlara vuracaktim Allah kimseye yasatmasin.
Kizlar cartersin urunleri nasil? Indirimdeki urunleri yenidogan bebisler icin pahalimi sizcce? Bide bizim bebekler nasipse zamaninda dogarlarsa yazin cok kucuk olucaklar yazlik kiyafetle usumezlermi. Ben yazlik hic dusunemedim o yuzden
Nivea sebamed filan kesinlikle almayın musteka kullandım ben gayet memnundumTecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Nivea sebamed filan kesinlikle almayın musteka kullandım ben gayet memnundum
kesinlikle MUSTELA canım,hatta sadece şampuan değil bütün bebek ürünlerinde yağ,losyon.. daha hesaplı olsun dersen de eczacıbaşı UNİBABYTecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Ben hissetmiyorum ve çok tedirginim. Hissetmemem şu an normal olabilir haftam itibariyle ama ben çok endişeleniyorum acaba bir şey mi oldu diye. Her hafta doktordayımKızlar hala bebeğini hissetmeye varmı..
Anladim canim. Allah hepimize kolay dogumlar nasil etsin. Ben de burayi dusunuyorum ama cok da endiselerim var.tabiki solerim cnm ilk dogumumu burda yaptirmistim bunda kendi memleketime gitcem ailemin yanina ordaki devlette dusunuyrm cnm..cnm ilk hamileligimde doktor foto vermisti ama yuz fotosu deildi yani dogana kadar goremedim yuzunu kagit veriyorlar doktora gosteriysn 20 dk falan bakiyorlar simdi nasil olur bilmiyrm cikinca yazarm
Bende şimdi forumlara bakıyordum, arkadaşın biri doktoruna sormuş (eski forumda 2011 yılı) her bunye aynı değil, 24 den sonra belirgin şekilde hissedebilirsiniz demiş..panik yapmayalım... Da beni tedirgin eden diğer şeyde son 1-2 haftadır yorgunluk da hissetmiyorum..yatıp kalkarken zorlanmiyorum.. banami öyle geliyor yoksa yürüyüşe başladım ondan mı diyorum..offf... Hepimizin evlatları Allah'a emanet inşallah.. bende 9 yil bekledim,tam tüp bebek tedavisine başladım rahim filminden sonra hamile kaldım şükürler olsun.. aslında bu zamana kadar çok rahattim, "demekki vakti zamanı simdiymis Rabbim şimdi nasip etti , zamani gelmis" diye düşünüp rahatlıyordum ama 10 gündür çok tedirginim...Ben hissetmiyorum ve çok tedirginim. Hissetmemem şu an normal olabilir haftam itibariyle ama ben çok endişeleniyorum acaba bir şey mi oldu diye. Her hafta doktordayım
Bir kafamı rahatlatamadım, tüp bebek diye mi böyle bilmiyorum. Bir de ilk gebeliğim
Bunu soyledigin iyi oldu canım. Biz de neyle karailasacagimizi bilelim.Arkadaşlar ben dün ayrıntılı ultrasona girdim, doktor sonuçlar için normal dedi. Darısı tüm ayrıntılıya gireceklere olsun. Benimki kontrol sırasında bir türlü dönmedi tam üç kez kalkıp biraz yürüyüp birşeyler yeyip tekrar oturdum ama nafile. En sonunda doktor alttan bakmak zorunda kaldı. Ona göre siz de hazırlıklı olun derim
Tecrubeli anne degilim ama ben bebegim 1 yasina gelene kadar dogal zeytinyagli sabun kullanmayi dusunuyorum. Derisine sacina cok mu sert kacar diye dusunuyorum ama yine de bir dolu kimyasaldan iyidir. Bebegim en azindan banyoda agzini kapatmayi vs.. ogrenene kadar sabun en dogal sampuandan daha dogal gibime geliyor. Ama sonuc ne yaparim bilmem.Tecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Kızlar hala bebeğini hissetmeye varmı..
Canim 0_3ay olanlardan cok kullanilmiyor .bebis genelde cabuk buyuyor .birde mayis bebisleri olacaklar uzunkol ben az alirim daha cok askili ve kisa kol alirim diye dusunuyorum.
Olur canim paylasiriz ilk oglumdakileri dagitmistim doktor cocugun olmax dediginde artik aldiklarimi paylasirim :)
Hangi site canim orasi
Canim parol minoset icebilirsin bas agridi cok fena
Cok uygunmus bunlar ne guze ben simdiden cikamiyorum disari sancim var netten aliyim enazindan
Canım ben de 16-17.haftalara kadar çok ağırdım yerimden kalkamıyordum yatakta dönemiyordum sonra birden hafifledim ve tabi çok korktum randevuyu zor bekledim ...doktora gittiğimizde bebeğim gayet iyiydi...galiba rahim önceleri çok aşağıdayken sonra yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor ve bizim de hareketlerimiz kolaylaşıyor...hatta ben de ondan sonra pilatese falan basladım iyice hafifim...bebeğin hareketleri de dışarıdan bile hissediliyor artık...bence endişelenme...ben doktorun odasına girer girmez ultrasona koştum kadın dedi ki noluyor bi gel otur konuşalım sonra bakarız o kadar korkmuştum ki anlatamam...ama hafiflememiz normalmişBende şimdi forumlara bakıyordum, arkadaşın biri doktoruna sormuş (eski forumda 2011 yılı) her bunye aynı değil, 24 den sonra belirgin şekilde hissedebilirsiniz demiş..panik yapmayalım... Da beni tedirgin eden diğer şeyde son 1-2 haftadır yorgunluk da hissetmiyorum..yatıp kalkarken zorlanmiyorum.. banami öyle geliyor yoksa yürüyüşe başladım ondan mı diyorum..offf... Hepimizin evlatları Allah'a emanet inşallah.. bende 9 yil bekledim,tam tüp bebek tedavisine başladım rahim filminden sonra hamile kaldım şükürler olsun.. aslında bu zamana kadar çok rahattim, "demekki vakti zamanı simdiymis Rabbim şimdi nasip etti , zamani gelmis" diye düşünüp rahatlıyordum ama 10 gündür çok tedirginim...
Geçen büyük paket çikolata almıştım ofiste açtım herkes 1 parça alır biter dedim, anam hepsini yedim yaKızlar hala bebeğini hissetmeye varmı..
benimde baharda bebeğim nasıl kıyafetler alayım bilmedim çevremde benim gibi baharda doğuran yok ya kışın ortası yada yazın sıcağı var.Kızlar alışveriş konusunda Civil diyorum...ister satış magazasına gidin ister internetten alın ama sürekli takip edin mutlaka her donem indirimde olan ve ihtiyacınız olacak şeyler vardır...fiyatları çok çok uygun...zaten kaç kere giyilecek marka olması gerekmiyor kaldı ki orda da daha pahalı ürünler de satılıyor...anne- bebek ne lazımsa bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?