2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım vajina kemiğinde ağrı ve acı oluyor. Yürüdükçe hareket ettikçe anlıyorsun zaten nasıl birşey olduğunu. Elimle dokunduğum zaman acının nerde olduğunu anlıyorum. Sende de mi oluyor.

Yok canım bu tarif ettiğin bende yok benim adet sancısı gibi olmuştu bi ara ondan sordum ne demek olduğunu bilmiyordum

Kızlar size bir sorum var sezeryandan önce lavman yapılıyor mu ya benm işk doğumumda yapılmadı ama şimdi başka şehirdeyim doğum yapacağım hastanede yapılıyormuş

Kızlar size bir sorum var sezeryandan önce lavman yapılıyor mu ya benm işk doğumumda yapılmadı ama şimdi başka şehirdeyim doğum yapacağım hastanede yapılıyormuş
Yok canim bana yapmadılar sadece belirli bir saat aç olmak gerekli o kadar benim.bildiigmnormal doğumda yapiyolar lavman

Canım dün müzik açtım dinlettim resmen tepindi ya eşim bile gördü inanamadı elimiz karnımda onun tepinmesini hissettik seyrettik Horon tepti sanki bundan sonra her akşam dinleteceğim çok güzeldiii
Ay ben hic inanmazdim buna ama benimki de tepindi ve korktum fazla dinletmiyorum. Yazik yavrucak korkmus gibi hissettim o kaar tepki verdigine gore
çok saçma bir soru sormak istiyorum
bebişin müziği duyması için illa şu kocaman kulaklıklardan mı kullanmalı
normal kulaklık yahut kulaksız dışarıya ses verme ile duymaz mı minnaklar

Ay bir de pasa muzik dinlesin diye o koca kulakliklara para veremem zaten cok masrafli ben telefondan acip hoparloru karnima dayiyorum

Bence de canım benim arkadaşıma normal dogumda bile yapmadilar
Canım birde benim ilk doğumumda rahim toparlanmadı çok kan kaybettim iki ünite kan verildi şimdi bu doğumda yine tekrarlayabiliyormuş çok korkuyorum bundan Allah korusun geride bir kızım var diye düşünmeden edemiyorum

Allah korusun canım ya kötüyü getirme aklına birşey olmaz Allah'ın izniyle

Maşallah canm gwcmis olsun.şaka maka yolun yarısını gectik:) benm ayrıntılı da yrn

Dua et eşinin annesi alcam etcem demiyormuş, bizim ki çocuk olmadan önce bebeğiniz olsun herşeyini biz alıcaz siz sakın hiç birşey almayın dedi ... şimdi karnım burnumda ve kendisi bende paramı var nasıl alayım diyor hayır niye üfürüyorsun herşeyi ben alıcam etcem ne demek o an etrafındakilere havamı atıyorsun ... hoş düğünüm içinde aynı şeyi söylemişti annem nişanlı beklesinler dedi ay yok olmaz ben herşeyi alıcam yapıcam edicem dedi sonuç: herşeyimizi kendimiz aldık ve hiç bir şey içime sinmedi

Once alsinlar ona gore eksikleri alirsin canim ozaman :) ben cinsiyeti ogrenince hemen almistim birseyler
ben bakıyorum bugünde bi iki yere göz attım
Bnde bugun baktim hem pahali hem begenemedim

medipol megayı kesinlikle onermiyorum hele de ordaki en populer doktor elif hanımı asla. 12. haftadan sonra şiddetli baş ağrısıyla başlayan 20 dk süren görme kaybı yaşıyordum gün içinde bikaç kez bayılıyordum , bunlar kan pıhtılaşmasının belirtileriymiş bebeğimi 22. haftada rutin kontrolde kalbi durduğunu öğrendim doğuma aldılar suni sancıyla. Koridorda sedyede bebeğin başı çıktı doktor sezeryana gitti beni bırakıp döndüğünde kızım cansız bacaklarımın arasında yatıyordu. ayrıca kan, demir, d vitamini depolarım bitmiş tahlil istemiyordu ben yaptırıp getiriyordum doğal beslen ilaç iyi değil deyip yolluyordu. Bana ölü doğumdan sonra sebebini sorduğumda genetik teste falan gerek yok ilk bebekte %20 olabiliyor %20 ye denk gelmişin dedi. Sonra ben kendim genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı belki o doktora aldansaydım bunu kaç kez yaşayacaktım genetikçi böyle söyledi. Ayrıca randevularda 2015 te 85 tl veriyordum ve devletteki gibi en az bir saat bekliyordum yoğunluktan. Anladım ki büyük hastaneler değil gerçek doktorlar hayat kurtarıyor. Allah hepimizi merhametli, iyi doktorlarla karşılaştırsın. uzun oldu kusura bakmayın benim canım yandı başka kimsenin yanmasın diye anlattım.

Allah vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi

Ben baktım ama istediğim gibi bulamıyorum. 3 lu set almayı düşünüyorum ama altı koyu renk olması tercihim
Benim 2. Doğumum olacak ilkinde beyaz renk pijama takımı birde ne olur ne olmaz diye mavi gecelik almıştım sezaryen sonrası alttan kanama oluyor hatta birkaç kez gelip pıhtılaşan kan temizlenip içerde kan kalmaması sağlanıyor onun için gecelik daha kullanışlı pijama takımımı hala kullanmadığım aklıma geldi

Bana Fitil vermişlerdi koşarak tuvalete gitmiştim o değilde sonda daha gıcık bişey
Birde ben ilk hamileliğimde de tetenoz aşısı olmamıştım 7 sene önceydi şimdide aramadılar enson nezaman yapılıyor doktoruma danışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…