2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende aynı senin gibiyim hatta şimdi ayağımı yaktım sıcak su torbası patladı ayaklarımı hiçbir türlü ısıtamıyorum

ben de senin gibiyim canim, yaz gunu corapla gezerim evde. usume derdi icin tek kriter kan degerleri degil bence. kan degerlerim cok sukur hic bir zaman dusuk olmadi ama ben kendimi bildim bileli usurum alistim artik

hahahahah hiç güleceğim yoktu.. ben de evde hertarafım meydanda geziyorumm,yanıyorum çünkü. adamdan da o kovalıyor ben köşe bucak kaçıyorummmayy yazık bu adamlara yaa ben bu gebelik ve dogumdan sonraki ilk 2yılda en çok onlara üzülüyorum çok yalnız kalıyorlarr. sosyal içerikli mesaj paylaşıyorum adamlarımızı yalnız bırakmayalım onlara sahip çıkalım ahahaha

ferritin'in kaç acaba o mu düşük??
Canım dosyama baktım da aralığın 13 unde yapılan testlerde buldum ferritin 16.3 çıkmış b12 de 141 bitek 25-hidroksi vitamin d 11.6 onun icinde devit3 kullaniyorum.

Bu arada adamdan kaçan tek ben olmadigim için sevindim. Hakikatten yazık onlara

ben de senin gibiyim canim, yaz gunu corapla gezerim evde. usume derdi icin tek kriter kan degerleri degil bence. kan degerlerim cok sukur hic bir zaman dusuk olmadi ama ben kendimi bildim bileli usurum alistim artik
Z Zynp0606 birde semabsrn arkadşımız , tek değilmişim
birde biz başından beri kardeş gibiyiz bunca şeyin üstüne, doktor yasağa devam dedi, benim herifime iyi bakmam lazım,

Evet ya hele benim garibim üst üste yaşadıkları bana olan sabrı Allah razı olsun eşim duygusal biri en azından da beni yıpratmıyor... Ama uzaktan iletişim şart bu dan sonra sanırım sevgimizi gösterelim yeter onlara... Geçenn gün sürpriz yapmış bi adam elinde koca bir orkide ve bir çikolata tabağı... Sizin için dedi ve inanki çok mutlu oldum... Bizde onlara anca sevdiğim yemeği yaparız şuaralar...

Ne biliyim hapsururken vs hic dikkat etmedi peceteyle eliyle kapatmadi agzini cok kizdim ona .
Bugun gittim .tahlil sonucunu bekliyorum.antibiyotik vericek sanirim .

Kızlar yardım edin çıldırmak üzereyim...Şimdi ben bu aile hekimini Bimer e şikayet ettim ya, sonra gittim sağlık ocağına aile hekimimi değiştirmeye, bi arkadaşımın hem komşum hem aynı okulda çalışıyoruz doktoru çok iyi diye bahsediyordu gittim onunla konuşmaya, aramızda sorun oluyor değişiklik yapamayız diyor, birbirimizin hastasını almak doğru değil diyor, e adam beni istemiyor misafir hastama bakmıyor ben de onu istemiyorum...yeni bi sağlık ocağı açılmış cehennemin dibinde oraya gidin istediğiniz doktoru seçin diyor...burası benim evimle okulumun arasında sabah boş dersimde rahatça gidip kan veriyordum daha doğumdan sonra da bir sürü aşı vs var...bu nasıl bir zulümdür ya çıktım ağladım ağladım sinirlerim bozuldu adam ben Gökhan beyin hastasını alamam diyor...iyi Gökhan bey beni böyle oyuncak etsin yerden yere çalsın...şu anda gidecek bir doktorumuz yok ya düsünebiliyor musunuz...ben napayım kızlar...Bimer den de cevap gelmiş doktorla görüşüldü falan diye ne görüşüldü adam imparator gibi davranıyor bakmıyorum deyip gönderiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…