2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sistem okadar kötüki malesef adelet diye bişey yok it iti ısırmaz derler çoook doğru canım... İnsanı zorla deli ederler malesef... Bence bir süre sonra tekrar dene olmazmı

Canim toplum saglik merkeziyle gorussen belki yardimci olurlar benimde evimin sokaginin bitiminde saglik ocagi var beni kabul etmediler doluymuslar ne yaptiysam cozum bulamadim mecbur kaldim baska saglik ocagina gitmeye ve bana cok uzak insanlari ugrastirmayi cok seviyolar

yani ferritin sınırda çıkmış; benim 88 ferritin değerim belki oyuzdendir

@Zynp0606 birde semabsrn arkadşımız , tek değilmişim

birde biz başından beri kardeş gibiyiz bunca şeyin üstüne, doktor yasağa devam dedi, benim herifime iyi bakmam lazım,
haha senin ekstra iyi bakman lazım,gözünün içine içine bak hatta kımıldamasın yerinden

@Zynp0606 birde semabsrn arkadşımız , tek değilmişim

birde biz başından beri kardeş gibiyiz bunca şeyin üstüne, doktor yasağa devam dedi, benim herifime iyi bakmam lazım,
bizim de hala yasak gardaş
ağustostan beri bir de
şimdi izin verse ilerde doktor, vajinusmus olcam bu gidişle diyorum

Kızlar yarın sabah ayrıntılı ultrason randevum var, heyecan yok dersem yalan olur, dualarınıza talibimmmm

Heyecan olmazmi canım en az yarım saat yavruşunla birlikte olacaksın. Inşallah güzel haberlerle ve çok güzel bir pozla bize haber vereceksin. Hayırlı haberlerle canim

Doktorun kabul etmesimi gerekiyor muş, merkeze dilekçe verilip sistemden değiştiriyorlar diye biliyorum, seni bu iki canlı halinle ne kadar yordular, üzdüler arkadaşım ya, inşallah biran önce halledersin şu sorunu

Can'ım daha önce de söyledim sana. Böyle durumlarda toplum sağlığı merkezine gitmen gerek. 2 defa benzer durumlar yaşadım. Hep ordan hallettim. Üstelik sen hamilesin. Seni uzağa vermezler kolay kolay.

Canım Allah kolaylık versin ne sinir bozucu bir durum. Görüşme sonucunu yazsaymış ya. Ayrıca nasıl kabul etmiyormuş ne alaka ben alamam onun hastasını ne demek. Toplum sağlığı merkezleri acaba yardımcı olabilir mi olmadi bir yol gösterebilir. Ne bileyim bi çözüm önerisi sunar. Allah sabır versin canım yaa.

haha senin ekstra iyi bakman lazım,gözünün içine içine bak hatta kımıldamasın yerinden
mazallah kaçar felan , bende arada süpriz yapıyorum, tatlıyı çok seviyor, hele de senin için uğraştım dedim mi mest oluyor,
bizim de hala yasak gardaş
ağustostan beri bir de
şimdi izin verse ilerde doktor, vajinusmus olcam bu gidişle diyorum
bende korkmuyor değilim gardaşşşş, vajinusmustan bu gidişle,

tired canım anlattığundan , sağlık ocağındaki doktorlar sanki danışıklı dövüş gibi geldi,
birbirlerinin hastasına bakamamak bana çok saçma geldi,
sağlık bakanlığına şikayet ettiniz mi, 184 ü sanırım
bilemiyorum, bu konuda daha önce sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa daha iyi bilirler,

pahalı diye biliyorum

Canım pahalı dediğin için diyorum eğer dikiş dikebiliyorsan balonların içine elyaf dolduruyorsun üzerine de keçeden harfleri kesip yapistiriyorsun. Evde eski bir kıyafetinle balon yapmayı dene istersen çok kolay. kuzenime bulutlar yapmıştık oradan biliyorum. Sadece ilk kalıp biraz zorlayıcı oluyor

bende beyaz tenliyim, bilmiyorumki genelde görmüşümdür ama o çizgiyi hamilelerde, biraz daha bekleyelim bakalım :)

Ben bi yerde okumuştum folik asit eksikliğinde olurmuş güya ama pek ikna da olmadım doğrusu. Bide zaten hep var olan bi çizgi sonuçta, hamilelikte hormonlara bağlı olarak belirginleşiyor. Esmerlerde çok daha belirgin bizim gibi beyaz tenlilerde okadar olmazmış. Folik asit eksikliğinde oluşur diye bi yazı okuyunca biraz daha araştırdım böyle bi yazıya denk geldim :

Eklentiler

• Screenshot_20180109-202452.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 91

ben böyle bişey yaptırcam, instagramda melegineli hesabı
ama pahalı diye biliyorum
erkek kardeşimin hanımına sorucam, el becerisi çok güzeldir, dikiş nakış, böyle bir şeyi yapabilr mi, yaparsa kaça yapar, sana özelden mesaj atarım canım, bende yaparım el sanatları konusunda epey iyiydim, şimdi kalkar ortaya cin ali gibi bir şey çıkartırım ondan korkuyorum
ama hoşuma gitti, pek sevmezdim böyle şeyleri bu güzel olmuş, cinsiyetimiz belli olsun kendime denicem bakalım

hiçbir dikiş deneyimim yeteneğim yok maalesef canım zaten oldukça üşengeçim bu konularda, hazıra konmayı pek severim

Canım konuyu tam anlamadım ama bebişin kilosu geriden mi geliyor? Eğer öyleyse bol bol antep fıstığı ye. Doktorum demişti bebeği çok besliyormuş. Bide arada bir sütlü (toz) nesquik.

Bende bugün alısveriş yaptım biraz mavi tulumla mavili beyazlı alt üstü e bebekten aldım baya indirim vardı 10 ar liraya aldım takımını arabalı tulumla siyah alt üstüde waikikiden aldım e bebekten internetten de sipariş verdim ama daha gelmedi abimizden de baya bişey var bi tanede isimli hastane cıkısı begendim ondan yaptırmayı düşünüyorum kısmetse

Eklentiler

• C5112F28-DEDC-4605-B13A-634546F8D2D7.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 7D76FA87-B111-4CB9-81B8-C543CFD3F05F.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…