2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun.

Zaten perinatolog bu teşhisleri koydu. İnşallah her şey güzel olur teşekkür ederim.

Saol canim
Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda toparlarsın. Eşinde halini görünce pişman olmuştur eminim
Hemde nasil pisman oldu insallah atlatirim da rahatlarlar onlarda
Tekrar dagitilacakmi ben kacirmisim

bende aynen senin gibi dusunuyorum hatta sunu diyeyim utu yapmaya bayilan ben 32 haftada kizimiN elbiseleri zor utuledim. nefes nefese kaliyorsnuz cok gezemiyorsnuz simdiden almak lazim eksikleri

Allahim sana sifalar versin senide bebisinide korusun sende kendine cok dikkat et ilac kullanbilecekmisin

Ya şaka bir yana biz hamilelere bunları yapıyorlarsa çocuğu olmayanlara neler yapıyordur bu acımasız insanlar. Ya da arkadaşın dediği gibi bebeğini kaybedenlere

Benim annem zamaninda cok cekmis bunlardan ah guzel anacığım 7 sene cocugu olmamis sonra olan da karninda ölmüş, abicigim cennete gitmis ve bir yedi sene de beni beklemisler Dusunun çocuksuz
ve boyle zalim insanlarin yılan dilleriyle gecen 14 yil ..

Valla Allah herkese akil fikir versin Bir arkadasin da dedigi gibi bizim onun sac telini yaratmaya gücümüz yok Onlar bize Allahin emaneti ve lütfu.. Olmayana hava atacağımız en son sey bence evlat Cunku once Allahin sonra bizim..

Allah kotu insanlardan korusun

şu cinsiyette erkek yorum deli oluyorum. bende bizde hep kiz kardesiz aile erkek duskun ama bende kiz duskunuyum. kiz yada erkek ne fark eder toprak olup. gidiyoruz. bence kizlar evlense bile babalarindan gelen sivi ile buyuyup dunayaya geliyor buyuyunce evlenmesi onun evlattan cikarirmi ya. ayni sey degilmi damat yada gelin isi. banada dediler kizimdayken ben de bagirdim kadina dedim o kadar oglun var yine kizindan var fayda sana gelip konusuyorsn bide diye

Iyi demissin

sitres yapma asil sıkınti erken dogum sebeb olur bence hemen karamsar baglama caya git perinotolog gorsun seni onlar daha uzman daha iyi der sana banada perinotoloji kalbindeki 3 milimetremi ne parlakkik yok olmaya baslamis ama basindaki sivi sinirda dedi suan icin anormal denemez ama saglikli dogar garantiside veremeyiz herkez kadar risklisin dedi. suan icin rahatladik bundan sonra sıniri asmamak onemli bakalim sana dicekler onlarin cihazi hem daha gelismis bu alanda uzmanlar bence perinatolig gitmeden hemen darlanma zaten onlarda soyler ne yapman gerektigini

Sağol canım. İnşallah
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim

Allah seni de bebeğini de korusun, sağlıkla al kucağına inşallah

Allah Allah bende sasırdım, bana decavit mide bulantısı yaptı kullanamadım. Imom adlı bi multivitamin kullanıyorum balık yağı içerikli. 3. kutuya geçtim hatta.

benimde 1 hafta ileride gösteriyor bu site. doktor kontrellerinde ve benim telefonda kullandıgım uygulama haftası aynı

kızlar, ebebekten 5 tl ye zıbın var diyordum ya hani, yorumlar çok güzeldi bende sipariş verdim, geldi. ben cok begendim yumusacık, markasaı hellobaby, yanlız kalıbı darmıs, yorumlarda da görürsünüz zaten. ben 0-6 ay aldım. çok rahat olur. sürekli leke olacagı için bodyleri burdan almak mantıklı geldi bana bilginize.

Gerizekalılar

Ben o zıbınları bi türlü göremedim Allah rızası için bana bi link atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…