- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.261
Elifahsencim doktor bebek İçin kaç gr dedi sana?bugun kontrolum vardi detayli usg de olduk cok sukur hersey yolunda haftasiylada uyumlu kizim olcada kesinlestii
saol cnm Allah razi olsun hepimizin saglikla gelsinn..evet erkektir demisledi hatta telefonda hemen sordu kiz deyince hayirlisi olsn dediSana demişlerdi dimi canım erkektir o diye. Buda onlara kapak olsun madem. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin kızın inşallahhh
solemedi cnm bende sormayi unuttumElifahsencim doktor bebek İçin kaç gr dedi sana?
Canım ben aldığımı okudum 2000 daha alayımER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
Derin88 2000
loveren 2000
NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist 2000
ANNONA 2000
beren20 1000
weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye 5000
semabsrn 6000
_meLinDa_ 3000
N nisann_tr 2000
peri masali 1000
ask1 2000
esmerhatun66 2000
P prenses2534 2000
Kalan:36000
Ben dermoeczanem den aldım ve güvenilir. Bir sıkıntı yaşamadım, orijinal ürün.Kızlar selamm.. Lierac çatlak kremi almayı düşünüyorum ama nerden alicam. Internet siteleri bu konuda guvenilir mi? Sizler nerden aldınız?
Aynen canım geçen hafta bende bir kez ram hissettim çok şükür dedim şimdi tık yok. 2kaybımda sanki erken hissetmiştim bunda tık yok. Umarım iyidir ya :/ yarın kontrolümüz var inşallah hayırlı haberler alırız.Benimde oyle cok kipirti yok bagirsak hareketi gibi.gecen hafta yer degistirdigini bile hissediyordum bu hafta yok
Canım hüma demişin dikkatimi çekti :) yoksaaaam Kayseride misin :))@Ssedmikraska canim bugun doktora gittim banada sole demistin doktor ozele yonlerdirdi yer olmayinca huma ya gittim 150 tl radyolog yapti 15 dk falan surdu..
Oyy yesinler onun pıtpıtlarını :) insan nasılda heyecanlanıyor canım ya minicik hareketinden. Hemencecik deniyorum teyzesi :) inşallah insafa gelir de anacığını sevindirir.mrb cnm tatlı bişeyler yiyip sırt üstü yatmayı dene benim bi kaç gündür oluyor dediğin gibi bende bagırsak hareketimiki dedim ama degil tam sezeryan dikişimin orda hafif dokunuşlar yapıp pıt pıt kaçıyor :)
evet cnm kayserideyim :) sende mi kayserodesin yoksaaCanım hüma demişin dikkatimi çekti :) yoksaaaam Kayseride misin :))
benimde doktorum 23 haftalık olunca radyolojiye gidicen dedi, ama 20 inci haftadan sonra genellikle ayrıntılı oluyor ama söylerken üzerine basarak 23 üncü hafta dedikızlar bir şey sormak istiyorum
benim doktor detaylı ultrason randevusunu 30 ocağa aldırdı
22+5 oluyorum o zaman
geç değil mi sizce ya ?
kızlar bir şey sormak istiyorum
benim doktor detaylı ultrason randevusunu 30 ocağa aldırdı
22+5 oluyorum o zaman
geç değil mi sizce ya ?
Hemşehrim benim yaevet cnm kayserideyim :) sende mi kayserodesin yoksaa
Bende bi gruba uye oldum facede .cok kararsizim asilar konusuna .oglumda 6 aylikken alerjisi baslamisti oyuzdende cok supheliyim.
Tetenoz icin henuz karar veremedim ama bebegim dogdugunda cok gerekli gordugum asilari yaptirmayi dusunuyorum.sen ne dusunuyorsun
Merhaba canim masallah ne guzel .Insallah bizde senin gibi kucagimiza alir o duygulari yasariz .
Canım ben bugün aşımın ilk dozunu oldum. Aşı konusundaki tartışmaları bilmiyorum. Ama benim kendi fikrim illaki her konuda bir karşı çıkan oluyor diye düşünüyorum. Ben olma taraftarıyım ama herkesin kendi kararı tabi ki buna kimse bir şey diyemez. Ama iyice araştırmak lazım gerçekten zararlı mı kanıtlanmış bir done var mı ellerinde. Sağlıkla ilgili o kadar çok ikilem oluyor ki hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz gerçekten. Ama iyice düşün araştır için rahatlasın kararını öyle ver derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?