2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aynen canım bende öyle alacağım bi sorayım dedim sobeeye bak çok güzel şeyler var.

Bakarım tatlım. Yalnız ben 6 ayı bitirmeden pek eşya alma tarafaydı değilim gerçi bi hastane çıkışı bi zıbın pijama birde battaniye aldım ama fiyatları çok uygun diye :)
Oglum da 8 aylıkken aldım kıyafetlerini. Fakat bu hamileliğimde çok çabuk nefes nefese kalıyorum. 6 ayı bitireyim alırım diye düşünüyorum.

Benim gibi zor nefes alan var mı ki biraz yürümek merdiven çıkmak inmek beni nefessiz birakiyor

Bakarım tatlım. Yalnız ben 6 ayı bitirmeden pek eşya alma tarafaydı değilim gerçi bi hastane çıkışı bi zıbın pijama birde battaniye aldım ama fiyatları çok uygun diye :)
Oglum da 8 aylıkken aldım kıyafetlerini. Fakat bu hamileliğimde çok çabuk nefes nefese kalıyorum. 6 ayı bitireyim alırım diye düşünüyorum.

Benim gibi zor nefes alan var mı ki biraz yürümek merdiven çıkmak inmek beni nefessiz birakiyor
Ben oyleyim. Ben de geceleri mefes darligi cekiyorum. Sanki oksijensiz kalmisim gibi gece uyanip pencere aciyorum. Esimi de donduruyorum bu ara ama ne yapabilirim :/

Benimde bu konuda hicbir fikrim yok napcam bilmiyorum

Canim gec dollenme erken dollenme gibi durumlar oldugu icin bir hafta hic problem degil. Benimde bir hafta geri ama doktor takip edelim dedi iki hafta sonra cagirdi tekrar gittigimde tam 2 hafta ilerlemisti demekki gec dollenme normal dedi. Seninde iki hafta sonra tekrar git iki hafta ilerlemisse sikinti yoktur. Seker yuklemesi yapildi mi ileri hafta cikanlarda genelde sekerden supheleniyolar ondada dikkat ediyosun geciyo. Takma kafana o yuzden caresiz bisey degil rahat olsun gonlun
Teşekkürler canm. Şeker yüklemesi yapılmadı. Yrn tetanoz vuracaklar sorucam onu doktora aç tok bakacaktı ne zaman die..

Insallah canm :) instgram kullanmiyorum ama sanirim bole seyler icin acmam gerekecek
Instagram butarz seyler icin iyi tabi .ama keske olmasaydi dedigimde cok oluyo
Merhaba herkese umarim herkes iyidir.

Bebek arabasi ile ilgili fikirlerinizi almak isterim kizlar karar verdiniz mi arabaya alan oldu mu? Tvde reklamda vu arabayi gordum bir fikri olan var mi kullanisli ve uygun gibi geldi ama size de sorayim dedim

http://www.cocukmarket.com/mcrae-mc...MIwbqzmPXm2AIVjTgbCh22hA4WEAQYASABEgJSKPD_BwE
Canim guzel duruyor .sik ve kullanisli gibi ama gorunuse bakip dedim
Kızlarr nasılsınız bir sıkıntı yoktur umarım. Benim sırt agrıları halen devam geceleri yine uyuyamıyorum. Uykusuzluğa bile alıştım magnezyumda fayda etmedi. Vee şu iştahımı bir türlü durduramıyorum. Biraz önce koca bir cips bitirdim. Abur cubur cok yemiyorum ama bugün deli gibi istedi canım. Ekmekte yemiyorum çok. Genelde yemeği çok kaçırıyorum. 7 kilo oldu aldığım kilo hatta 8 e doğru gidiyor. Böyle giderse halim yaman :KK43:
Bende cok huzursuzum canim.Buara bende hakim olamiyorum kendime

Kızlar bugün rv vardı doktor -kafasına göre bebeğin 1 hafta önde- dedi 25+6 haftalıksın dedi:110:bu bir sorun mu , bir sorun mu var dedim ...hayır hayır gayet iyi dedi...ama şu saat oldu uyuyamıyorum kafama taktım:110: başka bi doktora gider fikrini alırım die düşünüyorum 2 hafta sonra falan..cunku çok sık ultrasona giresim de yok :110:böyle bi durum yaşayan duyan var mi sorun olur mu bu durum ya:110:
Var canim ben her muayenede ustelik ayni dr.bi hafta geri yada ileri soyluyor.anlasamadik hani.
Normalmis sikinti yokmus

İyi geceler arkadaşlar. Uykusuzluktan ölecem son haftalarda. Gözümden uyku akıyor ama gerek bebeğin hareketlerinden gerek sırt ve bacak agrılarımdan dolayı hiç uyuyamıyorum doktoruma söyledim 10 gün rapor verdi ve supraktin tavsiye etti ama ben herhangi bir ilaç kullanmak istemiyorum. Var mı aranızda benzer şeyler yaşayan ve çare bulan? Mesela tam şu anda sırtıma batan bıçak ne yapsam geçmiyor ve gözümden de uyku akıyor çaresizlikten ağlıyorum ya

Canım aynıyım 20 gündür doğru düzgün uykum yok. Geceleri eşimide uyandırıp ovmasını istiyorum. Magnezyum içiyorum ama bana fayda etmedi. Sırt ağrım naparsam yapayım geçmedi. Sürekli ağlıyordum bende. Artık 4 5 gündür ağlamıyorum alıştım resmen hem ağrıya hem uykusuzluğa. Tek çarem oturarak uyumak o zaman çok şiddetli ağrımıyor. Oturarak uyumayı dene canım :(

Gözünaydın canım bende perşembe günü gittim 32 cm boyumuz 813 gr kilomuz olmuş tahlillerimi yaptırdı çok şükür iyiydi değerler sadece idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattı

Benim kasık sancım vardı. benden de aldı idrar testi ama temiz çıktı şükür. gebelik şekerimde çıkmadı. Ona çok sevindim :)

günaydın canım mutlu hafta sonu olsun hepimize inş.:KK54::nazar::nazar:maşallah büyümüş canım bebişin rabbim sağlıkla kavustursun, bizde büyümeye uğraşıyoruz bende geçen gün gittim kontrole 500gr civarı 25cm boyu olmus prensesim çok şükür hersey yolunda sonuna kadar boyle gitsin hayırlısıyla hepimizin güzel haberlerı alalım burdan:dua::nazar::anne:

Amin canım inşallah hepimiz... Büyüsünler. Her kontrole gittiğimde ne ara bu kadar kilo aldı ve uzadı diyorum :) Ama öyle hızlı büyüyorlar ki maşallah...:dondurma::dua: Sayılı günler kaldı desem yeridir. 100 den geriye saymama sadece 6 gün var :anneadayı::anne::nazar:

Grupta var canım öyle bebeği önde olanlar, benimki de 20 gün kadar önde gidiyordu, şeker var sandılar, çıkmadı. Suyu fazla falan demişlerdi. Şimdi 10 gün önde gidiyor suyu da normale döndü, en fazla on gün önce doğar diyor doktor ve çok iri olursa sezeryan olur ne olacak diyor. Sen de yüreğini ferah tut bir şey olmaz
Teşekkürler canm inşallah sorun olmaz da bebislerimizi sağlıkla alırız.. başım ağrıyor bugün dün çok düşündüm üzüldüm bu duruma die

Canım aldıklarında jelli göğüs pedi yazıyor. Ben de bilerek aldın sandım ondan öyle söyledim :)
Yok canim hic aklimada gelmedi o_O

Canim bende oyleyim.ilk hamileligimde cok yururdum.bunda hemen yoruluyorum sanci giriyor.nefessiz kaliyorum.kiloluyum ondan heralde.
Cuma gunu randevum.randevum ertelendikce korkum artti sanki

İyi geceler arkadaşlar. Uykusuzluktan ölecem son haftalarda. Gözümden uyku akıyor ama gerek bebeğin hareketlerinden gerek sırt ve bacak agrılarımdan dolayı hiç uyuyamıyorum doktoruma söyledim 10 gün rapor verdi ve supraktin tavsiye etti ama ben herhangi bir ilaç kullanmak istemiyorum. Var mı aranızda benzer şeyler yaşayan ve çare bulan? Mesela tam şu anda sırtıma batan bıçak ne yapsam geçmiyor ve gözümden de uyku akıyor çaresizlikten ağlıyorum ya
canım benim de sırt ağrılarım özellikle biraz ayakta durduğumda beni mahvediyor. doktor olabilir dinlen dedi ilaç vermedi. diğer yandan da reflü gece gündüz sıkıntı olmaya devam

Benim gibi zor nefes alan var mı ki biraz yürümek merdiven çıkmak inmek beni nefessiz birakiyo

benimde bişey aldığımdan değil canım.bir iki yazlık elbise iki tanede tulum aldım baskada aldığım birşey yok henüz..tıpkısının aynısı :) oğlumda sen hamile olduğuna eminmisin diyolardı okadar güzel rahat gebelik gecirdim doğuma kadar gezdim ayaktaydım fakat bu kızçe beni adeta perişan etti diyebilirim halsizlik yorgunluk bayılma hissi azcık bi ayakta kalsam evde iş yapsam nefes nefes kalıyor yoruluyor oturup kalıyorum dün sınava girdim çıktığım 5.10 basmak basım döndü nefessiz kaldım tıkandım.allahtan arkadas vardı yanımda ...6 ayada bişey kalmadı canım ya allahın izniyle yarıyı gecirdik ama gelde bana sor :)

Teşekkürler canım ben 2 hafta sonra bi daha başka doktora gitmeden rahatlamam gibi
Canım sen neden bu kadar taktınki bu duruma baş kısmı geri değil ilerde senin gerilik sıkıntı ileti olması hele 1 hafta hiç problem değil inanki lütfen stres yapma herşey yolunda şükür.... Kadının biri gelmişti önündeydi doktor yanımda konuştu 2 hafta geri çıktı kafası bu bir anomali değil dedi diğer ölçümleri iyimiş çünkü muhtemelen ırsı dedi.. Senin ilerde tatlım kafası daha orantılı hale gelicek onlar merak etme hepimizin bazı sıkıntıları var hiç birimiz doktor ne derse desin bilmiyoruz kapalı kutuyuz... Rabbim bağışlasın hepsini İnşallah... Dua edip bekliyoruz minnakları

Napcaz bilmiyorum böyle, durduramıyorum kendimi ki normalde durmasını bilen bir insanımdır.
Bu haftalarda iştah artışı çok normal düzelir sıkıntı yapma kuru yemiş yemeyi dene acıkınca bende öyleyim bu hafta başladı ama yiyorum aman dur yemiyeyim demiyorum valla... Gece 3 bardak 3 kuru yemişle veya muzla yiyorum yeterki sen ve kuzucuk iyi olsun biz okiloları veririz merak etme.. Boy problemi olsada sendede bendede güveniyorum eşim artık beni Aşkım olarak değil koca popo lu diye seviyor napalım sevsin o popo düzelir yavrular la uğraşırken

canım benim de sırt ağrılarım özellikle biraz ayakta durduğumda beni mahvediyor. doktor olabilir dinlen dedi ilaç vermedi. diğer yandan da reflü gece gündüz sıkıntı olmaya devam
Ben yastıkları 4 çıkardım yatarken şuan öyle yatıyorum reflü tavan yaptı geceleri fırlıyorum asitten Allah yardım etsin hepimize bu süreç böyle gidicem son 3 te zaten belli sıkıntılar reflü bel bacak baş çatı ağrısı olucak İnş hafif atlatırız

Back
X