2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayrıntılı usg yi ne zaman yaptıracaksın sofiarya. Ben perşembe falan yaptirsam mi diyorum 20+3 oluyorum sanırım. 1 hafta daha bekleyemiyorum ya sabırsızlandım iyice. Erken mi olur acaba?
Ben ayın 17sine alabildim canım randevuyu özel de olmasına rağmen,yani 22+4 gibi oluyorum nerdeyse 23 olacak ama ben kızımda da 23-24 haftalarda yaptırmıştım yaaa ozamanlar öyleydi organ gelişimi tamamlandın diye bekliyordu doktorlar şimdi ben anlamadım 20. Haftada yaptır diyorlar

Bende zeynep kamilde dogum yapmayi dusunuyorum artik bendr haftaya perinotoloji gidedrcegim gene hakkimizda hayirlisi olsun

Benimde oğlum sakin bir bebekti. Hamile kaldığımı duyan bu seferki yaramaz olur ilkini aratır diyorlar çok korkuyorum
Daha adam gibi tekmelemeler başlamadi ama abisi gibi sabah ezanı bi yokluyor yavrum

Ben de 3 sene önce oğlumda 22+3 te yaptırmıştım. Radyoloji uzmanına gidicem yine. 20 haftanın bitmesi yeter li mi acaba kararsız kaldım iyice

İyi geceler kızlar, hamilelik boyunca 3. Gribimi olarak rekor kırdım sanırım ve yanında idrar yolları enfeksiyonuyla birlikte. Dr monurol diye bir ilaç yazdı. Kullanan varmı faydası cidden oluyormu. Tek kullanımlık bir ilaç ilk kez duyuyorum.

Bende zeynep kamilde dogum yapmayi dusunuyorum artik bendr haftaya perinotoloji gidedrcegim gene hakkimizda hayirlisi olsun

Bende dogumda zeynep kamil i istiyorum ama bana bayagi uzak bide ayagimi dibinde lutfu kirdar var öyle yada böyle eğitim araştırmada doğurmak istiyorum.
Zeynep kamilden memnun olan bayagi var tabii memnun olmayanlarda var. Zeynep kamil alanında çok iyi bir hastane
annem zamanında orada operasyon geçirmiş ve bir daha tekrarlamamış ayrıntısını bilmiyorum ama annem yakma işlemi demişti. Başka tanışanlar farklı hastanelere yapmışlar ama hepside tekrarlamış.
Umarım insallah iyi insanlar karşımıza çıkar. Bizde memnun olarak ayriliriz

Aaa yok Can'ım benimki o kadar değil sen baya baya tekme yıyorsun demek ki
Ben de minicik bişey içeriden ittiriyor gibi. Üstelik ayaktayken yada bişeyle uğraşırken hiç hissetmiyorum. Yatmam ya da oturmam Laz'ım. Kibar oğlan olacak bizimki

Ben kullandım canım. Akşam yatmadan suya katip iciyorsun idrara çıkmadan yatıyorsun. Mesanede ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş.
Yalniz bende yan etki olarak diyare yaptı. Kansızlıktan diyareye geçiş neredeyse ışık hızıyla oldu :)

Aman başka yan etkisi olmasın da :) enfeksiyonun geçtimi canım peki. 2 kutu verdi bana yarında içeceğim

Ben de 3 sene önce oğlumda 22+3 te yaptırmıştım. Radyoloji uzmanına gidicem yine. 20 haftanın bitmesi yeter li mi acaba kararsız kaldım iyice
Yeterlidir muhtemelen çünkü bana kendi tüp bebek doktorumda 20.haftada yaptıracaksın dedi. Ben bakma bedavaya olsun diye devlet hastanesinde şansımı denedim beceremeyince mecbur yine koç üni.drn randevu aldım oyalandığım için tabii bu sürede ancak 17sine alabildim randevuyu

Selam hanimlar umarim herkes iyidir ayrintiliya gitmisnolanlarin gozunaydin olsun darisi bekleyenlere insalh minnaklar buyuyor cok sukur fazla giremiyorum halen duzelemdim antibiyotik tedavisi basladik mecburiyetden cunku sag kulagim tamamen iltihaptan tikandi ve duymuyorum cok sukur oksuruk yeni gecti ama 1 aydir ne cektim bir ben.birde allah bilir zamab zaman girip okuyup cikiyorum umarim hepimiz ayrintiliyida kazasiz belasiz atlatabiliriz

Aman başka yan etkisi olmasın da :) enfeksiyonun geçtimi canım peki. 2 kutu verdi bana yarında içeceğim

Evet enfeksiyon gecti canım ama ben tek onu kullanmadım vaginal fitil de verdi 1 hafta onu kullandim.
Birde benim sadece akintim vardı çok fazla başka bir belirti yoktu rutin idrar tahlilinde enfeksiyon gözüktü ben bir şikayetim yok dedim ama yinede kullanmamı tavsiye etti doktor kullandim ve akintim azaldı.

Kızlar zaranın kış indirimi başladı mı acaba haberi olan var mı? Her sene yılbaşından hemen sonra başlıyordu bu sene ne zaman acaba?

#sofiarya sana tetanoz u sorucam 3 haftadır hasta olduğum için tetanoz u yaptırmadım en son kaç aylıkken yaptırılıyo bu aşı yaptırmasak olmuyormu

Benim annemde yuksek tansiyondan oturu zeynep kamilde dogum yapmis yakindaki hastane riskli diye oraya sevk etmis banada iki otobus uzakta ama bebek icin katlanicam mecbur. Oyle gozukuyor. ordada bi doktora baglanmak gerek bence takibi acisindan bencede iyi doktor arastirmasi yapmak lazim ona kontrole hep gitmek lazim

#sofiarya sana tetanoz u sorucam 3 haftadır hasta olduğum için tetanoz u yaptırmadım en son kaç aylıkken yaptırılıyo bu aşı yaptırmasak olmuyormu

Tetenoz asisi henuz banada yapmadilar 32 haftaya kadarmi ne yolu varmis ben gittim olmak icin hastane kontrole gidicem diye baska zaman yapalim dedi. Takibimide henuz yapmadilar bu hafta bi daha gidecegim. 20 haftadan sonra yapiliyo biliyorum ben

Arkadaşlar bende onu soracaktım, sağlık ocağında kaydim açıldı amcak daha hic bir aşı v.s. yaptırmadim.. kaçıncı haftada asi v.s başlıyor acaba... İlk asi tetanoz asisimi...sağlık ocağı süreci onunlami başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…