2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben kullanıyorum ortalama 2aydır düzenli olarak. İlk başladığımda da 26 idi d3 değerim günde 15 damla kullanıyorum geçen hafta baktım 18 çıkmış. Decavitib içinde de var halbuki,yükseleceğine düşmüş neden öyle olmuş nasıl olmuş anlamadım :KK43: Benim bebek Nası tüketiyorsa Artık dolmuyor depolar :emir_bebek:

Bende kullanıyorum canım sağlık ocağı 9 damla demişti drum 6 damla kullan dedi hergün suya damlatıp içiyorum

Ben günde 12 damla kullanıyorum

Bana Sağlık ocağı verdi, yaklaşık 10 gündür günde 5 damla kullanıyorum. Test filan yapmadan kullan dediler

Sağlık ocaginin yaptığı kan testinde 11 çıktı değerim. Halbuki decavit kullanıyorum gunde 15 damla devit-3 kullaniyorum

Kızlar cevaplarınız için teşk ederim benim doktorum hiç d vitamini vermedi başka doktor vermişti atmıştım köşeye hiç kullanmadım benimde düşüktü aslında ama tereddütteyim hergün almak doğrumu diye tok karnınamı alıyosunuz birde monovit d3 kullananınız varmı?

Valla biz yapmıyoruz ama netice de yapılmayacak birşey de değil 1 saat arayla iki kere glukoz için kan alacak yapmak istersen yapılır yani. O sana yapıcaz dediyse yapar :KK66:
Burda saglik ocaginda aldigi kani baska bi hastaneye gonderiyo orda bakiliyo sonuclar geri geliyo. Acaba bekletmeden mi bakilmasi gerekiyo yanlis mi soyledi. Sen oyle diyince emin olamadim bende. :KK64:

Kızlar cevaplarınız için teşk ederim benim doktorum hiç d vitamini vermedi başka doktor vermişti atmıştım köşeye hiç kullanmadım benimde düşüktü aslında ama tereddütteyim hergün almak doğrumu diye tok karnınamı alıyosunuz birde monovit d3 kullananınız varmı?
Benim kullandığım monovit evet.genelde sağlık ocaklarında monovit var onu veriyoruz,ama son malzeme dağıtımıyla d3 getirmişler ikisi de aynı farketmiyor. Kullansan iyi olur herhalukarda sana bi faydası Yok da bebek için,çünkü hergün düzenli 15damla kullanıyorum ona rağmen depo değerim düşmüş, belki daha fazla kullanmak gerek ama gebelikte böbrekler zaten çok iyi çalışmadığı için taş yapabiliyor fazla alımı. Ortalama günlük 10damla kafi,sen de o şekilde kullan ;)

Burda saglik ocaginda aldigi kani baska bi hastaneye gonderiyo orda bakiliyo sonuclar geri geliyo. Acaba bekletmeden mi bakilmasi gerekiyo yanlis mi soyledi. Sen oyle diyince emin olamadim bende. :KK64:
Yok yok hiç Alakası yok beklesin birşey olmaz. Zaten santrifüjleyip öyle gönderiyoruz kanları heryerden öyle dış laboratuvarda çalışılıyor. Burda yapalım derse yaptır sıkıntı olmaz ;)

3470 gr doğdu
Neden öyle dedi bilemedim ben ona detaylı sorayım bakalım bebişi 1 aylık oldu
Sağolasın canım

Ya ogrendigim iyi oldu ben bi tane hastane cikisi diger herseyi nasilsa hemen buyur diye 0 3 ay almayi dusunuyodum. Cahillik ya resmen:))). Hastane cikisi almasamda yenigodan 0 1 aylar cok minik onlardan bol bol aliyim barı. Bi de bizde wc ye yakin oliyim diye daha 2. Aydan yer degistirdik. Ilk bir hafta ikimizde yerimizi yadırgayip uyyamadik resmen:KK66:. Ama pes etmeyin sakin alisiliyo hahaha.

hastane çıkışı konusunu gelinimize sordum :KK53:
bebeği şuan 1 aylık ve 4.5 kilo, hala hastane çıkışı giydiriyorum, 0-3 ay olanlar bol geliyo, 0-3 olanlardan sadece 2 tulumu oluyo diğerleri büyük dedi
Canim cok sevindim temiz cikmasina :KK200:

Aynen canim haberleselim zara indirimde demistiniz bakan oldumu indirim varmi hic

Ben aldim zaradan bi kac parca ya hatta ilk alisverisim oldu. 5li uzun kollu citcitlilar 39 tlydi. Pembe fln var enkli renkli e bebekte tanesi 9 tlydi hemde duz beyaz onlar. Sonra ikili tulum vardi 40 tl. Tanesi 20 liraya geliyo ondanda aldim i da uygun geldi. Daha uygununa rastlamadim. Bide kapisonli kalin esofman takimlari vardi 50 tl onlarda ucuz geldi hem modeli vs cok guzel hemde her yerde o fiyattan ucuza yoktu aldim bnde

Kızlar hastane çıkışı için şundan sipariş vereyim dedim sizin de gözünüze takılan güzel şeyler varsa etiketleyiverin beni...

Ya bayildim hangi site yazar misnn

Ben kullanıyorum ortalama 2aydır düzenli olarak. İlk başladığımda da 26 idi d3 değerim günde 15 damla kullanıyorum geçen hafta baktım 18 çıkmış. Decavitib içinde de var halbuki,yükseleceğine düşmüş neden öyle olmuş nasıl olmuş anlamadım :KK43: Benim bebek Nası tüketiyorsa Artık dolmuyor depolar :emir_bebek:
Canim benim daha 2. Haftada benimde 25 cikti d vitaminim. Osteocare verdi. D vitamini hic vermedi bi dahada bakmadi ve dislerim cok fena bu hafta bu osteocare yeterlimi ya

Nasil etiketlicez ki o_O

Cok guzelmis canim gule gule kullansin prens

Cok dusuk degil aslinda ama adam dizide arada cikiyor zaten devamli oynamiyor.kadin dizinin adi

Ya kesin oyledir evdede yapanlar var.Ama benim hic ne kumas alicagim yer var ne diktirecegim artik bu bebistede hazir takiliyoruz .
Aaaaa.. evet o diziyi bende izlemeye çalışıyorum,çok güzel... Ama hiç aklımda kalmamış... Dediğin gibi ana karakter değil ya dikkat çekmiyor..

nasıl tok karnına yaa??? ilk önce aç karnına kan verip,sonra hemen akabinde o leş glikoz şurubunu içip 1 ya da tercihen 2saat sonra gidip tekrar kan vermedin mi??? yüzyılların şeker yükleme testinin yapılışı mı değişmiş :KK57:
Seker yuklemesinin iki farkli yolu var. Toklukta sikinti cikarsa aclik gerekiyor. Aclik testi daha garanti hastada tokluk testinden sonra kaciyor diye doktorlar aclik testini direk dayiyor.

Günaydın kızlar, 4 gecedir çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. Bu gece o kadar ağrıdı ki saatlerce uyuyamadım oturduğum yerde uyuyakalmışım sabaha doğru. Ayaktayken hiçbir sıkıntım yok yada otururken ama gece yatmaya gittiğimde deli gibi ağrıyor. Her türlü yastığı denedim sağıma yatıyorum ağrıyor soluma yatıyorum ağrıyor. Arkama yastık koyuyorum ayaklarıma koyuyorum yine geçmedi. Bu gece sırt üstü yatmayı denedim yinede olmadı :( artık acısına ağlayacaktım. Var mı böyle olan ya daha önce hiç sırt ağrısı çekmedim ama kaslar gerilir yada çok iş yaparsın ya o zaman ağrırdı. Şimdi 4 gecedir bütün sırtım yel almış gibi. :(

Günaydın kızlarr . Benim küçük zibidi 2 yaş sendromuna mı ne girdi telefonu elime alamıyorum :( Yazılanları takip edemedim hiç off .

Back
X