2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende evde deniyorum ama yok bana yetmiyor o tadı vermiyor. Tat konusunda ben biraz takıntılıyımdır. Sevdiğim birşey olursa aynı tadı almalıyım :KK70: o yüzden çok sık olmamak kaydıyla yenilebilir diye düşünüyorum. Normalde benim mide rahatsızlığımdan dolayı kola asitli hiçbir şey içmezdim aklıma bile gelmezdi hamilelikten önce en son 1 sene önce belki içmişimdir kolayı. Ama yasak ya şuan arada canım nasıl istiyor nasıl istiyor :KK70: Biraz da psikolojik sanırım ya.
bilmem mi canım aynı tat takıntısı bende de var eşime anlatamıyorum ayrı sen istiyosun bebeğe bağlama dıyo "aserme" dıye:KK72::-)bencede bir defacıktan bişey olmaz ayranla tuketırım bende asitli içecekler tüketmem pek suan için hiç içmiyorum midem de yanma oluyo saglam degıldı benmde,yasaklara ilgi haftalar geçtikçe istek artıyo sanırım inş.sağlıklı ürünleri canımız çeker tabi laf dinlerse:KK52::hamarat:

Bugun evi temizledim yoruldum annem geldi bugun tam 4 ay oldu gelmeyeli aynı şehirdeyiz.... Dün doğuma gelirsin dedim ondan geldi heralde o süpürdü ben sildim ama banyo tuvalet yordu beni

BİRİNCİDEN DİLİ YANANLAR İKİNCİDE MOTİVE OLUYOLAR SANIRIM
BENDE ÖYLEYİM AYNEN
ÜZMÜCEM YORMUCAM HER ANINI DOYA DOYA YASICAM DIYORUM AMA NASİP İNŞ ÖYLE OLUR
İnşallah canım bir aksilik yaşamayız. İlk hamileliğimde herşey düzgünmüş ben çok stresliymişim. Bunda da ben çok rahatım inşallah Doğum güzel sıkıntısız olur.

Yaramaz mi? Gerçi herkes öyle diyor oglum hareketli ama sakın bir bebisti. Herkes oğlun uslu bu sefer ki yaramaz olur diyip beni korkutuyor :KK17:

Canım benimde ilk hamileliğim erkekti 34 yaşında doğurdum. Dediğin gibi atik davranıyordum. Hergun yürüyor rahat hareket ediyordum. Simdi tuvalete girmek bile zor gelebiliyor. Cok hantal ve elim ayagim 49 saat. Sanırım kız erkek farklılığı var.

Sanırım doğru söylüyorsun canım yaa. En azindan bende oyle.
Valla canım bak sen de eklendin. Tesadüf olamazz bu kadarı da herhalde.
Bu arada bez olayına falan çok takılma canım. Bir hafta bile sürmeyecektir zamanı gelince. Yeterki seni strese sokmasına izin verme.
Kızlar canım çok burger king istiyor hiç yemedim bi kere yesem bişe olurmu acil cevap :KK43:
Bence yenebilir ben yiyorum valla arada bir. Kola içme istersen ayran iç. Tamam çok kilomyapan bişey ama zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum bebişe içinde.

bilmem mi canım aynı tat takıntısı bende de var eşime anlatamıyorum ayrı sen istiyosun bebeğe bağlama dıyo "aserme" dıye:KK72::-)bencede bir defacıktan bişey olmaz ayranla tuketırım bende asitli içecekler tüketmem pek suan için hiç içmiyorum midem de yanma oluyo saglam degıldı benmde,yasaklara ilgi haftalar geçtikçe istek artıyo sanırım inş.sağlıklı ürünleri canımız çeker tabi laf dinlerse:KK52::hamarat:

Valla gönül laf dinlemiyor canım, her hafta eşime bigün şunu yiyelim bigün bu yiyelim deyip duruyorum :D ama sadece burger yiyebildim saydıklarım arasında :D tamam tamam bakarız deyip geçiştiriyor beni. Dün doktor kilona da dikkat et deyince artık çok aşırı böyle ağzım sulanmadan yemem galiba. Ama yine de can çekiyor :kk77:

Bugun evi temizledim yoruldum annem geldi bugun tam 4 ay oldu gelmeyeli aynı şehirdeyiz.... Dün doğuma gelirsin dedim ondan geldi heralde o süpürdü ben sildim ama banyo tuvalet yordu beni

Ay canım senin yine aynı şehirdeymiş annen benim Ankara da ailem yılda bir kez anca gelebiliyorlar annem de çalışıyor benim. Bende çalıştığım için yılda bir kez de ben gidiyorum :( Gerçi aynı şehirde olup o kadar ara tutsa bende üzülürdüm sanırım. Kayınvalidem ile altalta oturuyoruz ama daha hiç temizlik konusunda bana yardımı olmadı. Bazen sağolsun eşim yapıyor bazen kendim ite kaka yapıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Valla gönül laf dinlemiyor canım, her hafta eşime bigün şunu yiyelim bigün bu yiyelim deyip duruyorum :KK70: ama sadece burger yiyebildim saydıklarım arasında :KK70: tamam tamam bakarız deyip geçiştiriyor beni. Dün doktor kilona da dikkat et deyince artık çok aşırı böyle ağzım sulanmadan yemem galiba. Ama yine de can çekiyor :kk77:
banada dıkkat dedı canm aynı durumdayız ben gayet ıyıyım cok sukur benm dısımdakıler kıloya ne cok takılıyo dıyorum bnde ki de avuntu işte:confused: eşler pek bizim gıbı düşünmüyor yemek konusunda içim kazınıyor dıyorum guluyo yanı tok acın halınden anlamazmış misali :-) menü çeşidi bzdede çok hergün bi plan ama uydurmaya calısıyo yınede sagolsun hakkını yemiyeyım :KK68:çok dogru dedın asırı can cekmeden yememek lazım canm bu planı uygulamaya sokmak gerek:KK72:

arkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyom :eek::eek::eek:cinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum :KK43::KK43:
Doktor karar veriyor diye biliyorum canim.bi sorun yoksa yasak demez .
Ama ilk hamileligimde son ayda birakmistik.
Simdiyse hic gucum yok
Bende alayım o zaman 1 tane lazım olursa kullanırım, sanırım kundan falanda yapılıyormuş müslinle. Benim eşim çenemden de bıkmıyor :KK70: Bir de herkes aman çok alma aman bir iki parça al hediye gelir çok diyorlar ama ben eminim ki hediye bana çok gelmeyecek. Çevrem çok yok komşum yok ailem yok yanımda sadece eşimin ailesi onlarda çok getireceğini düşünmüyorum ama eşim işte illa gelir diye aldırmıyor :)
Mutlaka gelir canim ama iste ne gelir.insanin kendi eliyle gidip alip secmesi farkli oluyor.
İKİNCİ KIZIM GELCEK İNŞALLAH :)

BABASI FERHAN BEN HÜMA DEMİŞTİM

FERHAN HÜMA OLCAKTI DİĞER KIZIMIN CIYAKLAMASIYLA

BEREN HÜMA OLARAK DEĞİŞTİ :)))
Masallah canim guzelmis ismi.
Bizde eylul sare ye karar verdik.

öyle duydum bende canım o yuzden ruyama gırenı yapıyorum,ye güzelce afiyet olsun :KK68:

Yapmayın kızlarr etmeyinn daha hiç rüyama girmedi bir şey aşermede olmadı bende ama çok yemeyin daha 8. aydan sonra daha da hızla alacaksın dedi doktorum bana :( ne kadar az kilo sonradan bizim için en iyisi. Ucundan yiyelim bırakalım ( daha hiç tadına bakıp devasa bir porsiyon yemeden bırakamadım ama :D ) kendimizi tutalım:cry:

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona:sampiyon:
2.cüz ayse1995:sampiyon:
3.cüz weryew:sampiyon:
4.cüz ftmkya:sampiyon:
5.cüz hiye:sampiyon:
6.cüz deli mavi prenses:sampiyon:
7.cüz betulcemre betulcemre
8.cüz NRYSYN:sampiyon:
9.cüz Fonetik:sampiyon:
10.cüz perimasali
11.cüz toist:sampiyon:
12.cüz zeynosrkn84:sampiyon:
13.cüz toist:sampiyon:
14.cüz W wisne83
15.cüz Zeyno1979:sampiyon:
16.cüz loveren:sampiyon:
17.cüz. dilekbanu
18.cüz minikmucizem61:sampiyon:
19.cüz hayatimm70:sampiyon:
20.cüz gokfer:sampiyon:
21.cüz pedike:sampiyon:
22.cüz kardelen384:sampiyon:
23.cüz m3rf392:sampiyon:
24.cüz pembehelvam:sampiyon:
25.cüz hayatimm70:sampiyon:
26.cüz dilaraginosss:sampiyon:
27.cüz uykucu sirine:sampiyon:
28.cüz uykucu sirine:sampiyon:
29.cüz elifahsen:sampiyon:
30.cüz elifahsen:sampiyon:

Birde biz bir yil oldu tayin olali cok cevrem yok acikcasi. Var görüştüğüm insanlar ama ne kadar hediye gelir tam bilmiyorum. Ancak memlekete gittikçe .
Zaten almışsın Can'ım. Gelmesin boşver :)) Bi bakıma iyi. Kış indiriminden faydalanmışsındır böylece.

Doktor karar veriyor diye biliyorum canim.bi sorun yoksa yasak demez .
Ama ilk hamileligimde son ayda birakmistik.
Simdiyse hic gucum yok

Mutlaka gelir canim ama iste ne gelir.insanin kendi eliyle gidip alip secmesi farkli oluyor.

Masallah canim guzelmis ismi.
Bizde eylul sare ye karar verdik.

TEŞEKKÜRLER

ALLAH İSMİYLE BERABER SAĞLIK SIHHAT VERSİN İNŞALLAH :)

Back
X