- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.341
Can'ım ben Yen'i teşrif oluyorum bu terimlerleCanım benim dediğim pembe olan anakucagiyla kırmızı olan puset yada ben öyle biliyorum
Amaaaaaaaaaan yeni terimleri boşver ben öyle bilmeye devam ediyim kafam karisti iyiceCan'ım ben Yen'i teşrif oluyorum bu terimlerle
Ama meraktan araştırdığım kadarıyla pembe olan portbebe kırmızı olan da anakucağı.
Puseti için bebek arabası için kullanıyorlar. Mağazada da öyle konuştu adam. Özellikle baston tipi olanlara puset diyorlar.
Galiba ben de chicco alacam. Videolarini izledim. Cok kullanisli duruyordu.Can'ım ben kraftı gördüm yakından. Sağlam görünüyordu. Alanlar da çok memnunmuş Zaten. En çok satan arabalardanmış. Tabi ki biraz da şans meselesi sanırım. 2500 e alınıp tekerlekleri sıkıntı çıkaran araba da çok. Ama hamleleri iyi rahat dönüyor. Chicco yu da burda duydum ilk. Yorumlarda güzel.
Oyle mi dersin? İnsan nasil panikliyor yaArka tarafa vuruyodur canım bir ara benimde öyle olmustu
Aynen sırtiGaliba ben de chicco alacam. Videolarini izledim. Cok kullanisli duruyordu.
Oyle mi dersin? İnsan nasil panikliyor ya
Hiç bilmeyince kafa daha çok karışıyorAmaaaaaaaaaan yeni terimleri boşver ben öyle bilmeye devam ediyim kafam karisti iyice
Hiç bilmeyince kafa daha çok karışıyor
Biri bişeyden bahsedince arkasından o hangisiydi o neydi muhabbeti oluyor illaki :))
Canm kan sulandirici ve balik yaginn tehlikesi ne ki? Ben kullaniyorum kan sulandirici bi de balik yagi iceren ilac imom adi ne gibi bi thlikesi olabilir kiKan sulandırıcı ve balık yağı için bir arkadaş uyarmıştı beni tehlikeli olabilir diye doktorumda bakım yersen gerek yok yemezsen başlarız demişti ama şimdi araştırma yaptım gerçekten nekadar tehlikeliymiş ya bu ikisi bir arada
Ben travel öneren tek kişiyim sanırım hahahOnunda oturma yeri bana küçük geldi hepsini inceledim
Canım hamilelikte özellikle bu dönemlerde rüyalar çok normalmiş, östrojen sebebiyle oluyormuş. Benim rüyalarımda ne dallaslar görüyor depresyona girmiş uyanıyorum resmen. Bir de gitgel duyguları da normalHayirlisiyla sag salim bebeklerimizi kucagimiza alsaydik yaa. Gun gectikce evhamlaniyorum. Sacma sapan ruyalar goruyorum. Aklima olur olmadik seyler geliyor. Kendimi gercekten cok bunalmis gibi hissediyorum. Az kaldi depresyona girecem ve hayatimin ilk depresyonunu hamile ilen yasayacagim.
Hahaha evet doğru kuzum portbebe elde çanta gibi bebeğin taşınanıHiç bilmeyince kafa daha çok karışıyor
Biri bişeyden bahsedince arkasından o hangisiydi o neydi muhabbeti oluyor illaki :))
Evet Doğum sonrası okadar ilerleyip başaramadım diye çok üzülmüştüm :)ay neredeyse doğuyormuş yaa nasip işte demekki böyle si hayırlıymış ama okadar açılmayı bekle sonra ol
Eee şimdi bebekte öldü eşin boşanmayı düşünüyor mu?? Dikkat et eşin senden soğumasın.... Neden yaptın ki zaten başına belamı arıyodun... Gibi laflar cabası duydum bunları ben..
Bence de yaptırın hele ki ailenizde de var. doktorunuzun fikride çok önemli. bebişlere zarar vermeyelim de geri kalan her şey hallolur.
Bugun öğlen yarim saat kestiriyim dedim. Kendimi daha önce çekilmemiş türkan şoray filminin içinde buldumBen travel öneren tek kişiyim sanırım hahah
Ama tired arkadaşın dediği chicco plus da çok güzel. Anakucağı aparatı arabaya tık diye oturuyorsa çok güvenli ayrıca. Normal baston puset için anakucağını ekstradan koyuyorlar o güvenli değil kesinlikle. Ama bu kilitliyse süper.
Canım hamilelikte özellikle bu dönemlerde rüyalar çok normalmiş, östrojen sebebiyle oluyormuş. Benim rüyalarımda ne dallaslar görüyor depresyona girmiş uyanıyorum resmen. Bir de gitgel duyguları da normal
Akıntı ve kaşıntı mantardan kaynaklanıyor fitil ve krem fln vermedimi bikac kullanımdan sonra etki edecektir antibiyotikKızlar merhaba.. Benim bi sorunum var yaidrar yolu enfeksiyonu için doktor antibiyotik verdi ama antibiyotik kullanmaya başladığımdan beri kaşıntı ve yanma oluyor. Bide akıntı var yoğun olarak. Daha öncesi hiç yanma/kaşıntı, yoğun akıntı vs. olmuyordu. Aynı durumla karşı karşıya kalan oldu mu veya sebebine dair bir sey bilen eden ???
Eki Görüntüle 2093329 nasıl olmuş kızlar ismi görmek için elimde yazdım çıktı alınacak
Kizlar tetanozun 2. Dozu 2 ay sonrami vuruluyor. Benim karta 1 ay sonrasina gun yazmislarda
Akıntı ve kaşıntı mantardan kaynaklanıyor fitil ve krem fln vermedimi bikac kullanımdan sonra etki edecektir antibiyotik
Karbonatlı suyla tehret al kası tiyi çok rahatlatıyor
Joie literax 4 var tek elle kapanıyor kibar travel sanırım bunu alıcam ben.baston ilk aylarda kullanışlı oluyomu acaba merak ediyorum birde otokoltuğu istiyorum sürekli bebeği elde tutmak istemiyorumO kadar çok araştırdım kiii
Hala araştırıyorum. Araştırma sonuçlarından gördüğüm şu ki özellikle ilk çocuğu olanlar travel sistemlere hevesleniyorlar alıyorlar ve daha birkaç ay geçmeden pişman oluyorlar ve gidip yerine baston tipi alıyorlar. Traveller hem hantal taşıması zor genelde eşlerin olmadığı zamanlarda taşıma derdinden şikayetçiler. Hatta bi arkadaşım ilk çocuğunun hantal bebek arabası yüzünden bel fıtığı olduğu söylemişti :))
İlk aylar için daha konforlu tabi ki ama ne için hangi şartlarda kullanılacağı önemli.
Ben de e bebekte baktım. Gerçekten travel sistemler çok kaba ve çok ağır.
Ben kraftın londonunu çok beğendim. Hem hafif hem kumaşı kaliteli. Aynı özelliklerde chicco lite way varmış sanırım. Onu da görmek istiyorum.
Kraft tamamen yatıyor da ilk aylarda bile bence rahat kullanılır.
Tek elle katlanıyor ve hafif. Ben iki kez bebek arabası almayı düşünmediğim için bir iki ay kullanışlı bir baston tipiyle de idare edebilirim :))
Canım kapanması kolay fazla ağır olmayan ve büyük olmayan travel arıyorum:) sanırım joie literax 4 alıcam ortada ipi var puseti üatündeyken çekiyorsun katlanıyor görüntüde kibar sade duruyor öyle aman aman gösterişli değil bakalım şubat gelsin son kararımı vericemSence hangi ozellikleri aramaliyiz canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?