2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bendede aynı risk yok ama ben sagıma dönemiyorum ki :KK16:2. bebekler yoruyor birinci cocugunuz kac yasında benim oglum 3,5 yasında

Aynen ben sağdan sola 2 3 dk da donebiliyorum nefesim kesiliyor. Maşallah oglusuna. Benim oglum 28 aylık. 2 yaşını geçti ama hala konuşmuyor bez kullanıyoruz. Bunlar beni düşündürüyor
Sen sanırım atlatmisindir bunları.

ben dogumdan sonra kilo aldım sütüm olsun diye :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::anneadayı:

Bende kilo aldım canım emdiriyorsun verirsin dediler. Veremedim. Ama onlara verip veristirdim. Bebek doymazmis. Dillerinden kurtulmak için yiyordum. Eee bide iştahım da vardı.:hamarat:

selam kızlar bizde bugün şeker yüklemesini yaptırdım aç tok farketmez dedi doktorum bende kanı verdim bugün inşallah sonuçlar iyi gelir kızım iyi görünüyordu kilosu ve boyu 23 hafta 5 gün çıktı kafası 25 hafta olarak çıktı. Biraz geriden geliyor kilosu pek yumurta yemiyorum ondan mı acaba kilo aldıran yiyecekler neler acaba bebeğe bilen var mı? Oğlum var benimde 2 ay sonra 4 üne giricek onda 58 ile hamile kalıp 76 ile doğuma gitmiştim 40 ımda 66 ıydım oğlum 6 aylıkken diyet ve spor ile 54 e kadar düşmüştüm. Kızımın çok ağırlaştım gibi geliyor hep yorgunum şimdi 64 kiloyum 59 ile hamile kaldım 5 kilo aldım şimdilik ama fena halde hantal hissediyorum
Canım kafası ufak çıktı sanırım diğeri haftanla uyumlu bizim babamızın kafası küçük ve çocukların hepsinin kafası ona çekmiş ırsilik oluyo takılma kilo toparlar daha uzun yolumuz var

Hi
arkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyom :eek::eek::eek:cinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum :KK43::KK43:
Çok bir sıkıntın yoksa devammm canım korkma hiç ni mahsur yok tehlikenin yoksa tabiki... Hatta rahat doğum için öneriyolar canım ben 2 oğlumda son gece olmuştu düşün yani ama tabiki öyle eski halin gibi değil yeteri kadar anlarsınya :KK70:En Büyük KK

Kızlar canım çok burger king istiyor hiç yemedim bi kere yesem bişe olurmu acil cevap :KK43:

Canım ben 1 ay önce falan yedim kolayla değil ama ayranla hemde büyük menüden. Bir şey olacağını sanmıyorum bir kereye mahsus ye bence. Hatta dün canım deli gibi çekti benimde doktor kilom fazla deyince yemedim yoksa yine yerdim büyük ihtimal. Şuan olsa yerim valla hiç hayır demem ama kendimi tutuyorum :(

A
Ya bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırım
Ahh ahh merdivenleri çift çift çıkıyordum ben... Üstüne bir edydik herkesin işi üstümdeydi.. Ağır kaldırdım... Şimdi oturup kalkmak sıkıntı oluyor yaşmı cinsiyet mi bende anlamadım bu ilk kızım olucak inş

Nasıl belli değil göbüş yokmu hala benim baya çıktı ilk gebeliğimde bukadar yoktu her gebelikte bu oran arttı gerçekten
Benim dışımda cok kimse anlamıyor cok hafif var. O da normal bir gobek gibi duruyor. Ablamin da 7 aydan sonra cok belli olmaya başlamıştı. Ona çektim sanirim.

Ol
Benim dışımda cok kimse anlamıyor cok hafif var. O da normal bir gobek gibi duruyor. Ablamin da 7 aydan sonra cok belli olmaya başlamıştı. Ona çektim sanirim.
Olabilir benim ilk oğlum öyleydi hiç kimse inanmadı 7 aylık olduğuma üzülmüştüm niye belli değil diye

Çarşıdayım çok acım evde yapacak vaktim yok şuan ayy karar veremedim

Canım ben 1 ay önce falan yedim kolayla değil ama ayranla hemde büyük menüden. Bir şey olacağını sanmıyorum bir kereye mahsus ye bence. Hatta dün canım deli gibi çekti benimde doktor kilom fazla deyince yemedim yoksa yine yerdim büyük ihtimal. Şuan olsa yerim valla hiç hayır demem ama kendimi tutuyorum :KK43:
aynen benımde kızlar gecen hafta hamburger ve patates ikilisi ruyama kadar girmiş:KK17:her ne kadar saglıksız olsalarda can çekiyo işte evde yapmaya calıstım bende onlar gibi olmasada yatıstırdı biraz:KK22:

Kızlar emzirme önlüğü kendim dikmek istiyorum nasıl bi kumaş seçsem açık tekmi koyu renkmi çiçekli mi düzmü bilemedim

aynen benımde kızlar gecen hafta hamburger ve patates ikilisi ruyama kadar girmiş:KK17:her ne kadar saglıksız olsalarda can çekiyo işte evde yapmaya calıstım bende onlar gibi olmasada yatıstırdı biraz:KK22:

Bende evde deniyorum ama yok bana yetmiyor o tadı vermiyor. Tat konusunda ben biraz takıntılıyımdır. Sevdiğim birşey olursa aynı tadı almalıyım :D o yüzden çok sık olmamak kaydıyla yenilebilir diye düşünüyorum. Normalde benim mide rahatsızlığımdan dolayı kola asitli hiçbir şey içmezdim aklıma bile gelmezdi hamilelikten önce en son 1 sene önce belki içmişimdir kolayı. Ama yasak ya şuan arada canım nasıl istiyor nasıl istiyor :D Biraz da psikolojik sanırım ya.

Back
X