- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.981
Baktım şimdi ama beden yok..teşekkürler..Instagram da @hamilegiyimlyndevon gibi bi adres vardı ona da bak istersen hep dış çekimlerde falan giyilen elbiseler vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım şimdi ama beden yok..teşekkürler..Instagram da @hamilegiyimlyndevon gibi bi adres vardı ona da bak istersen hep dış çekimlerde falan giyilen elbiseler vardı
Canın gereksiz yere canını sıkma o kadar kolay degil bebege zarar verebilmen yoksa gunluk hayatta neler yapiyoruz farketmeden. Cok hareket ettiysen uyumustur sallantidanKızlar okulda kendimi kaptırdım teniz felan oynadım çocuklarla salakmıyım ben bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum uzandım topa vurayım diye![]()
hareket etmiyor şuan ağlayacam ya
Insallah saglikla kucagimiza aliriz canim. Bide kuru uzum yeme ama dut ve erikten olculu yiyebilirsin. Listemde kuru erik ve kuru dut var toplamda 20 gri gecmeyecek sekilde yiyebilirsin.Annem kendisi yapıyor canım pekmezi dededen kalma bağlarımız bi de çiftliğimiz var bizim amcamlar kullanıyor çiftliği, ama yazdan armut üzüm dut erik hepsini toplayıp kurutuyor annem onları falan yiyebilsem daha iyi olurdu...ya oğlumda iyiydim bebek de iyiydi sağlıklıydı buna sanki böyle bi özen göstermemişim gibi oldu...ondan işte...2 hafta önden gitmesi de 5-6 güne düşmüş...inşallah sağlıklı olsun da
Birde 3 kilo almışım kıZımda ters duruyor makat gelişiKizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım 1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafa bir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmek hamurisi bisuru şey yasaklandı ah ah nolcak böyle bakalım
Canım verdiğim ölçüler yorgani için çarşafı daha büyük olur tabikiaynı ölçülerde olunca yatağın altına geçer mi ona göre mi yapılıyor ?
bende yıkamadığım için denemedim hiç canım, istersen aksam deneyip sana fotograf atabilirim, içine sinerse öyle alırsın. ama bende ona göre payı vardır.cnm ben de çok beğendim çift taraflı vardı bir de ama 70 tam üstüne göre olur az altlara girmesi gerekmez mi ondan emin olamadım ki ?
benimki donmus cnm sali gitmistim doktora ilk hamileligimde tersti bende az hissederdim hareketleriniSelamlar herkese
Bu aralar kontrolu olan kizlar, bebegin pozisyonu ole ilgili birsey dedi mi doktorunuz? Bas asagi pozisyona gecmis mi? Benim dun kontrolum vardi makat gelis suan icin dedi doktor. Bakalim ne zaman inecek insallah iner bir ara.
Ultrasonda da baya hareketsizdi bu arada yani ben az hareket ettigini hissediyordum oyleydi gercekten de. Ama kalp atimi vs sorun yoktu. Hareketsizligine alistim artik. Bizimki de oyle galiba.
Bebeğin kilosu iyi canım geri ileri durumuda düzelir hatta çok hareketli olduklarından sağlıklı ölçümde yapılamıyor olabilir.sen biraz fazla kilo almışsın ama şekeri hamur işini kesince o da hallolur zaten bunlar hepimiz için zararlı şeyler bu haftalardan itibaren bebeğe yarayan bize kilo yapmayan gıdalar tüketmeliyiz yoksa hantallıktan başka birşey katmıyor bize birde alınan her fazla gr anneyi çok zorluyor ilk kalkış falan çok zor oluyorBirde 3 kilo almışım kıZımda ters duruyor makat gelişi
Aynen canım artık hafif beslenmeye gecicem.sut yoğurt çorba domates salatalık Allah'ın izniyle normale döner herşeyBebeğin kilosu iyi canım geri ileri durumuda düzelir hatta çok hareketli olduklarından sağlıklı ölçümde yapılamıyor olabilir.sen biraz fazla kilo almışsın ama şekeri hamur işini kesince o da hallolur zaten bunlar hepimiz için zararlı şeyler bu haftalardan itibaren bebeğe yarayan bize kilo yapmayan gıdalar tüketmeliyiz yoksa hantallıktan başka birşey katmıyor bize birde alınan her fazla gr anneyi çok zorluyor ilk kalkış falan çok zor oluyor
Oyy yerim yaaa küçücük yerde nasıl da hareket ediyorlar kaçıyorlar düşününce gülüyorum elimde olmadanKontrolüm dündü pozisyonuyla ilgili bişey demedi bende sormadım zaten sezeryan olcak o yüzdende söylememiş olabilir ben hareketlerimi çok hissediyorum nitekim drda kalbine bakmak için epey uğraştı çok hareket ediyor kaçıyor sürekli dedi
Maşallah Can'ım gözünaydın. Bak 1 kiloyu fazla fazla geçmiş bile :)Kizlaaar kontrolden çıktım şimdi kızım 1290 Gr olmuş bacak boyu 2 hafta geri kafa bir hafta ileri suyun fazla cikti şeker ekmek hamurisi bisuru şey yasaklandı ah ah nolcak böyle bakalım
İnşallah canım benimkide öyle donsun normale zaten çok kilo almışım kilo alımında durmuş olur bir süre yapiyim bakalım diyetOyy yerim yaaa küçücük yerde nasıl da hareket ediyorlar kaçıyorlar düşününce gülüyorum elimde olmadan
Maşallah Can'ım gözünaydın. Bak 1 kiloyu fazla fazla geçmiş bile :)
Benim de 1 ay önce suyu fazlaydı. Bana da pilav makarna hamurişi tatlı azalt dedi. Ben tamamen kesemedim. Tatlı öyle çok yemiyorum ama makarna ve ekmekten vazgeçemedim. Sadece dikkat ettim biraz. Bu kontrolümde normale dönmüştü suyu. Sen de azalt. Dr um tamamen kesmene gerek Yok demişti bana da.
Benikinin başı aşağıdaydı dediğin gbi kaburgamda hissediyorum tam göğsümün altında ama bazen aşağıda da oluyo o da elleri galibagunaydin.kizlar.bir sorum olacak.bebegi donen kizlar.hareketlerini nerede hissediyorsunuz? kontrolume henuz var.15gun.donup donmedigini bilmiyorum.ama hareketleri hep yukarda kaburgamin altinda..nerden anlaya bilirim donup donmedigini
Yani bnmki dönmüş ana hareketleri var ama saatleri çok belli artık senibde artık saatleri bellidir . Mesela gün boyu uyuyo bizim kuz akşama doğru biraz tekmeliyo ama asıl harrket akşam ondan sonra yatana kadar yatıncada garejet ediyor ana savah kalktığında pek hareketi olmuyor yine demekki sabaha karşı da uyuyor dye düşünüyorumGunaydin kizlar bebek donunce hareketleri azaliyormu ki benim kizim hic hareket etmiyor.gece uzaninca sadece .
Onceleri daha fazlaydi
Bnce arkadaşlar yanlış anladı kenar korumalarının ölçüsü aynı olmalı ama nevresim ve yorganın ölçüsü daha büyük oluyorcnm ben de çok beğendim çift taraflı vardı bir de ama 70 tam üstüne göre olur az altlara girmesi gerekmez mi ondan emin olamadım ki ?
Bence kesinlikle doğru . Benim bi ara sağ göğsümün altındaki kemik acayip ağrıyodu mesela sonra on on bes gün gecti hiç ağrımamaya başladı bnde demekki döndü dye düşünmüştüm ve dönmüş de . He bi de şeyden tahmin ettim döndüğünü idrar torbamda büyük bi baskı düşün apartmandan çıkmadan yine tuveletim geliyodu hala da öyleBenim bebege doktor makat simdilik diyince arastirmaya basladim nasil dondursem diye. Breech baby egzersizleri diye aratinca cikiyor youtube'da. Turkce video website bulmak zor maalesef.
Neyse bir videoda diyordu ki eger bebek basasagi donmusse ayaklari kaburgaya geliyor ve artik gogsunun altinda ksburgalarinda hissediyorsun bebegi. Bence seninki donmus eger bu soylenilen dogruysa.
lcw den aldm ben, 140*70, çok güzel-kaliteli ve de uygundu
Ayni ölçülerde olması lazım yani 70*130 benimkiler öyle
Demek ondan hissetmiyorum daha dogrusu hareket etmiyor zaten ultrasonda da doktor cok ugrasti ama yok hareket etmiyor. Pozisyonundan demek kibenimki donmus cnm sali gitmistim doktora ilk hamileligimde tersti bende az hissederdim hareketlerini
Ahah yaa ne tatli ya benimkini hic oyle hareketli gormedik hep yatiyor bosbelesKontrolüm dündü pozisyonuyla ilgili bişey demedi bende sormadım zaten sezeryan olcak o yüzdende söylememiş olabilir ben hareketlerimi çok hissediyorum nitekim drda kalbine bakmak için epey uğraştı çok hareket ediyor kaçıyor sürekli dedi
Tamam cnm ona göre bakarım.Canım verdiğim ölçüler yorgani için çarşafı daha büyük olur tabiki
Canim tam tersi sanki yazdigim. Yani basasagi donmusse doguma uygun bir sekilde ayaklari yukarida oluyor ve gogus alti kaburgalarina cok baski yapiyorm yukarilari tekmeliyorsa basasagi donmus demek. Simdi senin bebis tekrar mi dondu? Ben anlamadimBence kesinlikle doğru . Benim bi ara sağ göğsümün altındaki kemik acayip ağrıyodu mesela sonra on on bes gün gecti hiç ağrımamaya başladı bnde demekki döndü dye düşünmüştüm ve dönmüş de . He bi de şeyden tahmin ettim döndüğünü idrar torbamda büyük bi baskı düşün apartmandan çıkmadan yine tuveletim geliyodu hala da öyle