2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hımm anladım canım işte okadar para veriyoruz insan istiyorki herşeyini kullansın severek kullansın

Canım nekadar dursa karnında okadar iyi özellikle 500 veya 600 gramı geçmesi çok iyi iyi beslen benimde öyle sıkıntım var beslenmeme dikkat ediyorum risk herkes için herzaman var

Allah razı olsun umarım sizinki de erken doğmaz tam zamanında sağlıcakla doğar. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. İyi besleniyorum çok şükür. Her şey onun için.

O kadar çok araştırdım kiii
Hala araştırıyorum. Araştırma sonuçlarından gördüğüm şu ki özellikle ilk çocuğu olanlar travel sistemlere hevesleniyorlar alıyorlar ve daha birkaç ay geçmeden pişman oluyorlar ve gidip yerine baston tipi alıyorlar. Traveller hem hantal taşıması zor genelde eşlerin olmadığı zamanlarda taşıma derdinden şikayetçiler. Hatta bi arkadaşım ilk çocuğunun hantal bebek arabası yüzünden bel fıtığı olduğu söylemişti :))
İlk aylar için daha konforlu tabi ki ama ne için hangi şartlarda kullanılacağı önemli.
Ben de e bebekte baktım. Gerçekten travel sistemler çok kaba ve çok ağır.
Ben kraftın londonunu çok beğendim. Hem hafif hem kumaşı kaliteli. Aynı özelliklerde chicco lite way varmış sanırım. Onu da görmek istiyorum.
Kraft tamamen yatıyor da ilk aylarda bile bence rahat kullanılır.
Tek elle katlanıyor ve hafif. Ben iki kez bebek arabası almayı düşünmediğim için bir iki ay kullanışlı bir baston tipiyle de idare edebilirim :))

Canim bu dedigin modeller parkta bahcede toprak zeminde nasil gider sence? Tekerlekleri baya ufak gorundu bana.

Canim bu dedigin modeller parkta bahcede toprak zeminde nasil gider sence? Tekerlekleri baya ufak gorundu bana.
Can'ım ben kraftı gördüm yakından. Sağlam görünüyordu. Alanlar da çok memnunmuş Zaten. En çok satan arabalardanmış. Tabi ki biraz da şans meselesi sanırım. 2500 e alınıp tekerlekleri sıkıntı çıkaran araba da çok. Ama hamleleri iyi rahat dönüyor. Chicco yu da burda duydum ilk. Yorumlarda güzel.

Kızlar bakın bu tarz baston ama pusetli...chicco lite way plus

Eklentiler

• SmartSelectImage_2018-01-14-17-18-02.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 52
  • SmartSelectImage_2018-01-14-17-18-51.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 50
aynen canım, böyle zamqnlarda anlıyor insan çevresindeki insanların kapasitelerini.

Şimdi ben araba almicam aynı böyle baston var puset almayı düşünüyorum çok uygunsa buldum66 TL bunun üstüne koyabilirsiniz acaba ki
Bende de puset var canım ben de onu araştırıyorum valla puseti alıp gidicem arabaları üstüne deniycem...sen de arabanı al götür pusetleri dene üstüne...normalde bunda puset arabanın üzerine tık diye oturtulup kilitleniyor çok güzelmiş...yeni alacaklar bundan alsın bence

Kızlar önce hep birlikte şu konuya açıklık getirsek
Zira kafam çok karışıyor.
Herkes farklı kullanıyor. Puset bebek arabası anakucağı vs.
Bazıları anakucağına puset diyor bazıları bebek arabasına... benim anladığım ve baktığım kadarıyla puset denilen şey bebek arabası özellikle baston tipi olanlar. Anakucağı da anakucağı işte
Öyle değil mi

Evet arabayı yanımda götürüp deniyeyim iyi fikir saol canım

Aynen öyle canım puset arabaya da koyulan şey anakucagiyla çanta gibi bişey :))

Canım benim dediğim pembe olan anakucagiyla kırmızı olan puset yada ben öyle biliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180114-181951~2.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20180114-182010~2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…