2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kizim sabah uyandı mı bi 5 saate yakın uyumuyor emerken uyuyor kucağımda uyuyor ama yatağına yatırınca ni 10 dk sonra hemen uyanıyor.emzik de pek hevesli emmiyor alıyor ama verince bi süre sonra atıyor.
BIDE BIZ YEMEK YERKEN COOK YALANIYOR BIZIM KIZ ERKEN BASLICAK HERALDE EK GIDAYA
oglumda aksine yemek sıfır

Nasıl geçecek bu sancı ya deli oldum çığlık sesine

Geçmesi zaman alıyor ama hafifletilebilir. Her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkarmaya çalış. Gaz sancısına iyi gelen çaylardan içebilir bebeğe de icirebilirsin. Gaz sanciainda bebeğin rahat ettiği bir pozisyon vardır onu bulursan rahat edersin mesela ben kızımın yüzü dışarıya bakacak şekilde bir elim karnında diğer elimle bacaklarını hafif yukarı doğru indirerek sanki comeliyormuş gibi tutuyorum ve hafif olduğum yerde yaylaniyorum daha az çığlık atıyor rahat ettiği bir pozisyon bu. Diğer pozisyonlarda çıldırıyor ve her gece bi parol içip yatıyorum çünkü başımı kaldiramiyorum gaz sancısı sonrasi bas agrisindan

Son düzenleme:
Bizde bugün 1. Ay adınızı olduk kilo almamış gözüküyoruz geçen haftaya göre. Geçen hafta hastanede tartılmıştık ilk defa saglik ocaginda tartıldık. Bu yüzden haftaya tekrar gideceğim kilo almis mi diye.

Geçmesi zaman alıyor ama hafifletilebilir. Her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkarmaya çalış. Gaz sancısına iyi gelen çaylardan içebilir bebeğe de icirebilirsin. Gaz sanciainda bebeğin rahat ettiği bir pozisyon vardır onu bulursan rahat edersin mesela ben kızımın yüzü dışarıya bakacak şekilde bir elim karnında diğer elimle bacaklarını hafif yukarı doğru indirerek sanki comeliyormuş gibi tutuyorum ve hafif olduğum yerde yaylaniyorum daha az çığlık atıyor rahat ettiği bir pozisyon bu. Diğer pozisyonlarda çıldırıyor ve her gece bi parol içip yatıyorum çünkü başımı kaldiramiyorum gaz sancısı sonrasi bas agrisindan
Hangi çaylardan içirebilirim bebeğe

Kizlar bebegm 53 gunluk oldu cok skur ama hala kanamam var 40 cikarken azair gbi olmustu sonra renk koyulasti tekrr basladi adet sandm ama miktari adet kadsr degil hem adetm 5-6 gun surerdi iyice panik oldum yok parca kalmalar fln yaziyo nette doktora gtmeye bile korkyrm allttan bisey yapcaklar diye kesilir mi ki kendiliginden

Kizlar bebegm 53 gunluk oldu cok skur ama hala kanamam var 40 cikarken azair gbi olmustu sonra renk koyulasti tekrr basladi adet sandm ama miktari adet kadsr degil hem adetm 5-6 gun surerdi iyice panik oldum yok parca kalmalar fln yaziyo nette doktora gtmeye bile korkyrm allttan bisey yapcaklar diye kesilir mi ki kendiliginden
Canım 58 günlüğüm benim de öyle, parça kalsa çok yoğun pıhtılı kanaman olurdu. Bazılarının böyle oluyormuş normalmiş, yengemin 72 gün sürmüş, aklına kötü şeyler getirme, ben 10 gün sonra kontrole gideceğim ama dediğin gibi hiç doktor yüzü göresim yok

Kızlar günaydın.
Uykusuz bi gecenin sabahından sevgiler

@minikoglan hiye hiye
Kızlar inek sütüne alerjisi olan bebeklerde pişik çok olurmuş. Arkadaşım dedi onun oğlunda alerji çıkmış.
Bi kendiniz ona dikkat edin bakalım. İnek Sütü ürünleri tüketmeyin.
pisigi geçmişti . Bugün ayran içtim ev yogurdundan bir takip edeyim

:KK11: ah canım şöyle ağızlarını üzerine bi çaksak belki içimiz soğur. Birde kızım gaz sancısı çekiyor belli yani kucagimda sanci girince ağlamaya başlıyor sanci geçiyor susuyor. Aç mı bu. Hayır gaz sancısı diyorum başkası geliyor sütün mu yetmiyor diyor :kızgın:kafayı kırasim geldi.
Evde durmaktan bunaldim eşimle durmadan tartışıyoruz herşeye batmaya başladı vücudumda yaralar cıktı kaşınıyor sızlıyor yaralar ama dışarı çıkınca da böyle dengesiz konuşmalar canımı sıkıyor.
Banada herkes gazı var bunun gazı var diyor. Eeee bende biliyorum gazı var. Elimden bişey gelse zaten geçireceğim aglatma meraklisi değilim yaa

Canım 58 günlüğüm benim de öyle, parça kalsa çok yoğun pıhtılı kanaman olurdu. Bazılarının böyle oluyormuş normalmiş, yengemin 72 gün sürmüş, aklına kötü şeyler getirme, ben 10 gün sonra kontrole gideceğim ama dediğin gibi hiç doktor yüzü göresim yok
Peki bisey sorablir miyim ozel olcak ama esimle ne zamndr yaknlasmdgmz icn artk olsun istyrm ama bu yuzden olmuyo en cok buna geriliyorm aslnda bekledgni biliyorm

40 tan sonra olmasini bilemem ama benimde kanamam bi ara cogalmisti bi dr icerdr eşin bi parçası kalmış dedi simdi bisey dicem ama olmucak gereksiz bi dr du ama ogrendigim.su ki parca felan kalsa ates yaparmış ve sormaya bile gerek kalmadan hastanelik edermis kanamam cogaldiginda baska bi .dr u ayrıntılı ultrason.a sokup bakti icerde pihtilar kaldiginda vücut onları atiyomus bu sekilde bisey olabilir

Back
X