2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dün gün boyu sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrı oldu neden acaba ?
Birde göğüslerim arada çok sıcak oluyo sizdede oluyormu üretimmi var ondan mı acaba ?

Ya sezeryan olunca dedigin gibi icin biraz daha normal olur planli olur. Ama ben normal istiyorum insallah bir problem cikmaz( haftaya ayritilim var) ve normal dogururum. Maddi sebeplerden oturu mecbur devlette dogurcam. İnsallah iyi doror ve hemsirelere denk gelirim yaa. İlk dogumum olacak allah izin verirse. Su hamilelik ve dogumla ilgili stres yaptigim her sey benimle alakasiz konularla ilgili.

Benim sıkışınca değil de genel de yemekten sonra yada dinlenince oluyor. Hatta yine vurdu şimdi. Ama sofiarya da orda hissediyormuş. Sanırım normal Can'ım bu durum. Ayaklar aşağıda duruyor demek ki

Aman iyi bari Can'ım. Sen gözünle görmüşsün. Zaten rahatladım buraya yazınca. Belki de yukarılarda da vuruyordur da o bölge yağlı olduğundan çok hissetmiyorumdur

Yaa sezeryan olmaktan o kadar korkuyorum ki insallah normal gelir bebisim. Haftaya ayrintilim var insallah bir problem yoktur ve hic cikmaz. En buyuk korkum da son zamana kadar normal dusunup son zamanlarda senin yasadigin gibi mecburi sebeplerden sezeryana alinmak

Ben mayaladim asla demir temas etmicek catal bicak olmucak tahta kasik cam kavonoz ile mayalamasida cok kolay tomurcuk gibi zaten gittikcede buyutebiliyorsnda suzgecinde tahta kasikla suzdurdun mayayi soguk sute koyuyorsun kapani plastik olsun kapatip karanlik yerde firin icinde koyuyorsn bu gece koydum diyelim yarin aksama olmus oluyor. Metal vurdunmu o tomurcuk su olup gidiyor kurtaramiyorsn yani

Kizlar bu arada faydasina hic ama hic inanmasam da burdaki bi konudan etkilenerek bebisime klasik muzik dinlettim. Ve gercekten muzik basladiktan yaklasik 15-20 sn sonra tekmelemeye basladi ciddi sekilde. Kapatinca birakti. Bence bu muzikler faydadan cok yavrucaga zarar veriyor. Kiyamadim kapattim geri. Hareketini hissetmedigim zamanlar da dinletirim ama kaşınmasın fazla rahatsiz ederim bu arada muzigi telefondan acip, telefon hoparlörünü karnima dayadim.

Nasıl uyuttun canım
Birde benim bağışıklığa pek faydası olmadı niye acaba hala çok sık hasta oluyorum
İki parçaya böldüm ben bir kısmını süt içinde buzluğa attım tuppera koyup; bir kısmını su içinde buzdolabının alt katına koydum...uyandırırken de sütle beslenip ilk süzülen kısım içmeden dökülüyor daha sonrakiler içiliyor...ya kefirlerde sorun vardır ya tam olmadan süzüyorsunuz ya da daha tam etki gösterecek kadar içmediniz...biz günde 1 bardak içiyoruz oğluma da içiriyorum 5 buçuk yaşında

O müziklere ben katlanamıyorum ki bebeğime dinleteyim saçma geliyo bana

Yani en erken mayaladıktan 20 saat sonra içiyorum, tek şüphelendiğim kavanozun kapağı metal kefirle teması yok ama ondanmı faydası az oluyo acaba

Bence darlanma bende normal cok istedim benimkide bi gun onceden belli oldu sezeryan olucagi zorunlu oldum. Bende egitim arastirma bu sefer dogum yapacagim gozukuyor. Bebegimde sorun gozukuyor. Kendi gittim hastane devlet hastanesi egitim arastirma degil egitim arastirmada bana uzak ama mecbur oraya gidecegim. Bende hangi doktor nasil olur bilmiyorum. Allah hepimize guzel dogumlar nasip etsin

Devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünenler için ben normal kadın doğum hastanesinde doğum yaptım ebe yaptırıyor doktor yanima bile uğramadı. sezeryan a doktor giriyor o doktor da o gün nöbetçi olan doktor oluyor.
Ben eğitim araştırmada doğun yapmak istiyorum. Kuzenim kasım ayında eğitim araştırmada doğun yaptı. Hafta ici saat 9:30 civarı normal doğumu oldu. Etrafı asistan doktorlarla doluymuş. Doğumunu yaptıran da asistanmis sanırım yanlarında hocaları varmış ve böyle yap şöyle tut falan diye tarif etmiş. Kuzenim artık bende doğurabilirim diye dalga geçiyor. Rahat olmuş doğumu hiç kesik atılmamış belkide o yüzden asistanlara da ders niteliğinde göstermişlerdir.
Ama eğitim araştırmada sonuç ta doktor ve ekibine muayene olmayı kabul ediyorsun o yüzden asistanlara doktor aynı anda girebilir doguma ama ebe olacağını sanmıyorum mutlaka doktor vardır diye düşünüyorum. O yüzden doktor girsin diye eğitim araştırmada doğun yapmak istiyorum.
12 ocak da zeynep kamil de ayrıntılı ultrasonun var ve hemen o güne doktora da numara aldım. O gün gidince sorarım normal doğum kim giriyor mesai saatleri içinde ve dışında olarak.

Kesin bilgiyi o zaman veririm canım.

Dün gün boyu sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrı oldu neden acaba ?
Birde göğüslerim arada çok sıcak oluyo sizdede oluyormu üretimmi var ondan mı acaba ?
Bu ara benim de sol kasığım sızlıyor, batma gibi kısa süreli ağrılar oluyor

Aa olabiliyomumus oyle bizde kizim kizim die seviyoruz erkek cikmasin simdi .
Allah saglikli uzun omir versin hepsine
Canim anadoluda oturuyorsan avrupa yakasina bakilirmi ki..
Oralarda vardir guzel yerler arkadasim emseyde yapmisti dogumunu memnundu devlette de bi hastaneyi duymustum.zubeydemiydi sanirim
Masallah canim saglikla gelsin ins .
Darisi benim basima

Canim bende hep oluyor mideden diye biliyorum.

Amin canim insallah

Ayrıntılı usg yi ne zaman yaptıracaksın sofiarya. Ben perşembe falan yaptirsam mi diyorum 20+3 oluyorum sanırım. 1 hafta daha bekleyemiyorum ya sabırsızlandım iyice. Erken mi olur acaba?

Benim ki çok hareketli yaaa sabah akşam icraatta, bugün bebeğe aşı yapacak sedyeye doğru eğildim bi koydu aşşağıdan iğneyi elime batırdım daha alışamadım da henüz ilk kızım çok sakindi yavrum kibar kibardı doğdu Halen öyle ama bu 2 numara cadı olacak cadıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…