- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.381
Canım antibiyotik yapıyor onu doktora söyle değiştirme yapsın başıma gelmişti gerçekten zorluyor insanı
Bendede oluyo bazen biyerde sisiyo boyle canim baya aciyo. Pozisyonda degistirmis olabilir. Daha rahat biyere gectiyse hissetmiyosundur. Ben cok ayakta kalmissam yorulmussam hissetmiyorum. Ama cokta takip etmiyorum 2 3 saatte bir kendini hatirlatici bi isaret veriyosa umursamıyorum. Surekli hissetmeyi bekleme yemeyle icmeyle alakasi yok ya benimkinin. Mesela sabah 12 saat yemek yememisken kipir kipir oluyo. Artik ac mi oluyo ben dinlendigim icin mi hareketediyo çözemedim dinlenmeyi deneAynen oyle. Muzik dinletiyorum ki bugune kadar hep tepki verirdi. Yok muzige de tepki vermiyor. Yeri genisledi heralde hissetmiyorum. Cunku gecen haftalarda da oyle bi olmustu. Bir iki gun karnim tas gibiydi kasiliyordu. Sonra hareketleri kesildi. Sonra yeniden basladi. Simdi yine oyle oldu. Karnim tas gibi ve kasilmaliydi hareketleri kesildi. Heralde o tas gibi zamanlarda rahim mi genisliyor noluyosa sonrasinda hissetmiyorum. Bebek buyuyup sıkıstikca hissediyorum :)
Olabilir benimde kasılma oldu ve şu rahim ağrısı oldu ama şuan hissediyorum hatta uyuyamıyorum acısını alıyor benimki... Ben razıyım sabahlarım yeterki o iyi olsunAynen oyle. Muzik dinletiyorum ki bugune kadar hep tepki verirdi. Yok muzige de tepki vermiyor. Yeri genisledi heralde hissetmiyorum. Cunku gecen haftalarda da oyle bi olmustu. Bir iki gun karnim tas gibiydi kasiliyordu. Sonra hareketleri kesildi. Sonra yeniden basladi. Simdi yine oyle oldu. Karnim tas gibi ve kasilmaliydi hareketleri kesildi. Heralde o tas gibi zamanlarda rahim mi genisliyor noluyosa sonrasinda hissetmiyorum. Bebek buyuyup sıkıstikca hissediyorum :)
Amin canım. Allah uzun ömür versin evlatlarına Allah birdaha öyle bir acı yaşatmasın.Y
Yok canım benim bu 4. Bebeğim İnşallah 2 oğlum var biri 15 biri 9 yaşında ve Birtane geçen martda doğum yapıp kaybettiğim oğlum var erken doğum ve gelişim geriliği sebebiyle.... İnş bu ve diğer yavrularımıza Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
Kesinlikle öyle kafa dağıtmaya da bire birEllerine sağlık çok tatlış olmuş.Okullar ara tatile girsin diye bekliyorum. Bende oda kokusu yapıcam İnşAllah. Bunlarla uğraşmak için can atıyorum. Çok heyecanlı değil mi yaa
Ne marka aldinizBen bebek arabası işini hallettim ama sizlere de bi kaç bişey söylicem nacizane fikrim;
Araba seçerken kolay kapanması, hafifliği,bütçeye göre seçilmesi bunlar önemli şeyler ama saatlerce gezicez dolaşıcaz cocuklar içinde uyucak uzun süreler oturcak yani seçerken ağırlığından kolay kapanmasından ziyade güvenlik, arabanın içinin konforu çok daha önemli.. örneğin arabayı sürerken bebeğin sallanmaması yani tekerleklerinin ona göre olması falan.. ben yapı olarakta biraz fazla detaycıyım o yüzden böyle özelliklere çok takıldım eşim de bunlar hantal ağır dedi ama varsın eziyeti ben çekeyim cocuk rahat etsin dedim..
Ben daha önce de söylemiştim stokke diye anakucağıda besafe izisleep aldım tam yatandan dediğim gibi bütçe meselesi benim o konuda bi sınırım yoktu ama çok daha uygun fiyata bu özellikler bulunabilir sadece dikkatli araştırmak lazım...Ne marka aldiniz
Benim henüz yaptırmadım drum 26. Haftada yaptır dedi sağlık ocağı da henüz cuma günü aradı aşıyı söylemek için deum 26dan önce yaptırmamamı söyledi dedim tmm o zaman haftaya gelirsiniz dediYa sanirim doguma kdr 2 doz vurulmasi gerekiyoya o yuzde. Sanirim nisandada 2. Dozu vurucak ama hepimiz 21 22 23. Haftalarda olduk ilk dozu sanki gec yazmis sana. Belki gec olmasa bile niye hepimizden farkli anlam veremedim????
amin inşallah canım. cinsiyeti belli miCanım evet çok teşekkür ederimdarısı sana inşallah
Hamile degildim ilacimda son bi taneydi birakmistim.Aslında ilk gün çok etkiliydi daha ikinci üçüncü günler giderek hafifledi yanma ve kaşıntı. Tabii tam olarak geçmiş değil. Ama ben kestim kullanmayı bugün almadım. Acaba devam mı etmeliyim ki :/ Sen ne yapmıştın canım, direkt kesip başka bi ilaç mı yazmıştı doktorun?
bunu ben de merak ediyorumKizlar sizce yüzmek sakıncalı olur mu? Mikrop kapmak açısından. Yuzmeye gitmek istiyorum ama bu sebeplerden dolayi emin olamiyorum.
tam birbirine uygun bir çiftmiş, tencere kapak misaliAy kizlar cok sinirliyim ya
Aksam misafirlige gittik esimin yakin bi arkadasina Esi de hamile ve oglu olacak Sanki erkege hamile kalmak bir basariymis ve biz onu becerememişiz gibi surekli ince ince laflar.. Tövbe Ya Rabbim ya !
Esime sen kız babası olacaksın derdin cok olur saçların hemen ağarır diyor sakaya vuruyor
Sonra dogumdan sonra ev islerine geldi konu.. Kadin kendi esine diyor ki 'dogumdan sonra bana yardim edersin heralde ogluna bakarsin Hadi kiz olsa neyse..'
Ay ne alakasi var ya dedim Ay ağzımdan kacti pardon dedi bi de
Nasıl yani Can'ım anlamadım yine
Puset dediğin anakucağı mı yani?
Ama öyle demiyor hiçbir yerde
Bende girmekten vazgectim. Ben cok sukur kolay kolay havuzdan mikrop kapmam. Yani bugune kadar hic kapmadim. Ama hamile oldugum icin bu riski almaktan vazgectim.bunu ben de merak ediyorum
hamilelik öncesi havuzdan anında enfeksiyon kapardım o yüzden senelerdir havuza girmem
hamilelik öncesi de sürekli enfeksiyon mantar sorunu yaşayan biriydim çok şükür hamilelikte olmadı hiç henüz, o sebeple de korkuyorum şimdi
Selam kızlar.. bebek arabası konusunu takip ediyorum,hiç bir eşya hakkında bilgi sahibi değilim.. birde ben duş çekim için netten büyük beden şifon hamile elbisesi arıyorum..bildiğiniz bı yer varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?