- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.361
Yok canım antibiyotik mantara sebeb olmaz ne zaman başladın antibiyotiğe tekrar bı git istersen doktora yada sağlık ocağınaNe fitil ne krem verdi. Tek kullanımlık bi ilaç vermişti onda da sabaha kadar tuvalete çıkmamak gerekiyormuş bende daha 1.saatte tuvalete gidince daha sonra antibiyotik yazdı. Acaba antibiyotik mi mantara sebep oldu ki antibiyotik kullanımıyla başladı çünkü bu yanma kaşınma ):
Karbonatlı suyu denicem canım çok teşekkür ederim
Joie literax 4 var tek elle kapanıyor kibar travel sanırım bunu alıcam ben.baston ilk aylarda kullanışlı oluyomu acaba merak ediyorum birde otokoltuğu istiyorum sürekli bebeği elde tutmak istemiyorum
Biz de onu düşünmüştük hatta ona bakmaya gittik e bebeğe.Joie literax 4 var tek elle kapanıyor kibar travel sanırım bunu alıcam ben.baston ilk aylarda kullanışlı oluyomu acaba merak ediyorum birde otokoltuğu istiyorum sürekli bebeği elde tutmak istemiyorum
Kızlar önce hep birlikte şu konuya açıklık getirsek
Zira kafam çok karışıyor.
Herkes farklı kullanıyor. Puset bebek arabası anakucağı vs.
Bazıları anakucağına puset diyor bazıları bebek arabasına... benim anladığım ve baktığım kadarıyla puset denilen şey bebek arabası özellikle baston tipi olanlar. Anakucağı da anakucağı işte
Öyle değil mi
Canım benim dediğim pembe olan anakucagiyla kırmızı olan puset yada ben öyle biliyorum
P
Yok canım antibiyotik mantara sebeb olmaz ne zaman başladın antibiyotiğe tekrar bı git istersen doktora yada sağlık ocağına
Zahmet yok3 gün oldu canım. Şikâyetlerim de üç gündür var. Yarın sağlık ocağına bi gideyim en iyisi. Tekrar teşekkür ederim zahmet edip cvp verdiğin için:*
Ben yanlış biliyomuşumKirmizi olan anakucagi degil mi ya Ay ben hicbir sey bilmiyorum
Ne fitil ne krem verdi. Tek kullanımlık bi ilaç vermişti onda da sabaha kadar tuvalete çıkmamak gerekiyormuş bende daha 1.saatte tuvalete gidince daha sonra antibiyotik yazdı. Acaba antibiyotik mi mantara sebep oldu ki antibiyotik kullanımıyla başladı çünkü bu yanma kaşınma ):
Karbonatlı suyu denicem canım çok teşekkür ederim
Amin canim cok saol . Mecbur kullaniyorum antibiyotik yetersiz gelmis yarin igne yada serum verecekler umarim bebege bi zarari olmazAllahim sana sifalar versin senide bebisinide korusun sende kendine cok dikkat et ilac kullanbilecekmisin
Bebek arabası ne alayım Allah rızası için şubat da alacam ebebek indiriminde.baston mu travel mi? 1500 e kadar çıkarım üstünü gereksiz görüyorum bana bi yardım edinmayısa geliyor doğum kırkı çıktımı sokaktayız biz çok araba baktım kafam çok karıştı
Canim antibiyotik kasinti ve mantar yapar .ben de ve ablamda yapmisti ordan biliyorum dr dedi.Kızlar merhaba.. Benim bi sorunum var yaidrar yolu enfeksiyonu için doktor antibiyotik verdi ama antibiyotik kullanmaya başladığımdan beri kaşıntı ve yanma oluyor. Bide akıntı var yoğun olarak. Daha öncesi hiç yanma/kaşıntı, yoğun akıntı vs. olmuyordu. Aynı durumla karşı karşıya kalan oldu mu veya sebebine dair bir sey bilen eden ???
Canım geniş spektrumlu antibiyotikler vajinanın pH dengesini bozarak mantar enfeksiyonu riskini arttırır. Kullandığın ilacın yan etkilerine baktin mi Ben daha önceden bu durumla karşılaştım da canım
Canim antibiyotik kasinti ve mantar yapar .ben de ve ablamda yapmisti ordan biliyorum dr dedi.
Gecmezse eger doktorunla gorus
Ya sanirim doguma kdr 2 doz vurulmasi gerekiyoya o yuzde. Sanirim nisandada 2. Dozu vurucak ama hepimiz 21 22 23. Haftalarda olduk ilk dozu sanki gec yazmis sana. Belki gec olmasa bile niye hepimizden farkli anlam veremedim????Merhabalar. Ya bu aşının vakti benim aklımı karıştırdı... Bana aşı için 5 Şubat dedi ebebunun tam vakti ne zamandır acaba. İlk gebeliğim benim. Ebe doğru vakti biliyordur dye çok durmadım üstünde ama vurulanlar var bu aralar...
Canım antibiyotik yapıyor onu doktora söyle değiştirme yapsın başıma gelmişti gerçekten zorluyor insanıAslında ilk gün çok etkiliydi daha ikinci üçüncü günler giderek hafifledi yanma ve kaşıntı. Tabii tam olarak geçmiş değil. Ama ben kestim kullanmayı bugün almadım. Acaba devam mı etmeliyim ki :/ Sen ne yapmıştın canım, direkt kesip başka bi ilaç mı yazmıştı doktorun?
Doktor verdiyse endişe etme canım ama kontrol içinde kullanmak lazımmış bende bilmiyordumCanm kan sulandirici ve balik yaginn tehlikesi ne ki? Ben kullaniyorum kan sulandirici bi de balik yagi iceren ilac imom adi ne gibi bi thlikesi olabilir ki
Benimkide öyle canım ya bugun ara ara oluyo sanırım pozisyondan kaynaklı yiyorum içiyorum tık yok aklımı almaya kararlı bu KızYine iki gundur bebegim oldukca hareketsiz
Hmmm bunu arastirmak gerek cuma kontrolum var sormam lazim kafama takildiDoktor verdiyse endişe etme canım ama kontrol içinde kullanmak lazımmış bende bilmiyordum
Aynen oyle. Muzik dinletiyorum ki bugune kadar hep tepki verirdi. Yok muzige de tepki vermiyor. Yeri genisledi heralde hissetmiyorum. Cunku gecen haftalarda da oyle bi olmustu. Bir iki gun karnim tas gibiydi kasiliyordu. Sonra hareketleri kesildi. Sonra yeniden basladi. Simdi yine oyle oldu. Karnim tas gibi ve kasilmaliydi hareketleri kesildi. Heralde o tas gibi zamanlarda rahim mi genisliyor noluyosa sonrasinda hissetmiyorum. Bebek buyuyup sıkıstikca hissediyorum :)Benimkide öyle canım ya bugun ara ara oluyo sanırım pozisyondan kaynaklı yiyorum içiyorum tık yok aklımı almaya kararlı bu Kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?