2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benim dediğim pembe olan anakucagiyla kırmızı olan puset yada ben öyle biliyorum
Can'ım ben Yen'i teşrif oluyorum bu terimlerle
Ama meraktan araştırdığım kadarıyla pembe olan portbebe kırmızı olan da anakucağı.
Puseti için bebek arabası için kullanıyorlar. Mağazada da öyle konuştu adam. Özellikle baston tipi olanlara puset diyorlar.

Amaaaaaaaaaan yeni terimleri boşver ben öyle bilmeye devam ediyim kafam karisti iyice

Galiba ben de chicco alacam. Videolarini izledim. Cok kullanisli duruyordu.
Arka tarafa vuruyodur canım bir ara benimde öyle olmustu
Oyle mi dersin? İnsan nasil panikliyor ya

Hayirlisiyla sag salim bebeklerimizi kucagimiza alsaydik yaa. Gun gectikce evhamlaniyorum. Sacma sapan ruyalar goruyorum. Aklima olur olmadik seyler geliyor. Kendimi gercekten cok bunalmis gibi hissediyorum. Az kaldi depresyona girecem ve hayatimin ilk depresyonunu hamile ilen yasayacagim.

Canm kan sulandirici ve balik yaginn tehlikesi ne ki? Ben kullaniyorum kan sulandirici bi de balik yagi iceren ilac imom adi ne gibi bi thlikesi olabilir ki

Onunda oturma yeri bana küçük geldi hepsini inceledim
Ben travel öneren tek kişiyim sanırım hahah
Ama tired arkadaşın dediği chicco plus da çok güzel. Anakucağı aparatı arabaya tık diye oturuyorsa çok güvenli ayrıca. Normal baston puset için anakucağını ekstradan koyuyorlar o güvenli değil kesinlikle. Ama bu kilitliyse süper.

Canım hamilelikte özellikle bu dönemlerde rüyalar çok normalmiş, östrojen sebebiyle oluyormuş. Benim rüyalarımda ne dallaslar görüyor depresyona girmiş uyanıyorum resmen. Bir de gitgel duyguları da normal

Hiç bilmeyince kafa daha çok karışıyor
Biri bişeyden bahsedince arkasından o hangisiydi o neydi muhabbeti oluyor illaki :))
Hahaha evet doğru kuzum portbebe elde çanta gibi bebeğin taşınanı
Anakucağı arabaya takılan parçası
Baston puset de araba oluyor

Evet Doğum sonrası okadar ilerleyip başaramadım diye çok üzülmüştüm :)

Kızlar merhaba.. Benim bi sorunum var ya idrar yolu enfeksiyonu için doktor antibiyotik verdi ama antibiyotik kullanmaya başladığımdan beri kaşıntı ve yanma oluyor. Bide akıntı var yoğun olarak. Daha öncesi hiç yanma/kaşıntı, yoğun akıntı vs. olmuyordu. Aynı durumla karşı karşıya kalan oldu mu veya sebebine dair bir sey bilen eden ???

Bugun öğlen yarim saat kestiriyim dedim. Kendimi daha önce çekilmemiş türkan şoray filminin içinde buldum iki cocuguyla trenle seheyat ediyordu. Sonra istasyonun birinde iniyordu ama cocuklari indirmiyordu. Ben de cocuklari teselli etmeye calisirken bir yandan makinist ile toroslarin guzelliginden bahsediyordum aslinda ruyamda bir sey yok ama uyandigimda cok sıkıntılı bir ruya gormusum gibi uyaniyorumZ

Akıntı ve kaşıntı mantardan kaynaklanıyor fitil ve krem fln vermedimi bikac kullanımdan sonra etki edecektir antibiyotik
Karbonatlı suyla tehret al kası tiyi çok rahatlatıyor

Eki Görüntüle 2093329 nasıl olmuş kızlar ismi görmek için elimde yazdım çıktı alınacak

Ellerine sağlık çok tatlış olmuş. Okullar ara tatile girsin diye bekliyorum. Bende oda kokusu yapıcam İnşAllah. Bunlarla uğraşmak için can atıyorum. Çok heyecanlı değil mi yaa

Kizlar tetanozun 2. Dozu 2 ay sonrami vuruluyor. Benim karta 1 ay sonrasina gun yazmislarda

Merhabalar. Ya bu aşının vakti benim aklımı karıştırdı... Bana aşı için 5 Şubat dedi ebebunun tam vakti ne zamandır acaba. İlk gebeliğim benim. Ebe doğru vakti biliyordur dye çok durmadım üstünde ama vurulanlar var bu aralar...

Akıntı ve kaşıntı mantardan kaynaklanıyor fitil ve krem fln vermedimi bikac kullanımdan sonra etki edecektir antibiyotik
Karbonatlı suyla tehret al kası tiyi çok rahatlatıyor

Ne fitil ne krem verdi. Tek kullanımlık bi ilaç vermişti onda da sabaha kadar tuvalete çıkmamak gerekiyormuş bende daha 1.saatte tuvalete gidince daha sonra antibiyotik yazdı. Acaba antibiyotik mi mantara sebep oldu ki antibiyotik kullanımıyla başladı çünkü bu yanma kaşınma ):

Karbonatlı suyu denicem canım çok teşekkür ederim

Joie literax 4 var tek elle kapanıyor kibar travel sanırım bunu alıcam ben.baston ilk aylarda kullanışlı oluyomu acaba merak ediyorum birde otokoltuğu istiyorum sürekli bebeği elde tutmak istemiyorum

Sence hangi ozellikleri aramaliyiz canim?
Canım kapanması kolay fazla ağır olmayan ve büyük olmayan travel arıyorum:) sanırım joie literax 4 alıcam ortada ipi var puseti üatündeyken çekiyorsun katlanıyor görüntüde kibar sade duruyor öyle aman aman gösterişli değil bakalım şubat gelsin son kararımı vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…