Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
O kadar cok koydu ki çevremizdekiler metehan ismini 🤗
Bizde henüz uzlasamiyoruz isim konusunda. Bakalim sonunda ne koyacagiz🌸
Bu arada bebisi baya asagida hissettigini yazmissin benimde ayniydi 2 3 gün cok asagida takildi. Sonra cani isterse yukarıda canı isterse bildiğin alt tarafima baski yapar derecede asagida takiliyor. Bugun aksam tam yemek yerken asagi dogru bastirdi resmen. Burda cok kisi bunu yasadigini yazdi ama merak etme.
Yaa benim çevremde hiç yok üstelik öğretmenim belki yaş grubundan kaynaklı denk gelmedim hiç. Ama gelenler çok yaramaz oluyor diyor😅 kıvanç beğeniyorum aslında eşim istemiyor o da yiğit diyor ben hayır diyorum derken oğlan isimsiz😂😂
Belki haftamda küçük rahat hareket ettiği son dönemler ondandır diye düşündüm sonra. Teşekkür ediyorum🥰

Kız anneleri 🌸
Geçen kızıma fotoğrafını paylaştığım 8li hastane çıkışını 290 liraya aldım ve çok da beğendim. Şimdi başka bir model daha indirime girmiş bence bunun fiyatı da çok iyi. Bir bakın derim. 0-3 ay. Giyilir yani bence.

Canım senin aldığını çok beğendim harika ve çok uyguna aşırı uygun ve çok güzel kumaşı nasıl kuzum bende istiyorum

Heryer kız anası dolmuş 😏
Hic erko anaları yokk , bu erkeklere de isim önerelim diyen yokk ......
Çok kırıldım Çokkkkk💔💔
😂😂
Benim oğlumun adı Ali Kerem, ikincisinin de babası Ertuğrul istiyor bende Ertuğrul diye sesleniyorum alıştım galiba 😀 biz genelde klasik isimleri seviyoruz

Yalnız değilsin merak etme, benim de 2. Trimester’a girdikten sonra açıldı iştahım. Keşke bu kadar açılmasaydı diyorum 🤣 bir ay yazlıktaydık, 4 kilo almışım bir ayda, şok oldum, inş ödemdir, yoldan gelince oluyo diyorlar ama dikkat etmeye çalışıcam bundan sonra, tabii yapabilirsem 🤣 saydığın şeyleri ben de yedim hep, hiç kısıtlamadım, ilk gebeliğimde çok dikkat ettim, bunda daha rahatım.
Ben başından beri hiç kilo almamıştım ama şuan 2.5 kilo almış görünüyorum zaten kilolu yapım var çok alcam diye aşırı stres oluyorum ama bi noktada yediklerim bebeğe kilo aldıran şeylermiş önüne bebeğe kilo aldıran şeyler başlığını görmüştüm bi yerde bi baktım benim yediğim şeyler 😅 zaten bu aylardan sonra açılıyormuş heralde iştah aklıma düşeni o an yemem lazım öyle bi iştah yani 😂😂

Kızlar hepinize iyi geceler umarım her şey yolundadır hepiniz için oğlum salgına yakalandığı için bayadır giremiyorum siteye baya da yazılmış okuyamadım da 🤭 Yarın detaylı ultrasona gireceğim tam olarak 20+0 olacağım yarın acaba erken mi gideceğim doktor tatile çıkacak diye bu tarihe almak zorunda kaldık ayrıca hamilelikten bu yana 2.5 kilo kadar almışım acaba bebeğimin gelişimini etkiler mi oğlumda iki hafta önde gittiği halde çok da büyük doğmadı biraz korkuyorum o yüzden benle aynı durumları yaşayan var mı ?
Canım ben de tam 20+1 im ve ben de toplam 3 kilo aldım. Çok şükür gelişiminde bi gerilik yok tam olaraj haftasıyla uyumlu ilerliyor. Dün detaylı ultrasondaydım ben de 18-22 arası istediğin zaman gidebilirsin demişti doktorum

Kızlar ben de dün detaylı ultrasondaydım. Tam 20+0 da gittim yaklaşık 1.5 saat sürdü. Tüm ölçümleri aldıktan sonra 10 dk bi yürüyüş yap gel dedi. Kalpte beyaz bi parlaklık gördüğünü söyledi ama diğer tüm durumlar tam istediğim gibi olduğu için bu çok önemsiz bi durum şu an dedi. İlerde başka bi doktor söyler diye söylüyorum size de dedi. Bir de plasenta arka duvardaymış bu istediğimiz bişey ama uc kısmı biraz altta dedi. Büyüdükçe yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi. Zaten buna senin yapabileceğin bişey yok etkisi de hamileliğin sonlarına doğru ve doğumda kanaman çok olur dedi. Ama bebek ve rahim büyüdükçe genelde yukarı çıkıyor dedi. Böyle ben çok memnun kaldım çok iyi bi doktordu. Güzel geçti. Herkesin çok çok güzel geçer inşallah. Yüzünü de gösterdi prensesimiz çok rahat bi kaç fotoğraf da aldık çok şükür ♥️

yardımcı olun bi karar vermeliyim🤣 adminim hicbişey demedi annabelica annabelica bu günlerdede pek yoksunn nerelerdesinn🌸
Ah benim canım yardımcım sen de olmasan farkedilmiyorum diyip naz yapayim azıcık 🤣🤣 sadece okumaya vakit ayırabiliyorum kuzum bugünlere.Tatil modunda yoğun geçiyor günler dediğim gibi ☺️ isme gelince de kuzum biz ne desek kafan bir kat daha karışacak. Duru ve yağmuru eşim çok istemişti. Ama yağmuru çok klasik buldum duru da o kadar çok var ki artık. Asel kızımın ebesinin torununun ismiydi. Doğururken sohbet etmiştik🤣 Yeni torunu olmuş adını Asel koymuşlar. Sizin içinizden de bu geçiyor sanki bence kararsız kaldıkça zorlanırsınız ya herkes de bişey dicek. İyi diyen de olur kötü diyen de. Oğlunun adı da Yunus olunca ben listeye bakınca ilk gözüme çarpan Ada ve Kumsal oldu bu arada. Denizle ilgili birşey olabilir diye düşündüm 🥰🥰

Canım senin aldığını çok beğendim harika ve çok uyguna aşırı uygun ve çok güzel kumaşı nasıl kuzum bende istiyorum
Kumaşı da çok ince penye değil canım. Tam kış bebeklerine uygun bence. Ben çok beğendim açıkçası. Hatta eşim dalga geçiyordu 290 liraya aldığın şeyden çok bir şey bekleme diye ama o bile şaşırdı. Bu marka lc waikikinin uygulamasında da satılıyor hatta. Ben bu modeli de çok beğendim aslında da ilk aylar çabuk büyüyor çok almayın diyorlar. Gerçi yenidoğan yazmıyor. 0-3 ay yazıyor. Bir de sürekli kızıma almış gibi olacağım. Oğluma haksızlık oluyor gibi hissettiğimden alamıyorum 😅

Ben başından beri hiç kilo almamıştım ama şuan 2.5 kilo almış görünüyorum zaten kilolu yapım var çok alcam diye aşırı stres oluyorum ama bi noktada yediklerim bebeğe kilo aldıran şeylermiş önüne bebeğe kilo aldıran şeyler başlığını görmüştüm bi yerde bi baktım benim yediğim şeyler 😅 zaten bu aylardan sonra açılıyormuş heralde iştah aklıma düşeni o an yemem lazım öyle bi iştah yani 😂😂
Ben de önceki doğumdan kalan 7 kilo ile başladım ahahhaha neyse canımız sağolsun, kilo verilir, önemli olan sağlık 🤣🙏

Ya şu hamilelik takviminde ki açıklamalar şahane
Amniyon sıvımız 3 saatte bir değişiyormuş resmen 3 saatte bir havuz gibi devir daim oluyoruz hamilelik zor değilde ne,bu bilgiyi eşime pazarlamalıyım hemen :KK53:
Canım üç saat doldu, amniyon sıvım değişiyor, şöyle ayaklarıma sırtıma biraz masaj yapsana 🤣🤣🤣

Günaydın kızlar bebeğimin hareketleri gün içinde bazen çok fazla hareket ediyor bazen hiç etmiyor bazen geceleri ediyor ne zaman düzene girer dün hiç hissetmediğim için endişelendim

Günaydın kızlar bebeğimin hareketleri gün içinde bazen çok fazla hareket ediyor bazen hiç etmiyor bazen geceleri ediyor ne zaman düzene girer dün hiç hissetmediğim için endişelendim
Ben şu an 22.haftadayim yeni yeni saatleri belli oluyor sanırım mesela sabah bu saatlerde hareketli sonr aoglen 1gbi ikindin çok hareketli derken tüm gün hareket saatlerini az buçuk kestirebildim

Selam herkese. Bebegin karinda asiri hareketli olmasi ilerisi icin bi gosterge mi acaba fikri olan var mi :D biraz korkmaya basladim hic durmuyor surekli tepinme halinde. Buyuk oglum bu kadar degildi karnimda ama cok hareketli bir cocuk, sitede enerjikligiyle meshur diger anneleri dehsete dusuruyor :D ikinci kesin sakin olur derken su an basima neler gelicek diye dusunuyorum :D

Yaa benim çevremde hiç yok üstelik öğretmenim belki yaş grubundan kaynaklı denk gelmedim hiç. Ama gelenler çok yaramaz oluyor diyor😅 kıvanç beğeniyorum aslında eşim istemiyor o da yiğit diyor ben hayır diyorum derken oğlan isimsiz😂😂
Belki haftamda küçük rahat hareket ettiği son dönemler ondandır diye düşündüm sonra. Teşekkür ediyorum🥰
Dur daha bundan 3 5 sene sonra siniflarda metehan alparslan asel duru coskusu yaşanacak 😂 bu isimler cok fazla var yeni bebislerde en azindan benim cevremde 😂
Ay ayniyiz ya kıvanç ismini bende önermiştim eşim istemedi. Yigiti de ben istemiyorum😂 cocuuuma isim fikri verinnn😄
Canim aynen daha minikler ve yerleri genis oluyormus ondan cok hareketli oluyorlarmis. Cani nerde isterse orda duruyorlar ama dedigin gibi alt tarafa baski olunca cok garip oluyor. Hem his olarak rahatsiz edici hemde korkutucu oluyor.

Back
X