• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde boyle hemen hemen .
Masallah cok tatli gorunuyor

Anamm iyice karisti kafam .
Bebek arabasiyla satilan pusetmiydi eskiden anakucagi diyorduk puset neydi iyice karistim ben .google amcaya bigidiyim ben

Kisiden kisiye degisiyor canim .ne desek bos

Top gb gercekten takma gobek diyenlerde hakli yani :)) masallah

Masallah canim cok tatli duruyorsun.
Ya kizlar boyle fotograflara bakinca cok sirin duruyorsunuz ama ben kendimi cok cirkin hissediyorum.pskolojik demekki

Al bendende okadar ama ben yiyecek bulamiyorum ondan yiyemiyorum :)

Bizde bulduk ama kimse begenmiyor yinede vaxgecmiyoruz takildik resmen .
Mersin canım...bence her hamile tatlı duruyor canım....ayrı bir şirinliği var hamileliğin
Tam kız karnı maşallah güle güle büyüsün :)

ANNONA ANNONA kızlar yaşın 6 olması avantaj sanırım. Bizimki 3 olacak. Ben çok düşünüyorum nasıl yapacağım tam ilgi zamanı diye. Siz bire başlamadan düzeni kurarsınız en azından. İnşallah çok daha rahat olur düşündüğümüzden. Kızım bazen konuşulabilir modda oluyor ve beni anlıyor. Fakat bazen iletişim kurmak imkansız kesinlikle. O zamanlarda ne yapacağız krizleri nasıl yöneteceğm kafamda deli sorular
Oleyy:KK49:görüşüme kıza benzeten 2.kişi sensin...kafayı yedirdiler bana bu konuda müşterilerim....Bir teyze sordu kız dedim..Bence erkek bu diyor karnım öyleymiş....valla teyzeciğim doktorlar hep kız diyor dedim...en son çıkarken ki lafını aynen yazıyorum...Vallahi Allah in işine karışılmaz ama kesin erkek bu diyor:KK53:
Aynen canım bornozu daha ilerde kullanır. Bende tek havlu alacaktim ama 30 35 tl gibi bi fiyati vardı. Bu takımda indirimdeydi 80 kusurden 60 liraya düşmüştü. Almışken bunu aldım. Ama dedigim gibi baktığım çoğu yerde gördüm bu takimlardan. Civilde falanda var yanlış hatırlamıyorsam.
O süper çok uygun almışsın canım..Güle güle kullansın inşallah

canım aslında bu hoşaf ve komposto çokda yararlı seyler değil, şekerli sonuçta. ölçülü tüketmek lazım sanki. bize süt yapacak olan sey su. bol bol su içmeliyiz, şekerli içeçecekler değil malesef. bir de salatalık yemeliyiz.

Canim ben sütten daha çok kansızlıktan korkuyorum. Kabız olmamak için içerim. Şu anda gebelik şekerinden dolayı kayısı ve armutu kestim ve çok canim açıyor ve ilk hamileliğinde kalan hemoroid var o ilerleyecek diye korkuyorum
Birde süt yapan yiyeceklerin basında su geliyor bunun yanında bol yeşillik ve mayalı gıdalarda güzel süt yapar rezene çayı da var tabii . Ben sütüm olmayacak diye korkmuyorum. Oğlumda korktum çok ağladım emziremeyeceğim göğüslerim büyümedi sütüm yok diye ama maşallah emzirdim hiç ek gıdaya mamaya falan gerek olmadi. O yüzden süt yapması asıl konu değil ama yaparsa çok güzel olur.

Benim de başlarda sivilce olmuştu gebe kalınca. Sonra hiç olmadı ta ki 7.aya kadar.şimdi sivilce ve kizariklik var

;( ne olacak peki bunlar kalıcak mi acep. Doğum sonrası saçlarını yüzüne sur doğum lekeleri gider demişlerdi. Ben sürdüm diye hatırlıyorum ama malesef ilk gebeligimden kalan lekelerim mevcut. Insallah kızımın doğumundan sonra sürünce gider. Hatta sürmeden gitsin ben unutabilirim.

Günaydın kızlar konumuzla ilgisi yok ama bir şey sorayım size benim evim çok küçük şimdi bide ikinci çocuk gelince yerim iyice azalıyor elimde iki tane abiye elbise var iki tanede kızımın kreşte giydiği gösteri kıyafeti var bunları verebileceğim yer var mı internette falan bildiğiniz site yada sizin verdiğiniz yer varsa banada diyiverin çok yer kaplıyor bunlar

Canim face kullanıyorsan orada ikinci el satış yapan sayfalar var.

Letgo dolap gibi uygulamalar var. Uygulama istemezsen
Sahibinden ve gittigidiyor da ikinci el dükkanları var canim

seker olcen arkadaslara bi sorum olcak seker aletiyle aclik olctum 102 cikti 2 saat sonra tokluk 135 cikti yuksek mi aceba

Günaydın kızlar göbekler cıkmıs meydana :)
Buda ben ve oğlum :) ilk oğlumda böyleydi öne dogru tek farkı bu daha asağıda 6 kilo aldım ama sanırım hepsi karnımda gören doğurcaksın galiba diyo

Canım benim oğlumda 5 yasında aynı korkuları yasıyorum yazmıstım burayada kücüge bi sekildr bakılcak ama oğlumu üzmek istemiyorum bende yaz diye seviniyorum bahcede parkta filan dengelicez insallah
sofiarya sofiarya canım nerelerdesin iyi misin hiç sesin soluğun cıkmıyo arada bi ses ver iyiyim diye :KK66:
İyiyim arkadaşım çok teşekkürler ;) bu ara sağlık ocağı çok yoğun okul çocuklarının rapor ve kan tahlili işleri var İnan koşuştururken doğuracağım diye aklım çıkıyor :KK49: boş zamanlarımda da Doğum hazırlıkları için koşuyorum ama işte herşey yarım yamalak :işsiz: Bizim kızında maşallahı var kıpır kıpır hiç rahat vermiyor gece gündüz sağolsun:emir_bebek: yani özetle inanılmaz Yorgunumm 37ye kadar çalışırım diyordum ama şimdi gücüm kalır mı emin olamıyorum:deli: aşağıya da bir koca göbüş fotosu koyuyorum toplamda 10kilo aldım 8i göbek bence :oha:

Eklentiler

• FC3BF6E8-C241-42D6-B7F5-78E22350862C.webp
    FC3BF6E8-C241-42D6-B7F5-78E22350862C.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 134
İyiyim arkadaşım çok teşekkürler :KK66: bu ara sağlık ocağı çok yoğun okul çocuklarının rapor ve kan tahlili işleri var İnan koşuştururken doğuracağım diye aklım çıkıyor :KK49: boş zamanlarımda da Doğum hazırlıkları için koşuyorum ama işte herşey yarım yamalak :işsiz: Bizim kızında maşallahı var kıpır kıpır hiç rahat vermiyor gece gündüz sağolsun:emir_bebek: yani özetle inanılmaz Yorgunumm 37ye kadar çalışırım diyordum ama şimdi gücüm kalır mı emin olamıyorum:deli: aşağıya da bir koca göbüş fotosu koyuyorum toplamda 10kilo aldım 8i göbek bence :oha:
Fotonun büyüğünü açınca anladım..İlk başta elindeki çiçeği göbüşünün üstünde bardakta bişey sandım..oraya koymuş ordan içiyomuş gibi:KK70::KK70::KK70: Bu aralar hayal gücüm çok yüksek

Kızlar bu arada ara ara burnum kanıyor 2 aydır..öyle çok değil 5_6 damla kadar.., 1 haftadır burun etlerim şişmişti..tıkalıydı burnum..doktora gittim ilaç yazmadı tabi..doğal deniz suyu kullanıyorum...Benim gibi burun kanamaları olan varmı...olabiliyormuş galiba hamilelikte

seker olcen arkadaslara bi sorum olcak seker aletiyle aclik olctum 102 cikti 2 saat sonra tokluk 135 cikti yuksek mi aceba
Aslında yüksek değil ama hamilelik için yüksek olabilir...bir de biIm ölçüm farklı oluyor; açlık ölçünce yemeye başlıyorsun ya ondan tam 1 saat sonra ölçmen gerekiyor tokluğu da...yani 2 saat sonra belki daha da fazla düşmüş olması gerekirdi...ama ben şunu anladım ki hamilelik hormonları insülini baskılıyor bir şeyler oluyor ve mesela yedim ama hep oturdum yattım diyelim 122 den anca 115 e falan düşüyor mutlaka fiziksel aktivite gerekiyor...

İyiyim arkadaşım çok teşekkürler :KK66: bu ara sağlık ocağı çok yoğun okul çocuklarının rapor ve kan tahlili işleri var İnan koşuştururken doğuracağım diye aklım çıkıyor :KK49: boş zamanlarımda da Doğum hazırlıkları için koşuyorum ama işte herşey yarım yamalak :işsiz: Bizim kızında maşallahı var kıpır kıpır hiç rahat vermiyor gece gündüz sağolsun:emir_bebek: yani özetle inanılmaz Yorgunumm 37ye kadar çalışırım diyordum ama şimdi gücüm kalır mı emin olamıyorum:deli: aşağıya da bir koca göbüş fotosu koyuyorum toplamda 10kilo aldım 8i göbek bence :oha:
Çok tatlı bir göbüş :KK76:

Hava güzel diye dün bütün gün dışarılardaydık tek tek alıntı etiket yapamadım ama epey büyümüşüz maşallah bebeciklere...benim de bu kadar diyet ve yürüyüşle 10 kilo oldu yaa inanamıyorum iyi ki de yemiyorum yesem nolurdu acaba

Günaydın kızlar konumuzla ilgisi yok ama bir şey sorayım size benim evim çok küçük şimdi bide ikinci çocuk gelince yerim iyice azalıyor elimde iki tane abiye elbise var iki tanede kızımın kreşte giydiği gösteri kıyafeti var bunları verebileceğim yer var mı internette falan bildiğiniz site yada sizin verdiğiniz yer varsa banada diyiverin çok yer kaplıyor bunlar
Can'ım bebe cruz diye bir uygulama var. Orda satılıyor tüm ürünler. Telefona yükleyip bir bak istersen.

Kızlar hepiniz çoook tatlısınız göbüşlerinizle :KK200:
Maşallah hepinize.
Kimimiz doğurdu doğuracak gibi kimimiz sanki daha 16 haftalık hamile :KK45:
Ne acayip :)) ben ikisi de değilim. Orta düzeyde sanırım :KK53:

Kızlar bu arada ara ara burnum kanıyor 2 aydır..öyle çok değil 5_6 damla kadar.., 1 haftadır burun etlerim şişmişti..tıkalıydı burnum..doktora gittim ilaç yazmadı tabi..doğal deniz suyu kullanıyorum...Benim gibi burun kanamaları olan varmı...olabiliyormuş galiba hamilelikte

canım benim geçen gün yarim saat kadar sürdü.gerçi boğaz enfeksiyonu için antibiyotikte kullanıyordum.hamilelikte mi yoksa sunuzutten mi oluyo anlamadım.dün kontrolüm vardı.doktora söyledim olabilir dedi ama sık olmaya baslarsa kbb gidersin dedi

herkesin göbüşleri çok tatlı maşallah, bu da 90 kiloluk bendeniz :anneadayı: ve oğluşum:emir_bebek:
90 kilolar ayni tip hamile kaliyor heralde :D ben de 90 im aynen senin gibi gorunuyorum.
Ben bir cok giymedigim kiyafet, ayakkabi, canta, abiye vs.. esyalarimi dolap ve Gardrops uygulamalarindan sattim. Cok pratik oluyor. Hatta dolap a uye olup urunleri yukledikten yarim saat sonra 2 tane siparis gelmisti hemen. Bir dene istersen. Anne bebek bolumu de var. Oglum icin bir iki parca kiyafet almistim o bölümden.
Kızlar bu da ben 7kg aldım. Bie 7daha alırım sanıyorum. Hepiniz çok tatlış görünüyorsunuz.:anneadayı: güzelce kucaklarız bebeklerimizi inşallah :KK200:
Masallah hic gostermiyorsun sen de :)

Aslında yüksek değil ama hamilelik için yüksek olabilir...bir de biIm ölçüm farklı oluyor; açlık ölçünce yemeye başlıyorsun ya ondan tam 1 saat sonra ölçmen gerekiyor tokluğu da...yani 2 saat sonra belki daha da fazla düşmüş olması gerekirdi...ama ben şunu anladım ki hamilelik hormonları insülini baskılıyor bir şeyler oluyor ve mesela yedim ama hep oturdum yattım diyelim 122 den anca 115 e falan düşüyor mutlaka fiziksel aktivite gerekiyor...
anladim cnm cok saol ben yememe dikkat edeyim en iyisi cunku 2 hafta once bebis 2 hafta onden cikmisti o yuzden olabilir

90 kilolar ayni tip hamile kaliyor heralde :KK70: ben de 90 im aynen senin gibi gorunuyorum.

Ben bir cok giymedigim kiyafet, ayakkabi, canta, abiye vs.. esyalarimi dolap ve Gardrops uygulamalarindan sattim. Cok pratik oluyor. Hatta dolap a uye olup urunleri yukledikten yarim saat sonra 2 tane siparis gelmisti hemen. Bir dene istersen. Anne bebek bolumu de var. Oglum icin bir iki parca kiyafet almistim o bölümden.

Masallah hic gostermiyorsun sen de :)
Burada bir bayan ücreti kontör olarak göndersem olurmu dedi yalnız benim telefon kontörlü değil dediğin uygulamayada bakayım bir sıkıldım bunların yer kaplamasından

Back
X