- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.721
Bende aynı senin gibiyim hatta şimdi ayağımı yaktım sıcak su torbası patladı ayaklarımı hiçbir türlü ısıtamıyorum3 kere ameliyat oldum, iki kere bel fıtığı, birde burnumdan kemik alındı, tam tersi buz kesiyorum tir tir titremem geçmiyor, sezeryan olucam mecburen
hamilelere genelde ateş basıyor, ben akşam elimde saç kurutma makinası , habire kendimi ısıtırken buluyorum,
gebelikten öncede böyleydim, kan değerlerim çok iyiydi fakat nedeni belli olmayan bir üşüme,
bende normal olmak istiyorum artık, doktor bana bir çareeeeeee
ferritin'in kaç acaba o mu düşük??Canım BendeHayatimmm70 gibi yanmıyorum üstümde hep polar takımlar. Birde annemlerde çatı katında soba var sobayi yakıyorum kedi gibi arkasına gecip oturuyorum. Neden acaba. Kan degerlerim de fena değil
ben de senin gibiyim canim, yaz gunu corapla gezerim evde. usume derdi icin tek kriter kan degerleri degil bence. kan degerlerim cok sukur hic bir zaman dusuk olmadi ama ben kendimi bildim bileli usurum3 kere ameliyat oldum, iki kere bel fıtığı, birde burnumdan kemik alındı, tam tersi buz kesiyorum tir tir titremem geçmiyor, sezeryan olucam mecburen
hamilelere genelde ateş basıyor, ben akşam elimde saç kurutma makinası , habire kendimi ısıtırken buluyorum,
gebelikten öncede böyleydim, kan değerlerim çok iyiydi fakat nedeni belli olmayan bir üşüme,
bende normal olmak istiyorum artık, doktor bana bir çareeeeeee
olan zavallı kocama oluyor
ben tesettürlüyüm , eve gelince adamcağız haliyle karısını dekolteli gibi
farklı kıyafetlerle görmek istiyor ama göremiyor ,hiç açıkta bir kalmıyor ki üşüdüğüm için,
aksi gibi evimizde yazın serin oluyor, adam yaz kış iç çekiyor
bacağımı yanlışlıkla açık görse bakakalıyorişin şakası
Canım dosyama baktım da aralığın 13 unde yapılan testlerde buldum ferritin 16.3 çıkmış b12 de 141 bitek 25-hidroksi vitamin d 11.6 onun icinde devit3 kullaniyorum.ferritin'in kaç acaba o mu düşük??
Rica ederim ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu, çok çeşit var bu dükkanda yatak vs alt katta diğerleri girişte bakmak istersenteşekkür ederim canım not aldım sağolasın..
Z Zynp0606 birdeben de senin gibiyim canim, yaz gunu corapla gezerim evde. usume derdi icin tek kriter kan degerleri degil bence. kan degerlerim cok sukur hic bir zaman dusuk olmadi ama ben kendimi bildim bileli usurumalistim artik
birde biz başından beri kardeş gibiyiz bunca şeyin üstüne, doktor yasağa devam dedi, benim herifime iyi bakmam lazım,hahahahah hiç güleceğim yoktu.. ben de evde hertarafım meydanda geziyorumm,yanıyorum çünkü. adamdan da o kovalıyor ben köşe bucak kaçıyorummm ayy yazık bu adamlara yaa ben bu gebelik ve dogumdan sonraki ilk 2yılda en çok onlara üzülüyorum çok yalnız kalıyorlarr. sosyal içerikli mesaj paylaşıyorum adamlarımızı yalnız bırakmayalım onlara sahip çıkalım ahahaha
Ay evet çok tatlı bunun kız versiyonu nasıl canım acabaEki Görüntüle 2091792
Kızlar hastane odasına böyle bir saksı da yapılabilir çok tatlı geldi gözüme siz ne dersiniz
Evet ya hele benim garibim üst üste yaşadıkları bana olan sabrı Allah razı olsun eşim duygusal biri en azından da beni yıpratmıyor... Ama uzaktan iletişim şart bu dan sonra sanırım sevgimizi gösterelim yeter onlara... Geçenn gün sürpriz yapmış bi adam elinde koca bir orkide ve bir çikolata tabağı... Sizin için dedi ve inanki çok mutlu oldum... Bizde onlara anca sevdiğim yemeği yaparız şuaralar...hahahahah hiç güleceğim yoktu.. ben de evde hertarafım meydanda geziyorumm,yanıyorum çünkü. adamdan da o kovalıyor ben köşe bucak kaçıyorummm ayy yazık bu adamlara yaa ben bu gebelik ve dogumdan sonraki ilk 2yılda en çok onlara üzülüyorum çok yalnız kalıyorlarr. sosyal içerikli mesaj paylaşıyorum adamlarımızı yalnız bırakmayalım onlara sahip çıkalım ahahaha
Ay evet çok tatlı bunun kız versiyonu nasıl canım acaba
Ne biliyim hapsururken vs hic dikkat etmedi peceteyle eliyle kapatmadi agzini cok kizdim ona .Can'ım geçmiş olsun. Eşinin elinde değildir ki. Şuan salgın her yerde. Herkes hasta. Havadan bulaşıyor artık. Dişetlerin için sık sık tuzlu yada karbonatlı suyla gargara yap. Grip için de çok kötüysen git bir doktora. Kbb ye.
Enfeksiyon çok daha zararlı bebeğe. Ama insan kararsız kalıyor işte.
Çok hoşmuşEki Görüntüle 2091840
Gelenlerin seceresini tutmak gibi gözükse de bence çok hoş bir hatıra ileride bakip gecmisi yad edebilirsiniz siz ne dersiniz
Bende bugün coştum bulduğumu yüklüyorum
Geçmiş olsun canım, acil şifalar...Ne biliyim hapsururken vs hic dikkat etmedi peceteyle eliyle kapatmadi agzini cok kizdim ona .
Bugun gittim .tahlil sonucunu bekliyorum.antibiyotik vericek sanirim .
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel canımKızlar yarın sabah ayrıntılı ultrason randevum var, heyecan yok dersem yalan olur, dualarınıza talibimmmm
Canım turnusol kağıdı ile akıntımı yoksa su mu olayı kolayca farkediliyor. Eczaneden alabilirsin. Kağıdın verdiği renk değişimi su mu akıntımı netleşiyorr
Ay inşallah, çok teşekkür ederimHadi hayırlı güzel haberlerle gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?