Kizlar merhaba bir sure once bana verilen diyet listesini paylasmistim. Cok kisa surede yani ilk 4 ayda 6 kilo aldigim icin doktor cok kizmisti sojra ustune 2 kilo daha alip 69 oldum. Sonra diyetisyene gittim ve o listedekileri az cok yaptim. Ve yine 67.5 kiloya döndüm. Alacagima biraz verdim bile. Bebegim de buyumus ve normal kilosunda ve boyunda devam etmisti o arada. Yani cok sikiliyorum bu listeler filan ama dikkat edince kilo alimi yavasliyor hatta bebek buyuyor ama benim kilom azaliyor bu cok iyi moral oldu. Canim deliler gibi tatli istiyor ama haftada 1 izin verdim kendime. Bir bakin listeme doktorunuza da danissarak kullanin isterseniz
Tatli diyince doktorum kilon alimin haftana gore iyi dedi. Bebek de normal kilosunda. Seker yuklemesine gerek yok dedi. Ama icim rahat degil. Sekee yuklemesinde kullanican 50 mg icecegin 2-3 baklavaya esdeger oldugunu yada bir porsiyon kunefeye esdeger oldugunu soyledi doktor. Ben birgun aclik kanima baktirdiktan sonra o sivigi icmek yerine baklava yesem ne olur ki diye dusundum :) cok mu sacma ne dersiniz nihayetinde gunluk hayatimda o ssekerli siviyi degil baklavayi tuketiyorum (ki haftada bir belki daha cok sutlu tatli yiyorum) yabi normalde hayatimda olan birseyin etkisini olcmek daha mantikli degil mi? Bir de boyle bir blog yazisi buldum. Siz ne dusunursunuz doktorunuza danistiniz mi merak ettim