2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimkide sezeryan olacak Allahtan bişey çıkmazsa nisanın 3. Yada son haftası alır diye düşmüyorum aslında nisan annesi olacağım sanırım

nisan annesi oluruz orasi kesin duruyor. 38 hafta 5gun 39 felan aliyolarmis sezeyan ama zeynep kamilde risklerde 38 oldumu direk aldiklarini duydum. banada doktorum nisanin 20sinden sonra heran alirim seni dedi

Sağlıkla gelsin yavrularımız ama hiçbirimizin tarihi tutmayacak benimde bursa 1 hafta ilerde takvimim neden anlamıyorum 20 mayıs doğum normalde ama ben sezeryan olucam ve iki sezeryan aram az 36 benim için mükemmel olur mesela ama nasip Rabbim nezaman derse ozaman olucak bunuda biliyorum Oyüzden hiç zaman takmıyorum şuaralar... Sağlıklı ömürlü olsun yavrum İnş... Takvimi herkesin 1 hafta ilerde değilmi bitek benim mi öyle yaa

Ama şimdi diğer kullandığım takvime baktım 22 haftadan gün aldınız diyor burda 22 haftalık diyor ama doğuma kalan gün aynı çıkıyor doğum tarihimde aynı sanırım benimle 1 gün fark olan 2 arkadaş var... İnş o güzel haberlerin geleceği günü bekliyorum... Heyecanlaaa

nisan annesi oluruz orasi kesin duruyor. 38 hafta 5gun 39 felan aliyolarmis sezeyan ama zeynep kamilde risklerde 38 oldumu direk aldiklarini duydum. banada doktorum nisanin 20sinden sonra heran alirim seni dedi
Kizlar nisanda da dogursak hepimiz mayis annesiyiz buralari unutmak yok

Kan sulandırıcı ve balık yağı için bir arkadaş uyarmıştı beni tehlikeli olabilir diye doktorumda bakım yersen gerek yok yemezsen başlarız demişti ama şimdi araştırma yaptım gerçekten nekadar tehlikeliymiş ya bu ikisi bir arada

Kizlar sizce yüzmek sakıncalı olur mu? Mikrop kapmak açısından. Yuzmeye gitmek istiyorum ama bu sebeplerden dolayi emin olamiyorum.

Aaa ikisi birlikte kullanilinca tehlikeli mi oluyormus hic duymadim
Ben kan sulandirici kullaniyorum digerini kullanmiyorum henuz ama kullanmayi dusunuyordum

Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim. Okuduğu halde işaretlemeyi unuttuğum olabilir. Kusura bakmayin

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz yesilkubbe
11.cüz E elanurylmz
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Z Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz P pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen

Canım ben coraspin ve balık hapı kullandım ama balık hapını çookk az içtim kutunun yarısı bile bitmedi ikisinide aynı dr verdi sakıncası neymişki acaba perşembe kontrolüm var sorayım bakalım ne diyecek

Canım burada cüz alıp da uzuunn zamandır aktif görnediğim arkadaşlar var belki yanılıyorumdur ama onlar geubu takip ediyorlarmı acaba onu bilsek de ona göre yeniden alırdık akuyamayacak olanlarınkini

Canım burada cüz alıp da uzuunn zamandır aktif görnediğim arkadaşlar var belki yanılıyorumdur ama onlar geubu takip ediyorlarmı acaba onu bilsek de ona göre yeniden alırdık akuyamayacak olanlarınkini

Bir kaç gün bekleyelim. Cevap gelmezse tekrar dagitalim

Can'ım benim takvim tam günü gösteriyor. Ayrıntılıda da bu tarih söylendi. Tüm takvimler aynı.

Kizlar sizce yüzmek sakıncalı olur mu? Mikrop kapmak açısından. Yuzmeye gitmek istiyorum ama bu sebeplerden dolayi emin olamiyorum.
Can'ım açıkçası ben normalde bile karşıyım havuzlara. Yakın zamanda bir tanıdığımızın kızı 20 gün hastanede yattı. Enfeksiyon kapmış. Yüzme kursuna yazılınca olmuş.
Daha bunun gibi birçok örnek var. Benim yeğenim de yüzme kursundan sonra enfeksiyondan hastanede yatmıştı. Her daim risk bence. Ne kadar temiz olursa olsun yeteri kadar hijyenik olduğunu sanmıyorum. Süs havuzları bile bence daha hijyendir o havuzlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…