2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya aslında he he diyip geçeceksin. Hamileliğimin daha 15. Haftasındaydım. İnsanlar görünce hiç kilo almamışsın ay aynısın. Karnın çıkmamış hiç falan diyorlardı. ama içlerinden illaki densiz çıkacak tabi. Biri çıktı "ay şişmişsin " demez mi? Ben şok tabi Bu kadar fesatlık olmaz dedim ya. Ben de kim görse aksine aynısın diyor bi sen mi öyle şişmiş görüyorsun tuhaf dedim. Sonra kıvırdı Yok kilo değil ödem olmuş çok belli bilmem ne. Bende de öyle olmuştu falan filan. Kendi Doğumdan sonra bile hamile gibiydi. Herkes hamile sanıyordu. Bi tip insanlar malesef çıkıyor ister istemez Can'ım. Sen de dengeli su iç. Ödem için en iyi o sanırım.

Yaaa şu yaz tatillerinde 3-4 ay çocuğu yazlığa alıp götürmek iSteyen sizinkiler miydi? Öyle bişey okumuştum. Kayınvalide kendi çocuğu moduna girmişti :bicak:
Can'ım bu işler tahsille olmuyor malesef. Cehalet başka bir şey.
Ama dua et ki eşin senin yanında. Önemli olan da o bence.
Yok canım o yazlık muhabbeti benim değil.. demek oluyor böyle. Başkasında da var demek benzer şeyler... bebişimi çok sevmeleri çok güzel bişey ama beni dışlamaları bize hiç güvenmemeleri sadece kendi kültür ve hayat görüşlerini yerleştirme konusunda daha şimdiden bukadar ısrarları gerçekten saçma bunaltıcı.. hayırlısı artık.. Bakalım sağ-salim alayım bi kucağıma da yavrumu bu muhabbetlere katlanırım artk

https://www.haysshop.com/u/hays-mom-penye-kadin-sabahlikli-3lu-uzun-pijama-takimi-3?renk=Bej+Melanj

https://www.haysshop.com/u/hays-mom...nlu-sabahlikli-gecelik-takim?renk=Mavi+Melanj

şu iki geceliğe bittim (biri pijama biri gecelik)
ama çok mu açık emin olamadım ya, ben normalde açık giyinirim ama ne bileyim ziyaretçi falan gelecek
rahat edemem di mi
gecelikler gerçekten çok güzelmiş ama deneyimlerimden yola çıkarak şunu anlatmadan geçemeyeceğimm,ben ilk kızımda kasımda dogum yapmış olmama rağmen hastane odası zaten çok sıcak oluyor diyerek çok beğendiğim böyle seninkiler gibi askılı bir gecelik almıştım - ki ben de açık giyinirim,ailem hastaneye gelecek olanlar falan da mutasıp kimse yok çok ta yadırganmaz diye düşünmüştüm. ama son aylarda insanın memeleri falan çok büyüyor benim zaten çokta küçük değillerdi kocaman oldular o geceliği giyince de yaniiiiii olmadı işteee tahmin edersin,1saat falan giydim baktım gelen giden bakmamak için kafasını nereye çevireceğini şaşırıyor hemen eşimi gönderip altüst pijama takımı aldırmıştım alalade birşey. :işsiz:bu da böyle bir anımdır :KK48:

Dikkat etmek bende istiyorum ama dayanamiyorum:hamarat::kk77: hele hele midemi rahatsız etmeyecekse gözüm dönüyor. Allah tan çok yavaş ve çok çiğneyerek yiyorhayır o kilo almam da etkilidir diyorum.

ANNONA ANNONA Canım bu benim su andaki halim tama haklılar sivri sanki ama bunu bende görüyorum kilo aldığını bende biliyorum yani tekrar üzerinden geçmek neden niye varsayım yapıyorsunuz erkek gibi kız gibi diye size fikrinizi soran oldu mu :KK11: bak yine sinirlerdim.
Ayyyy maşallah size çok güzelsiniz annesi, hayırlısıyla sağlıkla al kucağına gerisini boşver :halay:

Bende bu kapı süsünü beğendim kızlar ama baya pahalı bu tarz bişeyler yapan baska yerler var mı bildiğiniz

Eklentiler

• 47ABAB64-CE87-422D-8E0E-2718399EC0FB.webp
    47ABAB64-CE87-422D-8E0E-2718399EC0FB.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar cok sikintili durumdayim oturup aglicam artik cocugumdan utaniyorum yaa:KK61:
Grip oldu esim hic dikkat etmedi dusunmedi sonunda banada bulastirdi.
Ama onunda agzina dislerine vurdu benimde.
Benim disetlerim sisti agridan duramiyorum.2 gecedir uyuyamiyorum agridan :KK61:
Napim sizce dahiliyeye mi gidiyim resmen grip yapti.antibiyotik verirler simdi.
Can'ım geçmiş olsun. Eşinin elinde değildir ki. Şuan salgın her yerde. Herkes hasta. Havadan bulaşıyor artık. Dişetlerin için sık sık tuzlu yada karbonatlı suyla gargara yap. Grip için de çok kötüysen git bir doktora. Kbb ye.
Enfeksiyon çok daha zararlı bebeğe. Ama insan kararsız kalıyor işte.

gecelikler gerçekten çok güzelmiş ama deneyimlerimden yola çıkarak şunu anlatmadan geçemeyeceğimm,ben ilk kızımda kasımda dogum yapmış olmama rağmen hastane odası zaten çok sıcak oluyor diyerek çok beğendiğim böyle seninkiler gibi askılı bir gecelik almıştım - ki ben de açık giyinirim,ailem hastaneye gelecek olanlar falan da mutasıp kimse yok çok ta yadırganmaz diye düşünmüştüm. ama son aylarda insanın memeleri falan çok büyüyor benim zaten çokta küçük değillerdi kocaman oldular o geceliği giyince de yaniiiiii olmadı işteee tahmin edersin,1saat falan giydim baktım gelen giden bakmamak için kafasını nereye çevireceğini şaşırıyor hemen eşimi gönderip altüst pijama takımı aldırmıştım alalade birşey. :işsiz:bu da böyle bir anımdır :KK48:
:KK70::KK70:
Ay çok güldüm yaaa. Çok yaşa.
Benim hastaneye gelen kimse olmaz sanırım. Erkek kimse gelmez. Kardeşim ve babam belki.
Ama Doğum zamanımız yine de serin oluyor sanki. Üşüme gibi bi durum da olur mu acaba? Arkadaşım bir taraftan ter atıyordum ama bir taraftan çok üşüyordum Doğum sonrası dedi.

:KK70::KK70:
Ay çok güldüm yaaa. Çok yaşa.
Benim hastaneye gelen kimse olmaz sanırım. Erkek kimse gelmez. Kardeşim ve babam belki.
Ama Doğum zamanımız yine de serin oluyor sanki. Üşüme gibi bi durum da olur mu acaba? Arkadaşım bir taraftan ter atıyordum ama bir taraftan çok üşüyordum Doğum sonrası dedi.
sezaryen olacaksan eğer,ameliyathaneden getirdiklerinde üşüyorsun ortalama 1saat hareketsiz yattıgın için ameliyathanelerde soğuk olur malum;zangır zangır titretir adamı ameliyattan çıkınca ama odaya gelipte bi yarım saat falan geçince vücut ısın normale döner ve bu seferde anestezisinin etkisiyle ellerinden ayaklarından ateş fışkıracakmış gibi olur.zaten odalarda sıcak soguk ayarlı klimalar oluyor,enkötü onu açarsın ama gerek olacagını hiç sanmıyorum.ben 11 kasımdı dogum yaptıgımda ve deli yağmur yağıyordu hava soguktu ama ben yanayana bi hal olmuştum. sıfır kollu DEKOLTESİZ :deli:bir gecelik ya da ince pamuklu satenden kumaşlı bir pijama takımı gayet güzel iş görür ;)

sezaryen olacaksan eğer,ameliyathaneden getirdiklerinde üşüyorsun ortalama 1saat hareketsiz yattıgın için ameliyathanelerde soğuk olur malum;zangır zangır titretir adamı ameliyattan çıkınca ama odaya gelipte bi yarım saat falan geçince vücut ısın normale döner ve bu seferde anestezisinin etkisiyle ellerinden ayaklarından ateş fışkıracakmış gibi olur.zaten odalarda sıcak soguk ayarlı klimalar oluyor,enkötü onu açarsın ama gerek olacagını hiç sanmıyorum.ben 11 kasımdı dogum yaptıgımda ve deli yağmur yağıyordu hava soguktu ama ben yanayana bi hal olmuştum. sıfır kollu DEKOLTESİZ :deli:bir gecelik ya da ince pamuklu satenden kumaşlı bir pijama takımı gayet güzel iş görür :KK66:
3 kere ameliyat oldum, iki kere bel fıtığı, birde burnumdan kemik alındı, tam tersi buz kesiyorum tir tir titremem geçmiyor, sezeryan olucam mecburen
hamilelere genelde ateş basıyor, ben akşam elimde saç kurutma makinası , habire kendimi ısıtırken buluyorum, :deli:
gebelikten öncede böyleydim, kan değerlerim çok iyiydi fakat nedeni belli olmayan bir üşüme,:kahve:
bende normal olmak istiyorum artık :lülülü:, doktor bana bir çareeeeeee:KK53:

Evet canım cemeteks gerçekten kaliteli ürünler bulunduran bir mağazadır, ben Bayram yerinde Beyza bebe diye bir bebek mağazası var oraya çok uğrarım, ürünleri çok güzel ve çeşit bol oraya da bir bak derim, kardeşin bilir belki giyim dünyası yüksel ergül var onun sokağında tam karşısında ben oradan birçok severek kullandığım ürün aldım, iyi alışverişler :KK54:
teşekkür ederim canım not aldım sağolasın..

Valla ben yavaşta yemiyorum canım. Sanki önümden alacaklar kaçıracaklar gibi :KK70: İnşallah hepimiz en az kiloyla doğumlara gideriz.

Inşallah canım çünkü sonra bu kiloları geri vermek var :işsiz:

Ayyyy maşallah size çok güzelsiniz annesi, hayırlısıyla sağlıkla al kucağına gerisini boşver :halay:

Amin. Inşallah canım benim hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim:anne:
Bu arada hepimiz çok güzeliz çünkü biz büyülü bahçeyiz:KK16:

3 kere ameliyat oldum, iki kere bel fıtığı, birde burnumdan kemik alındı, tam tersi buz kesiyorum tir tir titremem geçmiyor, sezeryan olucam mecburen
hamilelere genelde ateş basıyor, ben akşam elimde saç kurutma makinası , habire kendimi ısıtırken buluyorum, :deli:
gebelikten öncede böyleydim, kan değerlerim çok iyiydi fakat nedeni belli olmayan bir üşüme,:kahve:
bende normal olmak istiyorum artık :lülülü:, doktor bana bir çareeeeeee:KK53:
sen ozaman polarlı pijamalardan koy bavula yumuş yumuş sarsınlar seni sezaryandan çıkıncaa :confused: ayy şaka bi yana da neden bukadar üşüyorsun ki yaaa,hormonların şuan yakması lazım seniiii :rolleyes::rolleyes:

sen ozaman polarlı pijamalardan koy bavula yumuş yumuş sarsınlar seni sezaryandan çıkıncaa :confused: ayy şaka bi yana da neden bukadar üşüyorsun ki yaaa,hormonların şuan yakması lazım seniiii :rolleyes::rolleyes:
olan zavallı kocama oluyor :confused:
ben tesettürlüyüm , eve gelince adamcağız haliyle karısını dekolteli gibi
farklı kıyafetlerle görmek istiyor ama göremiyor ,hiç açıkta bir kalmıyor ki üşüdüğüm için,:KK70:
aksi gibi evimizde yazın serin oluyor, adam yaz kış iç çekiyor:cool:
bacağımı yanlışlıkla açık görse bakakalıyor:KK70::KK70::KK70:işin şakası

Canım Bende Hayatimmm70 Hayatimmm70 gibi yanmıyorum üstümde hep polar takımlar. Birde annemlerde çatı katında soba var sobayi yakıyorum kedi gibi arkasına gecip oturuyorum. Neden acaba. Kan degerlerim de fena değil
buda benden:KK50: artık doktora gitmeye çekinir oldum, doktorlar benle dalga geçiyor, kan değerlerin benden iyi diye:KK48:

Back
X