- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.981
çok saçma bir soru sormak istiyorumEvet gayet sakindi ben müzik dinletmeye başlayınca resmen gümbür gümbür çoştu. Artık her akşam bebekler için olan müziklerden dinleteceğim :)
benim gibi daha bir iğne almayan var mı acaba
doktor 2 kontrolde de büyük ihtimal kız dedi, kesin konuşmadı diye henüz bir şey almaya elim gitmiyo
18 inde kontrol, 30 unda detaylı usg
ondan sonra abanıcam alışverişe
kıyafet konusu kafamı karıştırıyo, yenidoğanları uzun kollu alayım, hastane çıkışı 4-5 tane falan olcak toplamda, ben, kaynanam, annem, halam alcakmış, kimsenin hevesini kırmıyorum alsınlar
o sebeple onların dışında çok fazla uzun kollu yenidoğan almayayım sanki.. nasılsa settekiler uzun kollu
3 ay 3-6 ay alayım ben
çok saçma bir soru sormak istiyorum
bebişin müziği duyması için illa şu kocaman kulaklıklardan mı kullanmalı
normal kulaklık yahut kulaksız dışarıya ses verme ile duymaz mı minnaklar
bizimkiler de benden cesaretli, pembe pembe bi sürü şey aldılar, ördüler vsBen varimmmmAma soyle bi durum var benim esimin ilk evliliginden bi oglu var ve kiyafetleri hep saklamislar masallah okadar cok kiyafet varki heralde 2 yasina kadar bisey almam Ufak tefek hediyeler geldi ve ihtiyac oldukca cikar alirim diye dusunuyorum. Annemde sagolsun ugrasiyor oyle orgu yelek, battaniye felan. Simdilik bebek odasina ve arabasina odaklanmis durumdayim.
ben de düzenli dinletmelere başlayayım, çoğu zaman aklıma gelmiyoValla canım ben normal kulaklıkla dinlettimbüyük kulaklığım yok normal kulaklığı koydum karnıma dinlettim
ben de düzenli dinletmelere başlayayım, çoğu zaman aklıma gelmiyo
dinlesin mutlu olsun yavrum belki tekme atmaya karar verir de artık hissederim
benbenim gibi daha bir iğne almayan var mı acaba
doktor 2 kontrolde de büyük ihtimal kız dedi, kesin konuşmadı diye henüz bir şey almaya elim gitmiyo
kıyafet konusu kafamı karıştırıyo, yenidoğanları uzun kollu alayım
hastane çıkışı 4-5 tane falan olcak toplamda, ben, kaynanam, annem, halam alcakmış, kimsenin hevesini kırmıyorum alsınlar
o sebeple onların dışında çok fazla uzun kollu yenidoğan almayayım sanki.. nasılsa settekiler uzun kollu
3 ay 3-6 ay alayım ben
bizimkiler de benden cesaretli, pembe pembe bi sürü şey aldılar, ördüler vs
erkek olursa da kullancak artık yapçak bir şey yok
ben de büyük eşyaları falan not ediyorum neyi nerden alayım diye
ama insan artık almak istiyo bir şeyler, neyse detaylıyı da atlatayım da alırım inşallah
Benim iki gündür çatı kemiğim ağrı ve kasıklarımda ağrı var normal mi bilemedim ilk gebeliğimde 32 inci haftadan sonra vardı bu çok erken başladı erken doğum riski falan olabilir mi? böyle bir durum yaşayan var mı
Kizlar lohusa pijamasi baktinizmi hic ?
5 tane hastane cikisi cokkkk fazla. Onlarin icindeki parcalari cok az giyicek. Yine kimsenin hevesini kirma icindeki parcalari 3 6 ay ya da 0 3 ay alsinlar. Yazik gunah adi hastane cikisi olunca daha bi pahali oluyo bide. Cope gidicek para.benim gibi daha bir iğne almayan var mı acaba
hastane çıkışı 4-5 tane falan olcak toplamda, ben, kaynanam, annem, halam alcakmış, kimsenin hevesini kırmıyorum alsınlar
3 ay 3-6 ay alayım ben
Maaşallah canım, gözünaydïn, Allah sağ salim size bağışlasınAyrıntılı ultrasonu atlattık cok şükür maşallah hersey yolunda 26 cm 420 gr olmus oğluşum 21+4 ama ultrasona göre 3-4 gün geride bastan beri öyleydi zaten sorun yok dedi böyle giderse 3400 filan doğar dedi ilk oğlumda tam o kdr doğmustu cok güzeldi ya heryerini inceledi uzun uzun plesantayı yastık yapmıs dedi dr kafayıda yaslamıs keyfi yerinde dedi klasik eli yüzündeydi bütün bebekler öyle genelde dedi 13-17 mayıs arası gözüküyo doğum sezeryan olucak ama 2 hf filan erken düşünmüyorum bi sıkıntı olmazsa Allah ın izniyle oğlumdada 40 ı görmüştüm buda oğlumun resmi Rabbim herkese nasip etsin insallah cok güzel bi duygu
çok saçma bir soru sormak istiyorum
bebişin müziği duyması için illa şu kocaman kulaklıklardan mı kullanmalı
normal kulaklık yahut kulaksız dışarıya ses verme ile duymaz mı minnaklar
Ben baktım ama istediğim gibi bulamıyorum. 3 lu set almayı düşünüyorum ama altı koyu renk olması tercihimKizlar lohusa pijamasi baktinizmi hic ?
Evet sol taraftan olmuştum canım bu kontrole gittiğimde sorayım allah hepimize şifa versinCanım benim belimin ve karnımın sağ tarafı çok ağrıyordu. Ne oturuyorum ne ayakta kalabiliyorum. Sadece sola yatiyorum. Yattığım yerden yiyorum yemeğimi hatta.
Sen solundan ameliyat olmuşsan bir kontrol ettir için rahat etsin
Çok teşekkür ederim fikir belirtenlere asiye asi demek deniyor ama kayınvaldem şeker gibi değil asi aksine acayip mülayim ve uyumludur bakalımAsiye ismi bence asel isminden daha guzel :)
Canim tesekkurler oncelikle, sabah tekrar baska bir doktora gittik hemen. O da olcumler yapti onunda olcumleri 5,3 civari bir seyler cikti. Riskin bin yedi yuzde bir oldugunu soyledi. Bu riskin dusuk oldugunu ama pskolojik acidan rahatlamak istersem nip denilen testi yaptirabilegimi soyledi. Sadece kan aliniyor ingiltereye gonderiliyor 7 gunde cikiyormus sonuc. Kesin sonuc veriyormus fiyati 2150. Simdi dusunuyorum. Ne yapacagima karar vermeliyim. Bu saatten sonra bebek icin bir sey yapamayiz dedi doktor zaten. Eger sonuc kotu cikarsa psikolojini hazirlamak icin dedi. Ya da iyi cikarsa kafani rahatlatmak icin dedi.
Merhaba bende çatı ağrısı yaklaşık 1 aydr fln var ama bu aralar yoğunlaştı. Üşütmeye bağlı olarak görülebiliyormuş bazı zamanlarda, idrar tahlili yaptırdım neyseki herşey yolundaymış. Bazı gebelerde kemik yapısına göre erken başlarmış bu ağrılar, endişe etmenize gerek yok herşey yolundadır inşallah içerde:)
Benimki erkek ve ilk hamileliğim canım aşağıda olmamasına rağmen çatı sancım var. Her hamilelik farklı olabiliyor. Bebişlerimiz için katlanıyoruz.
bende geçen hafta doktor kontrolüm vardı idrar testi yaptı doktorum çok şükür bir şey çıkmadı, gün boyu uzanamadığımdan da oluyor sanırım memurum ama sandalyede oturmak da sanırım biraz artırıyor
benim gibi daha bir iğne almayan var mı acaba
3 ay 3-6 ay alayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?