hastane çıkışı konusunu gelinimize sordum

bebeği şuan 1 aylık ve 4.5 kilo, hala hastane çıkışı giydiriyorum, 0-3 ay olanlar bol geliyo, 0-3 olanlardan sadece 2 tulumu oluyo diğerleri büyük dedi
Canim cok sevindim temiz cikmasina
Aynen canim haberleselim zara indirimde demistiniz bakan oldumu indirim varmi hic
Ben aldim zaradan bi kac parca ya hatta ilk alisverisim oldu. 5li uzun kollu citcitlilar 39 tlydi. Pembe fln var enkli renkli e bebekte tanesi 9 tlydi hemde duz beyaz onlar. Sonra ikili tulum vardi 40 tl. Tanesi 20 liraya geliyo ondanda aldim i da uygun geldi. Daha uygununa rastlamadim. Bide kapisonli kalin esofman takimlari vardi 50 tl onlarda ucuz geldi hem modeli vs cok guzel hemde her yerde o fiyattan ucuza yoktu aldim bnde
Kızlar hastane çıkışı için şundan sipariş vereyim dedim sizin de gözünüze takılan güzel şeyler varsa etiketleyiverin beni...
Ya bayildim hangi site yazar misnn
Ben kullanıyorum ortalama 2aydır düzenli olarak. İlk başladığımda da 26 idi d3 değerim günde 15 damla kullanıyorum geçen hafta baktım 18 çıkmış. Decavitib içinde de var halbuki,yükseleceğine düşmüş neden öyle olmuş nasıl olmuş anlamadım

Benim bebek Nası tüketiyorsa Artık dolmuyor depolar
Canim benim daha 2. Haftada benimde 25 cikti d vitaminim. Osteocare verdi. D vitamini hic vermedi bi dahada bakmadi ve dislerim cok fena bu hafta bu osteocare yeterlimi ya