- Konu Sahibi kardelen384
- #13.981
merhaba arkadaşlar sonunda bende cinsiyetini öğrendim bir kızımız olacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet güzelmiş ama pahalı geldi banada. tabi ki karar senin içine sinmesi önemli olan. Bende uygun buldugumu indirime girenleri degerlendirmeye çalışıyorum.Fiyatlar çok farklı park yataklarda. Ben herseyde olduğu gibi gidip en pahalılarından birini beğendimresmimi koyayım bak sen de. Sizin aldığınız markaya da bakayım.
Bebek arabası iyi olmuş sizin için.
Eşim de travel sistem alalım diyor bence gereksiz ama bakalım tüm bunlara 7. Ayda bakalım diyor. Ben şimdiden çok yoruluyorum. Azcık yorulsam akşam kımıldayamıyorum. 7. Ayda nasıl çıkacaksam artık
Valla ben alıyorum hiç birinin fişini atmıyorum cinsiyet değişirse hemen değiştiririm diye :) çünkü dayanamıyorum gördükce o minicik kıyafetleri :)Ben henüz hiçbir şey almadım ayrıntılı USG den sonra almayı düşünüyorum cinsiyet konusunda çok şeyler okudum çünkü :)
masallah canim.saglikla kucagimizada alalim insallahEvet kızlar bende bugün cinsiyetini öğrendim benim iki oğlum vardı ve üçüncüde oğlan Allah sağlık sahatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah artık üç oğlan ve ben![]()
canim.ilk 1 ay bebekler cok.hizli buyuyor2. Bebegi dogacaklara bi sorum var kizlar. Benim gordugum butun bebekler yeni dogdugunda uzerlerindeki kiyafetler buyuk gelio. Yani hastane cikis setleri bile boyle buyuk mu oluyo anlamadim valla. Zaten az alicam 0 1 ay olanlari ama onlarla tam otursun ustune diyorum.
Günaydın. Geçen bir arkadaş yazmıştı burda turşu suyu diye banada iyi geldi. Bol bol lifli taze meyveler. Cennet hurması çok iyi geldi. Aklıma gelenler cnm umarım faydalı olur Geçmiş olsunherkese gunaydin. kizlar demir ilaci beni kabiz yapti cok su icmeme ragmen.kayisi suyu fayda etmedi.baska ne yapa bilirim.
Demir ilacının ismi ne bana portakal ve pırasa yemeği iyi geliyorherkese gunaydin. kizlar demir ilaci beni kabiz yapti cok su icmeme ragmen.kayisi suyu fayda etmedi.baska ne yapa bilirim.
Rabbim budefa giydirmeyi nasip etsin canım bizlerede İnş.. Malum bende sen gibi elim şuan bişeye varmıyor 34 haftayı doldurursun İnş ondan sonra senin serklaj vardı sanırım erken açılıyordun... Budefa aynı şeyleri yaşamıcaz... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünAy aman Allah im ne güzel sohbetler edilmiş bir kaç gün giremedim oku oku bitiremedim :)) Alışveriş heyecanları başlamış ne güzel. Ne de tatlı oluyor minnak minnak şeyleri almak onları içinde hayal edip mutlu olmak. Ben çoraplarıyla uyuduğum günleri bilirim. Şimdi bir yere çıkamıyorm malum yatmak zorundayım dikişler için. Netten bakıyorum içim gidiyor ama cesaret edip alamıyorum. 2.gebeliğimde kızım için baya şeyler almıştık pusetinden beri ama nasip olmadı işte. Şimdi de kıza benziyor dedi Dr um ama inşallah hayırla sağlıkla gelsinde giydirmek nasip olur umarım.
Allah razi olsun kuzum saol hepimizin yavrusunu bagislasn rabbimOyyy maşallah canım ya. Tarifi imkansız bir duygu olsa gerek içinde 3 tane can. Allah sağ sağlim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.
geçmiş olsun, trbzon hurması, bamya, semiz otu, şalgam bana iyi geliyor. bir de ilacı sabah kahvaltıdan bir saat önce içiyorum gün içinde de süt yoğurt kefir tüketince kabız olmadım.herkese gunaydin. kizlar demir ilaci beni kabiz yapti cok su icmeme ragmen.kayisi suyu fayda etmedi.baska ne yapa bilirim.
aynen canım bende de aynısı var.Çok huzursuz hissediyorum kendimi.Günaydın kızlar, benim de iki gündür ağrım oluyor. Rahim genişlediği içindir umarım. Sizlerde durum ne? Rahim de ağrısı sızısı olan var mı
Yalnız canım sana cevap yazınca açıklamada aynen şu yazıyordu:)Günaydın kızlar, benim de iki gündür ağrım oluyor. Rahim genişlediği içindir umarım. Sizlerde durum ne? Rahim de ağrısı sızısı olan var mı
Canım çok sağol için rahatladı valla :)Yalnız canım sana cevap yazınca açıklamada aynen şu yazıyordu:)
Rahim genişlemesini destekleyen bağlardan dolayı sırt ve karın ağrıları yaşayabilirsiniz. Ağrınızı azaltmak için yataktan veya sandalyeden kalkarken dizlerinizi birbirinden açık ve geniş tutun.
Demek ki bu haftalarda daha da artıyor:::)
Günaydın canım. Kan ilacı beni de kabız yaptıherkese gunaydin. kizlar demir ilaci beni kabiz yapti cok su icmeme ragmen.kayisi suyu fayda etmedi.baska ne yapa bilirim.