2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar merak ettim en siskonuz benmiyim
Bayrak bende sanirim

Muhtemelen benimdir 114 ile gebe kaldım 125 kg ya pko yüzzünden çıkıp sonrasında diyete girip 114 de süpriz şekilde gebe kaldm. Yalnız boyum 1.79 benim ne olursa olsun obezim. Bebeğim gayet sağlıklı Elhamdülillah. O iyi olsun geri veririm Allahın izniyle

İlk doğanlar bencede yazlık olmaz cnm haziran bile olsa kücükler hemen ısınmıyo hava 3-6 aylıklar yazlık olabilir temmuz ağustosa denk gelsin diye

Kızlar hala bebeğini hissetmeye varmı..
Ben hissetmiyorum ve çok tedirginim. Hissetmemem şu an normal olabilir haftam itibariyle ama ben çok endişeleniyorum acaba bir şey mi oldu diye. Her hafta doktordayım
Bir kafamı rahatlatamadım, tüp bebek diye mi böyle bilmiyorum. Bir de ilk gebeliğim

Anladim canim. Allah hepimize kolay dogumlar nasil etsin. Ben de burayi dusunuyorum ama cok da endiselerim var.

Bende şimdi forumlara bakıyordum, arkadaşın biri doktoruna sormuş (eski forumda 2011 yılı) her bunye aynı değil, 24 den sonra belirgin şekilde hissedebilirsiniz demiş..panik yapmayalım... Da beni tedirgin eden diğer şeyde son 1-2 haftadır yorgunluk da hissetmiyorum..yatıp kalkarken zorlanmiyorum.. banami öyle geliyor yoksa yürüyüşe başladım ondan mı diyorum..offf... Hepimizin evlatları Allah'a emanet inşallah.. bende 9 yil bekledim,tam tüp bebek tedavisine başladım rahim filminden sonra hamile kaldım şükürler olsun.. aslında bu zamana kadar çok rahattim, "demekki vakti zamanı simdiymis Rabbim şimdi nasip etti , zamani gelmis" diye düşünüp rahatlıyordum ama 10 gündür çok tedirginim...

Bunu soyledigin iyi oldu canım. Biz de neyle karailasacagimizi bilelim.

Tecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Tecrubeli anne degilim ama ben bebegim 1 yasina gelene kadar dogal zeytinyagli sabun kullanmayi dusunuyorum. Derisine sacina cok mu sert kacar diye dusunuyorum ama yine de bir dolu kimyasaldan iyidir. Bebegim en azindan banyoda agzini kapatmayi vs.. ogrenene kadar sabun en dogal sampuandan daha dogal gibime geliyor. Ama sonuc ne yaparim bilmem.
Kızlar hala bebeğini hissetmeye varmı..

Ben hissediyordum ama uc gundur tik yok

Canım haftasonu indirim var diye Lcw falan baktım 30-40 tan aşağı bişey yok birde indirimliymiş ben indirmleri takip ederim hep, Markafoni de Pudra yada Bylayel diye bebek kıyafetleri için butik açılıyor sepette % 50 yapıyor hep. Ben gece farkedip aldım öğlene bitmişti haber veririm sana
Şuan Hm de indirim var 10 tl ye çok güzel ilk adım ayakkabısı aldım aşağıda resmi ,çok detaylı bakmadım cuma öğle arası bakacağım yine

Eklentiler

• x5_509488098j18.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 57
Canım ben de 16-17.haftalara kadar çok ağırdım yerimden kalkamıyordum yatakta dönemiyordum sonra birden hafifledim ve tabi çok korktum randevuyu zor bekledim ...doktora gittiğimizde bebeğim gayet iyiydi...galiba rahim önceleri çok aşağıdayken sonra yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor ve bizim de hareketlerimiz kolaylaşıyor...hatta ben de ondan sonra pilatese falan basladım iyice hafifim...bebeğin hareketleri de dışarıdan bile hissediliyor artık...bence endişelenme...ben doktorun odasına girer girmez ultrasona koştum kadın dedi ki noluyor bi gel otur konuşalım sonra bakarız o kadar korkmuştum ki anlatamam...ama hafiflememiz normalmiş

Kızlar alışveriş konusunda Civil diyorum...ister satış magazasına gidin ister internetten alın ama sürekli takip edin mutlaka her donem indirimde olan ve ihtiyacınız olacak şeyler vardır...fiyatları çok çok uygun...zaten kaç kere giyilecek marka olması gerekmiyor kaldı ki orda da daha pahalı ürünler de satılıyor...anne- bebek ne lazımsa bulunuyor

benimde baharda bebeğim nasıl kıyafetler alayım bilmedim çevremde benim gibi baharda doğuran yok ya kışın ortası yada yazın sıcağı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…