2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
selam kızlar
benim de ciğerlerim acıyo resmen, öksürüyorum da.. boğazım da kötü
c.tesi burun kanamam için yine doktora gittim (bu 3. doktor) o tahlil yapmıştı enfeksiyon var mı diye
çıkmadı bişey.. grip vs enfeksiyonu olsa çıkardı sanki di mi
sesim de travesti gibi :KK53:
işyerim de yoğun bu hafta izin de alamam.. ay geçer inşallah hemen ya

Günaydın kızlar, ateş basması sizde de oluyor mu? Bir anda yüzümden ateşler fışkırıyor sanki, ensem su gibi terliyor :işsiz: kapı pencere ne bulsam açıyorum, haliyle üşütüyorum. Boğazım şişmiş ve burnum tıkalı, beter haldeyim anlayacağınız :110: elim ayağım davul gibi, dokunsalar ağlayacak moddayım
Ben de var canim normalde ben hep usurdum son on gundur aniden bir ates basiyor terliyorm bide geceleri ayaklarim yaniyor ve uyuyamiyorm dun 4 saatlik uykuyla ise gittim bittim yorgunluktan gece esneyerek yattim uyucam diye gene tik yok 3 kadar dondum durdum anlamiyorm ben uykuyu cok severdm niye uyuyamiyorm

selam kızlar
c.tesi burun kanamam için yine doktora gittim (bu 3. doktor) o tahlil yapmıştı enfeksiyon var mı diye
Gecmis olsun canim, insallah cabuk atlatirsin meyveye yuklen.

Sende ben gibi gezmediğin yer yok ama benim eşim ultrason dahil seviyor çocuklar da bende rahat ediyorum 6 gün ideal oluyor sonra şehir şehir gezmeye bayılıyorum... İnş bebişlerimizle gezeriz busene
Gezmeyi seviyoruz walla , eşimde ben de ... Gittiğimiz yerde nereye gitmeli, ne yenmeli deniyoruz .Herşey dahil otelde oraya tıkılıp kalıyorsun 3. gün sonunda sıkılıyoruz kişibaşı 300den aşağı vermiyorsun 2 kişi 600 tl yapar onla dışarda canımız ne isterse yiyip içiyoruz nekadar yiyebilirsinki... Yurtiçi yurtdışı fırsat buldukça değişik yerler görmek güzel :) Ama bu sene bebek olacağı için ağustos gibi gidelim 3 aylık olur diyoruz ama bol gezmeli olmaz :)

Dün internette gezinirken gittigidyorda 80 Tl üstü 20 Tl indirim vardı, Çatlak için İlkinde Lierac Phytolastil Jel kullanmıştım yine onu alacaktım 88 tl iken 68 tl ye aldım sizde hesaplarına bakın alacağınız birşeyler varsa alın :)

Kiz bebek sekeri hazirliyacak olanlara guzel bi fikir cok hos olmus :KK51:

Eklentiler

• d2b04d9228574adb5cb277358ecdf78b.webp
    d2b04d9228574adb5cb277358ecdf78b.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar bugün garip rüyalar gördüm gece uyandım çok etkilendim :KK43: bebeğimle ilgili olması çok endişelendirdi beni. Allahım hayrını göstersin

selam kızlar
Gecmis olsun canim ya bu yil oksuruk var herkeste grip degilsindir diye dusunuyorum

Screenshot_20180204-142551.webp kızlar hastane çıkışı olarak bunu çok begendim ama ne mağazada ne de nette 1 ayını bulamadım. 0 var o da çok minikti

Hanımlar nasılsınız birşey sormak istiyorum sizinde belinizden ayağınıza vuran ağrılarınız oluyormu hareket ettikce canınızı acıtan belinize sanki taş kestiren bi ağrı eğilip kalkarken bile elektirik çarpıyor gibi yanı ben daha önce doğum yaptm ama ben doğuma bile zıplaya zıplaya gittim hiç böyle şeyler yaşamadım. Herkez hamile oldunu unutuyormuşum derdi. dogumda bile gram sancim olmadı bunda özel bölgemde bile çok ağrı oluyor

Hanımlar nasılsınız birşey sormak istiyorum sizinde belinizden ayağınıza vuran ağrılarınız oluyormu hareket ettikce canınızı acıtan belinize sanki taş kestiren bi ağrı eğilip kalkarken bile elektirik çarpıyor gibi yanı ben daha önce doğum yaptm ama ben doğuma bile zıplaya zıplaya gittim hiç böyle şeyler yaşamadım. Herkez hamile oldunu unutuyormuşum derdi. dogumda bile gram sancim olmadı bunda özel bölgemde bile çok ağrı oluyor
ayakta kalınca kuyruk sokumum belim tutmuyor resmen. yatınca ayaklarımı karnıma çekecek gücüm olmuyor. göbüş büyüdükçe atttı, Allah yardımcımız olsun.

Ben de var canim normalde ben hep usurdum son on gundur aniden bir ates basiyor terliyorm bide geceleri ayaklarim yaniyor ve uyuyamiyorm dun 4 saatlik uykuyla ise gittim bittim yorgunluktan gece esneyerek yattim uyucam diye gene tik yok 3 kadar dondum durdum anlamiyorm ben uykuyu cok severdm niye uyuyamiyorm
Ayy Kuzum ben de uyuyamıyorum, 11 de uyuyan insandım ben şeytan gibi bütün gece gözlerim fıldır fıldır oluyor, canım sıkılıyor yapacak bi şey bulamıyorum, uykusuz gün kötü geçiyor. Hani hamileler çok uyurdu hep uyurdu anlamadım ben mi tuhafım :110:

Ayy Kuzum ben de uyuyamıyorum, 11 de uyuyan insandım ben şeytan gibi bütün gece gözlerim fıldır fıldır oluyor, canım sıkılıyor yapacak bi şey bulamıyorum, uykusuz gün kötü geçiyor. Hani hamileler çok uyurdu hep uyurdu anlamadım ben mi tuhafım :110:
Canım bendede durum aynı uykum geliyor yatıyorum gece yarısı uyanıyorum din sağ son sol uyu uyuyabilir sen ilk hamileligimde gündüzden uyurdum gecede bu uyytmuyoo

Doğumda nasıl sancınız olmadı :KK57:

Biz her sene herşey dahil antalyaya giderdik , Side Belek tarafına giderdik ama denizi çok keyifli değil havuzda geçiriyorduk zamanı, artık ewimiz hawuzlu öyle oteller cazip gelmiyor gezilecek yenilecek nere varsa oraya gidiyoruz . Yarım pansiyon temiz ucuz otellerde kalıp gündüz plajdayız hergün farklı yerlere gidiyoruz inanılmaz keyifli oluyor.
Bodrumda birsürü koy var hergün birine gidin, fethiyede Ölüdeniz süper , tekne turları var
Marmariste içmeler, koyları gezdiğiniz turlar
Egede Çeşme’ye gitmedim bir tek oraya gidene kadar Yunanistan a gidelim diyoruz
Canım tesettür olunca heryer cok uygun olmuyo maalesef ama bende en cok ege tarafını severim bodrum cesme datca bakalım nasıl yapıcaz bebekle gezmek cok kolay olmayabilir bodrumdaki koyların coguna gittim bende fethiyeye gitmedim merak ediyorum çeşmeye gittik tavsiye ederim denize girmeye harika yerler var ılıca plajı filan cok güzel

Back
X