- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
- #16.221
canım ben bahar allerjimde soğuk sıkım çörek otu yağıyla hafifletiyorum.istersen düzenli olarak kullan
Aktarlarda varmı ve nasıl kullanıyoruz canım onu tarif edebilirmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bahar allerjimde soğuk sıkım çörek otu yağıyla hafifletiyorum.istersen düzenli olarak kullan
Aktarlarda varmı ve nasıl kullanıyoruz canım onu tarif edebilirmisin
Tam 16 da başladı bu miniğimkızlar bebişlerinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz? ben 16. haftadayım ve iki gündür çok hafif şekilde ardarda bi kaç pıt pıt olarak rahmimin oralarda hissediyorum. sizce 16. haftada hissedilirmi?
Hamileler için iyi olmadığını söylemişti aktarcım canım uyarmak isterim istersen bi araştır derim...var canım.soğuk sıkın diğerlerine göre biraz daha pahalı oluyo ama daha etkili diğerlerine göre.ben sabah kalkınca bi tatlı kaşığı kadar içiyodum.bide ölümden başka herşeye faydalı diyolar çörek otu için inşallah sanada şifa olur canım
Şimdi biraz baktım aslında nette öyle ni bilgi yok acaba aktar Neden böyle bi bilgi verdivar canım.soğuk sıkın diğerlerine göre biraz daha pahalı oluyo ama daha etkili diğerlerine göre.ben sabah kalkınca bi tatlı kaşığı kadar içiyodum.bide ölümden başka herşeye faydalı diyolar çörek otu için inşallah sanada şifa olur canım
D dilekbanu Çörek otu yağı her zaman çok faydalı etkili harika bişeydir bir tek hamilelikte rahim kasılmalarına sebep olabileceği için kullanılmıyor...çünkü her gün düzenli kullanmak gerekiyor bu da gerçekten olumsuz etkileyebilir...ben de içecektim çünkü babam sürekli çektirir annem babam kardeşim hepsi içerler epey araştırdım doğum sonrasına bıraktımAktarlarda varmı ve nasıl kullanıyoruz canım onu tarif edebilirmisin
D dilekbanu Çörek otu yağı her zaman çok faydalı etkili harika bişeydir bir tek hamilelikte rahim kasılmalarına sebep olabileceği için kullanılmıyor...çünkü her gün düzenli kullanmak gerekiyor bu da gerçekten olumsuz etkileyebilir...ben de içecektim çünkü babam sürekli çektirir annem babam kardeşim hepsi içerler epey araştırdım doğum sonrasına bıraktım
canım diğer arkadaşlar hamilelikte zararlı olabilir diyorlar.ben hiç araştırmadım.istersen bi aktara veya doktoruna sor.yanlış yönlendirmiş olmayayım seniAktarlarda varmı ve nasıl kullanıyoruz canım onu tarif edebilirmisin
ben şu ara yağ olarak kullanmıyorum sadece aklıma gelirse biraz yemeklere koyuyorum çörek otunu.hamilelikte etkisi araştırmadım çok
D dilekbanu Çörek otu yağı her zaman çok faydalı etkili harika bişeydir bir tek hamilelikte rahim kasılmalarına sebep olabileceği için kullanılmıyor...çünkü her gün düzenli kullanmak gerekiyor bu da gerçekten olumsuz etkileyebilir...ben de içecektim çünkü babam sürekli çektirir annem babam kardeşim hepsi içerler epey araştırdım doğum sonrasına bıraktım
O kadarcıktan bişey olmaz heralde ama yağı duzenli olarak günde 1 kaşık içildiği ve konsantre olduğu için yoğun yani öyle düşünben şu ara yağ olarak kullanmıyorum sadece aklıma gelirse biraz yemeklere koyuyorum çörek otunu.hamilelikte etkisi araştırmadım çok
Valla bizimkiler her gün 1 kaşık içiyorlar babam gidip aktarda çörek otu çektirip yağı alıp geliyor kızkardeşim pek böyle şeyleri begenmezdi şimdi o da başlamış o da içiyorSağolun kızlar uyarılar için , peki hamilelik sonrası nasıl kullanacağız çörek otu yağını
muustella cok güzel biz kullaniyoruzTecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Gunaydin canim .Günaydınnn. Kız bebekler yine atağa geçmiş![]()
Kızlar ben de gebelikten önce çörek otu yağı içiyordum bi kaşık, ancak gebelikte kullanılmamalı yazıyordu, düşüşe sebep olabiliyormuşcanım ben bahar allerjimde soğuk sıkım çörek otu yağıyla hafifletiyorum.istersen düzenli olarak kullan
çok güzelmiş güle güle kullanınEki Görüntüle 2082363 kızlar az önce bu arabayı sipariş verdi eşim çok mutlu oldumen uzun gce indirimiyle 837 liraya düşmüş normalde 950 nin üstünde görüyodum hep