2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güzel dileklerin için cok teşekür ederim canım inşlh tetbiri elden bırakmamak gerek haklsın :/

Merhaba 1 kes mayıs anesı oldum ve şindi qaliba yıne hamıleyım henüz doktora gitmediğim icin kac haftalık bilmiyorum ama 18 ağustos son adet tarıhım 1,5 ay önce hamilelik testi yaptırdım ve hamile olduğmu öğrendim ama halı mayıs anesimi olucam ne olucam bilmiyorum.

Canım bende yeni geldim hastaneden açlık 82 , sekerden bir saat sonra 179 , 2 saat sonra 132 çıktı referans değeri yazmıyor korkmali miyim gerildim senden yuksekler epey
Canım ben de yeni yaptırdım yükleme, açlık ölçülmedi geçen hafta ölçülmüştü, 90 nın altında olması lazım o yüzden 82 iyi bence, ama 50 cc şeker yüklemesinden bir saat sonra 140ın altında olması lazımmış benim 116 çıktı, senin biraz fazla çıkmış, 2 saat sonra ölçmediler. Acaba sana daha fazla şeker vermiş olabilirler mi bazen 75 lik ya da 100 lük veriyorlarmış

A
Arkada olması iyi değilmiydi normalde benimde arkada ama bişey demedi bununla ilgili

Ben seninle yakınım weryew

kizlar o kadar dogum olaylari degisiyorki kizimdayken 10 nisandi dogumum cogu kisi dogurdu ben bi kac kisi sonlara kaldik bebekler gunlerini tutmuyor pek sezeryanda etkliyo kimisi 38 39 haftalar geliyor ben kizima 41 haftaya kadar bekledim resmen. ama Saglikli olsunlarda gerisi onemli degil

Canım bende yeni geldim hastaneden açlık 82 , sekerden bir saat sonra 179 , 2 saat sonra 132 çıktı referans değeri yazmıyor korkmali miyim gerildim senden yuksekler epey
Canim ben de daha doktora göstermedim. Kendi tahminim kendi sonuclarimin normal oldugu yonunde. Seninki de normal gibi gorunuyor Ama en iyi yorumu doktorun yapar. Fotograf ekliyorum. Orda kendi sonuclarimi ve referans degerlerininisaretledim. Sag tataf normal degerler oluyor. Belki de benim ki iyi degildir iki saat sonrakinde o kadar dusuk cikmasi.

Eklentiler

• E99A7E6D-AAC4-4923-A6DD-7B6447C6B049.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 55

canım verdiğin sipariş gelmediyse hemen disput aç geç kaldığını anlatan bi yazı yaz.netten ingizlizce çeviri yaptır.paranı geri alırsın.bizim paramizi aldığımız çok oldu.

Açlık önemli değil gibi geldi bana glikozu ic ince önemliymiş gizli şekeri saptamak için ama değeri bilmiyorm evet 75 gr glikoz yüklemesi yapıldı bana

Benimkide sezeryan olacak Allahtan bişey çıkmazsa nisanın 3. Yada son haftası alır diye düşmüyorum aslında nisan annesi olacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…