2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar iyi aksamlar hepunize umarim herkes iyidir tabi minnaklarda iyidir artik agirlastik veben cok bitkin dusuyorum gece uykusuzlugu ates basmasi istahsizlik dogal olarak birde ilgi bekleyen 19 aylik prensesim var yorgun dusuyorum bir arkadasim vitamin takviyesi aliyirmusun diye sordu kan ilaci disinda hicbir ilac kullanmiyorum size doktorunuz tarafindan vitamin takviyesi verildimi omega b12 .vs.vs.
Canım ben Omega 3 ve vitamin olarak elevit kullanıyorum.bir de kan ilacı gynoferon var.her doktor önermiyor ama benimki önerdiği için kullanıyorum.doktoruna danış istersen

Kızlar bugün e bebekte sebamed ürünleri indirimde. Bebek için nasıl olur?
Genelde mustelayı öneriyorsunuz biliyorum ama ona göre baya uygun sebamed.

Kizlar bu arada ben cok sekerli seyler tuketmeye basladim ya. Canim istiyor. Aslinda hic yemek istemiyorum Ama engel de olamiyorum kendime. Normalde hic bu kadar yemem, her seyi hamilelige de baglamak istemiyorum. Nasil durduracam kendimi.
Ben de aynı durumdayım canım.normalde de tatlı çikolata falan severim.ilk aylar hiç canım istemiyordu ama şimdi yine her gün çikolata krizi.yiyince de vicdan azabı çekiyorum :KK43:

Sut gelsin diye boza oneriyorlar.birde gogusse sicak su torbasi koyuluyormus .Cok sicak zararli olurda belki ilik su ise yarayabilir.bir bilene sormak lazim.hasssas bir bolge sonucta.
Canım ılık bir duşta aynı işi görür ah oğlumda ictiğim bozanın haddi hesabı yok kilo aldırıyo maalesef bende burda okudum maya üstüne su içiyomuşşun yarım saat bişey yemiyomussun onu denicem maya süt yapıyo gercekten su e bebekte satılan iceceklerden de içmiştik onların iceriğide maya bana baya süt yapmıstı

Canım ılık bir duşta aynı işi görür ah oğlumda ictiğim bozanın haddi hesabı yok kilo aldırıyo maalesef bende burda okudum maya üstüne su içiyomuşşun yarım saat bişey yemiyomussun onu denicem maya süt yapıyo gercekten su e bebekte satılan iceceklerden de içmiştik onların iceriğide maya bana baya süt yapmıstı
Saol cnm ne guzel bilgiler. herkesin sakir sakir sutu olsun insallah.

20180208_123541 (1).webp
kizlar hafta sonu lcw almıştım
5 li corap 9tl
mavi cift tarafli battaniye 35 tl
muslin bez battaniye 22 tl
sorankar olursa diye yazdim ama bu muslin bez cok ise yarar biaeymi bilemedim dogrusu

Ben beğenmiyorum cnm sebamed uygun istersen uni baby bence ama ilk etapta musteladan baska kullanmam büyüyünce değiştirilebilir alerjik hassas bi cildi varsa sebamed filan olmuyo zaten ilk zamanlar öyle bol bol da kullanmaya gerek yok bi damla tamam kirlenmiyolar ki ben oğlumu şubatta dogmasına ragmen hergün yıkadım bunlar yaz bebişi dahada rahat yıkanır mustelada büyük baya gidiyo banyodan sonrada saf zeytinyağıyla yaglıyodum vücudunu ohh mis şifa niyetine özellikle vücut yağı bakım yağı filan kullanmadım hiç

canim leke cikaricinin sdini bilmiyorum kuru temizleme e bebekte 9.90 a leke cikarici var demisti ama hafta sonu gidebiliriz diye sabredemedim kendim yikadim o_O
Bende sabun bastım bakalim ne kadar çıkarsa artık zaten erkek kıyafeti mavili yedek olsun diye yıkıyorum :)

Pişik kremi olarakta sudocream tavsiye ederim bide temin etme imkanınız varsa macır kremi var cok uygun ve süper bir krem biz hep onla büyümüşüz bende cok kullandım oğlumda resim ekliyorum

Eklentiler

• D7DFD90E-2B34-4ED0-A313-9CB4B55D11BF.webp
    D7DFD90E-2B34-4ED0-A313-9CB4B55D11BF.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 255
Pişik kremi olarakta sudocream tavsiye ederim bide temin etme imkanınız varsa macır kremi var cok uygun ve süper bir krem biz hep onla büyümüşüz bende cok kullandım oğlumda resim ekliyorum
Aa bunu biliyorum benim eşim göçmen babannesinde görmüştüm ulaşmak cok mümkün yani :)

kizlar ben artik nefes nefese kaliyorum.cabuk yoruluyorum.sizde boylemisiniz.one dogru egilemiyorum.simdiden zorlanmaya basladim.bizde burada 30hafta dolunca izne ayriliyorlar.neyseki az kaldi

Canım çok hareket edersem ve hızlı merdiven inersem bende nefes nefese kalıyorum. Ve çorap giyerken ayakkabı bağlarken zorlanıyorum artık. Eğilince bebeğe birşey olacak diye hep oturarak yapıyorum işlerimi olduğunda eğilmemeye çalışıyorum tabi hep mümkün olmuyor. Ben hemende ayrılmıcam izne gidebildiğim kadar gideceğim.

Ben beğenmiyorum cnm sebamed uygun istersen uni baby bence ama ilk etapta musteladan baska kullanmam büyüyünce değiştirilebilir alerjik hassas bi cildi varsa sebamed filan olmuyo zaten ilk zamanlar öyle bol bol da kullanmaya gerek yok bi damla tamam kirlenmiyolar ki ben oğlumu şubatta dogmasına ragmen hergün yıkadım bunlar yaz bebişi dahada rahat yıkanır mustelada büyük baya gidiyo banyodan sonrada saf zeytinyağıyla yaglıyodum vücudunu ohh mis şifa niyetine özellikle vücut yağı bakım yağı filan kullanmadım hiç
Evet sebamed bazılarına dokunmuş okudum biraz da. Mustelayı indirimde yakalamak lazım. Çok sağol Can'ım.

Yaşadığımız her anın değerini bilmeliyiz. Ama hamileliğin ve yenidoğan annesi olmanın kıymetini daha iyi bilmeliyiz.

Lohusalığı sütüm gelecek mi gibi endişeler yerine, bebeğinizi göğsünüze yatırıp koklayarak, sıcaklığını hissederek geçirin. İyi hissederseniz, herşey iyi olur zaten.
Kesinlikle
kizlar ben artik nefes nefese kaliyorum.cabuk yoruluyorum.sizde boylemisiniz.one dogru egilemiyorum.simdiden zorlanmaya basladim.bizde burada 30hafta dolunca izne ayriliyorlar.neyseki az kaldi
Bende oyleyim canim
Sebamedde iyi bi urun .
Benim oglumun alerjisi yuksek oldugundan onada tepki gostermisti.normal bebekte sikinti olacagini sanmiyorum.

Eki Görüntüle 2108249
kizlar hafta sonu lcw almıştım
5 li corap 9tl
mavi cift tarafli battaniye 35 tl
muslin bez battaniye 22 tl
sorankar olursa diye yazdim ama bu muslin bez cok ise yarar biaeymi bilemedim dogrusu
Gule gule kulkan canim cok guzeller .herkes muslin icin ise yarar diyor bende alicam 1tane .
Bizim lc de yok artik baska yerlere bakicam

Back
X