Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym☺️🌸
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
2 Yaşında abisi var ve ismi "Yunus"
sizce hangi isimi koyabilirim yardımm🩷
Asya yı beğeniyorum
Eylül de kulağa çok hoş geliyor ama derin bi anlamı yok ay adı yani birde Eylül doğumlu olmayınca anlamsız geliyor

dün bir infl. paylaşmıştı herkes altına şey yazmış, bebeğim o kadar zorlanıyor ki çekemiyor 10 dakikada içeceği sütü 1 buçuk saate içiyor. Uyuya kalıyor içerken. Biz bile denedik çok zor çekiliyor bebek nasıl çeksin. bazıları meme reddi yazmış gerçi o bebeğe göre değişir herhangi bir biberonda da olabilir. ama çekiş gücü çok yavaş akması falan aklıma yatmadı. Başlıkları aylarına göre çeşitli olarak var ama çekimleri çok kötüymüş lansınoh alsaydım falan demişti herkes bir de dışarı çıkıldığında süt-mama uzun süre kaldığında kötü koku yapıyormuş çöp oluyor çıkmıyor demişler ne kadar doğru bilemem. Kararsız kaldım bunlar yüzünden
Ben avent almıştım, oğlumun çok ihtiyacı olmadı, sadece ilk haftadan sonra yaklaşık bir 10 gün mama desteği verdik günde 1-2 defa. Sorun yaşamadık biberonla hiç.

İnşallah yarın daha güzel haberler vereceğim şuanlık işlem yapıldı yarın kontrol edip evde dinlenecekmişim
Yeni okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, her şey yoluna girecektir umarım 🙏 çok geç olmadan fark etmiş olmanız mucize bence. Bundan sonra çok dikkat etmek lazım dediğin gibi. Kv yakınsa gelip yapsın her işini, tuvalet dışında kalkma canım. Serklajın başarılı geçmesine sevindim. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏

Kızlar göbüşler büyüdükçe giyecek bir şey bulamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor hep aynı şeyleri giyip duruyorum 😞 nerelerden neler alıyorsunuz sıcaklar yüzünden alışverişe çıkmıyorum hep bebişlere almayalım kendimize de alalım😅😅
Şu aralar sürekli elbise giyiyorum valla ama havalar serinleyince ne yapacağız bilmiyorum 🫤

Kızlar göbüşler büyüdükçe giyecek bir şey bulamıyorum ve bu benim canımı sıkıyor hep aynı şeyleri giyip duruyorum 😞 nerelerden neler alıyorsunuz sıcaklar yüzünden alışverişe çıkmıyorum hep bebişlere almayalım kendimize de alalım😅😅
Ben oversize keten/pamuklu gömleklerle çok rahat ediyorum

Back
X