2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ssedmikraska Ssedmikraska peri masali peri masali @pembekakule tek olmadığıma sevindim kızlar ama bu nefes darlığı cabuk yorulmak için erken değil mi ya daha 5.5 aylık olduk bunun 8 aylığı var 9 aylığı var bi çözüm bulmak lazım ama ne
Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.
Cok erken canim bende ilk oglumda hic boyle olmadim.Bu bi farkli oldu.gobegimde cok cikti.
Oglumda 7 aylikti beni bekar saniyorlardi.

Kızlar bugün alışveriş yapayım biraz dedim sevamwdin pişik kremini mendil banyo kovası ve maşrapayı ebebekten verdim haftasonuda kargo bedava 50₺ üstüne.ben oradan pişik kremini 28.90₺ ye aldım mağazalarda 34.90₺ye sordum mendilleride aynı marka 10₺ uyguna almışım isterseniz ebebeke bir bakın fiyat karşılaştırma şansınız varsa uygun gördüğünüzü alabilirsiniz
E bebekte kuvet fiyatlari fazlaydi .nette daha uygundu aklinizda olsun
Kızlar ben de bunlardan düşünüyorum kuzenim yapıyor sabun, koku falan da var isterseniz bakın instagramdan
Guzelmis canim .
Hanimlar herkese merhaba ben yen uye oldum fakat bastan beri yazilari takip ediyorum. Mayis annesi olucam insallah sizler gibi. Hepinize sevgiler yolluyorum.
Hosgeldin canim

Cok erken canim bende ilk oglumda hic boyle olmadim.Bu bi farkli oldu.gobegimde cok cikti.
Oglumda 7 aylikti beni bekar saniyorlardi.

E bebekte kuvet fiyatlari fazlaydi .nette daha uygundu aklinizda olsun

Guzelmis canim .

Hosgeldin canim
Ben küvet almadım canım küvetim var kova ve maşrapa aldımkova 16₺. Maşrapa 4₺ gibi birşeydi

Screenshot_20180121-190129.webp birde bunu buldum nette 3tl di.uygun mu fiyati sizce .Aslinda sadece bebek cikolatasi dusunuyordum.Bi an heveslendim sanirim.o_O

kızlar akşamları ayaklarım yanmaya başlıyor şekerden şüphelenmeli miyim. Ama çok ayakta kalıyorum o sebepten diye umut ediyorum. İlk hanilelikte şişiyordu ayaklarım tansiyon vardı bunda şişme Yok ama yanma var :KK43:
canım kolestrol da yanma yapabilir

Ben yastıkları 4 çıkardım yatarken şuan öyle yatıyorum reflü tavan yaptı geceleri fırlıyorum asitten Allah yardım etsin hepimize bu süreç böyle gidicem son 3 te zaten belli sıkıntılar reflü bel bacak baş çatı ağrısı olucak İnş hafif atlatırız
benim gündüz de çok fena, az evvel yine çok feci yanma başladı, bişeyler de yemem gerekiyor diye yağsız tuzsuz şekersiz muhallebi yapıp onu yedim. çok erken başladı reflü, önümüzdeki aylar iyi geçse bari. bol su içmem gerekirken su da içemez oldum reflüyü azdırıyor diye. sen su içebiliyor musun :mad:

Eklentiler

• 2C0D91B1-5B90-4AAF-BC65-84D729D56365.webp
    2C0D91B1-5B90-4AAF-BC65-84D729D56365.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 74
Ssedmikraska Ssedmikraska peri masali peri masali @pembekakule tek olmadığıma sevindim kızlar ama bu nefes darlığı cabuk yorulmak için erken değil mi ya daha 5.5 aylık olduk bunun 8 aylığı var 9 aylığı var bi çözüm bulmak lazım ama ne
Oglum da 8 aylık gibiyken böyle oluyordum yaz ayıydı sıcaklardan diye düşünüyordum.
Bilmiyorum valla ama bazen cok zorluyor.

benim gündüz de çok fena, az evvel yine çok feci yanma başladı, bişeyler de yemem gerekiyor diye yağsız tuzsuz şekersiz muhallebi yapıp onu yedim. çok erken başladı reflü, önümüzdeki aylar iyi geçse bari. bol su içmem gerekirken su da içemez oldum reflüyü azdırıyor diye. sen su içebiliyor musun :mad:
SUU ah ahh hasret kaldım resmen nerde ayran deniyorum 2 gündür 30 dk falan rahatlatıyor en azından bi dene istersen

Kızlar ayaklı tulumlar var ya patikli olanlar onları 0-3mü alıyorsunuz 3-6 mı? Bende bir iki tane alayım diyorumda karar veremedim ayına

Kızlarr sepet beşik aldım:) içini almadım güzel bir tasarım istiyorum nerden bulabilirim acaba

Back
X