2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benim gibi daha bir iğne almayan var mı acaba
doktor 2 kontrolde de büyük ihtimal kız dedi, kesin konuşmadı diye henüz bir şey almaya elim gitmiyo
18 inde kontrol, 30 unda detaylı usg
ondan sonra abanıcam alışverişe
kıyafet konusu kafamı karıştırıyo, yenidoğanları uzun kollu alayım
hastane çıkışı 4-5 tane falan olcak toplamda, ben, kaynanam, annem, halam alcakmış, kimsenin hevesini kırmıyorum alsınlar
o sebeple onların dışında çok fazla uzun kollu yenidoğan almayayım sanki.. nasılsa settekiler uzun kollu
3 ay 3-6 ay alayım ben

Evet gayet sakindi ben müzik dinletmeye başlayınca resmen gümbür gümbür çoştu. Artık her akşam bebekler için olan müziklerden dinleteceğim :)
çok saçma bir soru sormak istiyorum
bebişin müziği duyması için illa şu kocaman kulaklıklardan mı kullanmalı
normal kulaklık yahut kulaksız dışarıya ses verme ile duymaz mı minnaklar

Ben varimmmm Ama soyle bi durum var benim esimin ilk evliliginden bi oglu var ve kiyafetleri hep saklamislar masallah okadar cok kiyafet varki heralde 2 yasina kadar bisey almam Ufak tefek hediyeler geldi ve ihtiyac oldukca cikar alirim diye dusunuyorum. Annemde sagolsun ugrasiyor oyle orgu yelek, battaniye felan. Simdilik bebek odasina ve arabasina odaklanmis durumdayim.

Valla canım ben normal kulaklıkla dinlettim büyük kulaklığım yok normal kulaklığı koydum karnıma dinlettim

bizimkiler de benden cesaretli, pembe pembe bi sürü şey aldılar, ördüler vs
erkek olursa da kullancak artık yapçak bir şey yok
ben de büyük eşyaları falan not ediyorum neyi nerden alayım diye
ama insan artık almak istiyo bir şeyler, neyse detaylıyı da atlatayım da alırım inşallah

Valla canım ben normal kulaklıkla dinlettim büyük kulaklığım yok normal kulaklığı koydum karnıma dinlettim
ben de düzenli dinletmelere başlayayım, çoğu zaman aklıma gelmiyo
dinlesin mutlu olsun yavrum belki tekme atmaya karar verir de artık hissederim

ben de düzenli dinletmelere başlayayım, çoğu zaman aklıma gelmiyo
dinlesin mutlu olsun yavrum belki tekme atmaya karar verir de artık hissederim

Dinlet canım inan çok hareketleniyorlar hatta müziği durdurdum oynamadı biç tekrar dinletmeye başladı yine başladı oynamaya :) çok güzel oluyor gerçekten

ben ben ben demek istiyorum. daha bi çöp bile almadim. hediye getiren, ben şunu alirim sen alma diyen kimse de yok. annem biseyler hazirliyor kendi kafasina gore, pazen kumas almis battaniye yapiyor, alt degistirme bezi yapiyor tabi bi de eskiden kalma hazirlayip sakladigi orgu yelek/ceketler falan var. ama meydana cikan hicbir sey yok daha. esimin annesi misafir zaten, o anca cok sevindim cok mutluyum diye etrafta dolaniyor ama bisey alayim, bisey yapayim kismina gelince vinnnnn bulamazsin kendisini. daha bi ignem yok yani. ben de alma taraftari degilim henuz kendime tarih koydum mart ayi geldiginde basliycam alisverise. biseyler alirsam sonra bebisime bisey olursa diye korkumdan marta kadar bisey almayi planlamiyorum

Degismez insallah ya erkek olsa hemen belli olurdu, kizlar biraz nazli davranip hemen belli etmiyor
Bende detayliyi bekliyorum heralde subata dogru almaya baslarim esyalari. Simdilik ekran goruntusu alip fikir ediniyorum

bende çatı ağrısı devamlı olmasada 2 haftadır var.özellikle sağ tarafımda oluyo.kasık ağrısı da ara ara oluyo

bende henüz bişey almadım bakıyorum ama geri vazgeçiyorum oğlumdan kalma kıyafetler var ilk zamanlar onları giyer ama ne eksik çıkarıp bakmam lazım oğlumun kıyafetlerine genelde kıza da olucak şeyler ama 2 takım pembeli takım almayı düşünüyorum genelde 3-6 aylık almak mantıklı geliyor onuda doğduktan sonra alırım diye düşünüyorum

5 tane hastane cikisi cokkkk fazla. Onlarin icindeki parcalari cok az giyicek. Yine kimsenin hevesini kirma icindeki parcalari 3 6 ay ya da 0 3 ay alsinlar. Yazik gunah adi hastane cikisi olunca daha bi pahali oluyo bide. Cope gidicek para.

Maaşallah canım, gözünaydïn, Allah sağ salim size bağışlasın

kuzum ben kulaklıksız dinletiyorum, ortaya açıyorum öyle. Dışarıdan gelen tüm seslere tepki veriyorlarmış, onları kulaklıkla mı duyuyorlar sanki, ben kulaklık kullanmıyorum

Selam canlar ayrintili usg den ciktim cok sukur hersey yolunda 1 saat surdu 27 cm boyu 490 gr kilosu minnak prensesimin herseyi ayri ayri inceledi kendi doktorum yapti ben atlatdim cok sukur darisi bekleyen annislere olsun insallh. Uzerimden bir yuk gitti son anda pozisyon degistigi icin yuzden renkli usg alamdim birdakine insalh.

Evet sol taraftan olmuştum canım bu kontrole gittiğimde sorayım allah hepimize şifa versin

Canım sen bilirsin tabi ama testi yaptır kurtul derim ben Ki büyük ihtimal iyi çıkacak ve kesin sonuç alacaksın

Benimki erkek ve ilk hamileliğim canım aşağıda olmamasına rağmen çatı sancım var. Her hamilelik farklı olabiliyor. Bebişlerimiz için katlanıyoruz.

Kizlar ben bu çatı agrisini anlayamadım nasıl bişey tam olarak ?

Canim sen de çatı agrisindan mi bahsediyorsun burada tam anlayamadım ben de hep sandalye tepesindeyim de

Tabi ki ben canım bu konuda da aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…