- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.001
Kizlar ben bu çatı agrisini anlayamadım nasıl bişey tam olarak ?
Canım vajina kemiğinde ağrı ve acı oluyor. Yürüdükçe hareket ettikçe anlıyorsun zaten nasıl birşey olduğunu. Elimle dokunduğum zaman acının nerde olduğunu anlıyorum. Sende de mi oluyor.
Yok canim bana yapmadılar sadece belirli bir saat aç olmak gerekli o kadar benim.bildiigmnormal doğumda yapiyolar lavmanKızlar size bir sorum var sezeryandan önce lavman yapılıyor mu ya benm işk doğumumda yapılmadı ama şimdi başka şehirdeyim doğum yapacağım hastanede yapılıyormuş
Uff yaa banada yapılmamıştı bunlar yapıyormuş dra sorar anlaşma yoluna gitmeye çalışırım artıkYok canim bana yapmadılar sadece belirli bir saat aç olmak gerekli o kadar benim.bildiigmnormal doğumda yapiyolar lavman
Benimki niye oynamadı yaw ağır abimi olacak acepDinlet canım inan çok hareketleniyorlar hatta müziği durdurdum oynamadı biç tekrar dinletmeye başladı yine başladı oynamaya :) çok güzel oluyor gerçekten
Ay ben hic inanmazdim buna ama benimki de tepindiCanım dün müzik açtım dinlettim resmen tepindi ya eşim bile gördü inanamadı elimiz karnımda onun tepinmesini hissettik seyrettikHoron tepti sanki bundan sonra her akşam dinleteceğim çok güzeldiii
çok saçma bir soru sormak istiyorum
bebişin müziği duyması için illa şu kocaman kulaklıklardan mı kullanmalı
normal kulaklık yahut kulaksız dışarıya ses verme ile duymaz mı minnaklar
Bence de canım benim arkadaşıma normal dogumda bile yapmadilarUff yaa banada yapılmamıştı bunlar yapıyormuş dra sorar anlaşma yoluna gitmeye çalışırım artık
Canım birde benim ilk doğumumda rahim toparlanmadı çok kan kaybettim iki ünite kan verildi şimdi bu doğumda yine tekrarlayabiliyormuş çok korkuyorum bundan Allah korusun geride bir kızım var diye düşünmeden edemiyorumBence de canım benim arkadaşıma normal dogumda bile yapmadilar
Allah korusun canım ya kötüyü getirme aklına birşey olmaz Allah'ın izniyleCanım birde benim ilk doğumumda rahim toparlanmadı çok kan kaybettim iki ünite kan verildi şimdi bu doğumda yine tekrarlayabiliyormuş çok korkuyorum bundan Allah korusun geride bir kızım var diye düşünmeden edemiyorum
Maşallah canm gwcmis olsun.şaka maka yolun yarısını gectik:) benm ayrıntılı da yrnSelam canlar ayrintili usg den ciktim cok sukur hersey yolunda 1 saat surdu 27 cm boyu 490 gr kilosu minnak prensesimin herseyi ayri ayri inceledi kendi doktorum yapti ben atlatdim cok sukur darisi bekleyen annislere olsun insallh. Uzerimden bir yuk gitti son anda pozisyon degistigi icin yuzden renkli usg alamdim birdakine insalh.
benben ben demek istiyorum. daha bi çöp bile almadim. hediye getiren, ben şunu alirim sen alma diyen kimse de yok . annem biseyler hazirliyor kendi kafasina gore, pazen kumas almis battaniye yapiyor, alt degistirme bezi yapiyor tabi bi de eskiden kalma hazirlayip sakladigi orgu yelek/ceketler falan var. ama meydana cikan hicbir sey yok daha. esimin annesi misafir zaten, o anca cok sevindim cok mutluyum diye etrafta dolaniyor ama bisey alayim, bisey yapayim kismina gelince vinnnnn bulamazsin kendisini. daha bi ignem yok yani. ben de alma taraftari degilim henuz kendime tarih koydum mart ayi geldiginde basliycam alisverise. biseyler alirsam sonra bebisime bisey olursa diye korkumdan marta kadar bisey almayi planlamiyorum
İnşallah canım inşallahAllah korusun canım ya kötüyü getirme aklına birşey olmaz Allah'ın izniyle
Once alsinlar ona gore eksikleri alirsin canim ozaman :) ben cinsiyeti ogrenince hemen almistim birseylerbenim gibi daha bir iğne almayan var mı acaba
doktor 2 kontrolde de büyük ihtimal kız dedi, kesin konuşmadı diye henüz bir şey almaya elim gitmiyo
18 inde kontrol, 30 unda detaylı usg
ondan sonra abanıcam alışverişe
kıyafet konusu kafamı karıştırıyo, yenidoğanları uzun kollu alayım
hastane çıkışı 4-5 tane falan olcak toplamda, ben, kaynanam, annem, halam alcakmış, kimsenin hevesini kırmıyorum alsınlar
o sebeple onların dışında çok fazla uzun kollu yenidoğan almayayım sanki.. nasılsa settekiler uzun kollu
3 ay 3-6 ay alayım ben
Bnde bugun baktim hem pahali hem begenemedimben bakıyorum bugünde bi iki yere göz attım
medipol megayı kesinlikle onermiyorum hele de ordaki en populer doktor elif hanımı asla. 12. haftadan sonra şiddetli baş ağrısıyla başlayan 20 dk süren görme kaybı yaşıyordum gün içinde bikaç kez bayılıyordum , bunlar kan pıhtılaşmasının belirtileriymiş bebeğimi 22. haftada rutin kontrolde kalbi durduğunu öğrendim doğuma aldılar suni sancıyla. Koridorda sedyede bebeğin başı çıktı doktor sezeryana gitti beni bırakıp döndüğünde kızım cansız bacaklarımın arasında yatıyordu. ayrıca kan, demir, d vitamini depolarım bitmiş tahlil istemiyordu ben yaptırıp getiriyordum doğal beslen ilaç iyi değil deyip yolluyordu. Bana ölü doğumdan sonra sebebini sorduğumda genetik teste falan gerek yok ilk bebekte %20 olabiliyor %20 ye denk gelmişin dedi. Sonra ben kendim genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı belki o doktora aldansaydım bunu kaç kez yaşayacaktım genetikçi böyle söyledi. Ayrıca randevularda 2015 te 85 tl veriyordum ve devletteki gibi en az bir saat bekliyordum yoğunluktan. Anladım ki büyük hastaneler değil gerçek doktorlar hayat kurtarıyor. Allah hepimizi merhametli, iyi doktorlarla karşılaştırsın. uzun oldu kusura bakmayın benim canım yandı başka kimsenin yanmasın diye anlattım.Arkadaşlar İstanbul'da olup Medipol mega hastanesine giden var mı? Kadın doğum bölümüne hiç gitmedim doktorları nasıldır? Ücretleri çocuk bölümünde çok değildi ve doktorları iyiydi ama kadın doğuma gitmek istiyorum henüz doğum yapacağım hastaneyi seçmedim, memnun olan orada doğum yapan arkadaşlar vardır belki diye sormak istedim. Cinsiyetini de öğrenmedik henüz kısmetse bu hafta gidelim diyoruz.
Allah vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın hepimizimedipol megayı kesinlikle onermiyorum hele de ordaki en populer doktor elif hanımı asla. 12. haftadan sonra şiddetli baş ağrısıyla başlayan 20 dk süren görme kaybı yaşıyordum gün içinde bikaç kez bayılıyordum , bunlar kan pıhtılaşmasının belirtileriymiş bebeğimi 22. haftada rutin kontrolde kalbi durduğunu öğrendim doğuma aldılar suni sancıyla. Koridorda sedyede bebeğin başı çıktı doktor sezeryana gitti beni bırakıp döndüğünde kızım cansız bacaklarımın arasında yatıyordu. ayrıca kan, demir, d vitamini depolarım bitmiş tahlil istemiyordu ben yaptırıp getiriyordum doğal beslen ilaç iyi değil deyip yolluyordu. Bana ölü doğumdan sonra sebebini sorduğumda genetik teste falan gerek yok ilk bebekte %20 olabiliyor %20 ye denk gelmişin dedi. Sonra ben kendim genetik testleri yaptırdım pıhtılaşma çıktı belki o doktora aldansaydım bunu kaç kez yaşayacaktım genetikçi böyle söyledi. Ayrıca randevularda 2015 te 85 tl veriyordum ve devletteki gibi en az bir saat bekliyordum yoğunluktan. Anladım ki büyük hastaneler değil gerçek doktorlar hayat kurtarıyor. Allah hepimizi merhametli, iyi doktorlarla karşılaştırsın. uzun oldu kusura bakmayın benim canım yandı başka kimsenin yanmasın diye anlattım.
Benim 2. Doğumum olacak ilkinde beyaz renk pijama takımı birde ne olur ne olmaz diye mavi gecelik almıştım sezaryen sonrası alttan kanama oluyor hatta birkaç kez gelip pıhtılaşan kan temizlenip içerde kan kalmaması sağlanıyor onun için gecelik daha kullanışlı pijama takımımı hala kullanmadığım aklıma geldiBen baktım ama istediğim gibi bulamıyorum. 3 lu set almayı düşünüyorum ama altı koyu renk olması tercihim
Bana Fitil vermişlerdi koşarak tuvalete gitmiştim o değilde sonda daha gıcık bişeyKızlar size bir sorum var sezeryandan önce lavman yapılıyor mu ya benm işk doğumumda yapılmadı ama şimdi başka şehirdeyim doğum yapacağım hastanede yapılıyormuş
Uff yaa banada yapılmamıştı bunlar yapıyormuş dra sorar anlaşma yoluna gitmeye çalışırım artık
Allah hepimizi merhametli, iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Bu hastaneye noluyosa sezeryandada yapıyorlarmış gıcıklarCanım ben normal doğum yaptım lavman yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?