- 28 Aralık 2015
- 528
- 611
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #18.701
Yok canım o yazlık muhabbeti benim değil.. demek oluyor böyle. Başkasında da var demek benzer şeyler... bebişimi çok sevmeleri çok güzel bişey ama beni dışlamaları bize hiç güvenmemeleri sadece kendi kültür ve hayat görüşlerini yerleştirme konusunda daha şimdiden bukadar ısrarları gerçekten saçma bunaltıcı.. hayırlısı artık.. Bakalım sağ-salim alayım bi kucağıma da yavrumu bu muhabbetlere katlanırım artkYa aslında he he diyip geçeceksin. Hamileliğimin daha 15. Haftasındaydım. İnsanlar görünce hiç kilo almamışsın ay aynısın. Karnın çıkmamış hiç falan diyorlardı. ama içlerinden illaki densiz çıkacak tabi. Biri çıktı "ay şişmişsin " demez mi? Ben şok tabi Bu kadar fesatlık olmaz dedim ya. Ben de kim görse aksine aynısın diyor bi sen mi öyle şişmiş görüyorsun tuhaf dedim. Sonra kıvırdı Yok kilo değil ödem olmuş çok belli bilmem ne. Bende de öyle olmuştu falan filan. Kendi Doğumdan sonra bile hamile gibiydi. Herkes hamile sanıyordu. Bi tip insanlar malesef çıkıyor ister istemez Can'ım. Sen de dengeli su iç. Ödem için en iyi o sanırım.
Yaaa şu yaz tatillerinde 3-4 ay çocuğu yazlığa alıp götürmek iSteyen sizinkiler miydi? Öyle bişey okumuştum. Kayınvalide kendi çocuğu moduna girmişti
Can'ım bu işler tahsille olmuyor malesef. Cehalet başka bir şey.
Ama dua et ki eşin senin yanında. Önemli olan da o bence.