- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 733
- 43
- Konu Sahibi annabelica
- #20.481
Evet canımyarende güzel hem abisinin ismine uyuyor diye yazdın galiba demi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımyarende güzel hem abisinin ismine uyuyor diye yazdın galiba demi![]()
Progesteron yükseldiği için herhalde kanka sağa sola dönsem bile uyanıyorum
Ben mi bir tek öyleyim sizdede varmı
Bende öyleyim ama sıcaklara bağlıyorum geçen gece balkonda bayada derin uyumuşum ordan anladımAynı aynı kuzum bir insan bir gece de 15 kere uyanır mı derin uyku asla yok
Aynen duru geçen sene ve bu sene çok var :))Eylül ve ada çok güzelduruyu da çok beğeniyorum ama bu aralar çok duydum gibi etraftan o yüzden bilemedim
asel pek benlik değil
![]()
Asya yı beğeniyorumKızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
2 Yaşında abisi var ve ismi "Yunus"
sizce hangi isimi koyabilirim yardımm![]()
Ay bende hep duru istedim. Cıvık derler çocuğuma diyorAhh bu eşler
bende duruyu da begeniyorum benim kafamda bir kac isim var ama eşime begendiremiyorum insallah dogmadan isim buluruz bizde
Ben avent almıştım, oğlumun çok ihtiyacı olmadı, sadece ilk haftadan sonra yaklaşık bir 10 gün mama desteği verdik günde 1-2 defa. Sorun yaşamadık biberonla hiç.dün bir infl. paylaşmıştı herkes altına şey yazmış, bebeğim o kadar zorlanıyor ki çekemiyor 10 dakikada içeceği sütü 1 buçuk saate içiyor. Uyuya kalıyor içerken. Biz bile denedik çok zor çekiliyor bebek nasıl çeksin. bazıları meme reddi yazmış gerçi o bebeğe göre değişir herhangi bir biberonda da olabilir. ama çekiş gücü çok yavaş akması falan aklıma yatmadı. Başlıkları aylarına göre çeşitli olarak var ama çekimleri çok kötüymüş lansınoh alsaydım falan demişti herkes bir de dışarı çıkıldığında süt-mama uzun süre kaldığında kötü koku yapıyormuş çöp oluyor çıkmıyor demişler ne kadar doğru bilemem. Kararsız kaldım bunlar yüzünden
Onun bile aşağısında şeyimde takılıyorbenim de oyle canım sezeryan dikisinin orada hissediyorum genelde
Demek normal ya başka belirtim yok bekleyeyim en iyisiBenim 1 haftadır öyle canım pozisyondan kaynakli galiba
Benim 1 haftadır öyle canım pozisyondan kaynakli galiba
Evet evet içim rahatladı valla sağolunDuruş açısındandır, mesaneye baskı yapıyor demek ki, muhtemelen ayakları aşağıda![]()
Yeni okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, her şey yoluna girecektir umarımİnşallah yarın daha güzel haberler vereceğim şuanlık işlem yapıldı yarın kontrol edip evde dinlenecekmişim
Aşko benim sıcaktan değil ondan eminim klimayı fulluyorum geceBende öyleyim ama sıcaklara bağlıyorum geçen gece balkonda bayada derin uyumuşum ordan anladım![]()
Hee ozaman bilemedimAşko benim sıcaktan değil ondan eminim klimayı fulluyorum gece![]()
Ay Yaren bizim de kızımızın ismi olacakCanım ben Asel i çok istiyorum eşim istemiyor
İkimizin de içine sinmeli sonuçta
Yaren nasıl senin için
Sorma sorma. Yok kızıma şöyle derler yok böyle derler. Duru koyalım dedim sabun derler kızıma diyorAhh bu eşler
bende duruyu da begeniyorum benim kafamda bir kac isim var ama eşime begendiremiyorum insallah dogmadan isim buluruz bizde
Şu aralar sürekli elbise giyiyorum valla ama havalar serinleyince ne yapacağız bilmiyorumKızlar göbüşler büyüdükçe giyecek bir şey bulamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor hep aynı şeyleri giyip duruyorumnerelerden neler alıyorsunuz sıcaklar yüzünden alışverişe çıkmıyorum hep bebişlere almayalım kendimize de alalım
![]()
Ahahah ay bu hiç aklıma gelmemiştiSorma sorma. Yok kızıma şöyle derler yok böyle derler. Duru koyalım dedim sabun derler kızıma diyor![]()
21+ lar 22.hafta oluyor diyorlar zaten canımKızlar doktor 22. Haftada detayli yaptır dedi de bir an önce yaptırmak istiyorum 21 de gitsem olur mu sizce ? Bir de detayliyi çekilince kontrol de yapılmış oluyor ya sonuçta o ay kendi doktorumuza da gitmeye gerek var mi ?
Ben oversize keten/pamuklu gömleklerle çok rahat ediyorumKızlar göbüşler büyüdükçe giyecek bir şey bulamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor hep aynı şeyleri giyip duruyorumnerelerden neler alıyorsunuz sıcaklar yüzünden alışverişe çıkmıyorum hep bebişlere almayalım kendimize de alalım
![]()
Kendileri küçükken isimlerle çok dalga geçtikleri için önlem alıyorlar benceAhahah ay bu hiç aklıma gelmemişti
Bende Nil Vera olsun mu dedim o ne öyle nivea gibi dedi![]()