Ama ben 23 Nisa’nda adet oldum ama transfer 18 mayıs[/QUOTEo zaman şuan 4 haftalık bebeğin...benim transfer 22 mayıs idi bugün 3hafta 4 günlük hamile oluyorum..sende 4hafta+1 günlük oluyırsun..
Çok para tuzağı falan diyenler var gözüm korktu duyunca bu benim son şansım sizide çok tebrik ederim işallah sorunsuz bir hamilelik geçirsinBen Bülent tıraşın hastasıyım Allah’a şükür gayet iyi ve ilk denemem Allah’ın izniyle kalbini ve kesesini göreceğim zamanını bekliyorum ilk denemede oldu
https://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlKızlaaar acaba tüp bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanır acaba ben şu an kaç haftalığım
Bu arada ne kadara mal oldu tedavi tam olarak canımBen Bülent tıraşın hastasıyım Allah’a şükür gayet iyi ve ilk denemem Allah’ın izniyle kalbini ve kesesini göreceğim zamanını bekliyorum ilk denemede oldu
İnşallah kanda çıktı ama önemli olan kese ve kalp ama yine de allah razı olsun Bülent hoca ve ekibindenÇok para tuzağı falan diyenler var gözüm korktu duyunca bu benim son şansım sizide çok tebrik ederim işallah sorunsuz bir hamilelik geçirsin
Valla canım 7500 tl tedavi ilaçlarla falan 15.000 belki de geçmiştirBu arada ne kadara mal oldu tedavi tam olarak canım
:'( allah yardımcımız olsunValla canım 7500 tl tedavi ilaçlarla falan 15.000 belki de geçmiştir
Allahin izniyle duyarsin canim insallahKızlaaar son 13.gün testim 2038.0 çıktı acaba haftaya kalp atışı ve kese görünür mü
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah acaba ikiz olma ihtimali var mıdırAllahin izniyle duyarsin canim insallah
Ortalama 8 ile 12 gün arasında değişiyor..hayırlı olsun tedavin.Benim Perşembe günü ilaç kullanmaya başlayalı 7 gün olacak ilk kontrole gideceğim daha kaç gün iğneler tahmini devam eder
Teşekkür ederim hepinize inşallahOrtalama 8 ile 12 gün arasında değişiyor..hayırlı olsun tedavin.
Aminn canim teskkr ederim iste onu bilemem insallah ikizdirAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah acaba ikiz olma ihtimali var mıdır
Ayyy inşallah hepimiz için çok güzel olur inşallah herşey iyi olurAminn canim teskkr ederim iste onu bilemem insallah ikizdirbenimde bugun kontrolum vardi
Hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle :) 3000lerde olduğunda kese gözükmüştü benim alttanKızlaaar son 13.gün testim 2038.0 çıktı acaba haftaya kalp atışı ve kese görünür mü
Insallah canimm herkes icin hersy iyi olsunAyyy inşallah hepimiz için çok güzel olur inşallah herşey iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?