- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.741
Ya sezeryan olunca dedigin gibi icin biraz daha normal olur planli olur. Ama ben normal istiyorum insallah bir problem cikmaz( haftaya ayritilim var) ve normal dogururum. Maddi sebeplerden oturu mecbur devlette dogurcam. İnsallah iyi doror ve hemsirelere denk gelirim yaa. İlk dogumum olacak allah izin verirse. Su hamilelik ve dogumla ilgili stres yaptigim her sey benimle alakasiz konularla ilgili.Canim benim icinde sorun tam olarak bu oldugu icin ozele dogum yaptim kizimdayken ama bu bebegimdede konustum. Doktorla bana sana gun veriyorum dedi ama dedi suyun gelir birsey olur herhangi nobetci doktor kimse o dogurtuyor seni. Yani sans isi gibi sezeryan oldugum icin ben gene planli oluyorum ama olurda erken gelirse o gun kim varsa ona kaliyorum. Devletteki doktorum boyle demisti
Benim sıkışınca değil de genel de yemekten sonra yada dinlenince oluyor. Hatta yine vurdu şimdi. Ama sofiarya da orda hissediyormuş. Sanırım normal Can'ım bu durum. Ayaklar aşağıda duruyor demek kiCanım biz aynı seyler yasıyoruz seninle ya aynısı yazayım diyodum gecen hf göbek deliğimin oralardaydı bu hf hep asagıda dediğin gibi kasığıma vuruyo pozisyonu değişti diye düşünüyorum önceden yan yatıyodu sanırım sağda solda hissediyodum hareket şimdi hep aşağılarda sanırım ayakları var afedersin bide sıkışınca filan bi vuruyo icim bi hoş oluyo
Aman iyi bari Can'ım. Sen gözünle görmüşsün. Zaten rahatladım buraya yazınca. Belki de yukarılarda da vuruyordur da o bölge yağlı olduğundan çok hissetmiyorumdurYukarılarda dalgalanma gibi şeyler oluyor galiba kol ya da baş falan...ama tam o aşağıda ayakları vardı ben orda bi pıt pıtlar hissediyordum ve sık sık tuvalete çıkıyorum... detaylı ultrasonla bakılırken yine aynı pıt pıtlar oldu ve doktor işte ayaklarını oynatıyor falan dedi...yani tam o dediğin yerde ayakları
Yaa sezeryan olmaktan o kadar korkuyorum kicanim ben sezeryan oldum kontrole gittim nst de bebekte sanci cikinca yatis verdiler 3. gun suyum gelmis bebis ters bendede sanci basldi gece apar topar doguma aldilar ve kendi doktorum yaptirmadi nobetci kimse o yaptirdi ve bildim kadariyla normal dogumu ebeler hemsireler yaptiriyor doktor gelmiyor bilen varsa aydinlatir seni zaten
Egr. Arastirma da ayni oyledir kesin.gebe okulundaki ebe hemşiremiz, devlet hastanesinde hangi doktor nöbetçi olursa o doğum yaptırıyor dedi, eğitim ve araştırma da nasıl olur bilmiyorum canım
yok maalesef kendim mayalamıyorum,hazır alıyorumkeşke mayalayabilsem ama sanırım o yogurt mayalamak iişinden biraz daha zormuş,aslında denemek lazım .deneyen yapan varsa yazsın da bizde nasiplenelim püff noktalarını falan.
İki parçaya böldüm ben bir kısmını süt içinde buzluğa attım tuppera koyup; bir kısmını su içinde buzdolabının alt katına koydum...uyandırırken de sütle beslenip ilk süzülen kısım içmeden dökülüyor daha sonrakiler içiliyor...ya kefirlerde sorun vardır ya tam olmadan süzüyorsunuz ya da daha tam etki gösterecek kadar içmediniz...biz günde 1 bardak içiyoruz oğluma da içiriyorum 5 buçuk yaşındaNasıl uyuttun canım
Birde benim bağışıklığa pek faydası olmadıniye acaba hala çok sık hasta oluyorum
Kizlar bu arada faydasina hic ama hic inanmasam da burdaki bi konudan etkilenerek bebisime klasik muzik dinlettim. Ve gercekten muzik basladiktan yaklasik 15-20 sn sonra tekmelemeye basladi ciddi sekilde. Kapatinca birakti. Bence bu muzikler faydadan cok yavrucaga zarar veriyor. Kiyamadim kapattim geri. Hareketini hissetmedigim zamanlar da dinletirim ama kaşınmasın fazla rahatsiz ederimbu arada muzigi telefondan acip, telefon hoparlörünü karnima dayadim.
Ben kendim severim allahtan rahatsiz olmamO müziklere ben katlanamıyorum ki bebeğime dinleteyimsaçma geliyo bana
İki parçaya böldüm ben bir kısmını süt içinde buzluğa attım tuppera koyup; bir kısmını su içinde buzdolabının alt katına koydum...uyandırırken de sütle beslenip ilk süzülen kısım içmeden dökülüyor daha sonrakiler içiliyor...ya kefirlerde sorun vardır ya tam olmadan süzüyorsunuz ya da daha tam etki gösterecek kadar içmediniz...biz günde 1 bardak içiyoruz oğluma da içiriyorum 5 buçuk yaşında
Ya sezeryan olunca dedigin gibi icin biraz daha normal olur planli olur. Ama ben normal istiyorum insallah bir problem cikmaz( haftaya ayritilim var) ve normal dogururum. Maddi sebeplerden oturu mecbur devlette dogurcam. İnsallah iyi doror ve hemsirelere denk gelirim yaa. İlk dogumum olacak allah izin verirse. Su hamilelik ve dogumla ilgili stres yaptigim her sey benimle alakasiz konularla ilgili.
Bu ara benim de sol kasığım sızlıyor, batma gibi kısa süreli ağrılar oluyorDün gün boyu sağ kasığımda ara ara batma şeklinde ağrı oldu neden acaba ?
Birde göğüslerim arada çok sıcak oluyo sizdede oluyormu üretimmi var ondan mı acaba ?
Aa olabiliyomumus oyle bizde kizim kizim die seviyoruz erkek cikmasin simdi .Selam kızlarbiz de netleştirdik şükür cinsiyeti. Kız diye beklerken oğluşum ters köşe yaptı bizi :) önceleri çok net hissetmiyorum derken bugün resmen coşmuş durumda paşam :) henüz hissedemeyenler benim gibi gerilmeyin 20.haftadan sonra başlıyor hareketlenmeler onu hissetmek bambaşka bir duygu şükürler olsun rabbim e isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Canim anadoluda oturuyorsan avrupa yakasina bakilirmi ki..arkadaşlar merhaba, ben doğum ücreti yüksek olduğu için hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum. Doktorumu da çok seviyorum aslında ama biraz tedbirli bir kadın olduğu için en ufak sorunda beni sezeryana yönlendirir gibi geliyor..
Sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz, bilgi paylaşımı yapabilir misiniz memnun olduğunuz hastane hususunda ? Bu arada Anadolu yakasında oturuyorum ama Avrupa yakasını bile düşünür oldum..
Masallah canim saglikla gelsin ins .Eki Görüntüle 2087773 Merhaba kızlar bu hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı şükür bebişim iyi. Cinsiyetimizi de öğrendik oglusum geliyor hayırlısıyla. Teyzeleri bu da oglusum parmağını emiyor. Birkaç da cici aldim.
Canim bende hep oluyor mideden diye biliyorum.Acil yardımınizı istiyorum.sağ tarafımda sadece göğüsün altında karnın birlestıği yerin bir cm altındaki bölgede ağrım oluyor.evde salonda uzandığımda arabaya bindiğimde baştan beri de aynı yer cok yemek yediğimde sızlardı.sürdüğüm yağı biraz daha sık oraya sürdüm ve az yiyince daha rahatım.sevgili doktoruma yazdım.muayene etmeden birsey diyemem diyor.sırf bu yüzden dr.um özelde muayene ücreti ödeyemem bu saçma sey icin zekai tahire gideyim yarın dedim.
Karnınizın en uzeri sizinde gerilip ağrı yapıyor mu sizde de varsa doktora gitmesem...
Amin canim insallahBence darlanma bende normal cok istedim benimkide bi gun onceden belli oldu sezeryan olucagi zorunlu oldum. Bende egitim arastirma bu sefer dogum yapacagim gozukuyor. Bebegimde sorun gozukuyor. Kendi gittim hastane devlet hastanesi egitim arastirma degil egitim arastirmada bana uzak ama mecbur oraya gidecegim. Bende hangi doktor nasil olur bilmiyorum. Allah hepimize guzel dogumlar nasip etsin
Canım biz kavanozun başına buzdolabı poşeti geçiriyoruz hafif boşluk oluyor tamamen kapanıp havasız kalmaması gerekiyorYani en erken mayaladıktan 20 saat sonra içiyorum, tek şüphelendiğim kavanozun kapağı metal kefirle teması yok ama ondanmı faydası az oluyo acaba
Beni de çoğu Zaman aşagıdan tekmeliyor canım,zaten rahim şuna amaçla göbek deliği seviyesine çıktı. Uzuvlarının hareketlerini orada hissetmen çok normalherkesin bu haftalarda öyledir Eminim kasığa genital bölgeye yakın vuruyor benimki de çoğu zaman garip hissediyorum ne işin var acaba oralarda diye söyleniyorum duyuyor mu bilmem
Benim ki çok hareketli yaaa sabah akşam icraatta, bugün bebeğe aşı yapacak sedyeye doğru eğildim bi koydu aşşağıdan iğneyi elime batırdımAmanın coşuyor seninki desene. Bizimki pek bi uslu tek bölgeye odaklanmış
Can'ım kahvaltıcılarda da satılıyor. Eşim en son ordan almış.
İyi bari tek bende değilmiş Can'ım :)) aynı yerden vuruyormuş ikimizinki de. Çok hareket etmiyorlar demek ki. Ondan olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?