- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.401
Kolonya şişesi canım kurdelasını takacak üzerinde isim yazılacaktıSen ne sordunn öyle 5,5 tl![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolonya şişesi canım kurdelasını takacak üzerinde isim yazılacaktıSen ne sordunn öyle 5,5 tl![]()
Öncekikle hayırla doğur inşallah hoşgeldin. Soo baby e bakayım bi . Ölçüleri kaça kaç? Birde yükseklik ayarı var mı onda ?Merhaba ben anne yani besik soo baby aldim next to me nin aynisi cok daha uyguna aldim bi google an bakin isterseniz
Çok teşekkür ederim canım sağolEvet bu sartlarda mantiklisi bu zaten.gozume takilirsa indirim haber veririm sana canim.
Cok erken canim bende ilk oglumda hic boyle olmadim.Bu bi farkli oldu.gobegimde cok cikti.Ssedmikraska
peri masali @pembekakule tek olmadığıma sevindim kızlar ama bu nefes darlığı cabuk yorulmak için erken değil mi ya daha 5.5 aylık olduk bunun 8 aylığı var 9 aylığı var bi çözüm bulmak lazım ama ne
Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.
E bebekte kuvet fiyatlari fazlaydi .nette daha uygundu aklinizda olsunKızlar bugün alışveriş yapayım biraz dedim sevamwdin pişik kremini mendil banyo kovası ve maşrapayı ebebekten verdim haftasonuda kargo bedava 50₺ üstüne.ben oradan pişik kremini 28.90₺ ye aldım mağazalarda 34.90₺ye sordum mendilleride aynı marka 10₺ uyguna almışım isterseniz ebebeke bir bakın fiyat karşılaştırma şansınız varsa uygun gördüğünüzü alabilirsiniz
Guzelmis canim .Kızlar ben de bunlardan düşünüyorum kuzenim yapıyor sabun, koku falan da var isterseniz bakın instagramdan
Hosgeldin canimHanimlar herkese merhaba ben yen uye oldum fakat bastan beri yazilari takip ediyorum. Mayis annesi olucam insallah sizler gibi. Hepinize sevgiler yolluyorum.
Kolonya şişesi canım kurdelasını takacak üzerinde isim yazılacaktı
Ben küvet almadım canım küvetim var kova ve maşrapa aldımkova 16₺. Maşrapa 4₺ gibi birşeydiCok erken canim bende ilk oglumda hic boyle olmadim.Bu bi farkli oldu.gobegimde cok cikti.
Oglumda 7 aylikti beni bekar saniyorlardi.
E bebekte kuvet fiyatlari fazlaydi .nette daha uygundu aklinizda olsun
Guzelmis canim .
Hosgeldin canim
Çok pahalıya mal olursa bende kolonya şişesi fikrimden her an vazgeçebilirim:))Bende kolonta şişesi bakmıştım ilk :) Sonra dedim ne gerek var magnet olsun dolaba yapıştırayım. Şişeler pahalı biraz
Fiyatlar minimum böyle canımEki Görüntüle 2098278 birde bunu buldum nette 3tl di.uygun mu fiyati sizce .Aslinda sadece bebek cikolatasi dusunuyordum.Bi an heveslendim sanirim.![]()
canım kolestrol da yanma yapabilirkızlar akşamları ayaklarım yanmaya başlıyor şekerden şüphelenmeli miyim. Ama çok ayakta kalıyorum o sebepten diye umut ediyorum. İlk hanilelikte şişiyordu ayaklarım tansiyon vardı bunda şişme Yok ama yanma var![]()
benim gündüz de çok fena, az evvel yine çok feci yanma başladı, bişeyler de yemem gerekiyor diye yağsız tuzsuz şekersiz muhallebi yapıp onu yedim. çok erken başladı reflü, önümüzdeki aylar iyi geçse bari. bol su içmem gerekirken su da içemez oldum reflüyü azdırıyor diye. sen su içebiliyor musunBen yastıkları 4 çıkardım yatarken şuan öyle yatıyorum reflü tavan yaptı geceleri fırlıyorum asitten Allah yardım etsin hepimize bu süreç böyle gidicem son 3 te zaten belli sıkıntılar reflü bel bacak baş çatı ağrısı olucak İnş hafif atlatırız
D Deli mavi prenses Sonradan ayakları yaptırmasaydım bu magnetin mavisini yaptırsaydım demedim de değişÇok pahalıya mal olursa bende kolonya şişesi fikrimden her an vazgeçebilirim:))
Acele etmeden karar verelim en iyisi ama bence diğeride güzelfi canım kalbini bozmaD Deli mavi prenses Sonradan ayakları yaptırmasaydım bu magnetin mavisini yaptırsaydım demedim de değişYani demem o ki iyi düşünün arkadaşlar
Bilmiyorum valla ama bazen cok zorluyor.Ssedmikraska
peri masali @pembekakule tek olmadığıma sevindim kızlar ama bu nefes darlığı cabuk yorulmak için erken değil mi ya daha 5.5 aylık olduk bunun 8 aylığı var 9 aylığı var bi çözüm bulmak lazım ama ne
Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.
SUU ah ahh hasret kaldım resmen nerde ayran deniyorum 2 gündür 30 dk falan rahatlatıyor en azından bi dene istersenbenim gündüz de çok fena, az evvel yine çok feci yanma başladı, bişeyler de yemem gerekiyor diye yağsız tuzsuz şekersiz muhallebi yapıp onu yedim. çok erken başladı reflü, önümüzdeki aylar iyi geçse bari. bol su içmem gerekirken su da içemez oldum reflüyü azdırıyor diye. sen su içebiliyor musun![]()
Canim her ikisinden de aldim .Kızlar ayaklı tulumlar var ya patikli olanlar onları 0-3mü alıyorsunuz 3-6 mı? Bende bir iki tane alayım diyorumda karar veremedim ayına
Sadece e bebekte gordum canim ben 250 idi fiyati.Kızlarr sepet beşik aldım:) içini almadım güzel bir tasarım istiyorum nerden bulabilirim acaba
Kaçar tane aldın canımCanim her ikisinden de aldim .
Sadece e bebekte gordum canim ben 250 idi fiyati.