2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Insallah alirim zaten dedim kordonsentez yaptirsam tedavi yapabiliyormusunuz diye oda kesinlikle tedavisi yok dedi. Ama beynij bi tarafi buyuk kalirsa dogardogmaz ameliyatla jant takilabilir dedi. Gormesi yurumesi zeka geriligi gibi sorunlarda olabilirmis bu kordonsentezi sadece bu cocun sorumlulunu alip almamak ilgili yapiyolar 26 haftadan sonra kesinlikke aldirilmaz dedi sen zaten 23 olmak uzeresin felan bir suru sey en kotusu perinotoloji sivi ilerlicek gibi belli ediyor kendini dedi.

Allah'tan gelene raziyiz canım dünya duayla ayakta dua edelim olurmu karamsarlığa kapılmak yok

Canım ben onunda kader olduğuna inanıyorum bi tanıdık vardı hiç kediyle alakası yokmuş kedi sevmemiş ama bi şekilde bulaşmıştı ona , ben yıllarca kedi besledim hiç bana geçmemiş bağışıklığım yoktu çok şaşırmıştım.
Senin gibi hamileyken ben de ihtiyacı olan yavru kediyi besledim tutamadım kendimi Rabbim korusun iyi niyetimizi görsün inşallah . Ellerini yıka bol bol dokunduğunda

Canimm sikma canini insAllah hersey yoluna girer ve duzelir. Dualarim seninle, sende icini ferah tut Allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin. Bende bu ense kalinligini daha tam olarak kafamdan atamiyorum ve ayrintili dan korkuyorum bisey cikacak diye. Bi yondende diyorum hersekilde kabulumuz o yuzden Allahim bize ne verirse sukretmemiz lazim.

Yas deme oyle 140 uzeri kiz falan doktor bana erkek dedi ama tekrar gostermedi. Kalp atisi da hep 140 uzeri. Hatta bugun 170 atiyordu sonra 142 ye dustu. Oglusuma alistim ben :/ su ayrintiliyi hayirlisiyla atlatsaydim.

Canım bende burada okumuştum. Kesin akademik bilgi değil yani rahat ol

Kizlar gobekleriniz ne alemde :) kac aylik gorunuyorsunuz :))

Benimki öne doğru sivrildi çıktı bayagiii

Canım benimki kesin erkek ve kalbi ayrıntılıda 160 atıyordu. Onunla alakası yok bence. Hep yüksek attı kalbi. Benim bütün işaretler kızdı ama erkek çıktı ama

Bende burada forumda öğrenmiştim canım kesin bilgim yok[/QUOTE]

inşallah yavrucağını sağlıcakla kucağına alırsın canım, gebe okulundaki ebe hemşiremiz sorunlu olabilecek doğumlar için en iyi hastane malesef sevelim yada sevmeyelim zeynep kamil miş, sen hangi hastaneye gitmiştin

Aynen tabi olacagi varsa bi sekilde olur. Bende cok fazla dokunmuyorum ama dokunsam bile hemen ellerimi yikiyorum. Sokak kedisi oldugu icin parazit olayi daha yuksek olabilir ama masallah pek temiz bi kedi.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-12-28 at 09.26.08.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 56
Aynen tabi olacagi varsa bi sekilde olur. Bende cok fazla dokunmuyorum ama dokunsam bile hemen ellerimi yikiyorum. Sokak kedisi oldugu icin parazit olayi daha yuksek olabilir ama masallah pek temiz bi kedi.
Ayyyy bayılıyorum su kedilere yaaa maşallah çok ta sevimli birşey olmaz hijyene dikkat ediyosun sonuçta kumunu falan ellene yeter bence

Canım benim sözün bittiği yerdeyim. Öncelikle artık oğlumla benim dualarımızda olacaksın. (Ezan okunurken sağlıklı sıhhatli yiğenim ve kardeşim olsun diye dua ettirip amin yaptiriyorum)
Önümüzdeki 1 ay çok önemliymiş sıkıntı yapmamaya çalış dediğin gibi duadan başka sığınacak bir limanımız yok bu sıkıntılı fırtınada. Inşallah 1 ay sonra o sıvı küçülmeye başlayacak.
Hangi hastaneye gittin zeynep kamil yada ümraniye diyordun
Bence eğitim araştırmada doğum yap canım ve perinatoloji bölümünü bırakma. Doğum da takipli hastaları olduğun için daha çok hakim olurlar konuya. Inşallah düzelecek bebişin ihtiyacı kalmayacak doğum sonrası mudahaleye

Yok canım benim büyümeyecek doktorlar en kötüsünü söylüyorlar. Çünkü küçülür gibi dedeler ve büyüse daha kötü olacagi için büyür diyorlar.
Bak burada kocaman bir aileyiz hepimiz kardeşiz. Hepimizin dualari seninle ve müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş. Üzme kendini canım benim.

NRYSYN toksoplazma kedi dışkısı aracılıyla bulaşıyor sende kumuna dokunmuyorum diyorsun zaten kumunada yapmiyormus ama kediler de kendilerini yalayarak temizliyorlar o yüzden hijyeni elden birakmamak lazim.
Gerçi toksoplazmaya neden olan kistler yeşilliklerde ve etlerde de bulunabiliyor. Iyi yıkamayan yeşillik ve iyi pişmeyen etten geçebiliyor Beyazkediiiiii Belki arkadaşına bu yolla bulaşmış olabilir.
Bu yüzden hamilelik dönemi 2 kat dikkat

Allah'a emanet canım; esirgesin tüm yavrularimızı, dilerim tüm bu sıkıntılar geçmişte kalır bebeğini sağ salim kucağına alırsın,

Ekmek yersen çok kilo alırsın. Bazen bende uykumdan uyanıyorum ve sadece bir muz yiyip yatıyorum.

Büyük ihtimal o yüzden hissedemiyorsun. Sen dinlenik ve enerjik olduğunda daha çok oynuyor. Bende yorgun ve uykusuz olduğumda hiç kıpırdamıyor.

Evet canim bulasacak olsa farkli yollardanda bulasabilir.

Bende bebisimi gündüz pek hissetmiyorum nedeni ise sanırım gündüz devamlı hareket halinda olmam oda uyuyor ozaman tabii bazen akşam yemeğinden sonra sonra dinlenirken 3-5 pıt yapıyor ama sabah saat 5-7 arasi wc ye kalkiyorum yatağa geldiğimde uyku gitmiş oluyor ve bebiş bayağı bi kendini hissettiriyor. Bende yatıp onu hissetmenin keyfini sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…