- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.201
Güzel dileklerin için cok teşekür ederim canım inşlh tetbiri elden bırakmamak gerek haklsın :/Inşallah canım inşallah düzelir. Zaten 24. haftaya kadar genelde çıkıyormuş yukarı. Benim doktorum bu haftalarda aşağıda olabileceğini çok fazla endişelenmemem gerektiğini söylemişti. Ozellikle ikimci donemde fark edilen %90 falan çıkıyormuş. Ilk dönemden beri aşağıda olanların şansı biraz daha düşükmüş. Her ihtimale karşı cinsel ilişkiyi yasakladı bide fazla yorma kendini demişti doktorum. Ama ben okuduklarımdan çok etkilendim ekstra özen gösterdim. Bide benim hiç kanamam vs olmadığı hâlde. Sende fazla yorma canım kendini ozellikle kanamam lekelenmen da olduysa olmadıysa da olmaması için. Testi kırılmadan önlemini almakta fayda var. Umarım ilk kontrolünde güzel haberler alırsın.
Bir ay arayla oluyor canım benim 15 aralıkta olmuştum 2. Doz 15 ocakta yazıyorKizlar tetanozun 2. Dozu 2 ay sonrami vuruluyor. Benim karta 1 ay sonrasina gun yazmislarda
Ben de bir gün arkandan geliyorum canım :)benimle ayni zamanda 2 kisi daha olmasi lazim
Canım bende yeni geldim hastaneden açlık 82 , sekerden bir saat sonra 179 , 2 saat sonra 132 çıktı referans değeri yazmıyor korkmali miyim gerildim senden yuksekler epeyCanim aclik 83, sekeri ictikten bir saat aonra 150, 2 saat sonra 69 cikti.
Benimde belim çok ağrıyor özellikle geceleri ne tarafa dönsem yatamıyorum salı günü randevum var doktora söylicem belki ilaç falan verirgunaydn kizlar belim cok agriyor normal mi aceba oglumda bu kadar olmamisti
Canım ben de yeni yaptırdım yükleme, açlık ölçülmedi geçen hafta ölçülmüştü, 90 nın altında olması lazım o yüzden 82 iyi bence, ama 50 cc şeker yüklemesinden bir saat sonra 140ın altında olması lazımmış benim 116 çıktı, senin biraz fazla çıkmış, 2 saat sonra ölçmediler. Acaba sana daha fazla şeker vermiş olabilirler mi bazen 75 lik ya da 100 lük veriyorlarmışCanım bende yeni geldim hastaneden açlık 82 , sekerden bir saat sonra 179 , 2 saat sonra 132 çıktı referans değeri yazmıyor korkmali miyim gerildim senden yuksekler epey
bende ayni durumdayim cnm uyuyamiyrm doktora sorunca banada cvb verirsen sevinirm cnmBenimde belim çok ağrıyor özellikle geceleri ne tarafa dönsem yatamıyorum salı günü randevum var doktora söylicem belki ilaç falan verir
Arkada olması iyi değilmiydi normalde benimde arkada ama bişey demedi bununla ilgiliAynen canım bana ağır kaldırma dedi tek diğer maddelere zaten dikkat ediyorum da işte yürüyüşten korktum ama bastıra bastıra eğilme konusunda yerden bişy alırken ağır olmamalı dedi benim arka duvarda ve aşağıdaydı en son inşllh sorunsuz bi hamilelik gecirirz hepimiz
Ben seninle yakınımweryew
Ben de bir gün arkandan geliyorum canım :)
Canim ben de daha doktora göstermedim. Kendi tahminim kendi sonuclarimin normal oldugu yonunde. Seninki de normal gibi gorunuyor Ama en iyi yorumu doktorun yapar. Fotograf ekliyorum. Orda kendi sonuclarimi ve referans degerlerininisaretledim. Sag tataf normal degerler oluyor. Belki de benim ki iyi degildir iki saat sonrakinde o kadar dusuk cikmasi.Canım bende yeni geldim hastaneden açlık 82 , sekerden bir saat sonra 179 , 2 saat sonra 132 çıktı referans değeri yazmıyor korkmali miyim gerildim senden yuksekler epey
Kizlar atesolcer isini ne yaptiniz. Ben aliexpresten almaktan vazgectim. Eylul ayinda verdigim siparisler hala gelmedi ve sitede tamamlandi olarak gorunuyor. Yabanci dilim iyi olmadigindan iletisime de gecemedim. O yuzden ordan almaktam vazgectim.
Hem gittigidiyorda falan da uygun fiyatli temazsizlar var. Asagi link birakacam. Goren duyan hakkinda fikri olan varsa yazabilir mi?
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...-kargo-315454306?rcp_action=rcpProductClicked
rica ederim faydalı olduysam ne mutlu canım,ben puset almayı düşünüyorum kısmetseSağol cnm mesela bebeği ilk zamanlar taşımak için ne almayi düşünüyosunuz puset mi arabaya koyulan yoksa şu bez çantalar oluyo onlardanmi
Urunler 1 dolarin altinda oldugu icin ustune dusmedimcanım verdiğin sipariş gelmediyse hemen disput aç geç kaldığını anlatan bi yazı yaz.netten ingizlizce çeviri yaptır.paranı geri alırsın.bizim paramizi aldığımız çok oldu.
Kizlar tetanozun 2. Dozu 2 ay sonrami vuruluyor. Benim karta 1 ay sonrasina gun yazmislarda
Açlık önemli değil gibi geldi bana glikozu ic ince önemliymiş gizli şekeri saptamak için ama değeri bilmiyorm evet 75 gr glikoz yüklemesi yapıldı banaCanım ben de yeni yaptırdım yükleme, açlık ölçülmedi geçen hafta ölçülmüştü, 90 nın altında olması lazım o yüzden 82 iyi bence, ama 50 cc şeker yüklemesinden bir saat sonra 140ın altında olması lazımmış benim 116 çıktı, senin biraz fazla çıkmış, 2 saat sonra ölçmediler. Acaba sana daha fazla şeker vermiş olabilirler mi bazen 75 lik ya da 100 lük veriyorlarmış
Benimkide sezeryan olacak Allahtan bişey çıkmazsa nisanın 3. Yada son haftası alır diye düşmüyorum aslında nisan annesi olacağım sanırımkizlar o kadar dogum olaylari degisiyorki kizimdayken 10 nisandi dogumum cogu kisi dogurdu ben bi kac kisi sonlara kaldik bebekler gunlerini tutmuyor pek sezeryanda etkliyo kimisi 38 39 haftalar geliyor ben kizima 41 haftaya kadar bekledim resmen. ama Saglikli olsunlarda gerisi onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?