• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aktarlarda varmı ve nasıl kullanıyoruz canım onu tarif edebilirmisin

var canım.soğuk sıkın diğerlerine göre biraz daha pahalı oluyo ama daha etkili diğerlerine göre.ben sabah kalkınca bi tatlı kaşığı kadar içiyodum.bide ölümden başka herşeye faydalı diyolar çörek otu için inşallah sanada şifa olur canım

var canım.soğuk sıkın diğerlerine göre biraz daha pahalı oluyo ama daha etkili diğerlerine göre.ben sabah kalkınca bi tatlı kaşığı kadar içiyodum.bide ölümden başka herşeye faydalı diyolar çörek otu için inşallah sanada şifa olur canım
Hamileler için iyi olmadığını söylemişti aktarcım canım uyarmak isterim istersen bi araştır derim...

Şimdi biraz baktım aslında nette öyle ni bilgi yok acaba aktar Neden böyle bi bilgi verdi

Aktarlarda varmı ve nasıl kullanıyoruz canım onu tarif edebilirmisin
D dilekbanu Çörek otu yağı her zaman çok faydalı etkili harika bişeydir bir tek hamilelikte rahim kasılmalarına sebep olabileceği için kullanılmıyor...çünkü her gün düzenli kullanmak gerekiyor bu da gerçekten olumsuz etkileyebilir...ben de içecektim çünkü babam sürekli çektirir annem babam kardeşim hepsi içerler epey araştırdım doğum sonrasına bıraktım

D dilekbanu Çörek otu yağı her zaman çok faydalı etkili harika bişeydir bir tek hamilelikte rahim kasılmalarına sebep olabileceği için kullanılmıyor...çünkü her gün düzenli kullanmak gerekiyor bu da gerçekten olumsuz etkileyebilir...ben de içecektim çünkü babam sürekli çektirir annem babam kardeşim hepsi içerler epey araştırdım doğum sonrasına bıraktım

ben şu ara yağ olarak kullanmıyorum sadece aklıma gelirse biraz yemeklere koyuyorum çörek otunu.hamilelikte etkisi araştırmadım çok

ben şu ara yağ olarak kullanmıyorum sadece aklıma gelirse biraz yemeklere koyuyorum çörek otunu.hamilelikte etkisi araştırmadım çok

Sağolun kızlar uyarılar için , peki hamilelik sonrası nasıl kullanacağız çörek otu yağını

O kadarcıktan bişey olmaz heralde ama yağı duzenli olarak günde 1 kaşık içildiği ve konsantre olduğu için yoğun yani öyle düşün

Aşılar konusunda tartışmalar var , amerikada iki dr tartışıyor içeriğinde civa var diyor biri ve bu civa otizme astıma alerjiye neden oluyor diyor. Aşılar çıktıktan sonra çocuklarda yılllara göre otizm arttı , aileler sağlıklı çocuğumuza aşı yaptırdık ve otizmli oldu diye şikayet ediyorlar diyor , abd de aşılardaki civalar azaltıldı ama hala tamamen çıkarılmadı diyo. Türkiyeye gelen aşılarda ise hala maliyeti az olan civası bol aşılar kullanılıyormuş :( grip aşısı olmuştum tetanoz olmasam mı ki :(

şu doktor kesin kız deseydi hemen şu hastane çıkışını alacaktım, 18 ocağı bekleyeceğim mecburen
evet kesin kız desin hemen sipariş vericem bayıldım çünkü :KK200:
rengi başka yaptırabilirim
25637235_10204164478947905_1840869971_o.webp

25674669_10204164479067908_1076511778_o.webp

25993233_10204164478987906_142647535_o.webp

Back
X