- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.241
Ben tavsiye etmiyorum canım bende çok seviyorum ama daha önce enfeksiyon alam arkadaşlar oldu hatta ben yazılmıştım Bilmiyırdum gebe olunca hiç başlamadan bıraktım parasıda yandı hatta ama napalım korktum... Keşke şöyle havuzlu evlerimiz olsada güvenle yüzsekKizlar sizce yüzmek sakıncalı olur mu? Mikrop kapmak açısından. Yuzmeye gitmek istiyorum ama bu sebeplerden dolayi emin olamiyorum.
Valla baya riskliymiş kanımızdan dolayı ben 1 tane geçen gün içtim arkadaş uyarınca bidaha içmedim araştırma yaptım haklıymışAaa ikisi birlikte kullanilinca tehlikeli mi oluyormus hic duymadim
Ben kan sulandirici kullaniyorum digerini kullanmiyorum henuz ama kullanmayi dusunuyordum
Banada doktor balık ye daha iyi hiçyiyemezsen bakarız demişti ama sen yine sor ben korktum bıraktım birdaha kontrole tekrar sorup öyle başlamak daha doğru ve 6. Aydan sonra kullanılmalıymış onuda okudum... Valla biliyosun her doktor farklı her okuduğun farklı kime neye inanalım bende bilmiyorumCanım ben coraspin ve balık hapı kullandım ama balık hapını çookk az içtim kutunun yarısı bile bitmedi ikisinide aynı dr verdi sakıncası neymişki acaba perşembe kontrolüm var sorayım bakalım ne diyecek
Merak etme canım onun tedavisi var çok şükür bi ameliyat la düzeliyor ama inş seninki doğuma kadar zaten düzelecek.. Rabbim bağışlasın İnşKızlar merhabalar mesajları okuyamadım evime de yeni girdim sayılır.
Ayrıntılı ultrasonum çok şükür iyi çıktı. Bir tek ayakları içe dönük dedi doktor. Onun dışında gelişimi vs çok çok iyi dedi.
Ayakları hamilelik süreci içinde de düzelebilirmis yada doğumdan sonra da müdahale oluyor dedi.
20+5 im bugün itibariyle .
Oğlum olucak belli oldu sonunda.
Boyu 22 cm. Kilosu da 335 Gr. Dedi.
Sağol Allah razı olsun canım. İnşallahMerak etme canım onun tedavisi var çok şükür bi ameliyat la düzeliyor ama inş seninki doğuma kadar zaten düzelecek.. Rabbim bağışlasın İnş
Ben Sabah kahvaltıdan sonra içiyorum hapı. Sabah aç karnına Kan hapı içtiğim için zaten 2 saat sonrasına kadar süt ve çay içmek yasak, bu yüzden kahvaltımı taze sıkma portakal suyu ile yapıp. Sütümü de öğleden sonra içiyorum.Ben balık hapı içiyorum düzenli olmasada ama hiç sütle içmedim canım
Zeyno seninle günlerimiz aynı :)Merak etme canım onun tedavisi var çok şükür bi ameliyat la düzeliyor ama inş seninki doğuma kadar zaten düzelecek.. Rabbim bağışlasın İnş
Doktorunuza danışın mutlaka. Ben kan sulandırıcı, balık hapı, troid hapı, ayrıca kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Hepsinin kan sulandırıcı özelliği var. Bomba gibiyim bişey olsa kurtuluşum yok heraldeAaa ikisi birlikte kullanilinca tehlikeli mi oluyormus hic duymadim
Ben kan sulandirici kullaniyorum digerini kullanmiyorum henuz ama kullanmayi dusunuyordum
Kizlar nisanda da dogursak hepimiz mayis annesiyiz buralari unutmak yok
Bence havuzlar riskli canım yaa ben olsam gitmem
Can'ım benim takvim tam günü gösteriyor. Ayrıntılıda da bu tarih söylendi. Tüm takvimler aynı.
Can'ım açıkçası ben normalde bile karşıyım havuzlara. Yakın zamanda bir tanıdığımızın kızı 20 gün hastanede yattı. Enfeksiyon kapmış. Yüzme kursuna yazılınca olmuş.
Daha bunun gibi birçok örnek var. Benim yeğenim de yüzme kursundan sonra enfeksiyondan hastanede yatmıştı. Her daim risk bence. Ne kadar temiz olursa olsun yeteri kadar hijyenik olduğunu sanmıyorum. Süs havuzları bile bence daha hijyendir o havuzlardan.
Ben tavsiye etmiyorum canım bende çok seviyorum ama daha önce enfeksiyon alam arkadaşlar oldu hatta ben yazılmıştım Bilmiyırdum gebe olunca hiç başlamadan bıraktım parasıda yandı hatta ama napalım korktum... Keşke şöyle havuzlu evlerimiz olsada güvenle yüzsek
Selammmm benim 3. Bebegim olucak ve sunu anladimki mayissa nisanda catir catir dogumlar basliyor nisanin 15 inden sonra dogum haberleri basliycak . Ben de mesela nisanin sonunda dogum yaparim.. bu hep boyle oldu . Yani bence mayisa ertelemeyin islerinizi son haftaniz nisanin 15 i gibi dusunun ..yani nisandada dogsak bu grup devam buraya yazariz sonucda bu yolculuk beraber ciktik
aynenn bekleriz :)))benimde sezeryan ve mayisin ilk haftasi olur sanirimBen tam Mayıs anasiyim geç döllenme bide, sezaryen olursam erken Alinsa bile gene mayisa geliyo sizi bekleriz buralara
Canım ben okumuştum. Okumayacaklar olursa alırız onlarınkini de.Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim. Okuduğu halde işaretlemeyi unuttuğum olabilir. Kusura bakmayin
Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi
1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüzbetulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüzFonetik
10.cüzyesilkubbe
11.cüz E elanurylmz
12.cüz zeynosrkn84
13.cüztoist
14.cüz W wisne83
15.cüz Z Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz P pedike
22.cüz kardelen384
23.cüzm3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen
Maşaşlah canım boyu kilosu ne güzel. Ayakları da düzelir Allah’ın izniyle düzelmezse de çaresi var çok şükürKızlar merhabalar mesajları okuyamadım evime de yeni girdim sayılır.
Ayrıntılı ultrasonum çok şükür iyi çıktı. Bir tek ayakları içe dönük dedi doktor. Onun dışında gelişimi vs çok çok iyi dedi.
Ayakları hamilelik süreci içinde de düzelebilirmis yada doğumdan sonra da müdahale oluyor dedi.
Ya beni 40 a yakın sezeryana alsa keşke yaaynenn bekleriz :)))benimde sezeryan ve mayisin ilk haftasi olur sanirim
O daha iyi htta canım. Ameda lactaline diye bir bak yorumlara istersen. Ben ikisini de kullandım ameda çok kuvvetli çekiyor
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsunKızlar merhabalar mesajları okuyamadım evime de yeni girdim sayılır.
Canım ilk kızda tamamlamıs mıydın ben oğlumdada 40 ta oldum tam sezeryan bi sıkıntı cıkmazsa insallah bundada erken istemiyorumO daha iyi htta canım. Ameda lactaline diye bir bak yorumlara istersen. Ben ikisini de kullandım ameda çok kuvvetli çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?