- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.261
Evetttt senin İlk miydi bebişin canım Rabbim sağlıklı sıhhatli gününde kucağımıza almak nasip etsinZeyno seninle günlerimiz aynı :)
Zaten sırayla dökülücez tabiri caizse meraktan hep burda olucaz doğum yapanlar ilk günler bebişe odaklansada meraktan takip edecektiryani nisandada dogsak bu grup devam buraya yazariz sonucda bu yolculuk beraber ciktik
Bu millet kendini ne sanıyor acaba yaratan kararı vermiş kuz istese yapabilcekmiymiş acaba benim 3oğlum oldu( biri cennetede olsa minik oğlum) millet ölünce ayy zaten oda oğlandı dedi ogün birdaha nefret ettim... Şimdi nasip se kızım olucak inanki hiç bi duygu değişimi yok hatta kız annesi olmak nekadar güzel bir his diyorum şimdiden Rabbim yavrularımıza sağlık versin bakma öyle salaklara.... Bir yaprağa can versin göreyim o diyeni bilmezler ki cahiller Rabbim insana evladı imtihan olarak verir....Ay kizlar cok sinirliyim ya
Aksam misafirlige gittik esimin yakin bi arkadasina Esi de hamile ve oglu olacak Sanki erkege hamile kalmak bir basariymis ve biz onu becerememişiz gibi surekli ince ince laflar.. Tövbe Ya Rabbim ya !
Esime sen kız babası olacaksın derdin cok olur saçların hemen ağarır diyor sakaya vuruyor
Sonra dogumdan sonra ev islerine geldi konu.. Kadin kendi esine diyor ki 'dogumdan sonra bana yardim edersin heralde ogluna bakarsin Hadi kiz olsa neyse..'
Ay ne alakasi var ya dedim Ay ağzımdan kacti pardon dedi bi de
Estağfirulllah canım ne kusuru sen sağolasın uğraşıyorsun bizimletoist
Kusura bakma canım gozumden kaçmış. Benim böbrek sorunum devam ediyor. Oturabildigim dakikalar sınırlı , yatiyorum.
Sen nasilsin
evet canım 40+1 e sezeryan günü vermişti doktor bebiş gelmedi hala diye. O gece suyum geldi çok şükür ama kordondan dolayı inmedi aşağıya 18 saat sonunda 7 cmle sezeryan oldum. Senin paşa da inmedi mi aşağıya :)) inşallah canım bana gününde yap dese isterim İnan belki hızlıca normal doğar denemiş olurumCanım ilk kızda tamamlamıs mıydın ben oğlumdada 40 ta oldum tam sezeryan bi sıkıntı cıkmazsa insallah bundada erken istemiyorum
Şaka gibi gerçekten bir de eşinin yanında yani eşin de sinirlenmiştir. Ben kız çocuk istiyordum zaten deseydin. Allah dilediğine kız dilediğine erkek verir diye bir sure bile var. Ne kadar bilinçsiz insanlar var erkek de çok güzel kız da öyle canım. Ben sana söyleyeyim 2 çocuğu aynı cinsiyet olunca olsun bir daha denersin diyenler cinsinden bu kadın daAy kizlar cok sinirliyim ya
Aksam misafirlige gittik esimin yakin bi arkadasina Esi de hamile ve oglu olacak Sanki erkege hamile kalmak bir basariymis ve biz onu becerememişiz gibi surekli ince ince laflar.. Tövbe Ya Rabbim ya !
Esime sen kız babası olacaksın derdin cok olur saçların hemen ağarır diyor sakaya vuruyor
Sonra dogumdan sonra ev islerine geldi konu.. Kadin kendi esine diyor ki 'dogumdan sonra bana yardim edersin heralde ogluna bakarsin Hadi kiz olsa neyse..'
öyle can yakıyorlar ki bilerek ve isteyerek aklınız almaz. kaç yıllık evlisinizle başlıyorlar önce,sorun sende mi eşinde mi? sülalede, ailede çocuğu olmayan var mı? evlatlık mı alsanız acaba? öldüğü iyi olmuş sakattır zaten o!, kaçıncı kere düşürmüşsün buna da bağlanma. bizim falancanın bilmemnesine de böyle oldu da eşi boşadı, senin eşin de başkasına gidebilir dikkat et. hocaya mı gitsen, tanıdığımızın biri gitti hemen oldu... daha neler neler, kadın kadının halinden anlar diyorsun, içini açıyorsun, acını paylaşıyorsun ardından yukarıdaki tepkilerden birkaçıyla karşılaşıyorsun illaki. onlara akıl fikir bizlere de sabır lazım. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın, isteyen herkese nasip etsin.Ya şaka bir yana biz hamilelere bunları yapıyorlarsa çocuğu olmayanlara neler yapıyordur bu acımasız insanlar. Ya da arkadaşın dediği gibi bebeğini kaybedenlere
sanki tek tırnağını yaratmaya gücümüz var gibi aptal aptal konuşmuyorlar mı? terlikle ağzının ortasına vuracaksın. bu kadar insan tedavi görüyor bebek sahibi olamıyor böyleleri de cinsiyet ayrımından zevk alıyor. Allah akıl versin me diyelim. iyi sabretmişsinAy kizlar cok sinirliyim ya
Yürüyüş en güzeli bence bilmiyorum ama bana çok iyi geliyorYani orasi oyle. Ama baska da sevdigim spor yok ya cok hareketsizim napacam?
Ya evladın cinsiyeti mi olur dengesizler yaa. Evlat bu evlat ne fark eder?Ay kizlar cok sinirliyim ya
Ahhhh Can'ım ahhhh. Neler çektim 6 sene boyunca.Ya şaka bir yana biz hamilelere bunları yapıyorlarsa çocuğu olmayanlara neler yapıyordur bu acımasız insanlar. Ya da arkadaşın dediği gibi bebeğini kaybedenlere
Can'ım üzülme. Duaya sığın. Aynısı olmasa da benzer şeyler yaşayan birçok kişi var. Ben de 6 sene sonunda kavuştum annelik duygusuna. Emin ol aynı endişeler bizde de var. Çünkü kimin neyle karşılaşacağını bilemeyiz.Arkadaşlar merhaba, ben de mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse. Çok uzun süre bekledim bebeğimi. Ve Allah nasip etti bin şükür. Fakat detaylı ultrasonda suyu çok fazla çıktı bir de kalbi büyük dedi yani sınırdaymış. Beni Çapa perinatolojiye yönlendir detaylı ultrasonu yapan doktor. Bir kaç test yapıldı, sonuçlar daha çıkmadı. Pazartesi Çapaya gideceğim inşallah.
Kendi doktorum kalbi sınırı geçse belki sorun olurdu ama bu önemli değil önemli olan suyunun fazla olması, erken doğum olabilir falan dedi.
Çok moralim bozuldu. Gece gündüz araştırma yapıyorum. Sizin böyle sorunlarınız oldu mu?
Bu arada 22+3 gebeliğim.
İnsanın böyle durumda desteğe çok ihtiyacı varmış. Ne yediğim belli ne içtiğim bu bir haftadır. Çok üzülüyorum.
Teşekkür ederim. Erken dedikleri işte bu haftalarda bile birden başlayabilir diyorlar. Allah korusun, umarım sağlıcakla kucağımıza alırız. Moralim alt üst bebeğim de etkileniyor tabiki. Çok dua ediyorum. Lütfen siz de edin. Çok ihtiyacımız var. Korkuyorum.Can'ım üzülme. Duaya sığın. Aynısı olmasa da benzer şeyler yaşayan birçok kişi var. Ben de 6 sene sonunda kavuştum annelik duygusuna. Emin ol aynı endişeler bizde de var. Çünkü kimin neyle karşılaşacağını bilemeyiz.
Varsın erken Doğum olsun yeter ki sağlıklı olsun bebeğin.
Tüm gebeliği sağlıklı olup Doğum esnasında bile olumsuzluk yaşayan birçok insan var. Sen kontrollerini eksik etme. Önceden önlem alınması gereken bir durum için tedbirli olursun.
Gerçekten hepsini duydum söyleyen ve yaşayan insanlardan. Ama çok acımasızca. O dilin kemiği Yok ama insanlar gerçekten bence bu dilleriyle gidecek cennete cehenneme. Bukadar acımasız öldüren kelimeler rastgele seçilemez çünkü. Bunları da bilinçli söylemek de kalpsizlik. Ay çok duygulandım ya. Çok zor Rabbim sabır versin gerçekten. Yok ama bence kadın kadının düşmanı artık bu devirde. Eşine işine çocuğuna hep hasetleşme bu kadınlarda var.öyle can yakıyorlar ki bilerek ve isteyerek aklınız almaz. kaç yıllık evlisinizle başlıyorlar önce,sorun sende mi eşinde mi? sülalede, ailede çocuğu olmayan var mı? evlatlık mı alsanız acaba? öldüğü iyi olmuş sakattır zaten o!, kaçıncı kere düşürmüşsün buna da bağlanma. bizim falancanın bilmemnesine de böyle oldu da eşi boşadı, senin eşin de başkasına gidebilir dikkat et. hocaya mı gitsen, tanıdığımızın biri gitti hemen oldu... daha neler neler, kadın kadının halinden anlar diyorsun, içini açıyorsun, acını paylaşıyorsun ardından yukarıdaki tepkilerden birkaçıyla karşılaşıyorsun illaki. onlara akıl fikir bizlere de sabır lazım. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın, isteyen herkese nasip etsin.
Gerçekler erkekler daha temiz canım. Hemcinsler çok fena artık. Nasıl olabiliyor ben de birgün böyle şuursuzlaşabilir miyim acaba. Allah korusun ama şaşırmış hepsi gerçekten. Beyin hırsı beyin kafası. Sanki kızın hayırsızı yok mu. Rabbim hayırlısını veriyor fikrine ne zaman tevekkül edeceğiz bilmiyorum ki. Ana gerçekten çok üzülüyorumYa evladın cinsiyeti mi olur dengesizler yaa. Evlat bu evlat ne fark eder?
Ama seni iyi anlıyorum aynı türden bende de var bir iki tane. Ama bizde olay tam tersi. Kız annesi olmak ayrıcalık kız çocuğu olması üstün bir özellik gibi anlatmaları Yok mu?
Hele bi tanesi var ki ilk çocuğu kız. Ve huysuz aksi hatta edepsizlik derecesinde. Annesine öyle laflar ediyor ki. 2. Erkek kıza göre daha uysal sakin.
Annesi her defasında kıza lanet okuyor o derece. Ama nedense benimle bir araya gelince "ay kızın olması başka ay 3. De kız olur benim inş ay kız çocuğunun yeri başka valla kız annesi olmak çok özel " daha bir sürü tatava.
En sonunda dayanamadım bozdum. Sen de şarteller yanmış herhalde yaşadıklarını unutuyorsun sanırım kızın burnundan getirdi hala da öyle. Bu mu kız annesi olmanın özelliği dedim.
Benim için hiç fark etmez. Yıllarca özlem duymuşum. Adamların söylediklerine bak.
Can'ım gerekirse sen de boz. Hakkediyorlar çünkü.
Ahhhh Can'ım ahhhh. Neler çektim 6 sene boyunca.
Erkekler daha sağduyulu vallahi. Ne gelirse hemcinsinden geliyor. Bir taraftan Ahhh canımmmm diğer taraftan sağdan soldan Allah ne verdiyse şak şak. Hiç kaçırmıyorlar fırsatını. Sanki kendileri yaratmış gibi.
Allah aklı başında insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Allah yardımcınız olsunArkadaşlar merhaba, ben de mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse. Çok uzun süre bekledim bebeğimi. Ve Allah nasip etti bin şükür. Fakat detaylı ultrasonda suyu çok fazla çıktı bir de kalbi büyük dedi yani sınırdaymış. Beni Çapa perinatolojiye yönlendir detaylı ultrasonu yapan doktor. Bir kaç test yapıldı, sonuçlar daha çıkmadı. Pazartesi Çapaya gideceğim inşallah.
Kendi doktorum kalbi sınırı geçse belki sorun olurdu ama bu önemli değil önemli olan suyunun fazla olması, erken doğum olabilir falan dedi.
Çok moralim bozuldu. Gece gündüz araştırma yapıyorum. Sizin böyle sorunlarınız oldu mu?
Bu arada 22+3 gebeliğim.
İnsanın böyle durumda desteğe çok ihtiyacı varmış. Ne yediğim belli ne içtiğim bu bir haftadır. Çok üzülüyorum.
Amin canim cok zor oldu gercektenÇok geçmiş olsun, hamilelik zaten zor bir de üstüne hastalık binerse kat kat zorlaşıyor, bol bol dinlen canım ve sakın yemeni kısma iyice güçten düşersin, tavuk suyuna kemik suyuna çorbalar iç, Allah en kısa zamanda şifanı verir inşallah, kendine iyi bak
5 aydir ilgilenemiyorum hastanelerde serum yiyorum.haksizlik oluyor onada ama napalim kimse olmayinca cevredeOlur tabiki o da çıkarıyor. Çalışıyor musun bilemedim o yüDen direk al demedim canım. Ben önce onu kullandım sonra iş yerinde daha hızlı olsun diye ikili bir tane aldım ameda lactaline diye. Tavsiye ederim çok pratik ve hızlı sağıyor. 1 yıl boyunca sağdım çok şükür.
Ozaman bugün yarın etki eder canım Allah şifa versin hamileyken eziyet gerçekten. Çocuklar da böyle böyle alışacak arada geri planda kalmaya malum bebek geliyor :)
Yaptiricam sali gunu ins.isin ilginc tarafi disimde curukte yok .7 inci ayda artik yaptiramazmisim erken dogum riski olurmus dedi dr.Canım çok geçmiş olsun çok zor olduğunu biliyorum ama ağlamadiş en zoru diğerleri hallolur.diş içinde normal yaptırabiliyosun uyuşturabiliyor bile dr.yine kendi dr na sor ve devamlı ağrıyosa yaptır
Evet insallah kuzuma bisey olmasin .enfeksiyon yuksek cikti kanda bugun 4.gun hala sisler inmedi.sanirsin sokakta yatmisimcok gecmis olsun arkadasim hic ihmal etme doktora gozuk enfeksiyon olur sana bebegine ilerler hani doktora git yani kotude dusunmeyelim ama temkinli olmakda fayda var. kendine ve bebisine cok cici bak
Perinatolog gördü mü canım. Üzülme benc de zamanla dengelenir belki. Su yapan havuç vs onlardan uzak durursun. Bol bol dua et inşallah erken doğma ama doğsa bile imkanlar çok güzel. İnan ne sorunlar atlatılıyor hamileliklerde. Bu da geçer umarım. Sen stres yapma şakın. Stres herşeyin başı bence. Hele ki hamilelikte okadar çok etkiliyor ki.Arkadaşlar merhaba, ben de mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse. Çok uzun süre bekledim bebeğimi. Ve Allah nasip etti bin şükür. Fakat detaylı ultrasonda suyu çok fazla çıktı bir de kalbi büyük dedi yani sınırdaymış. Beni Çapa perinatolojiye yönlendir detaylı ultrasonu yapan doktor. Bir kaç test yapıldı, sonuçlar daha çıkmadı. Pazartesi Çapaya gideceğim inşallah.
Bu arada 22+3 gebeliğim.
Baktim canim ama satin alma yok sanki ya geo kiralama gordum. Bide 1000 tl falan diyolar o civardamiydi sen aldigindaO daha iyi htta canım. Ameda lactaline diye bir bak yorumlara istersen. Ben ikisini de kullandım ameda çok kuvvetli çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?