- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.281
Allah razı olsun.Allah yardımcınız olsun
Zaten perinatolog bu teşhisleri koydu. İnşallah her şey güzel olur teşekkür ederim.Perinatolog gördü mü canım. Üzülme benc de zamanla dengelenir belki. Su yapan havuç vs onlardan uzak durursun. Bol bol dua et inşallah erken doğma ama doğsa bile imkanlar çok güzel. İnan ne sorunlar atlatılıyor hamileliklerde. Bu da geçer umarım. Sen stres yapma şakın. Stres herşeyin başı bence. Hele ki hamilelikte okadar çok etkiliyor ki.
Saol canimGeçmiş olsun
Hemde nasil pisman oldu insallah atlatirim da rahatlarlar onlardaÇok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda toparlarsın. Eşinde halini görünce pişman olmuştur eminim
Tekrar dagitilacakmi ben kacirmisimKızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim. Okuduğu halde işaretlemeyi unuttuğum olabilir. Kusura bakmayin
Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi
1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz @betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz @Fonetik
10.cüz @yesilkubbe
11.cüz @elanurylmz
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz @toist
14.cüz @wisne83
15.cüz @Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. @Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz @pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz @m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen
Selammmm benim 3. Bebegim olucak ve sunu anladimki mayissa nisanda catir catir dogumlar basliyor nisanin 15 inden sonra dogum haberleri basliycak . Ben de mesela nisanin sonunda dogum yaparim.. bu hep boyle oldu . Yani bence mayisa ertelemeyin islerinizi son haftaniz nisanin 15 i gibi dusunun ..
Zaten sırayla dökülücez tabiri caizse meraktan hep burda olucaz doğum yapanlar ilk günler bebişe odaklansada meraktan takip edecektir
Amin canim cok zor oldu gercekten
Mutfaga giremiyorum hala 4 gundur mercimek cirbasi icebiliyorum sadece
5 aydir ilgilenemiyorum hastanelerde serum yiyorum.haksizlik oluyor onada ama napalim kimse olmayinca cevrede
Yaptiricam sali gunu ins.isin ilginc tarafi disimde curukte yok .7 inci ayda artik yaptiramazmisim erken dogum riski olurmus dedi dr.
Evet insallah kuzuma bisey olmasin .enfeksiyon yuksek cikti kanda bugun 4.gun hala sisler inmedi.sanirsin sokakta yatmisim
Ya şaka bir yana biz hamilelere bunları yapıyorlarsa çocuğu olmayanlara neler yapıyordur bu acımasız insanlar. Ya da arkadaşın dediği gibi bebeğini kaybedenlere
öyle can yakıyorlar ki bilerek ve isteyerek aklınız almaz. kaç yıllık evlisinizle başlıyorlar önce,sorun sende mi eşinde mi? sülalede, ailede çocuğu olmayan var mı? evlatlık mı alsanız acaba? öldüğü iyi olmuş sakattır zaten o!, kaçıncı kere düşürmüşsün buna da bağlanma. bizim falancanın bilmemnesine de böyle oldu da eşi boşadı, senin eşin de başkasına gidebilir dikkat et. hocaya mı gitsen, tanıdığımızın biri gitti hemen oldu... daha neler neler, kadın kadının halinden anlar diyorsun, içini açıyorsun, acını paylaşıyorsun ardından yukarıdaki tepkilerden birkaçıyla karşılaşıyorsun illaki. onlara akıl fikir bizlere de sabır lazım. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın, isteyen herkese nasip etsin.
Ay kizlar cok sinirliyim ya
Aksam misafirlige gittik esimin yakin bi arkadasina Esi de hamile ve oglu olacak Sanki erkege hamile kalmak bir basariymis ve biz onu becerememişiz gibi surekli ince ince laflar.. Tövbe Ya Rabbim ya !
Esime sen kız babası olacaksın derdin cok olur saçların hemen ağarır diyor sakaya vuruyor
Sonra dogumdan sonra ev islerine geldi konu.. Kadin kendi esine diyor ki 'dogumdan sonra bana yardim edersin heralde ogluna bakarsin Hadi kiz olsa neyse..'
Ay ne alakasi var ya dedim Ay ağzımdan kacti pardon dedi bi de
şu cinsiyette erkek yorum deli oluyorum bende bizde hep kiz kardesiz aile erkek duskun ama bende kiz duskunuyum. kizbyada erkek ne fark eder toprak oluo gidiyoruz. bence kizlar evlense bile babalarindan gelen sivi ile buyuyup dunayaya geliyor buyuyunce evlenmesi onun evlattan cikarirmi ya ayni sey degilmi ha gelin ha damat gidecek bakmalari banada dediler kizimdayken ben de bagirdim kadina dedim o kadar oglun var yine kizindan var fayda sana gelip konusuyorsn bide diye
Arkadaşlar merhaba, ben de mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse. Çok uzun süre bekledim bebeğimi. Ve Allah nasip etti bin şükür. Fakat detaylı ultrasonda suyu çok fazla çıktı bir de kalbi büyük dedi yani sınırdaymış. Beni Çapa perinatolojiye yönlendir detaylı ultrasonu yapan doktor. Bir kaç test yapıldı, sonuçlar daha çıkmadı. Pazartesi Çapaya gideceğim inşallah.
Kendi doktorum kalbi sınırı geçse belki sorun olurdu ama bu önemli değil önemli olan suyunun fazla olması, erken doğum olabilir falan dedi.
Çok moralim bozuldu. Gece gündüz araştırma yapıyorum. Sizin böyle sorunlarınız oldu mu?
Bu arada 22+3 gebeliğim.
İnsanın böyle durumda desteğe çok ihtiyacı varmış. Ne yediğim belli ne içtiğim bu bir haftadır. Çok üzülüyorum.
dikislerde bi sorun olmazsa bebisinde acele etmezse olur heraldeYa beni 40 a yakın sezeryana alsa keşke ya5 inde en yakın arkadaşımın düğünü var da
Sağol canım. İnşallahCanım ben okumuştum. Okumayacaklar olursa alırız onlarınkini de.
Sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin yaşamıyorsun sanırım buralara :)
Maşaşlah canım boyu kilosu ne güzel. Ayakları da düzelir Allah’ın izniyle düzelmezse de çaresi var çok şükür
Sağolun kızlar çok teşekkür ederimGözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun
Ya şaka bir yana biz hamilelere bunları yapıyorlarsa çocuğu olmayanlara neler yapıyordur bu acımasız insanlar. Ya da arkadaşın dediği gibi bedenlere[dUOTE]
Kız kardeşimin 9 sene içinde dört düşüğü oldu neler çekti bu tipler yüzünden, yüzüne karşı bilinçli bir şekilde " kısır bu diyorlarmış ", için için çok ağladı, bazı densizler yüzünden çok acı çekti, Rabbim ona da bir evlat verdi çok şükür ama, olmayabilirdi de kimsenin böyle konuşmaya hakkı yok bazı insanlar çok acımasız, vicdansız, zalim gerçekten, Allah iyilerle karşılaştırsın...
Allah seni de bebeğini de korusun, sağlıkla al kucağına inşallahArkadaşlar merhaba, ben de mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse. Çok uzun süre bekledim bebeğimi. Ve Allah nasip etti bin şükür. Fakat detaylı ultrasonda suyu çok fazla çıktı bir de kalbi büyük dedi yani sınırdaymış. Beni Çapa perinatolojiye yönlendir detaylı ultrasonu yapan doktor. Bir kaç test yapıldı, sonuçlar daha çıkmadı. Pazartesi Çapaya gideceğim inşallah.
Kendi doktorum kalbi sınırı geçse belki sorun olurdu ama bu önemli değil önemli olan suyunun fazla olması, erken doğum olabilir falan dedi.
Çok moralim bozuldu. Gece gündüz araştırma yapıyorum. Sizin böyle sorunlarınız oldu mu?
Bu arada 22+3 gebeliğim.
İnsanın böyle durumda desteğe çok ihtiyacı varmış. Ne yediğim belli ne içtiğim bu bir haftadır. Çok üzülüyorum.
Allah Allah bende sasırdım, bana decavit mide bulantısı yaptı kullanamadım. Imom adlı bi multivitamin kullanıyorum balık yağı içerikli. 3. kutuya geçtim hatta.Banada doktor balık ye daha iyi hiçyiyemezsen bakarız demişti ama sen yine sor ben korktum bıraktım birdaha kontrole tekrar sorup öyle başlamak daha doğru ve 6. Aydan sonra kullanılmalıymış onuda okudum... Valla biliyosun her doktor farklı her okuduğun farklı kime neye inanalım bende bilmiyorum
benimde 1 hafta ileride gösteriyor bu site. doktor kontrellerinde ve benim telefonda kullandıgım uygulama haftası aynıSağlıkla gelsin yavrularımız ama hiçbirimizin tarihi tutmayacak benimde bursa 1 hafta ilerde takvimim neden anlamıyorum 20 mayıs doğum normalde ama ben sezeryan olucam ve iki sezeryan aram az 36 benim için mükemmel olur mesela ama nasip Rabbim nezaman derse ozaman olucak bunuda biliyorum Oyüzden hiç zaman takmıyorum şuaralar... Sağlıklı ömürlü olsun yavrum İnş... Takvimi herkesin 1 hafta ilerde değilmi bitek benim mi öyle yaa
Ay kizlar cok sinirliyim ya
Aksam misafirlige gittik esimin yakin bi arkadasina Esi de hamile ve oglu olacak Sanki erkege hamile kalmak bir basariymis ve biz onu becerememişiz gibi surekli ince ince laflar.. Tövbe Ya Rabbim ya !
Esime sen kız babası olacaksın derdin cok olur saçların hemen ağarır diyor sakaya vuruyor
Sonra dogumdan sonra ev islerine geldi konu.. Kadin kendi esine diyor ki 'dogumdan sonra bana yardim edersin heralde ogluna bakarsin Hadi kiz olsa neyse..'
Ay ne alakasi var ya dedim Ay ağzımdan kacti pardon dedi bi de
kızlar, ebebekten 5 tl ye zıbın var diyordum ya hani, yorumlar çok güzeldi bende sipariş verdim, geldi. ben cok begendim yumusacık, markasaı hellobaby, yanlız kalıbı darmıs, yorumlarda da görürsünüz zaten. ben 0-6 ay aldım. çok rahat olur. sürekli leke olacagı için bodyleri burdan almak mantıklı geldi bana bilginize.
tabiki :)Ben o zıbınları bi türlü göremedimAllah rızası için bana bi link atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?