Canım Ben devlet hastanesine gidiyorum sen söyleyince baktım teksoplazma testi yapmış mi diye ilk gittiğimde verdiğim kanda bakılmış hiç birşeyi hatirlatmiyorum ki haberim bile yok bakıldığından doktorlarım ilgilenirler ilgilenmeyen doktora bir daha gitmem zaten sağlık ocağında hemsirem eğer saatinde gelmediysem kontrole arar kontrolün vardı unuttun mu diye hatırlatır.
Oğlumun asi zamanında da aramıştı gebeligimde de aradi
Hatta oğlum doğduğu ilk haftalarda hemsirem arayım "sema evine gelip görüşmem lazım ama gelmesem olur mu telefonda halletsek" dedi seside hasta gibiydi kabil ettim be konuştuğumuzu da hatırlamıyorum açıkçası. Dahası eve gelindiğini bile bilmiyordum. Hala aynı prosedür işliyor mu acaba.
Siz böyle ben hatirlattim yada beni aramıyorlar diyince şaşırıyorum. Siz bilinçli okuyan bilen insanlarsınız ya bu konulara ilgisi olmayan bilmeyen insanlar ne olacak. Doktorum gerekli tahlilleri yapıyor zaten diyerek hiç araştırmayalar.

Işte her insan bir olmadığının bir kanıtı daha. Allah hepimizi işini severek yapan işine özen gösteren insan gibi insanlarla karsilastirsin insallah