- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.781
Evet enfeksiyon gecti canım ama ben tek onu kullanmadım vaginal fitil de verdi 1 hafta onu kullandim.
Birde benim sadece akintim vardı çok fazla başka bir belirti yoktu rutin idrar tahlilinde enfeksiyon gözüktü ben bir şikayetim yok dedim ama yinede kullanmamı tavsiye etti doktor kullandim ve akintim azaldı.
Canim zara grubu 4 ocakta indirime giriyorKızlar zaranın kış indirimi başladı mı acaba haberi olan var mı? Her sene yılbaşından hemen sonra başlıyordu bu sene ne zaman acaba?
Amin canım inşallah senin de güzel geçer hayırlısıylaAa olabiliyomumus oyle bizde kizim kizim die seviyoruz erkek cikmasin simdi .
Allah saglikli uzun omir versin hepsine
Canim anadoluda oturuyorsan avrupa yakasina bakilirmi ki..
Oralarda vardir guzel yerler arkadasim emseyde yapmisti dogumunu memnundu devlette de bi hastaneyi duymustum.zubeydemiydi sanirim
Masallah canim saglikla gelsin ins .
Darisi benim basima
Asya'dan yana kullanıyorum :)Kızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
İsmi netlestirene kadar biraz başınızı agritabilirim. Simdiden özür diliyorum
buakşam saat 22:00den sonra online alışverişte başlıyor indirim,yarında tüm mağazalarda %50ye yakın olacakKızlar zaranın kış indirimi başladı mı acaba haberi olan var mı? Her sene yılbaşından hemen sonra başlıyordu bu sene ne zaman acaba?
canım aşı 4hafta arayla 2doz şeklinde uygulanıyor.2.dozun enson 35.haftada yapılmış olması gerekiyor bu durumda ilki için de 30. hafta başına kadar vaktin var demektir ama neticede aşı nekadar erken okadar iyi.şuan korunmasızsın biran önce yaptırırsan çok iyi olur hem kendin hem bebiş için#sofiarya sana tetanoz u sorucam 3 haftadır hasta olduğum için tetanoz u yaptırmadım en son kaç aylıkken yaptırılıyo bu aşı yaptırmasak olmuyormu
ben universal bir isim olması ve kuzenimin bebesine de aynı isimle isim annesi olmuş olmam sebebiyle DEFNE (daphne) diyorumKızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
canım aşı 4hafta arayla 2doz şeklinde uygulanıyor.2.dozun enson 35.haftada yapılmış olması gerekiyor bu durumda ilki için de 30. hafta başına kadar vaktin var demektir ama neticede aşı nekadar erken okadar iyi.şuan korunmasızsın biran önce yaptırırsan çok iyi olur hem kendin hem bebiş için
Tetenoz asisi henuz banada yapmadilar 32 haftaya kadarmi ne yolu varmis ben gittim olmak icin hastane kontrole gidicem diye baska zaman yapalim dedi. Takibimide henuz yapmadilar bu hafta bi daha gidecegim. 20 haftadan sonra yapiliyo biliyorum ben
Arkadaşlar bende onu soracaktım, sağlık ocağında kaydim açıldı amcak daha hic bir aşı v.s. yaptırmadim.. kaçıncı haftada asi v.s başlıyor acaba... İlk asi tetanoz asisimi...sağlık ocağı süreci onunlami başlıyor..
insallah istedigin gibi gider herseyde normal olur cok dusunme bence sitreslenme nasipte ne varsa o oluyorYaa sezeryan olmaktan o kadar korkuyorum kiinsallah normal gelir bebisim. Haftaya ayrintilim var insallah bir problem yoktur ve hic cikmaz. En buyuk korkum da son zamana kadar normal dusunup son zamanlarda senin yasadigin gibi mecburi sebeplerden sezeryana alinmak
sofiarya Canım bilirsin belki diye sormak istiyorum konuyla alakası yok ama...bizim aile hekiminde kayıt yaptırmıştım aşı veya takip için aramak sormak mesaj vs yok...annemler geldi bizdeler akşamdan beri çok hasta götürdük aile hekimi bakmıyor sistem böyle falan dedi...okuldan bir arkadaşım aynı sağlık ocağında başka bir doktora annesini misafir hasta olarak götürüp muayene ettirdiklerini söyledi...bakabilir miydi aile hekimi anneme? Zaten ilgisizliği falan hiç hoşuma gitmiyor eğer bizi başından attıysa ben de diğer doktora geçicem
canım aşı 4hafta arayla 2doz şeklinde uygulanıyor.2.dozun enson 35.haftada yapılmış olması gerekiyor bu durumda ilki için de 30. hafta başına kadar vaktin var demektir ama neticede aşı nekadar erken okadar iyi.şuan korunmasızsın biran önce yaptırırsan çok iyi olur hem kendin hem bebiş için
Ben defne diyorum dun doğum.yapti arkadaşım.defne koydu büyük kizida nisaKızlar Defne mi Asya mi ? Yada sizin bi öneriniz var mı ?
Şimdi aradım hemşireyi iyileşin öyle yapalım dedi , daha vakit var iyi, bi arkadaşım riskli gebelikti doktoru ona geç yaptırdı ilk dozu 30 mu 32 de mi ne , ateşi çıkar diye heralde
Evet gebelere özel gönderiyoruz devlet bende almistim eczaneden sağlık ocağındaki doktor birdagayasatmasin burdan alırsın dediGünaydın güzel anneler.bugün ilk doz aşımı oldum.çok şükür bi şikayetim yok şimdilik.bu arada decavit kullananlara bilgi olsun sağlık ocakları ücretsiz hamile bayanlara veriyormuş.bende yazdıracaktım iyi oldu sağlık ocağına gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?