2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar şimdi benim oğluş iki hafta önde ya doğum tarihini dr ona göremi vercek yani önemi gelcek benim doğum tarihim
İlk oğlumda benim 2 hafta önden gidiyordu ve 32 de kanala girmişti 36 hafta da sancılarım sıklaşmıştı doktorum erken gelir 40 ı bulmazsın demişti oğlum 37+0 da doğdu ama bazen zamanını da bekleyebilir bebek son haftalardaki kontrollerinde belli olur

ya ben kilo olarak çok aldım zaten 12 kilo aldım ama 56 ile hamile kaldım.kilonun 4 ünü ilk 4 ayda aldım.oda düşük riskiyle kullandığım hormon ilaçlarından oldu.bebek su anda önden gidiyor.kilo alımı da fazla bebeğin.riskli görseydi başka şeyler söylerdi diye düşünüyorum kafam çok karıştı :KK53:
bebeğin iriyse ondan da olabilir kafana takma daha doğuma var bazen önden gidiyor yumurta döllenme zamanı bazen erken yada geç olabiliyor genetik olarak da değişiyor oğlum iriydi eşim kemikli ve uzun boylu benimde şimdi kızım olucak inşallah hep haftasıyla uyumlu yada geride bende çok uzun boylu değilim bana çekmiş heralde :)

D
İlk oğlumda benim 2 hafta önden gidiyordu ve 32 de kanala girmişti 36 hafta da sancılarım sıklaşmıştı doktorum erken gelir 40 ı bulmazsın demişti oğlum 37+0 da doğdu ama bazen zamanını da bekleyebilir bebek son haftalardaki kontrollerinde belli olur
Doğum tarihim mayısın ilk haftası görünüyor ama sezeryan olacağı için nisanın dsonunda alırız demişti şimdi dahada erkenemi gelcek diye merak ettim sağol canım

Dün bebeğimin kıyafetlerini etiketlerinden temizledim.
Az önce de ayırdığım açık renkleri makineye attım. Tüm bunları yaparken o kadar duygulandım ki. 6 yıldır bugünlerin hayalini kurdum durdum ben. Uzak hayal oldu hep. Çok şükür bugünleri yaşatana. Çok şükür
Allahım tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın ve tamamlatsın. İmkanı olmayanlara da alacak güç versin. Ne güzel ne tatlı telaşlarmış meğer. Hep diyorum bunca yıl boşuma yanmamışım.
:KK42:amin amin amin. bende hergun çıkarıp çıkarıp bakıyorum.

Eki Görüntüle 2107711

Aldım canım bak böyle oldu (yorganı bilerek kaldırdım bitişikliği görünsün diye :KK45:)
Ben çok beğendim, eşim ön yargılıydı bizim yatağa uymaz diye, çünkü alçak japon tipi
Ama o da çok sevdi
Sadece sabitlene konusundan emin olamadık, kayışları var, tanıtım videosunda tahta bazadan geçiriyo vs, bizim yatak biraz değişik
Ama eşim tamamen kuracağımız zaman iç bazaya sabitlemeyi denicem dedi
Onun dışında zaten fren sistemi olduğu için kaymıyo, sabit duruyo (ben beşik yataktan uzaklaşır bebek düşer diye endişelenmiştim ama gayet sabit durdu, kaymıyo)
Çok güzelmiş yaa. Güle güle kullanın. Bebiş anne kokusuyla uyusun ohhh
Ah canım :KK200: ne güzel hevesler değil mi.. okuyunca ben de duygulandım. Çok şükür bugünleri yaşatana. Allah sevincimizi boşa çıkarmasın inşallah vakti zamanı gelince sağ salim kucaklarımıza alalım miniklerimizi:anne:
Evet canım ya çok şükür Aminnn vakti gelince hayırlısıyla inş

Eki Görüntüle 2107711

Aldım canım bak böyle oldu (yorganı bilerek kaldırdım bitişikliği görünsün diye :KK45:)
Ben çok beğendim, eşim ön yargılıydı bizim yatağa uymaz diye, çünkü alçak japon tipi
Ama o da çok sevdi
Sadece sabitlene konusundan emin olamadık, kayışları var, tanıtım videosunda tahta bazadan geçiriyo vs, bizim yatak biraz değişik
Onun dışında zaten fren sistemi olduğu için kaymıyo, sabit duruyo (ben beşik yataktan uzaklaşır bebek düşer diye endişelenmiştim ama gayet sabit durdu, kaymıyo)
Eşimle konustum şimdi karar verdik canım chiccoyu alıcaz bizde. Sadece Netteki ölçüleri çok kafamı karıştırdı. Senden rica etsem içindeki yatağın eni ve boyunu ölçer misin? Yatak odamızda oğlumun yatağı da var hepsi sığar mı acaba ona bakıcam. Bir de yatak cok sert deniyor yorumlarda, kullananlar genelde içine ince biseyler koymuş. Öyle yaparız artık

Kızlar şimdi benim oğluş iki hafta önde ya doğum tarihini dr ona göremi vercek yani önemi gelcek benim doğum tarihim
Canım ben onu sormuştum doktora hayır demişti ama Doğum öncesi izni 32 haftaya girdiğinde vericem dedi, arkadaşlar 32 bitince diyor ben de acaba benimki iki hafta önde nasılsa diye mi öyle vericek diye düşündüm bilemedim :)

Bebegim gece o kadar hareketliydi ki :) cok tatli hareket etmeleri. Artik buyudu heralde baya, cunku eskiden tek bir noktada hissederdim simdi nerdeyse ayni anda 3-4 farkli noktada hissediyorum. Bu hareketlerde tuhafima giden bir sey vardi kizlar. Tam gobek deligimin orda ve sol karin boslugu taragimda ayni anda baya hareket etti. Nasil bu kadar saniyesi saniyesine ayni hareket ediyor olabilir. Acaba hickirik midir?
Hareket ediyolar canim .insan merak ediyor napiyolar icerde bu kadar hareket nie die :KK48:
Geçende TV de çıktı devit kısırlık yapıyor diye Allahım nete nasıl güvenelim artık bende onu kestim günde 15 damla alıyordum sınırda çıkmıştı onun yerine ayrana dadandım
Yok artik dr lar hala veriyor nie kesmiyorlar ozamn
Az önce de ayırdığım açık renkleri makineye attım. Tüm bunları yaparken o kadar duygulandım ki. 6 yıldır bugünlerin hayalini kurdum durdum ben. Uzak hayal oldu hep. Çok şükür bugünleri yaşatana. Çok şükür
Allahım tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın ve tamamlatsın. İmkanı olmayanlara da alacak güç versin. Ne güzel ne tatlı telaşlarmış meğer. Hep diyorum bunca yıl boşuma yanmamışım.
Rabbim isteyen olmayan herkese versin ins
Kızlar dün geceden beri basim dönüyor alnımda ağırlık var neyle ilgilisi olabilir acaba şaştım kaldimo_O
Tansiyonunu olctur canimbaktinmi hic
Eki Görüntüle 2107711

Ama o da çok sevdi
Gule gule kullan canim gayet uyumlu olmus

Vizonun biraz koyusu gibi. Kahve ama hafif grilik var. Tabiki gri demem ben bu koltuğa
Birazdan gidicem bakalım değiştirmeye çalışcam çünkü benim beğendiğim kumaş rengi bu değildi.. ben sabah doktordan geldim kan falan verdim adamda ısrarla gri diye söyleyince dedim herhalde tansiyonum falan düştü gözüm görmüyo.. o yüzden belki bin kişiye sordum acaba yanılıyo muyum diye.. ama bir kişi bile gri demedi herkes kahverengi dedi. Bi elbise vardı mavi mi beyaz mı ona benzedi resmen :))

Benim de 6 yıldır yoktu cocuğum şuan buldumcuk oldum resmen.. deli gibi ne görsem saldırıyorum yarın odası gelicek kurulcak heyecandan uyuyamam herhalde.. Allah herkese nasib etsin hep dua ediyorum isteyen herkese versin Rabbim diye.. bizlere de kucağımızda sağlıkla görmeyi nasib etsinn

Kızlar benim bel fıtığın tuttu yine.. Muscoflex mi yoksa fastjel mi hangisini kullanmalıyım deneyimi olan var mı.. (doktor ikisini de verdi fakat ben birini kullanmak istiyorum ağır gelir diye korkuyorum)

İstanbul’da yaşayıp mall of istanbul’a yakın olanlar içinde mango kids var ve kıyafetler hep indirime girmiş 19 tl 29tl gibi ve gezmelik falan mesela alttaki hırka 9-12 ay 19 tl ye aldım..

Eklentiler

• 32A78DE4-A38B-4C71-945D-A0EC8BEBC717.webp
    32A78DE4-A38B-4C71-945D-A0EC8BEBC717.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar sararmış kıyafetleri veya savunma bekleticem makinede ıslatıp bekletsem olurmu

Kızlar benim bel fıtığın tuttu yine.. Muscoflex mi yoksa fastjel mi hangisini kullanmalıyım deneyimi olan var mı.. (doktor ikisini de verdi fakat ben birini kullanmak istiyorum ağır gelir diye korkuyorum)
Gecmis olsun canim muscoflex kullanmistm sanirim kas gevsetici muscoril hapinin jeliydi sanirim bu. Hapinin zararli oldugunu duyduktan sonra jelini kullandm hep. Sicak su torbasi koy belinin altina 've yatmaya calis iyi geliyor canim. Kantoran yagi da agriya iyi geliyodu benim

Birazdan gidicem bakalım değiştirmeye çalışcam çünkü benim beğendiğim kumaş rengi bu değildi.. ben sabah doktordan geldim kan falan verdim adamda ısrarla gri diye söyleyince dedim herhalde tansiyonum falan düştü gözüm görmüyo.. o yüzden belki bin kişiye sordum acaba yanılıyo muyum diye.. ama bir kişi bile gri demedi herkes kahverengi dedi. Bi elbise vardı mavi mi beyaz mı ona benzedi resmen :))
Can'ım kumaş kartelasında mı beğendin?
Küçük bir parça ile büyük parça görünümü farklı olabilir.
Bu renge ben de tam kahve diyemiyorum. Ama gri de değil :) ara bir renk.
Bizim bebek arabasını da alırken gri gibi geldi bana rengi. Gelince gördüm ki gri kahve arası bi ton sanki.

Back
X