• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde boyle hemen hemen .
Masallah cok tatli gorunuyor

Anamm iyice karisti kafam .
Bebek arabasiyla satilan pusetmiydi eskiden anakucagi diyorduk puset neydi iyice karistim ben .google amcaya bigidiyim ben

Kisiden kisiye degisiyor canim .ne desek bos

Top gb gercekten takma gobek diyenlerde hakli yani :)) masallah

Masallah canim cok tatli duruyorsun.
Ya kizlar boyle fotograflara bakinca cok sirin duruyorsunuz ama ben kendimi cok cirkin hissediyorum.pskolojik demekki

Al bendende okadar ama ben yiyecek bulamiyorum ondan yiyemiyorum :)

Bizde bulduk ama kimse begenmiyor yinede vaxgecmiyoruz takildik resmen .
Evet canım şu oto koltuğu da olan var ya o puset :KK48: evde de kullanılıyor yani ileri geri sallanıyor denedim çok sevdim ben. O yüzden ana kucağına gerek olmaz diye düşünüyorum. Portbebe de zaten en fazla 2 ay kullaniliyormus o da çok kullanışlı değilmiş yani. Ama benim duyduklarım böyle sen istersen iyice arastir belki de seven vardir

Ye ye bir sey olmaz :) o cok alerjik bunyelerde gecerli heralde ne biliyim. Ben vazgecemem heralde. Hatta bugun misafirim oldugun ickn tam yetmedi bile. Belki yarin bir daha yaparim.

Kagida yazacak kadar secenek cikartamadim ki!

O deterjandan ben de aldim. Ben en iyisi ilk etapta 20 derecede yikayim kisa programda. Alerji programini baska camasirlarda denerim.
30 iyidir korkma bişey olmaz 30 da. Zten 30 da akacak boya da bebeğe zarar verir. Aksın gitsin daha iyi bence

inşallah normal doğum yapmayı istiyorum canim ama kızım nasıl gelmek isterse diyeyim. Bir kaç tanıdığım var ilki normal ikincisi sezeryan olan. Hayırlısı ne ise öyle olsun hepimiz için.
Ama bende normal doğum sonrası kabız oldum çok zorlandım. Birde hoşaf sütü de arttırıyor diye biliyorum. Acaba yanlış mı biliyorum.
İnşallah gönlüne göre olur doğumun ve de hayırlısı tabi.
Zaten canım kabızlıktan ziyade süt için yaptılar bunu bana evde. Sonra wc için de iyi geldiğini gördüm. Asıl amaç süt inşallah ❤️

Kızlar benm çocukta hala dönmedi. 3 hafta sonra tekrar bakalım nst 'ye gir dedi doktor. Ne zamana kadar dönme ihtimali var acaba. Büyüdükçe dönmede zor oluyor diye biliyorum. Normal doğum olsun diye 6. Aydan sonra nerdeyse hergun yürüdum. Kilo almamaya çalıştım. Ama nasip ne olacak bakalim
Canim benim de dönmemisti en son ve hala ayni pozisyonda bence haftaya sali randevum var ama bakalim ne diyecek doktor. 35 haftaya kadar donmesi yine cok muhtamel. Sonrasinda belki daha zor ama yine de donebilir.

Youtube'da breech baby egzersizleri diye arat cikiyor videolar. Doktoruna da danisip yap istersen. Breech kafa yukarida oluyor, makat gelis oluyor sanirim bu. Bi de transverse var. Benimkisi oyle yani yan yatmis bir sekilde karnimda. Asagida veya yukarida degil hep yanlarda hissediyorum hakeretleri.

Insallah donerler vaktinde.

Tam kız karnı maşallah güle güle büyüsün :)

ANNONA ANNONA kızlar yaşın 6 olması avantaj sanırım. Bizimki 3 olacak. Ben çok düşünüyorum nasıl yapacağım tam ilgi zamanı diye. Siz bire başlamadan düzeni kurarsınız en azından. İnşallah çok daha rahat olur düşündüğümüzden. Kızım bazen konuşulabilir modda oluyor ve beni anlıyor. Fakat bazen iletişim kurmak imkansız kesinlikle. O zamanlarda ne yapacağız krizleri nasıl yöneteceğm kafamda deli sorular
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaş kaç olursa olsun ilgi ikiye bölünunce çocuk ister istemez afallicak ama çabuk alisiriz inşallah duruma

Kızlar benm çocukta hala dönmedi. 3 hafta sonra tekrar bakalım nst 'ye gir dedi doktor. Ne zamana kadar dönme ihtimali var acaba. Büyüdükçe dönmede zor oluyor diye biliyorum. Normal doğum olsun diye 6. Aydan sonra nerdeyse hergun yürüdum. Kilo almamaya çalıştım. Ama nasip ne olacak bakalim
Canım benimki 28de döndü. Ama doktora daha önce sormustum ne zaman döner diye 32den sonra dönmesini bekleriz demisti. Hatta bi ebe de öyle demişti. Canını sıkma yani daha yeni yeni başlar dönmeye. Döner inşallah daha

Biz doğumdan sonra hoşaf yiyebilir miyiz ki canım??? Bir süre daha diyet ve takip yapmalıyız sanki...bu da beni korkutuyor sulu sulu iyi oluyordu hafif tatlı hem tuvalete çikmak için hem süt için

Nasıl yani yaaa. Yiyemezmiyiz yemeliyiz yiyebilmeliyiz olmadi zorla yedirmeliler
Bak ağlarım ama mantıkla yaklaşıyorum gebelik şekeri ise gebelikle bitmeli demk
Pazartesi doktor randevum var sorayim ben bunu.

Kizlar bu hamilelikte salgilanan hormonlar bir yerden sonra duruyor mu napiyor? Su zamana kadar saclarim inanilmaz guzeldi. Yuzumde sivilce cikmiyordu. Ne olduysa bir hafta icinde saclarim eskisi givi keçelesti yuzumu sivilce bastiZ

Canim benimde çenemde kabarmalar olustu sivilce gibide böyle garip bisi alerji desem farklı birşey de yemiyorum ki offf zaten suratim fena olmuştu buda tuzu biberi oldu

Saglikla gelsin kuzular inşallah. Alakasiz bi konuya giricem ama. Simdi bizim ikinciler ya ben bazen cok stresli oluyorum nasıl olacak iki cocukla diye. Bazende kendime güveniyorum hallederim diye. Inisli cikisli pskolojim. Bugun mesela aslinda nasıl rahatmışım diyorum bebek gelince zor olacak gibi şeyler düşünüp duruyorum. Offf

Aynı kaygı ve korkular ara ara hepimizi yokluyor sanırım. Benim oğlum 2.5 yaşını yeni geçmiş olacak bende nasıl yaparım diyorum ama olcak bir şekilde eşim ben yardım ederim diyor Rabbim de yardim eder inşallah zorlanmayiz

teşekkür ederim canım...güzel bi takım göremedim öyle.. şimdilik tek havlu aldım..güzel bir takım denk gelirse alırım...zaten bornozu ilk etapta kullanamaz nasılsa
Aynen canım bornozu daha ilerde kullanır. Bende tek havlu alacaktim ama 30 35 tl gibi bi fiyati vardı. Bu takımda indirimdeydi 80 kusurden 60 liraya düşmüştü. Almışken bunu aldım. Ama dedigim gibi baktığım çoğu yerde gördüm bu takimlardan. Civilde falanda var yanlış hatırlamıyorsam.

Ye ye bir sey olmaz :) o cok alerjik bunyelerde gecerli heralde ne biliyim. Ben vazgecemem heralde. Hatta bugun misafirim oldugun ickn tam yetmedi bile. Belki yarin bir daha yaparim.

Kagida yazacak kadar secenek cikartamadim ki!

O deterjandan ben de aldim. Ben en iyisi ilk etapta 20 derecede yikayim kisa programda. Alerji programini baska camasirlarda denerim.
:kk77::halay:ozaman ben devam
Evet canım şu oto koltuğu da olan var ya o puset :KK48: evde de kullanılıyor yani ileri geri sallanıyor denedim çok sevdim ben. O yüzden ana kucağına gerek olmaz diye düşünüyorum. Portbebe de zaten en fazla 2 ay kullaniliyormus o da çok kullanışlı değilmiş yani. Ama benim duyduklarım böyle sen istersen iyice arastir belki de seven vardir
Aynen portbebeyi yanlis yazmisim .simdi nette baktim:olamaz:
Anakucagi istedim az evvel cok guzel fircaladi esim .:skandal:
Ama alicam sanirim bu fircadan sonra :KK70:

Nasıl yani yaaa. Yiyemezmiyiz yemeliyiz yiyebilmeliyiz olmadi zorla yedirmeliler
Bak ağlarım ama mantıkla yaklaşıyorum gebelik şekeri ise gebelikle bitmeli demk
Pazartesi doktor randevum var sorayim ben bunu.
İnşallah canım ama sanki öyle okudum o ilk 1 ay falan hormonlar tamamen düzelene kadar gebelik hormonlarının seviyesi normale dönene kadar falan aynen devam etmemiz gerekiyor gibi...ben mart sonu izne ayrılmak için gidicem madem sen gitmişken bikaç şey sorsan...mesela 1.açlık kaç olmalı 90-99 arası normal diyorlar ama yatarken 96 sabah 93 mesela bunda ilaç insülin mi gerekir daha fazla mı düşmeli yani 2.biraz kaçırdık mesela şeker oldu 150-160 hemen yürüyüşe başladık falan tekrar düştü bunun da bebeğe zararı olur mu 3.bu diyetle mi kilo kaybı oluyor yoksa şeker hastalığı semptomu olarak mı kilo kaybı oluyor
Sorabilirsen sor yani...ben semt polikliniğindeki dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum haftaiçi sıra falan da bulunmuyor 2 saat bekleniyor ama ingilizce derslerimde gideyim diyorum çok fena taktım bu şeker olayına

Bebek baskı yapıyordur muhtemelen canım yada migdenn ogutmedi sana kemik ağrısı gibi geliyo çünkü bana da oluyo bazen çok yediğimde falan
Yok be askim ya resmen kemik batiyo sadece bugun degil yaklasik 1 haftadir boyle. Ozellikle yan yattigimda batiyo :(

İnşallah canım ama sanki öyle okudum o ilk 1 ay falan hormonlar tamamen düzelene kadar gebelik hormonlarının seviyesi normale dönene kadar falan aynen devam etmemiz gerekiyor gibi...ben mart sonu izne ayrılmak için gidicem madem sen gitmişken bikaç şey sorsan...mesela 1.açlık kaç olmalı 90-99 arası normal diyorlar ama yatarken 96 sabah 93 mesela bunda ilaç insülin mi gerekir daha fazla mı düşmeli yani 2.biraz kaçırdık mesela şeker oldu 150-160 hemen yürüyüşe başladık falan tekrar düştü bunun da bebeğe zararı olur mu 3.bu diyetle mi kilo kaybı oluyor yoksa şeker hastalığı semptomu olarak mı kilo kaybı oluyor
Sorabilirsen sor yani...ben semt polikliniğindeki dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum haftaiçi sıra falan da bulunmuyor 2 saat bekleniyor ama ingilizce derslerimde gideyim diyorum çok fena taktım bu şeker olayına

Tabii canim sorarım ekran görüntüsünü aldım unutmamak için. Ben pazartesi normal gebe takip e gideceğim ama yarını atlatınca sadece diyabet ve obezite gebe takibi var ona numara alıp onada vakit gecirmeden gideceğim pazartesi öğrenemezsem o zaman öğrenirim sende gidip öğrenirsen bizi de bilgilenir canim.
Takmak istemiyorum ama bende takıyorum canim korkuyorum da ama kacamak yapmaktan geri kalmıyorum eşimin gaziyla :( kaçamak yapınca hemen bardak bardak su içiyorum kalkıp evin içinde hareket ediyorum ama bilmem ise yarıyor mu

Canim benim de dönmemisti en son ve hala ayni pozisyonda bence haftaya sali randevum var ama bakalim ne diyecek doktor. 35 haftaya kadar donmesi yine cok muhtamel. Sonrasinda belki daha zor ama yine de donebilir.

Youtube'da breech baby egzersizleri diye arat cikiyor videolar. Doktoruna da danisip yap istersen. Breech kafa yukarida oluyor, makat gelis oluyor sanirim bu. Bi de transverse var. Benimkisi oyle yani yan yatmis bir sekilde karnimda. Asagida veya yukarida degil hep yanlarda hissediyorum hakeretleri.

Insallah donerler vaktinde.
Benimkinjn bildiğin kafası direk yukarda midemin orda hissediyorum. Sorarım cnn teşekkürler.

Back
X