2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
P
Yok canım antibiyotik mantara sebeb olmaz ne zaman başladın antibiyotiğe tekrar bı git istersen doktora yada sağlık ocağına

Joie literax 4 var tek elle kapanıyor kibar travel sanırım bunu alıcam ben.baston ilk aylarda kullanışlı oluyomu acaba merak ediyorum birde otokoltuğu istiyorum sürekli bebeği elde tutmak istemiyorum

Bastonu ilk aylarda kullanamazsin cocuk icinde kaybolur diyorlar bana

Joie literax 4 var tek elle kapanıyor kibar travel sanırım bunu alıcam ben.baston ilk aylarda kullanışlı oluyomu acaba merak ediyorum birde otokoltuğu istiyorum sürekli bebeği elde tutmak istemiyorum
Biz de onu düşünmüştük hatta ona bakmaya gittik e bebeğe.
Ama görünce ben vazgeçtim. Eşim ısrarla onu istedi korunaklı falan diye ama çok kaba geldi bana ayrıca ağır. Öyle çok kolay da kapanmıyor. Valiz gibi sürükleyebiliyorsun sadece. Ben beğenmedim Can'ım. Tek başıma kullanabileceğim bir şey değil. Ama tabi yine de siz bilirsiniz. Dediğim gibi nasıl bir şey aradığına bağlı tamamen.

P

Yok canım antibiyotik mantara sebeb olmaz ne zaman başladın antibiyotiğe tekrar bı git istersen doktora yada sağlık ocağına

3 gün oldu canım. Şikâyetlerim de üç gündür var. Yarın sağlık ocağına bi gideyim en iyisi. Tekrar teşekkür ederim zahmet edip cvp verdiğin için:*

Canım geniş spektrumlu antibiyotikler vajinanın pH dengesini bozarak mantar enfeksiyonu riskini arttırır. Kullandığın ilacın yan etkilerine baktin mi Ben daha önceden bu durumla karşılaştım da canım

Allahim sana sifalar versin senide bebisinide korusun sende kendine cok dikkat et ilac kullanbilecekmisin
Amin canim cok saol . Mecbur kullaniyorum antibiyotik yetersiz gelmis yarin igne yada serum verecekler umarim bebege bi zarari olmaz
kirkini beklersen iyi ben aile binasindayim kirkimi beklemeden kacabilirim delirip
Ben travel sistemleri onerebilirim canim kendim icin oyle dusunuyorum.ama hic bakmadim daha arabalara

Canim antibiyotik kasinti ve mantar yapar .ben de ve ablamda yapmisti ordan biliyorum dr dedi.
Gecmezse eger doktorunla gorus

Canım geniş spektrumlu antibiyotikler vajinanın pH dengesini bozarak mantar enfeksiyonu riskini arttırır. Kullandığın ilacın yan etkilerine baktin mi Ben daha önceden bu durumla karşılaştım da canım

Yok hayır canım yan etkilerine bakmadım, eve geçince bakarım ilk iş. Teşekkür ediyorum.

Canim antibiyotik kasinti ve mantar yapar .ben de ve ablamda yapmisti ordan biliyorum dr dedi.
Gecmezse eger doktorunla gorus

Aslında ilk gün çok etkiliydi daha ikinci üçüncü günler giderek hafifledi yanma ve kaşıntı. Tabii tam olarak geçmiş değil. Ama ben kestim kullanmayı bugün almadım. Acaba devam mı etmeliyim ki :/ Sen ne yapmıştın canım, direkt kesip başka bi ilaç mı yazmıştı doktorun?

Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz yesilkubbe
11.cüz E elanurylmz
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Z Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz P pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen

Ya sanirim doguma kdr 2 doz vurulmasi gerekiyoya o yuzde. Sanirim nisandada 2. Dozu vurucak ama hepimiz 21 22 23. Haftalarda olduk ilk dozu sanki gec yazmis sana. Belki gec olmasa bile niye hepimizden farkli anlam veremedim????

Canım antibiyotik yapıyor onu doktora söyle değiştirme yapsın başıma gelmişti gerçekten zorluyor insanı

Benimkide öyle canım ya bugun ara ara oluyo sanırım pozisyondan kaynaklı yiyorum içiyorum tık yok aklımı almaya kararlı bu Kız
Aynen oyle. Muzik dinletiyorum ki bugune kadar hep tepki verirdi. Yok muzige de tepki vermiyor. Yeri genisledi heralde hissetmiyorum. Cunku gecen haftalarda da oyle bi olmustu. Bir iki gun karnim tas gibiydi kasiliyordu. Sonra hareketleri kesildi. Sonra yeniden basladi. Simdi yine oyle oldu. Karnim tas gibi ve kasilmaliydi hareketleri kesildi. Heralde o tas gibi zamanlarda rahim mi genisliyor noluyosa sonrasinda hissetmiyorum. Bebek buyuyup sıkıstikca hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…